friday morning

Har haft en väldigt bra på start på påskhelgen. Nu har jag knappt träffat min man på 2 veckor pga hans sjukdom men igår fick vi en bonus och jag får i alla fall sova med honom hela helgen. 
 
Annars kommer min påskhelg i princip enbart bestå av plugg förutom middagen hos Emils mamma imorgon med hans släkt. Igår bajsade jag nästan på mig när jag var i väntrummet till tandläkaren, har haft så dåliga upplevelser där hela livet så ångesten stiger varje gång jag får hem lappen att det är dags för besök. MEN, jag hade inga hål????? Typ tredje gången det händer i mitt liv. Hade dock världens sämsta läkare, hon petade mig överallt i tandköttet med hennes jävla naglar och ba: oj du blöder till lite när jag sticker dig med min krok. NO SHIT SHERLOCK. Stick inte på tandköttet då. 
 
Nu måste jag göra ärenden - alltid när jag är ledig sen råplugga innan älskling bjuder på middag ikväll. 
 
 

lägenhetsvisning

Ja mina vänner, vi har försökt att skaffa lägenhet ett tag nu, eller inte så länge men känns som evigheter. Med tanke på att jag aldrig var smart nog att ställa mig i kö så fort jag blev 18 så får vi vänta i evigheter på att få en hyres. Men imorse var vi faktiskt på en visning, nära båda två, bra område!! 
 
Planritningen var skitbra, öppen och det var ganska stort tyckte jag. Men tvek på att vi kommer att få den. Vi var först på plats 11, efter några timmar plats 5 och nu plats 4 men har stått där i flera timmar vilket kan betyda att någon före oss tackat ja.. lite ledsen blir man ju när man hoppades. 
 
Han bjöd mig på frukostbuffe på systrar och bröder där vi samtalade i drygt 2 timmar. Inte träffat varandra på snart 2 veckor för att bara umgås och saknar honom extremt mycket varje dag. Inte fått pussa honom nånting på två veckor och det suuuuger. Men vågar inte riskera något innan Frankrike.. 
 
 

bakisdag deluxe @work

Ja mina vänner, vet inte riktigt vart jag ska börja. Blev en stressig dag på jobb både i lördags och i söndags. Nu när det är "vår" får folk för sig att dra till västra hamnen för att fika på den jävla espresso housen. Folk trodde det var sommar och satte sig på vår uteservering i flera timmar. Jag cyklade svettigt hem till chuck där hon befann sig med tjejerna för lite födelsedagsmiddag. 
 
Vi fortsatte kvällen mot köpenhamn och firade henne lite till. JAG råkade då ta några glas för mycket men det märktes ju inte förrän jag skulle ta tåget hem vid 1. Dock missade vi ett tåg och fick käka på mc. Tiden går så jäkla fort när man är dragen. Vi tackade gud att det blev sommartid, eller nja, men vi kom med nästa tåg iaf och var i Malmö 3.30?? Ja man blir ju mindfucked av sommartiden haha. 
 
Så många som frågat var mina byxor är ifrån. Det säger jag inte till dig din lilla fjärt. 
 
Hade inga bilder från i lördags vilket är sjukt för jag alltid bombar snap med storys, men hade väl ingen kontroll hahahaha. Never. Again. 
 
Ångrade starkt när jag vaknade igår att jag drack så otroligt mycket, jag ville sova bort hela dagen och försökte googla huskurer mot illamående så att jag inte skulle dö på jobb. Men det lyckades gå över när jag tänkte på annat när jag jobbade. Men hade extrema cravings och åt flera tuggor av olika mackor och drack mängder av apelsinjuice och vitamin well. Värt. 
 
Idag är man ju fortfarande förstörd så jag tyckte jag förtjänade att skolka skolan. 

tre veckor

Såååå jäkla glad över att det enbart är tre veckor kvar (mindre) tills vi draaaaaar! Inget fan av Sverige just nu pga att våren vägrar komma. Det är april om cirka 2 veckor och inte nåt spår av värme har kommit. Nå, Thor? 
 
Denna vecka känns lång, den tar aldrig slut och det är bara onsdag. Jag har pluggat extremt mycket och har inte kunnat pussa på min man. Han ligger hemma med influensa och jag sitter här i misär och önska jag kunde gräva ner mitt ansikte i hans nacke. Får väl stå ut en vecka utan hans närhet. 
 
NU: plugg i 29 min till. 
 
Ps. Bron tog slut igår och jag visste inte att det var det allra sista avsnittet forever, hann inte njuta. Så nu är jag miserable och vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Bron är en av de BÄSTA serierna jag sett! Imponerad av svenskarna och danskarna. Cred! 
 
 

dop- check

Jäklar vad fort dagen gick! Cyklade hem i motvind imorse för hor-thor vägrar släppa vintern av nån anledning trots att det är mars?!??!?!?!! Trotsade minusgraderna och gick ut i klänning, bara ben och pumps, snacka om att tappa känseln i fötterna. Kommer garanterat bli sjuk nästa vecka såvida jag inte tränar bort det. 
 
Det bjöds på suuupergod mat, vårrullarna tog slut efter ca 20 min vilket ADLRIG händer. Eller, vårrullarna tar ALDRIG slut på våra släktfester, så idag var första gången. Våra mostrar fick fightas om de sista vårrullarna haha. Kan ju vara så att svenska eller folk som inte är asiater generellt, enbart har smakat vegetariska vårrullar (vilket man ABSOLUT inte ens borde få kalla de för). Våra är gudomliga jämfört med de. Riktiga vårrullar. 
 
Såg att det låg två tårtor under ett bord och la märke till att det var Budapesttårta, har craveat det sedan Emils mamma bakade det i somras. COME TO MAMA! Önskade att jag hade en bit bredvid mig nu. 
 
Det marinerade köttet med potatissalladen med lök (jag som inte ens gillar lök men detta var dregligt gott) var den perfekta kallmatskombon EVAAA. Och så vårrullar som lite snacks vid sidan då
 
 
FATTA vad mycket tårta det var?!?!??!?! Var extremt rädd att det skulle ta slut lika fort som vårrullarna så jag tog en alltför stor bit vilket gjorde att jag mådde piss-illa efteråt. 
 
Nu såhär en lördagskväll trodde man ju att man skulle få hitta på något skoj, men det får bli lite pluggmaraton istället. SES
 

äntligen

Idag fick jag äntligen träffa den nya vovven!! Har dock ingen bild för han rör sig så jäkla mycket. Som jag längtat efter att bära och klappa honom. Han är bokstavligen som en liten boll, men extremt busig och biter på allt. Kände inte för att dra till skolan idag så gjorde ärenden, träffade valparna och städade hela huset. Man måste ju kompensera. 
 
Det har varit en väldigt lång vecka med långa och informationsrika lektioner så ser fram emot imorgonkväll då jag äntligen kan få andas ut lite. Ganska taggad inför dopet med! Vad ska man ha på sig tro? Tror det får bli all black. Det ska dock bli minusgrader på lördag och jag hade tänkt vara barbent, vågar man? 
 
 
Känns ganska fridfullt att stå här ute 7.30 på morgonen på en helg. De flesta sover och allt är så tyst. Och 10 min senare, in till jobb och hälla i mig flera liter chai!!

the day is here

Ja mina vänner, den stora dagen jag ville undvika är här. Nä men i början av veckan var jag SNORSÄKER på tentan, jag visste allt innantill och utantill (kan man säga så?) men gjorde felet att fortsätta plugga fram tills idag. Så nu har jag blandat ihop flera begrepp och tappat innebörden av de vilket gör mig extremt frustrerad! 
 
Men jag får göra det bästa av situationen och kanske ordbajsa lite. Om cirka 6 timmar kan jag släppa all info jag pluggat till varje dag i 12 dagar and move on med mitt liv till nästa kategori. 
 
Ganska excited inför ikväll, ska köpa lite nya pjucks till mig tänkte jag, för att belöna mig själv efter all intensivplugg jag haft. Och hela helgen består enbart av jobb. Långa timmar också, första gången, men jag får iallafall gratis chai hehe. 
 
ÖNSKA MIG LYCKA TILL DÅ!!! 

tisdag

Ja hörni, bara tre dagar kvar tills min tenta ska skrivas och jag längtar. Vill bara få det avklarat och jag har pluggat alldeles för mycket känns det som för nu har jag glömt vad vissa saker innebär eller blandar ihop de. Bör ta en paus till torsdag tycker jag! 
 
Har gått och blivit besatt av bron och vilken bra timing inför tentan va? Säkert därför jag är så jäkla omotiverad till att plugga. Däremot får jag extremt mycket ångest om jag börjar kolla på tv alldeles för tidigt på kvällen när jag egentligen borde plugga. 
 
Är ganska taggad inför våren då man får börja använda skinnjackan igen!! Och lite andra skor. Köpte ett par suuuupersöta klackar häromdagen men de passade inte så de fick returnernas och det gjorde ont i hjärtat. 
 
Nu är det en månad kvar tills vi åker, SÅÅÅ taggad!!! 
 
HHURRRR söt är inte min grannes hund??????? Nalle heter han! 
 
 
Ganska så nöjd med min nya frilla!!!!! väx inte för snabbt nu tack. 

goda nyheter

Ja mina vänner, kanske inte är goda nyheter för er men för mig är det ju - fick äntligen min mens igår! Känns ju hur bra som helst, som en bekräftelse på att man är kvinna och ogravid haha. Om en vecka får jag äntligen börja på mina nya ppiller. Undrar hur jag kommer att vara som person då, spännande. 
 
Överraskade Emil med lite tacopaj igår när han kom hem från jobb. Synkade var vi också för han hade tänkte handla hem ingredienser till det efter jobb men inte visste han att jag skulle vara världens bästa fruga som gjorde att han fick färdig mat på bordet när han kom hem! 
 
Just nu är jag själv i hans lägenhet för att plugga, ingen ro hemma. Men man har ju inte med sig tillräckligt med tamponger så man får ju blöda ner hans lägenhet lite. Som att jag välsignar hans hem hahaha. Nä fy nu har jag gått för långt. 
 
Nu pratar jag med två tjejer som brottas över mitt guccibälte, kan de buda och lägga 500kr på den istället trots dens skador? 
 
 

RSS 2.0