gutentag

Godmorgon! Ser ni  vad tidigt jag är uppe!? Jag steg upp ofrivilligt för 20 minuter sen men blev genast pigg när jag såg solen. Hade lätt kunnat ta en joggingrunda nu innan jobb om jag inte vore fedeförkyld.
 
Det ska faktiskt bli skönt att få sluta tidigt idag, då det är som varmast till och med! Ikväll vankas tacos och drinkkväll med broder och jag är sååå taggad! Nu är det dags för Kardashian maraton (om jag hinner).
 
 

förkyld?!!?!!?

Efter två månader utan att bli sjuk håller jag nu på att bli förkyld igen.. Efter london resan blev jag sjuk typ varannan vecka så fort jag började gymma på riktigt men nu efter mars månad har jag fått super immunförsvar och har inte blivit sjuk en enda gång! Förräns nu då.. Nyser en gång i stupen och har SÅ ont i halsen min. 
 
Har agerat chef på jobb idag då ingen av skiftledarna var på plats under mitt skift. Felt like a boss! Solen bjöd på värme och jag kunde gå i mina klackar igen. Imorgon blir det morgonpass för mig, slutar 13 och ska shoppa! 

mors dag!

Heeej! Dagarna bara rullar förbi och fastän jag jobbar varje dag glömmer jag bort vilken dag det är. Idag är det mors dag för er som har glömt det. Mamma fick en fin orkidée och hennes favoritchoklad som present av mig. Jag ÄLSKAR att jag kan spendera mer pengar på presenter och gåvor nu när man börjar tjäna mer :D 
 
 
Annars då? Jobbet idag gick super snabbt! Har käkat sisådär 273774 kakor denna helgen på jobb för vi inte har haft någonting att göra. Tur man joggar och tränar va! Nu ska jag jobba i 8 dagar i sträck tills jag får EN dags ledighet och jobbar 8 dagar i sträck igen. 
 
Jag undrar lite när Maj månad ska börja komma vädersmässigt? Kändes verkligen som oktober idag kände jag. Vill ha bara ben och linne, inte halsduk och vantar nej.. 

Morgontrött

Söndagsmorgon och regn. Då är man Inte så taggad på att dra till jobb nä. Men jag slutar tidigt och slipper stängning!

Igår pratade jag norska på jobbet vilket gjorde jobbet snäppet roligare.

Idag är det mors dag och jag har inte köpt nåt ÄN till moder min. Vad ska man köpa tro.


gasolina

 Nostalgi från 9an
 
Goddag världen! Jag har varit uppe sen 8. Har hunnit med att säga hejdå till mormor, lämnat jason, gymmat och tagit en springrunda runt parken. Hur duktig är man inte då?!! 
 
Har till och med hunnit skälla ut en tjej för att hon sparkade på sin hund utan en jävla anledning. Jag sa att jag hoppades på att hon blir påkörd idag. Hatar henne. För att vara ärlig tycker jag att aga och våld mot djur är värre än mord. 
 
Idag är jag ledig och jag har hög musik på. Är ensam hemma och ska även göra massa ärenden som jag inte har pallat göra på tre veckor. Ah vilken bra dag!! 

Joggingtur

Tjenare. Jag har blivit lite besatt av att springa på sistone. Fast bara när solen är framme. Men idag tog jag och chuckie en springrunda runt parken faktiskt och det kändes BRA!

Nu är jag hemma från jobb och ska däcka dirr.


done.

Ojsan, inlägget under skulle upp för två dagar sen men jag glömde visst trycka på publicera. Men mördardagen igår är avklarad i alla fall. Jag dog av trötthet när jag kom hem. Även om jag fick 10 timmars sömn inatt är jag helt slut. Ska lyfta på asset och ta ett gympass och joggingtur ändå. 
 
Idag ska jag besöka min mormor och säga hejdå till henne :( Hoppas att hon kommer tillbaka.. 
Annars ska jag kötta på jobbet inatt med ett svullet öga som jason har smittat mig med. 

mördarveckan

Denna veckan kommer bli en mördarvecka. Varför? Jo för jag ska jobba ihjäl mig! Idag - på min lediga dag, fick jag jobba ändå. Imorgon, när jag egentligen ska börja 7-13 och sen få shoppa lite på stan blir till 7-18.30 istället! Alltså typ 12 timmars pass. Sen ska jag iväg och passa Daniel till 23. Jag kommer vara helt slut när jag kommer hem. 
 
 
Just nu vet man inte vad man ska ha på sig när man går ut. Jacka? Tröja? Linne? Är det tillräckligt varmt för shorts? Jag har fortfarande på mig halsduk haha! Sensitive neck säger jag bara. Klockan är inte ens 10 och jag ska ändå gå och lägga mig nu. Upp halv 6 imorgon. yeeah.

goodiebag

Fick såna saker jag inte förväntade mig men blev gladare. Vi fick proteinbars, energidricka och RABATT på gymgrossistens träningskläder!!!!! SÅÅ glad jag blev. Här ska det handlas!

Bamses fest!

Herregud vilken kväll det var igår! Hela helgen har varit perfekt enligt mig trots att det nästan bara har bestått av jobb. Började helgen med att vara på girls night på hipp med tjejerna. Vi fick goodiebags och skumpa. Men kvällen varade inte länge. 
 
 
Under de timmarna jag jobbade var det stekhett ute, runt 24 grader kanske och folk gick nästan nakna så varmt det var. Men jag hann inte uppleva det och just när jag är ledig suger vädret. 
 
Igår var gänget och några till hemma hos Bamse som skulle ha sin avskedsfest. Blev en del cider innan alla åkte buss från limhamn tillbaka till området. Jag avslutade kvällen med alex och grabbarna hos Macke. 

HEJ SOMMAR!!!!!!!!!!

WIIIIIIIIIIIIIIIIE idag är det riktig sommar! Jag har gått runt i kjol och linne hela dagen UTAN att få gåshud. DÅ betyder det att det är sommar! Tog mig en lång joggingrunda idag och sprang dessutom på kullarna. Snacka om att träna asset. Jag lär mig aldrig att aldrig springa på dagen då det är varmast. Jag var täckt med svett i slutet. 
 
Nu ska jag kila iväg till jobb och jobba stenhårt till stängning! 

framkallning

Yo! I nuläget håller jag på att ladda upp en jäkla massa bilder på nätet. I några dagar nu har jag gått igenom min hårddisk med bilder ända från 2010! Jag har noggrant valt ut mina 150 bilder som jag ska skriva ut och de ska både upp på min vägg och fotoalbum. 
 
Annars då? Idag har jag hunnit jobba, shoppa lite och sedan gymmat hårt. Längtar jävligt mycket till helgen. Ja då händer det grajor!

Shopping

Hej! Jag och chuckie var ute och shoppade idag. ACK vad mycket jag fick med mig hem- och från endast EN affär.. H&M levererar i vår ser jag. Nu har jag 5 nya bikinis att inviga i sommar! Fick alla färger jag alltid velat ha :D

Ikväll skulle jag egentligen hänga med Till Eurovision i arenan med emma som hade biljetter men det blev inte så. Det är tydligen genrep ikväll då det är semifinal imorgon eller vad det är.


Kvarg i mitt hjärta

Jag har blivit beroende av en grej - kvarg. Vet inte alls vad det är men det är banne mig gott och det är som yoghurt. SÅ GOD. Ni måste smaka den. Tycker ni inte att bilden är somrig? Från en iPhone 4 tom! Behöver ingen systemkamera längre.


Tjena söndag!

Känns faktiskt inte alls som söndag idag. Har käkat en mega frulle och är över taggad till denna dag (inte jobbet dock).

Ikväll ska jag äntligen få träffa världens bästa vän och jag har saknat henne SÅ jävla mycket! Äntligen får vi vara ensamma och ha broder tid.

Nu tänkte jag ta en snabbis runda på stan innan jobb. Måste ju unna mig ibland.


with or without you

Godmorgon. Idag är jag inte alls pepp på att jobba.. Man bör faktiskt aldrig jobba tjej och tjej då det alltid blir någon form av "drama" i slutändan. Inatt somnade jag själv, utan alex bredvid mig vilket kändes väldigt konstigt då vi har spenderat varenda natt med varandra i två veckor snart. Finns inget bättre än att somna och vakna bredvid hans svettiga famn. 
 
 
Idag blev det gröt och godis till frulle för min del. Idag är jag inte motiverad till någonting. Har ingen större lust att ge en god service till kunder. Vill vara hemma och gosa med plutten ist. 

challange

 
pallar man? 

Hej sommar?

Asså kan ni fatta att det är så varmt ute som det är just nu?! Inte jag i alla fall. Tar fortfarande på mig för mycket kläder ifall Thor råkar bli arg och gör det kallt igen. Dags för kjol och shorts nu tycker jag. 
 
 
Idag är det kristihimmelfärdsdag och alla som arbetar på normala jobb har det ledigt. Inte jag - nä jag jobbade idag och tjänade dubbelt så mycket än vad jag brukar så det var det värt. 
 
De senaste dagarna har jag spenderat hemma hos alex och igårkväll började jag faktiskt sakna min stora säng. Får se om man sover hemma ikväll. Men nä, nu ska jag storstäda mitt rum - SOM jag längtat! (Ingen ironi hörni).

Gymfreak

Hej! Idag var jag uppe med tuppen kl 10 för att jogga till gymmet sen ta ett stenhårt pass på gymmet OCH sedan jogga ett varv runt hela pildammsparken! HUR duktig är inte jag liksom? 
 
Jag och Kim låg i västra hamnen och solade lite. TACK Thor för du är så snäll mot oss idag. Hoppas du är snäll mot oss i tre månader framöver, eller varför inte fyra? 
 
Chillade även med gänget på Sophies gård. Första gången i år jag gick i shorts och utan jacka. Me gusta mucho!

hej våren!!!!!!!1

JA! Äntligen är våren här på RIKTIGT! Fast jag tror att denna kommande veckan är en sådan hära "varmaste veckan sen blir det kallt igen" vecka. Så jag ska banne mig ta och njuta av varenda dag. Imorgon är det min lediga dag då ska jag jogga och träna hela kroppen. 
 
 
Imorse vid 7 fick jag lust att springa en runda men sen när jag såg att alex låg bredvid mig ville jag hellre mysa och somna om med honom igen. Inte bra för min träning. Jag överraskade honom med scones till frulle och sen dess har vi bara segat hela dagen. 
 
Me gusta el tiempo!

Sunday workday

Goddagens, idag är det tydligen söndag. Känns inte alls som det eftersom jag ska jobba. Det är tydligen varmt ute också. Har insett att mina drömskor är för små så jag måste byta de om de ens finns kvar ute i stan. MÅSTE ha de i rätt storlek. Jag går hellre i för stora skor än att de kläms så jag gråter av smärta. 
 
Om en stund drar jag ut med grabbarna för lite kvalitetstid i det fina vädret innan jag sticker och ruttnar på jobb. Ha det braaaaaaaa! 
 
 
 
 
SEE så glad jag är över dessa skönheter!
 
 

Gymtime

Hej fredag! Kom nästan nyss hem från gymmet. Tränat lite allt möjligt men armarna har nog mest fått lida idag. Känner att jag börjar bli lite manlig vid det området... Men tur det för jag är så jäkla svag i mina armar. 
 
 
Nu pumpar jag "OMG" på maxvolym här hemma, solen skiner ute och jag är redo för en partajkväll med Sjölund! Alex är ute i ystad och festar med sina kollegor där som jag icke ville hänka med på. Får se vart vi hamnar ikväll... Min sista dag som ledig - njut maddafakkas! 

bloopers á la balen

Kollade igenom mina bilder i arkivet och hittade massa bilder från balen som inte lagts upp på internet - förrän nu. 
 
Jag försöker fly från mannen
hey sexy lady
Nu vet ni var jag hade luren hela kvällen
Caroline somnade under balen - hahahah! Så tråkigt hade hon 

skönt med ledighet

Hej! Fattar ni så skönt det är att vara ledig i fyra dagar?! Jag har inte gjort ett skit de senaste dagarna, har bara segat mig, umgåtts med människor och äntligen fått kvalitetstid med alex. 
 
 
Nästa vecka börjar Eurovision song contest här i Malmö och jag var dum nog och ställde upp på att arbeta på natten under den veckan. Så jag ska ha nåt pass där jag börjar 20-04.20 på en lördag! 
 
Ikväll ska jag ta mig ett pass på gymmet sen ska jag hänga med alex så fort han slutat jobba. ÄLSKAR ATT VARA LEDIG!

Grill

Tjabba. Ligger i Alex säng och nästintill somnar. Är så trött idag av någon anledning.

Har varit ute i kylan (ja det är inte varmt ännu trots att det är maj) med gänget och grillat lite (de grillade, jag värmde mig vid grillen). Lite skönt umgänge sådär för att inleda maj månad.

Känns som lördag gör det inte det? Eller helg i alla fall. Fyra dagars ledighet från jobb är inte så pjåkigt. Längtar inte tillbaka ska ni veta. Nu vill jag faktiskt däcka tro det eller ej, godnatt!


old school

Har tröttnat på dagens låtar så jag har börjat lyssna på gamla låtar jag lyssnade på när jag var yngre och får nostalgi varje gång. Just nu pumpar jag OMG av usher varenda dag runt 15 ggr hehe. SÅ bra beat. 
 
 
 
 
 
 
 

Naley bracelet

KOLLA HÄR! Någon som kollar på One tree hill och är lika BESATT av OTH som mig?! 

Ser ni mitt finfinfinaa armband?! Hittade den bland Jasons lego och snodde den. Haley fick den av Nathan. Har alltid velat få ett sånt armband och sen ska snubben säga "don't ever say I never gave you anything". 
ÅH
 
 
 
 

Valborg

Då har det gått ett helt år igen sen det var valborg :O Året går så sjuuukt snabbt, snart har det gått ett år sedan vi stod på ett flak och krockade. Vaknade tidigare för att hinna jogga innan Sjölund och Adina kom hit. 
 
Det var inte lika fullt i stadsparken som det har varit de andra åren. Solen kom fram då och då så vi slapp huttra och frysa i skuggan. Vid 6 var vi hos Jackass med några i klassen och andra främmande människor. Jag drog vidare till pojkvän och resten av grabbarna för att avsluta valborg med de. Och FASEN var kul det var! Jag var nykter btw så jag såg allt som hände och skrattade som en flodhäst så retarderad folk är när de är berusade. 
 
DET ER FO VILDT
 
ayayyyyy corona en mi cabezaaaa.... Haha VA?! menade corazon haha! (Cabeza betyder huvud på spanska för er som inte visste).
Jag och mongot från mongoliet. 
 
Jag, sjölundia och adina och elin som tydligen inte ville va med på el foto.
 
HEllooo från mannen som alltid klär sig i vitt, mini me och miiig. 
 
* Spya från balkongen
*Däckad i soffan 
* Drack ett halvt glas vatten och folk gick på att det var vodka jag shotade......
* Brottning och blod
* Fin sång från alex
 
En annorlunda valborg helt enkelt!
 
 

RSS 2.0