godmorgon malmö!

 
Klockan är nu 07.43 och det är första gången på hela sommaren jag någonsin har stigit upp såhär tidigt. Skulle egentligen upp om en timme men är pigg atm trots att jag har fått 5 timmars sömn. Idag ska jobba i princip hela dagen. Igår var jag pepp. Nu har jag dock lite ångest. Tur jag har Jersey Shore. Igår kändes det som juli månad men nu när jag kollar ut känns det som augusti vilket det är.. Nu ska jag käka en lång frulle och glo på Jersey innan jag beger mig. Ciao bella 

Saker jag cravear

- Chokladglass
- Chai latte..... väldigt mycket faktiskt. Munnen saliverar (om det ens är ett ord?)
- Pistaschglass!! 

- Att börja skolan. 
- Hösten och alla fina stickiga höstkläder!
Att få äga kollegieblock, pennskrin med pennor i samt en almanacka
- Våra gamla klassfester som faktiskt ska ske på fredag! - Tack Madde!
 
 
 

sushi-time

Mmmmmmmm idag har jag och Kim käkat sushi och njutit av min favoriträtt. Och det var cp varmt ute idag och jag hade fel kläder på mig. Jag brann inombords. Har dessutom blivit väldigt besatt av Jersey Shore och har snart kollat klart på en säsong. Tog mig en snabbrunda runt pildammarna med Kim och det ska jag fan börja med! Man mår som en superhjälte efter! 

1 år tillsammans

Middagen jag lagade till min man (såg bättre ut irl..)
Efterrätten jag bakade - smulpaj med vanlijsås. Mmmmmmm
Lite dryckspel
Tre små apor och Omar
funkar tydligen inte att vrida på bilderna. Hatar min dator..

en bra helg!

Nämen ser man på så fin du är!
Fy vilken bra helg det har varit! Avslutade malmöfestivalen med Hoffmaestro som förresten var skit grymma! Smakade på Texasburgare för första gången och det var svingott! Igår var det min och pojkväns ett års dag och jag fick, tro det eller ej - en vit iphone i present! Snacka om att bli lite chockad! Vi avslutade kvällen med fezt hos Truls med skit mycket flabb. 

Nya brillz

Hängde med broder på stan idag då hon skulle shoppa lite grejer inför Grekland. Kan inte fatta att hon ska åka iväg i en månad. Nog det längsta vi har varit ifrån varandra. Själv köpte jag ett par pilotbrillor för lite över 100 kronor. Borde egentligen inte då min plånbok är platt som papper. Om en stund drar man in till festivalen för att kolla på lite artister bl.a Timbuktu. 

mat för min mage

Här är några bilder från igår och idag. Känn er frestade suckers!

jobb jobb jobb

Herregud vad mycket press det är att jobba på restaurang. Idag skulle jag testjobba i två, tre timmar vilket blev till 4 timmar. Det var kul men ibland var det stressigt. Det bästa var att jag fick käka sushi när jag slutade, hehe. Drömjobbet för sushi älskare. Tog en snabbis runda på festivalen och nu är jag hemma helt utmattad med skit torra linser. Imorgon blir det Timbuktu! 

today

Spenderade en liten del av kvällen på malmöfestivalen igår med gänget. Blev också överraskad med 1 kg godis från hemmakväll av pojkvän. Vilken prins! Han tillfredsställde även mina minidonuts cravings och fick med mig 21 st fettoringar hem. Ack vilken bra kväll. Idag vaknade jag lite tidigt för att cykla hem till honom för lite pannkaksfrulle och några avsnitt av Lost. Och om nån timme drar jag på jobbintervju där jag får test-servera och ta emot beställningar. Och ja.. Jag är fett nervös. 

snabba cash 2

Igårkväll blev det spontan bio med 12 pers. Kollade på Snabba Cash för bara 60 riksdaler. Måste säga att ettan var så mycket bättre. 

Klipp klipp

Mmmmmmmmmmmmmmmm
Mitt hår är nu fräscht och kort! Inte likt mig att ha såhär kort hår då det slutar över boobisen. Men äsch, det växer ut. Skulle på intervju idag men det sket sig. Ska dit imorgon igen. Cp restaurang. Det blev ett besök på festivalen också. Louisiana blev det till maat. Ska in mot stan om dos horas igen för att träffa upp mannen min. Ciao chicos y chicas. 

I'm countin down, so turn around, 5 4 3 2

Min nya pojkvän
Blivit bruuunare
Mitt barn - Konrad
Plutten och Konrad igårkväll i Oxie 
Mongobarnen 
Rebecca och Fiona igårkväll
 
 

Djuphavsbadet idag 
Ack vilken hektisk helg! Vädret har varit suveränt hela helgen och då fick man njuta lite på stranden. Käkade massa kräftor i helgen också och strosade runt på Malmöfestivalen. Måste erkänna att det har blivit lite sämre i år. Kan inte riktigt fatta att 93orna (vi) inte börjar skolan imorgon. Många har skolångest idag och idag var det sista sommarlovsdagen för 93 minusarna. Inte för oss! Känns ändå lite skönt, typ. Men om två veckor är det dags för högskolan... aahhhh! För övrigt har jag feta jobbcravings! 

Det är dags! Malmös höjdpunkt!

Yes! Idag är det Malmös höjdpunkt för året - Malmöfestivalen! Det har varit skit varmt idag, vad är detta för nåt? Just när man trodde att man var mot sommarens sllut slår värmen till. Men det gillas! Hade man fortfarande gått i skolan skulle man börjat på måndag. Sjukt. Om en stund är det dags för kräftskiva. MUUUUMSSSS. Ses i vimlet ikväll! 

eh mums

Blev bjuden på lite gofika av Kim när vi hängde i Västra hamnen för två dagar sen. Mums i magen och shit vad Chai latte påminner mig på jultider. Längtar lite smått.. 

ive been thinkin bout u

Mina boots trivdes i västra hamnen
Ända sedan julas har min musiksmak smått men säkert förändrats lite.. till hip hop och r'n'b stilen. Inte jag precis men jag är fast. Dock inte alldeles för grova låtar haha. Låg på en grästmatta i några timmar med Ashley och Kim och skrattade röven av oss. Imorgon är det malmöfestivalen och vi ska inviga det med kräftskiva mmmmmmmm. PUL som fan. Och halva släkten åker iväg på utflykt imorgon, skönt att va ensam hemma. 

Vårt allra sista besök i Dalby i år

Usch vad hemskt det kändes att lämna stenbrottet idag.. Tänkte utnyttja sista dagen av sommarkortet och stack till Dalby för lite sol och bad. Avskyr att sommarkortet tar slut idag! Sommarens bästa köp (förutom mina fina skor såklart). Ikväll var det lite släktkalas med god mat osv. Fick mig ett gott skratt då vi tog några bilder. Om två dagar är det dags för Malmöfestivalen. Längtar lite. Och vet ni vad? Jag har fått oturen att få timeline på fejjan. INTE OKEEEEJ

gulligt

Kolla vad pojkvän har för bakgrundsbild på sin lur. Blev lite smickrad. Dock är det ingen bra bild! Fyllebild. 

New in!

Första gången på hela sommaren jag köpt skor som inte är klackar! Jag är lite småkär i de. 150 riksdaler till min ägodel!

Anthon Berg

Fick klökningar efter första tuggan då det var en hint av champagne i chokladen men efter några tuggor blev jag fast. Tror att det var marsipanen som fick mig på kroken. Mmmm

Intervjun avklarad!

Inatt var jag fett nervös inför morgondagens arbetsintervju och sov knappt 4 timmar.. Men vet ni vad? Det gick skit bra! Trots att jag vandrade runt i 15 min för att jag inte kunde hitta restaurangen (det visade sig att den inte var byggd än...) kom jag i tid! Och veeeet ni vad? Min chef flyttade nyss ner från Götet. Humma humma. Haha... funderar på att hoppa av skolan för att jobba heltid istället. Palla psykiatri linjen liksom...

Chill på gården/alldeles för stor pizza

Chillade nere på gården med Kim medan plutten lekte på lekplatsen. Kan inte vädret bestämma sig. Sol eller moln? Inte variera. Väl hemma fick vi pizza som var alldeles för stor. Pallade en pizzabit.. Känner mig fett kreativ idag och vill möblera om mitt rum då mamma och Jonny möblerar om hela vardagsrummet atm. VILL OCKSÅ!

Söndag!

Vill ha glasögon..
Fick äntligen träffa min man igårkväll! Men det är nog dags att börja vänja sig att inte få träffa honom lika ofta sen till hösten då han har både jobb och skola varje dag. Suger lite om jag ska vara ärlig. Välkomnade Emil och resten hem från Bulgarien igårkväll. Vad bruna alla hade blivit.. Lite avis måste jag säga. Idag blev man väckt för att bli bjuden på pannkaksfrukost hemma hos Emil men vaknade lite försent för det.. Det blev ett litet besök ändå. Nu måste jag kolla på LOST!!!!!!!!!!!!!!!

Varmt!

När det väl är varmt i skåne vill ingen bada eller sola. Eller så har jag fett tråkiga vänner som bara vill sitta inne och glo. Tur man har kusiner. Idag har jag blivit snäppet brunare, tror jag i alla fall. Längtar lite till nästa vecka då släkten ska ha två fester med mycket mat! Idag kommer pojkvän hem från götet :D Och bästis har också kommit hem från Bulgarien. Och på måndag sticker 6 medlemmar av gänget till Sunny Beach. Om det ändå vore jag också..

helgen är kommen, och hösten as well

I'm on a boat!
Vackert med solnedgången i hamnen
Hur mysigt?!
När jag vaknade idag trodde jag att det var fint väder ute för det var så himla ljust inne i båten. Kollade ut, men det var bara moln moln moln..... Dalby planerna samt sibbarp hänget blev inställt och vi kollade på några avsnitt av Lost istället. Skulle vilja äga en båt i framtiden. Ack så mysigt det var. Igår, idag och imorgon är jag utan min man. Känns sådär. Får vara aktiv för att underhålla mig själv. 

dagens dag

Sommaren börjar komma tillbaka. Hängde i stan idag och delade ut mitt cv till lite folk. Hängde på Lamare med gänget en sväng och om en stund drar jag till båten och spenderar natten där. Njuter av de sista veckorna av sommarlovet...

off we go

Tjabba. Whatsup med vädret? Det borde vara fint resten av sommarlovet... Kan inte riktigt fatta att sommarlovet snart är slut, slut med bara ben och fina klackar.. Slut med Dalby dagar. Gillar inte det alls. Har hängt på Mobilia med Steff och Emma och catchat upp lite. Nu är det dags för maaat med gänget. HAAJ

Lite firande

Döööööööööööööör så gott!
Kim kom in på sitt första val igår :) Så jag, hon och Ashley firade genom att käka på Mando! Måste säga att det var det godaste jag käkat på länge. Efter det kollade vi på en gammal favoritfilm jag hade när jag var liten - Föräldrafällan. 

galen natt

Igår röjde vi ännu en gång denna sommar! Men denna gången befann vi oss hemma hos Truls i Västra hamnen - betydligt mycket bättre! Ett paket vin senare stod alla vi på dansgolvet och skakade loss till - wait for it - Hip hop & R'nB musik! Haha, Etage brukar inte spela upp den typen av musik men just igår gjorde de det och jag blev glad! Lite svett och skratt senare blev jag hämtad av min man och avslutade natten med kyssar. 

sjuk unge

Här är jag, sjuk som en apa, förkyld som en gris och hostar som en hund. Inte okej att vara sjuk när det är sommarlov. Men som tur är är vädret inte så bjudande idag. Hoppas att vädret blir finare de här sista veckorna för vi måste utnyttja sommarkortet! Vi får se om jag orkar ta mig ut för att festa ikväll. Dags att fira Vigge!

att allting ska vara så jävla jobbigt ibland..

.

vädret har pms

Okej, det är nog dags för mig att byta linser för jag ser väldigt suddigt just nu. Har bara legat och latat mig idag med min man. Båda har blivit galet beroende av serien Lost! Så vi körde på maraton igårnatt och idag, hehe.  Mådde dock piss. Halsont, nysningar och svaghet. Inte OK! Nu är jag uppe med tuppen och ska nog ta och hitta på nåt med broder. Längtar som fan tills Kim kommer hem :D 

Skanör Strand

Min man 
Ashley gjorde ett mega hopp från kullarna
Finare än Falsterbo!
Fanns massa fina småhus på stranden 
Utsikten över stranden
KORRRRV, grillade dock hemmagjorda hamburgare också men lyckades ej knäppa en bild
The grillmaster - Mr alex 
Hemma efter en härlig dag i Skanör med gänget, dock har jag fått halsont och nyser var femte minut.. Inte okej när sommaren är här! Tog ett gäng fina bilder på stranden idag. Önskade dock att jag ägde en systemkamera så man fick lite bättre kvalitet på bilderna. Vattnet var härligt i Skanör, har aldrig varit där så det var ett toppen val att sticka dit. Det blev lite grillning också och ikväll kanske vi drar ut på fezt. Ps. Att jag aldrig lyckas få en bild med min man är sorgligt. 

the past few days


Här har vi Olivia! The american gal
Alltid lika stökigt efter ett krök hos soph..
Har levt livet och njutit lite mer av solen som faktiskt har stannat kvar. Trodde inte att vi skulle få mer värme detta året.. Skulle ta mig ett dopp i havet igår men det blev inte så då mörka moln tog över himlen. Det vankades spontan krök hemma hos sophie med gänget och Olivia på kvällen. Kul va det! Idag har jag hängt i falsterbo med ashley och solat ännu en gång. Skulle egentligen varit med min man idag men snubben är fortfarande på jobb... Jisses bananer. 

RSS 2.0