rööööööv-sverige

Jooooooo men det stämmer ju. Har ni märkt att varenda fredag ända sen jag kom tillbaka hem, har det regnat varenda fredag!!! Första var när jag och tjejerna skulle fika på EH i västra hamnen, andra var midsommar förra veckan och så nu idag. Vad händer Thor??? Skärp dig förfasiken! 
 
Har jobbat hela veckan och är äntligen ledig i fyra dagar. Ska bli så skönt att få lite sovmorgon. Hade massa mardrömmar inatt och varenda gång jag vaknade och skulle somna om igen, fortsatte drömmen. Så vaknade upp helt stressad. 
 
hur tjejig kan man va? 
 
åt middag med brudarna vid kanalen häromdagen, sååå mysigt men blev helt illamående av salladen.
Ska nog inte äta cafe 2000 ett tag framöver
 
Gick och handlade i pumps med babe och halvled hela vägen 
 
HUUUUUUR GODAAAAAA
 
 
 Min fjärde frulle idag innan work
 
Lämnade in min cykel på lagning idag för bakhjulet var heeelt förstört, det blev 560kr. Fattaaaaa så dyrt, helt onödiga pengar om man tänker efter men man är helt handdikappad utan cykel. Så är utan cykel fram till på måndag. 
 
Jason gjorde chokladbollar igår och jag kan inte sluta äta de, ätit 7 st nu. Och vi ska käka sushi om en timme. Jennifeeeeeer.
 

det går för fort

Helvete vad tiden går fort när man är i Sverige. Man har så mycket att göra, träffa vänner, jobba, träna osv så dagarna bara går förbi. Vill att tiden ska stoppa för jag är inte redo att åka tillbaka till LA ännu. Ikväll ska jag äntligen få träffa chuckie. Känns som vi knappt setts sen jag kom hem. 
 
Fan inte bra att jag arbetar på Subway. Äter så jääääkla mycket. Känns som allt mitt kämpande i USA är förgäves om jag ger upp nu. Men det är också pga att vädret suuuuger! Man vill ju till stranden och chilla men inget blir av pga horvädret.... 
 
I helgen ska jag och Emil baka till hans kalas och jag ska träffa hans släkt för första gången. Tror jag kommer bajsa på mig.. 
 
 Drömmer mig bort varje dag om att bo tillsammans med honom men är fortfarande klar med mitt liv i LA än. Aldrig varit så kluven i mitt liv.

mysigaste helgen

Guuuud vad jag bara vill flytta ihop med Emil nu. Spenderat mysiga dagar med honom sen i torsdags och är helt nykär igen. Känns bara drygt att vi bara kan ses på helgerna och ibland om vi har tur, nån timme på vardagskvällarna. Just därför jag önskade vi bodde tillsammans eller inte hade jobb. 
 
Idag har jag mega söndagsångest över att jag jobbar mån-fre hela veckan. Ska säga till min chef att min sista dag ska vara sista juli. Inte värt, vill ha sommarlov. 
 
Nu ska jag trycka i mig sista chipsen innan jag återgår till normala matvanor igen. 
 
babbbeeeessssss

midsommar bravader

Hade en underbar kväll igår. Fick äntligen träffa alla igen efter ett halvvår. Saknat grabbarna som fan! Väckte baby 7.20 igår helt pigg. Han fattade inte varför han skulle bli väckt så tidigt på sin födelsedag haha. Jag lagade våfflor till honom till frukost och puuulig pepparstek med rödvinssås till middag. Det var mysigt. 
 
Vi körde roliga midsommarlekar igår trots bajsvädret. Partytältet flög iväg hela tiden pga vinden. Den roligaste tävlingen var när jag och jojje skulle mata varandra med kex och chokladboll. Inte lätt att tugga när man skrattar samtidigt. Tårarna rann.
 
Idag mådde jag suuuuperbra till skillnad från emil som var mega bakis haha. Ovanligt. Ska ta en pn innan jag drar hem till honom för lite tacos. 
 
 

inför midsommar

Åååålaaaaa. Kan inte fatta att det redan är midsommar imorgon och att jag har varit hemma exakt en vecka. Fan att tiden går så fort... Har haft några mysiga dagar. Igår var vi på Ale stenar, jag och tjejerna. Det var sååå mysigt och vi hade jävligt tur med vädret. 
 
Har ätit så jävla onyttigt nu veckan jag varit hemma och varit på gymmet en enda gång. Kollade nyss klart hela säsongen av Orange is the new black. Är såååå ledsen, den var så bra. Nu måste man vänta ett helt år tills man får se de igen. 
 
Nu måste jag göra mig redo och packa ihop mina saker för jag ska spendera natten hos bobster och han fyller år imorgon. Vet fortfarande inte vad han ska få i present. Huuuur kan det vara så svårt att ge någon någonting i present. 
 
WISH ME GOOD LUCK HÖRNI!! 

back to subway

Godmorgon! Klockan är bara 06.58 och jag har varit uppe en timme tidigare än vad jag skulle. Faktiskt smart att ha persiennerna uppe för då vaknar man självmant av solen. 
 
Igår började jag jobba på subway igen, samma chef men en helt ny butik men SÅ lite stress och bättre arbetstider. Bör akta mig så jag ej äter Sub varje dag om jag ska hålla mig i form haha. Lyckades även skaffa mig ett nytt gymkort och invigde den direkt. Kändes så skönt att få springa igen + att det fanns ett tjejgym så inga nasty guys were around. 
 
Men nu ska jag fixa mig, taggar mig inför dagens gång - ska på utflykt med brudarna.
 
 

09.11

Godmorgon! Vaknade av att jag kände av att någon stod och kollade på mig. Fatta vad äcklig den känslan är. Visste att det var Jason men man vet aldrig... Klockan är inte ens 10 och jag är redan pigg. Helt fint väder idag, önskade att vi alla kunde dra ner till stranden. Bör njuta mina lediga dagar.
 
Imorgon börjar jag jobba, men inte i Köpenhamn tack och lov. Hade inte orkat pendla igen. Denna gången blir det gamla Subway igen fast på gågatan. I need that money! 
 
Idag ska jag bara spendera dagen med min plutt. Ska ta med honom ner till stan så han får välja hans present. 
 
MYCKET bra sommarlov tycker jag, hittills. 

back home

Hejjjjjjjj!! Gissa var jag befinner mig just nu? i min SÄNG, i MITT egna rum i MALMÖÖÖ. Kändes inte som att jag var hemma förrän jag steg in i vår lägenhet igår. Så mycket jag saknat det ändå. 
 
Flyget gick bra och jag bemöttes med mina homies, så mkt glädje där. Sen blev jag som en hundvalp så fort jag hörde nyckeln genom dörren när Emil kom hem från jobb i tors. Gud vad jag saknat att pussa på honom. 
 
 
 
Spenderat två dagar ensam med honom och igår lyckades jag överraska släkten ganska bra. Alla blev chockade för de trodde att jag skulle landa på sön (idag). SAJJJJK. Det var en fin sommarkväll med släkten. 
 
Idag avslutade vi dagen med vänner i västra hamnen. Såhär borde varje kväll vara. Är så excited över denna sommaren faktiskt!! 
 
Nu: FILMMYS I MIN SÄNGGGGG.

this is so sad

Jag är nästan lika emotional som jag var när jag lämnade Sverige för att åka till LA. Huuur??? Packade igår och idag och var så stressad. Hade egentligen inte tid men jag var så envis med att dra till gymmet en sista gång och ta ett dopp i poolen. Man måste ju. Så det slutade med att jag har stressat sönder den senaste timmen. 
 
Sa hejdå till Axel och Olle och blev helt tårögd. Och fick nyss reda på att Oliver kanske måste flytta tillbaka hem om han inte får jobb. Asså vaaaaa. Har jag PMS eller. Men man blir ju van att bo med dessa och det blir som ens familj till slut. 
 
De kom in till mitt rum och ba: så tomt här är nu. Längtar redan lite att få komma tillbaka i höst tbh. 
 
Men, nu måste jag käka snabbt sen dra till flygplatsen! 
 
Solnedgångarna här är amazeballs.

sad

Inte bloggat så mkt för jag ej haft tid. Haft några sorgliga dagar faktiskt. Packat klart nästan och är ganska ledsen nu. Har en dag kvar. Huuur kan tiden ha gått så fort?? 

helggggggg

Yooolaaaa. Blev väckt av att hoey frågade om vi skulle äta amerikanska pannkakor. Eh ja. Beställde fyra pannkakor och blev mätt på hälften. Vi körde spontant ner till Downtown där jag aldig har varit. Massa småaffärer med sååå fina saker. Spenderade ca 800kr. Lätt värt men fan vad jag känner mig pank nu. 
 
Blev sååå illamående efter den långa bilresan så jag spenderade resten av eftermiddagen med att sova. FF illamående.... 
 
AJA. Men nu kör vi dåååååå. SKa bara försöka övertala killarna att festa med oss. Min sista helg juuuuuu
¨
Svenska pannkakor är bättre mannar
 
Huuuuuuur fina?!?!!??!!?
 
 

vad är oddsen

Godmorgon people. Klockan är redan 12.54. Har legat i sängen sen 10 och inte orkat ta mig upp. Mått så dåligt. Vad är oddsen att jag börjar bli sjuk min sista helg här??? 
 
Anyways. Igår var jag på MOSCHINOS fashionshow. Det var det sjukaste. Så många Victorias secrets modeller som var där. Fick vara Romee Strijd och Hannah Fergussens dresser. Showen varade i 10 min, sen kom skit många kändisar in backstage. Höll ögonen öppna för Zac Efron haha. 
 
'
Min mun vattnas bara av att kolla på bilden..... Hade lätt kunnat ha det till frulle 
 
!!!!! När de ropade upp våra namn och gav oss våra modellers namn höll jag på att bajsa på mig när jag hörde alla stora namn. 
 
 
Joe Jonas, Hailey Baldwin, Fergie, Dita Von Teese, Kristen Stewart, Miranda Kerr (!!!!) dock såg man att hon var ganska gammal jämfört med alla yngre modeller. Vanessa Hudgens m.fl. Blev helt ballögd efter att ha kollat runt. 
 
Men ja, nu mår jag bajs. Men fuck det, min sista helg så ska gå all in och njuta av min sista helg här. 

wednesday

SOOOOOOOOM vi ska festa hela helgen. Eller det hoppas jag i alla fall! Imorgon är det torsdag, veckans sista final sen är vi ALLA lediga fredag. ÄÄÄNTLIGEN får jag också va ledig fredag. Och imorgon ska jag faktiskt jobba på MOSCHINOS fashionshow!!!!!!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUR KUL?!?!??!!?!?!??!?! 
 
Får absolut inte ha med mig luren och fota dock wtf. Tänk så träffar jag Zac Efron. Ska röra honom, förlåt Emil. Det är typ en av mina största mål här i LA, att träffa på honom. 
 
Meeen nu ska vi ha filmmys

2 down - 2 more to go

Är på fantastiskt humör idag for some reason! Vaknade 16 min före mitt alarm för Axel fick värsta hostattacken men pigg var jag! Hade mitt engelska finals imorse 8-11. Min mage kurrade så högt igenom hela provet. Det ekade. Så när 1 1/5h hade gått sa min lärare till alla: ta gärna av kakorna för jag hörde att någons mage dansade så någon av er är hungrig. Hahaha. Jag tog 2, gamen som jag är. 
 
Det var ganska sorgligt att säga farväl till alla, imed att jag inte ska ta Engelska B i höst kommer vi inte att ses. 
 
Nu har jag pluggat i några timmar och känner mig ganska så redo inför morgondagens finals. Bring it on motherfuckaaaaaaa.
 
igår hade vi filmmys med alla igen och nu ska jag hem och ta mig en nap. Om exakt en vecka är jag redan påväg till flygplatsen. Känns unreal. 

fashionclasses

Godmorgon, eller goddag kanske. Hade finals i fashion imorse vilket gick skitbra. Blev klar efter 50 min. Haft en skön morgon med massa finalsplugg. Tre finals kvar! Åt lunch redan vid 10 för att slippa gå fram och tillbaka från bibblan till matsalen men är redan svinhungrig. 
 
Har addat en till fashionkurs inför hösten - fashion marketing! Nu ligger det faktiskt på 70-30 att jag återvänder hit i höst. Ska få internship och läsa enbart mode i alla fall. Thank god. Varför valde jag inte bara det nu denna terminen istället? 
 
NIO DAGAR tills jag är i hans famn igen!!! ♥♥♥♥♥♥
 
Jag är i alla fall well prepared inför morgondagens och torsdagens final. Kan alla muskler på latin nu. 
Igår hade vi alla myskväll framför en film jag fattade noll på. Ganska mysigt att vara så många i lägenheten på kvällen ändå. Men vi var på pass många att vissa fick ligga på golvet som luffare hahaa. 
 
Nu: Paus från plugget - Suits maraton. 

New week

Igår kom Axels bror på besök och stannar här i två veckor. Hunter och Christian har sålt sitt hus uppe i HILLSEN???? WHY??? Så de ska bo hos oss från och med nu fram till i höst då jag och Axel kommer tillbaka. 
 
Så just nu är vi 8 personer som bor i en 3a. Ganska så trångt må jag säga. Men tur vi har vårt eget rum i alla fall där man kan få ha privacy. Idag hade jag min sista lektion i engelska före finals. Kommer faktiskt till att sakna vissa i mina klasser. Nu i tre dagar framöver har jag finals på G och enbart en massa plugg OCH GYM!!! Ganska sjukt att jag är hemma i Sverige nästa vecka va? 
 
 
 

more visual shit

Jag och Julia helt borta från i torsdags uppe i hillsen
 
Bara i LA barer haha
 
Körde lekar på stranden. Kan inte bestämma mig om Cheetos är bättre än ostbågar & cheezeballs? 
 
Nån hade gigantiska skor 
 
Hunters hus är cray cray
 
 
Ingen ville i poolen för den var så kall, spec efter man badat i jacuzzin
 
Men Tarzan här var envis och kastade i alla. Lilla lort.
 

hungover-cure

Blev väckt av hoe idag vid 12 för hon ville luncha. Var så trött men när jag hörde ordet burgare med pommes reste jag mig. Men somnade snabbt om igen med en knäckemacka i handen hahaha. 
 
Maten var pul men åt för fort så jag mådde sååå illa efter. Men ackkkkk vad gott. Kolla bara. Vattnas det i er mun med. 
 
MANNEEEEEN
 
Hoey åt nån benedict egg shit. Tro man väljer det över a BURGER. Loco. 
 

another amazing weekend

guuuuuud vilken helg! Nu börjar jag få så sjukt mycket ångest att åka hem. Vill inte packa och kanske inse att detta kanske är mina sista dagar i LA. Kommer gråta.... 
 
Igår bjöd jag hit lite tjejer men de kom hit med 15 andra killar. INTE OK! Men killarna kom fram och hälsade och sa att det var jättevänligt av mig att bjuda de. Tur jag hade axel som var här annars hade det säkert spårat. 
 
Vi drog in till olika barer och dansade loss och jag drack SÅ himla mycket öl OCH tequilashots!!!!!!!!!!! Inte druckit det på ca 3 år. Hur klarade jag mig. 
 
Mr Jens med bästa skylten. Vill ha den
 
Såklart var jag tvungen att ta en selfie
 
asså vaaaa Jentan
 
Jag är världens bästa wingman 
 
Äääääääälskar min jacka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nån frågade mig om jag var sponsrad för det står Ferrari på den haha. I wish. 
 
Selfie in da uber 

satuuuurrrdayyyyyyyyyyy

21.56. Kom hem för tre timmar sen från Hunters hus. MANSION really! Vi var på stranden förut men drog hem till honom och badade i hans pool och jacuzzi. Såååååååå najs. Det var ju meningen att alla skulle förfesta tillsammans sen dra ut men vi är helt splittrade nu. Lyckades i alla fall få vissa vara kvar här med mig så vi kan förfesta. Så nu kommer det lite brudar och killar när killarna är gone. 
 
En bild från i tors när vi firade Karen (röda klänningen) som är från cph. 

the weekend närmar sig

Bara imorgon sen är det heeeelg! Tog nyss världens skönaste powernap på bibblan. Hann till och med drömma and shit. Vi hade såå kul på idrotten idag, olympics tävlingar. I cafeterian var det skit många pizzaboxar plus flera påsar chips. Visste inte att det var gratis men det var det. Denna skolan försöker verkligen göra oss alla feta. 
 
Har tre timmar på att plugga så mycket jag kan innan jag drar hemåt för ännu ett pass på gymmet. Ikväll ska vi fira en vän med maaaaat och dricka. Synd att man har prov imorgon annars hade jag skolkat. 
 
Nu i två veckor ska vi få besök av Axels vän och bror tills jag drar hem så det kommer att vara fullt hus och party. Kommer vara helt slut när jag kommer hem igen. Ska vila ihjäl mig. 
 
Har inte haft en chans att använda dessa för de är så långa. Men de är så finaaaa

RSS 2.0