Rip greys anatomi

Någon som också är besatt av greys anatomi??? Har följt serien sedan start, enligt de har de spelat in serien i tio år! Innebär det då att jag följt de i ett decennium????? Nä i dont think so. Men det kan faktiskt vara möjligt. Mycket möjligt. 

Och idag såg jag en spoiler (brukar aldrig se det men det poppade upp) på avsnittet jag precis skulle se. Ja. Förlåt för er som inte sett den men en huvudkaraktär dör och jag grät som om nån jag älskade dog. Fo real. Jag hurtade och skakade och bölade och sa: dont diiee!!! Känns som alla bra serier kommer till sina slut nu. Även VD ska bli sämre utan Nina dobrev. Varför är man så besatt av serier? 


U like ma new brillzz

I die 4 u bag


Blev kär i denna väska igår men kände att jag inte kommer att använda den så värst mycket. Men ack så vacker den är. 

Shoppingtur

Igår tog jag och broder en tur på stan trots att jag inte ens hade fått min lön. 

Handlade en bikini, en topp, ett par brillz som jag är soooo inlove with, och ett jätte gult linne. Är så taggad inför sommaren! 

Men idag fick jag äntligen min lön och har betalat alla mina räkningar för månaden så nu kan jag spendera (typ). 

Vädret börjar bli varmare och varmare för varje dag (tackar Thor för detta). Det var redan ljust imorse när jag gick hemifrån 4.50! Kan ni fatta det???! 



Snacka om att bli lite mer pigg nu


Detta var en timme senare. Jag hade suttit på tåget som var fast på Malmö c i 45 min. Så kom försent till jobb men fan vad skönt det var att sitta på tåget så länge och se ut. 


Borde vara såhär varje morgon. 



Ledig

Så skönt det är att vara ledig en måndag! Sov ut idag (efter att jag lämnade jason). Har varit utmattad hela veckan av någon anledning. 

Ätit massa mat idag och känner mig fem kilo tyngre. 


Min frulle nr 2 imorse. Ja, sallad är ett konstigt frukostval men har varit så sugen på sallad. 


Puuuul. 


Och dinner




Bomb


Kimbe håller om min lilla ulla Karin 



"Mamma, akta jag ska ta en selfie!" 

Sir bacon 



Trots att eddi hade väntat där nere med bilen i 10 min och vi ba we dont give a fuck, selfie först 


The beginning. Kim gjorde ett tappert försök till att bära mig 


Ashley bara: okej ni är 22 år gamla, moget. 


Totally Happy haha


Iiiiiiii hahaha. Kolla på Jason. Ville också bli bärd (JA jag vet, det heter buren men det låter bara inte rätt). 

Fiesta

Jäääävlar vad proppmätt jag är! 

Har stoppat i mig massa mat idag. Är på Charlies 5 års kalas med släkten. 

Det bjöds på middag, marängtårta, massaaaaa frukt, chips och godis osv. Tänkte att jag kunde springa bort allt imorgon bitti innan jobb men nääää såklart ska jag va barnvakt utan att mamma ens frågat mig om jag kan. Kul va. Livet som andra mamma är som en dans på rosor inte sant?..

Vi tog massa selfies men idag var ingen bra dag för någon av oss. 


Världens sötaste bacon. Synd att han tappat vikt bara. 


Spammade snap ett tag 



Leker att det är jag som fyller år 


Gott gott gott!!!!!! Vanessa is da shit of makin cakes. 


Bitch stab me in the eye


Nyttigt para Moi  

Vitaminkick

Imorse som frukost nr 2 åt jag frukt. Jag måste äta typ tre frukostar innan jag går hemifrån för att bli mätt. Är inne på min tredje nu. Sitter på tåget påväg till jobb. Gissa vad jag äter? Första gången på fem månader!Spicy italian! Fy satan vad puligt det är!!!! 

Men näsan slutar inte rinna. Skulle nog inte tagit stark sås och jalapeños. Hon bredvid mig måste tycka jag är nasty. Undrar om jag smaskar, avskyr (ska börja använda det ordet ist för hata, mycket bättre) när folk smaskar. Så nasty. 


Jo men heeeey lover ❤️❤️


Ja det är citron bredvid apelsinerna. Vill inte bli sjuk men undrar om det är frukterna som gör mig sjuk? 


Gooood lord vad gott det var. Inte ätit godis på sex dagar. Klarar jag idag? 

Orangutang

Färgade håret igår. Färgen i burken var grön och det har det aldrig varit. Men jag tog risken och färgade ändå. Blev lite mer orange på toppen och rödare på längderna. Asså det blir aldrig jämnt. 

Borde göra det hos en frisör nästa gång. 


Matchar huset där bak ser jag 



Nu väntas 8 timmars pass denna fredag. Haaaadeeee 

Fooooood

Medans jag väntar på att tvätten ska bli klar dricker jag min übergoda smoothie! Den var fett nasty när den nyss blev klar för den var varm. Men nu, fyra timmar senare, är den gudomlig. 

Improviserade med vad jag hade hemma. Med kiwi, banan, jordgubbar, kvarg, mjölk, proteinpulver med jordgubbssmak, kanel, honung och havregryn = gott af! 


Och imorse gjorde jag Bananpannkakor igen and it was delish. 




Fiffi

Idag har vi varit på äventyr. Tog mig först ett morgonbootypass imorse. 

Jag var hos tandläkaren innan 9 och var så nervös. Hatar verkligen tandläkaren. Är typ traumatised efter alla gånger jag besökt de. Var 100% säker på att jag hade flera hål. Men jag hade inga!!!!!! Fatta ni så glad jag blev?! Praaaaaise da looooord! 


Jag och broder tog oss en tur till polska marknaden men jag fann ingenting. 

Sen gick vi loss i fruktaffären. Köpte jordgubbar, apelsiner, citroner, ingefära (ja jag vill inte bli sjuk), kiwi osv. Borde göra smoothie men glömde banan vilket är det godaste när man gör smoothie. Dont ya think? 


Me gusta mucho


Åt sallad i solen. Sååå skönt! 


Blir liiiite motiverad till att skaffa körkort när broder körde idag. Jag borde egentligen. 

Trippinnnn


Borde äga den bilen 


Här har ni fiffiluffi som vi hämtade i tygelsjö idag. Söt Bomullshund men hennes fresh är inte nådig. 


15 grader!

Kan ni fatta att det är femton grader idag????? Är nästan beredd på att lägga mig på gräset och sola! 

Varit uppe sen 7 imorse och har hunnit träna och laga mat. Nu väntar jag bara på att emma ska ta sig in till Malmö så vi kan njuta av le sun together. Hade velat pierca mitt öra idag men får inte pga bög jobbet. Inte så kul att vara så begränsad nä. 

I eftermiddag ska jag hämta ut mina nya par skor. Sååå excited!!! Sen är jag fortfarande på jakt efter ett par spetsiga kilklackar. Och dessa 


Men de kostar nog flera tusenlappar skulle jag gissa på..... 

Werk

Denna helgen var nice. Inget grovt festande (bra jentan bra) utan chillade och tog det lugnt för en gångs skull. 

Igår blev det 9 timmars pass på jobb. Lyckades bryta min tumnagel så kort så det svider och att det liknar en mansnagel. Skäms. förstår mig inte på tjejer som har korta naglar.... 


Det bästa med att fixa pastrycasen - ooopsssss jag råkade ta sönder en kaka. Vi borde nog äta den ist. Well hello fatty. 


Har uppdaterat luren så man kan få bruna emojin nu!!!! Ma peeps! 

Man skulle få fuck you fingret också men man fick inte. Den jag mest ville ha! 


Denna bild visar från i lördags. Jag tog hela 19k steg! Hur sjukt är inte det?!? Man ska i snitt ta 7 tror jag. Jävlar massa powerwalks den dagen. Två faktiskt haha. 


Jag och broder forever togetheer


Mäktigt chuck


Heeeey. Ser ni mig??? 


Man borde ha en mapp på alla solnedgångar man fotar haha. Det enda jag måste ta foto på är soluppgång nu. Har inte en enda!! 

Bra start på veckan

Blev väckt för 10 minuter sen av Jason. Han ba: klockan är halv nu. Jag är hungrig. Han brukar väcka mig halv 8 (vilket är lagom) så jag gick upp och fixade frulle sen såg jag att klockan var halv SJU! Den lilla luraren asså! 

Men solen skiner som fan in i mitt rum. Brukar alltid sova med mina persienner och rullgardinen uppe på sommaren för att vakna av solen. Snacka om att bli glad. Längtar så jävla mycket till sommaren!!!!!!! Lika bra att gå upp nu va. Sen är det dags för kvällspass på jobb! 

Hadeeeee




Impulsdrink

Godmorgon! ser ni så fiiiin denna morgonen är. Har redan varit ute och skulle köpa frukost och det är inte så kallt som man tror. Hade det dock varit varmare hade jag haft picknick och käkat frulle på gräset. Längtar till de sommarmorgonarna :D

Var på Ica med bäste och han varnade mig att inte köpa den nya kvargen med nötchokladsmak. Jag sket i det och köpte den ändå. Guess what - han hade rätt. Yoghurt och chokladsmak isnt da shit. Smaka inte den! 


Dreamsquad. Undrar vad folk tyckte när de såg oss såhär igår hahhaa. Har märkt att man är fast vid sin mobil när man inte dricker men när man väl dricker satan så lämnar man mobilen var som helst. 

Stack hem vid 12 fastän jag bara skulle va där till 10. Tog en öl. Sjukt va. Vilka reaktioner jag fick när jag - Jennifer bara skulle ta en öl. Haha. De sa att jag hade tappat det. Men så blire när man blir 22. 


Här har ni soffan som shoppar. 

Nu ska jag försöka sova lite. Varit vaken sen 7 imorse och känner nu hur lite sömn jag fått inatt. 

Istället för candy

Hur stark är inte jag om jag valde att köpa frukt istället för godis idag??? 

Kolla in den här vitaminkicken! Det var så gott. Kanske inte lika gott som godis men mitt sockersug försvann i alla fall. Tänk om man pallade äta så errdayyyyy. 

If u got the cash so kan man. 


Mmmmmhm



In ma lap


Notera mitt saliv som rinner längs mungipan. Perfect timing for a drooling caption yall

Waitin

Har glömt vilken dag det är idag Flera gånger. Trodde att det var onsdag men blev sååå glad när en kund sa till mig idag att det faktiskt var torsdag!! 

För första gången efter min grova förkylning drog jag till gymmet. Kändes som hemma. Är så motiverad att spendera dagarna där igen!! 

Råkade beställa ett par nya klackar igår. Var bara tvungen. Men just nu är jg på jakt efter spetsiga kilklackar. I know - kilklackar har inte varit inne sen 2009 typ men who the fuck cares. Det är min craving atm och jag ska söka i varenda skoaffär i Malmö! Triangeln är avklarad. 

Nu : 20.03. Försöka få 6 timmars sömn innan jag måste upp och jobba igen.  Pepp :D 


Inte världens bästa bild men ja. Här ser ni mitt bästa försök till att försöka laga rätten till vänster. Tur att den blev god i alla fall hahahah! Min så kallade currysås liknar nåt som jag brukar få ur mig efter en natts festande. 

Någon som vill hyra mig inför catering? Nån?

Free day

Äntligen. Idag är jag ledig. Ligger fortfarande i sängen och har varit vaken sen 7.30 och kollat klart gossip girl. Nu är serien slut och jag vet inte vad jag ska göra om dagarna nu.... 

Som att man slutar umgås med sina vänner känns det som. 

Börjar bli frisk nu så first thing imorgon ska jag dra till gymmet efter jobbet. Slutar 9 så det ska bli såååå skönt att komma till ett tomt gym. Har saknat gymmet så mycket. Jävla förkylning. 


Klarade det fattiga testet vi var tvungna att göra på jobb (göra löv på dryck med sojamjölk minimjölk och laktos. Får damp. Så Viktogt är det inte. 


Har börjat följa denna användare på insta och relaterar till alla inlägg. ser inte fram emot sommaren då alla norska och ja som alla säger (white girls hahaha) beställer sina jävla frappes. Slår vad om att jag inte ens kommer göra de så som de ska va hehehehehehege. Handla aldrig från mig! 

JUSTE. News! Emma har äntligen börjat jobba hos oss :D bara att längta tills chefen sätter oss tms!!!!! 

@tomjönsson

Igår var vi några människor hos Kasper.Korvfest as usual. 

Men det var kul! Spårade ur framåt kvällen och folk gjorde saker de säkerligen ångrar sig idag hahahah. 



fick för mig att prova pas skor igår 

Coola ligan 

De brillorna blev kvällens "must have" 

Hahahaha!! 





Broooos


Kolla Kasper på bilden hahah. Tequilan var nasty  

I badrummet

Håller på att somna i badrummet. Har suttit här och låtsas kissa forever och väntar på att släkten ska komma och överraska mamma för hon fyller år idag. 

Dör av hunger. Har suttit här i cirka 10 min och Jason skriker här utanför och klagar på att jag är här för länge och undrar vad jag har ätit för ingen kan sitta på toa så länge. Jag skrattar så mycket. 

Har städat varenda hörna i lägenheten idag och tvättat och bakat tårta till Mor. 

Nu är det bara till att vänta på sniglarna... Sen vankas det partaj hemma hos Kasper med resten. 


Fin va? 

Gooooorrrrrrgeous 


Its ma dayyyyy

Japp. Igår var det min dag! Jag blev hela 22 år! Känner ingen skillnad idag faktiskt. Kanske att jag ser lite äldre och visare ut hehe. 

Firade inte fullt ut igår, blev i alla fall en god chokladbollstårta än en vanlig tårta! Så mycket bättre. 

Jason frågade mig igår 
Vad önskar du dig? Och innan jag ens hann svara sa han: 
SKOR va? Du önskar dig skor?! 
Jag brast ut i skratt och nickade. Ni ska bara se så smart han har blivit. Han blir mer och mer som en människa errday. 



Fick upp denna på min Fb igår. TVÅ år sedan. Jävlar vad tiden går fort... 


Tackade alla mina snappers för deras fina gratulationer 


Hahaha märkte inte Jason i hörnet förrän nu. Han ba: bitch i spit in those balls when i made dem

Just what i wanted 

Nu väntas fem timmars jobb (ja klockan är inte ens fyra på morgonen) sen fixa inför mors överraskningsfest :D 

 

I wish

Skulle leta efter presenter till mamma som fyller 45 på fredag men hittade inte så mycket... As usual. 

MEN hittade denna fantastiska SUPERSNYGGA klocka som jag bara måste ha!!! Den låg på runt 1000 lappen dock men kanske en födelsedagspresent till mig själv?? Men egentligen skulle ett par adidas skor vara en present till mig från mig. Vafan ska jag nu göra. Men visst var den fabulousssssss?? 





Drinkin ma Tea

Sitter och dricker lite te. Dricker i princip aldrig te såvida jag inte är sjuk eller har grov halsont. Idag är det en av de dagarna alltså. Där te är ett måste varenda timme. 

Försöker planera inför mors dag på fre. 45 bast. Och jag då? 22 år gammal på torsdag. Borde ha rullator så gammal jag är. 




Var på begravning idag med cirka 100 andra människor. Alla grät och snyftade. Så jävla hemskt att han skulle behöva dö vid denna ålder. Vår ålder dessutom. Han var en mycket fin människa. Och var värd mycket mer än det här.. 
Det var fint att se alla gamla klasskompisar man hade både i lågstadiet och i högstadiet. Att alla samlades för hans skull. Alla tankar går till hans familj. 

The upcoming week

Är såååå taggad inför denna vecka. 

Har dock ingen inplanerat på min födelsedag på Tors (mmm blir väldigt gammal).. Men ska nog träffa upp broder för en liten drink eller något :D sen blire parteeeey och vädret blir tvåsiffrigt! 

Avslutat veckan bra. Käkat massa jävla crossainter på jobb och har en påse full (6 st) med crossainter och lite nutella muffins. De ska mor få för imorgon äter man nyttigt igen (inte kul men värt det). 

På fyra dagar har jag jobbat 59 timmar (yes being doubledpayed is sweet!)

Hoppas ni också får en bra vecka 

/Bennyboo


Påskafton

Ligger fortfarande i sängen och orkar inte ta mig upp. 

Träffade upp bäste för att köpa massa gottisar. Och för att prata lite om igår. 

Allt är förstås inte mitt. Fick vara kreativ och lägga Jasons påskgodis i en lila Box för hann inte köpa påskägg. Så nu går han runt i lägenheten och letar för fullt. 

Idag är första gången på ett år ungefär jag käkar ben and Jerry glass. SÅ god den är. Kanelbulledeg bitar i. Puuuuul. 

Testa testa!! 



Wheres My voice??

Ligger med ett öga öppet och försöker skriva detta inlägg. Kan inte somna om and i dont know why. 

Försökte prata för en stund sen - min röst har gått ner typ fem volymer. Är så hes och har fått en mansröst hahah! 

Kom hem vid halv 6 inatt tror jag. Nån gång i alla fall, från en superbra kväll i Köpenhamn!! 

Kasper hade rätt. Vi var 11 st med mig varav 10 var dudes men lyckades få med Kim broder och Monica så var inte ensam tjej denna gången! :D 

vi var på den billigaste baren ever och alla gick rundor och bjöd på shotsbricka. 


Här är 9/10 av dudesen. Korvfest hahah. 

Vi hamnade på penthouse fastän Jag intr ville gå dit men det var SÅ KUL. Skit bra musik ju!!!! Gratis dricka men man orkade inte dricka det. Blev för mycket. 

Alla mina kläder luktar öl, cider och rök. Man gick ifrån dansgolvet med blöta nerspillda kläder haha. Ofcourse. 


Endast AD Reagerade - såklart hahaha. Han är typ killversionen  av mig när det gäller kameror. Ser man nån ta foto- pose! Haha


Ralle har alltid denna posen av någon anledning. Någon secret illuminati shit maybe? 


Här har vi den igen



Dumma bäste som förstör vår tjejbild 

Kasper tyckte det var roligare att fota sitt ansikte istället 



Likaså när bäste skulle ta bild på oss...



Ett sista försök....



.... Meeeen Camilo lyckades komma med i bilden 

Har typ 9 bilder av denna man i min lur. Who are u my friend? 


Ah. Han på tåget vinkade till mig ena sekunden. Sen andra sekunden låg han däckad med öppen mun med sina snodda dunkin donuts ballonger. 


Last pic från Kasper. Hela gänget utan the great tom Jönsson! 

Atm

Sitter just nu på tåget påväg till jobb. Glömde totalt bort att det är som söndag idag så bussarna går inte alls som på vardagar. Så jag fick springa med en tung väska och två stora Ica påsar hela vägen från mig till Södervärn på 10 min. Och jag Fucking hann med tåget! Tackar rullbandet för detta. 

Nu väntas 7 timmars pass sen blir det parteeeey i Köpenhamn med 11 andra pers :D 

#50

Yessss. Här är mina nya babes! Mina lucky number 50! Är såå inlööööve with them. Kan det inte blir varmare nu så jag kan inviga de?? 





Gud skapade dessa skorna. Jag är fast för skor med snören atm. Vill ha dessa i en högre version. 

Idag visar sig äntligen solen igen och det är liiiite varmare än de senaste dagarna. Bara jobb idag och imorgon sen är jag ledig en dag haha. 

Det enda ordet jag hör från Jason mest nu i dagarna är bae. Och nä inte för den betydelsen som "vi" andra använder utan för förkortning till hans älskade bayblades. Så det enda jag hör är "har du sett mina baes? /var är mina baes? Det är den bästa bae jag haft!" Hahaha så kul att fråga vem? Han svarar alltid med min bae såklart! :'D 

Godmorgon tisdag!

Idag får man se en glimt av solen ser jag. Det har varit dåligt väder i princip hela helgen känns det som så nu när man ser solen får man vårkänslorna tillbaka. 

Plus är det första april idag! Jag brukar komma på stora skämt men i år pallar jag inte. Förra året la jag upp en ultrabild på Fb och skrev att mamma skulle bli mormor på skämt. Hon tog det seriöst och började gråta och sa att mitt liv var förstört haha. Då vet man var hon står om jag blir gravid inom en snar framtid. 

Igår hade jag stängning. Första gången på tre veckor typ. Vi fick ett gigantiskt påskägg från kontoret fyllt med godis. Jag tog inte en enda bit. Starkt av mig va? 


Alla andra gick hela tiden bak och smaskade ihjäl sig. Jag höll på att dö så sugen jag också var. 

Tog med mig massa kakor och muffins hem för vi ändå skulle kasta de. Men icke åt jag de heller! Just 4 ma mama!


Den som liknar en kanelbulle är danskarna form av kanelbulle som heter kanelsnail. Den är god men inte lika tjock och saftig som Sveriges. 


Här var planen antagligen att planera resan till Köpenhamn på fre men det spårade ur. 

Nuu ska jag bestämma mig om jag ska sova lite till eller om jag ska ha gossip girl marathon.  

RSS 2.0