Insomnia

Somnade dirr inatt vid 1 tiden men vaknade super pigg vid 5 och kunde inte somna på fyra timmar. Ovanligt.

Sysselsatte mig med att glo på shoppinghemsidor och smsade med bästis. Vi bestämde oss för att dra till Ica för att köpa nybakta bullar men det blev ett missförstånd haha.

Nu ska jag tydligen passa Jason men jag orkar inte hålla mig vaken. Ska ta en runda på stan senare för att smyg shoppa lite hehe.. Och idag är jag ledig :D


honey, i'm home

Väldigt kort jobbpass idag. Vi fick avsluta passen efter 3 timmar då datorerna krashade. Slår vad om att Responde kommer att gå i konkurs inom en snar framtid hehe. Är ledig fram till måndag pga datorerna = lååååååånghelg!!!!! Känns så jävla skönt, jag behöver verkligen det nu efter London. Känns drygt att jag inte kan sticka till gymmet och träna asset bara.. 
 
 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och få bort min förkylning och hostande med chips och dippa (borde egentligen ta en överdos av frukt känner jag) och glo på Fresh prince of bel air. 

Vår?!?

Vilket härligt väder va?!? Så fort jag öppnade ögonen idag ville jag dra ut. Blev en runda och catch up tid med Omar och Gustav i solen. Varmt är det ute också! Solbrillor på och converse med låga strumpor. Måste erkänna att våren är så mycket bättre än sommaren!

Nu: måla naglarna i en vårfärg sen dra till jobb!


Ett och ett halvår med snubben

Yes. Idag eller snarare inatt var det min och Alex 1 1/2 års dag. Snacka om att tiden går fort. Vi började firandet med att pussa varandra non stop då vi inte har setts på dagar OCH mat hemkörning hehe.

Idag låg vi i sängen i tre timmar innan vi bestämde oss för att käka frulle vid 2. SÅ skönt att få vara i hans famn igen.


Sjukling - igen

Borde inte mitt immunförsvar vara Super nu när jag tränar?! Tydligen inte. Med tanke på hur lite sömn vi fick under 5 dagar och att vi gick i 8 timmar non stop har min kropp gjort uppror och nu orkar jag inte göra ett skit. Ligger i sängen och somnar en gång i halvtimmen.

Blev hemskickad från jobbet idag pga sjukdomen men jag fastnade i stan med broder för lite shopping (nej jag har tydligen inte tillfredsställt mina shoppingcravings). Jag fick massa kap! Inkatoppen nedan fick jag för halva priset då den va LITE sönder haha! Nöjd :)


Brick Lane

Är hemma igen....... Kommer sakna när man kunde skämma bort sig själv och shoppa varenda dag. Nu är det back to reality och jag är förkyld, skönt att jag var frisk i London i alla fall! Nedan ser ni bland annat mig i Brick Lane, ett jävligt fint vintage/ghetto ställe ska ni veta! 
 
 
 
 
En vintage butik med billiga Levi's! Dock satt de lite cp så det blev inget par för mig. Men butiken var såå mysig jämfört med Malmös nasty Myrorna...
 

Utgång

Hej! Klockan är just nu 4.07 i London och 5.07 i Sverige. Känns skumt.

Kom nyss hem från en lyckad utgång i stan. Skrattade så att kiss kom på riktigt. Roliga saker hände som jag nog inte bör nämna här. Securitas var inblandad osv. Hehehe.

Vi hamnade i penthouse - RnB och hiphop club = bäst. Musiken kunde dock vara bättre.

Nu: sova, ska upp om 4 timmar igen, Godnatt!

Ps. Åkte buss och satt på andra våningen Idag! Så jäkla coolt'


London baby

Hej från London! Är helt slut i fötterna och benen. Har varit i stan i snart 12 timmar. Vi spenderade 5 timmar inne på primark och fyndade jävligt mycket! Hittade mina skor jag har suktat efter i mer än ett år. Prisa Gud! Och prisa primark för deras billiga priser!

Om en stund ska vi börja fira ashleys 18 års dag. Lite restaurang sen klubb!

Nedan ser ni tre av mina saker jag köpt idag! Sjuuuukt nöjd!! Och huuuur fina??!


Veckan jag längtat efter är här!

Iiiiiihhhhhhhh! Imorgon är det (äntligen typ) måndag och det betyder att det är endast två dagar innan vi drar till London! FYFAN vad jag är taggad. Slipper jobbet, slipper vardagen, slipper det vanliga helt enkelt. Ska äntligen få tillfredsställa mina shoppingcravings och festa som bara den!
 
 
Har haft en bra helg. Proppat i mig allt som går att äta och känner mig väldigt fet och tillfredsställd atm. Imorgon är det tillbaks till det vanliga med gym, jobb osv och så ska man ta sig tiden att packa också.. Avskyr att packa. Men what to do. 
 
Imorgon är det också mitt första pass som coach. Jag är sjukt taggad att jag ska få vara "chef" över mina små anställda. Känns bra att ha sådan makt. Oh yeah

Fredag!

SÅ mycket jag har längtat till denna helgen!! Subway är helt klart det roligaste jobbet jag haft. Me gusta.

Har firat mormor idag med tårta och kramar. Hon har krympt så mycket genom åren att jag fruktar inför min krympningsperiod..

Ska ta och träffa gänget om en stund. Dock pallar jag inte, somnar så fort jag blundar. Nu ska jag fortsätta reta bästis på sms, hej!

Ps. Kakan nere är min puliga DAIMcheesecake jag gjorde till alla hjärtans dag. Godaste jag någonsin bakat!


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans daaaag! Jag har haft en fullspäckad dag att jag nästan glömt att det är alla hjärtans dag idag. Dock så glömde jag faktiskt det på jobb idag och blev påmind när Alex överraskade mig på jobbet med massa kyssar. Och tro det eller ej men jag blev jätte generad. Fick massor med fjärilar i magen och kände mig nykär. Blev även lite tårögd också. Känslig tjej..

Har fått en del choklad idag och jag som varit nyttig och stått emot all sött ska faktiskt unna mig ikväll! Just nu väntar jag på Alex som ska få sig en överraskning minsann! Byebye


01.25

Vem pallar blogga på nätterna egentligen? Har lite svårt för att somna. Har vridit mig i sängen i snart två timmar (precis som igår).. Fattar inte vad som är fel. Kanske beror på att mina ben inte slutar värka av all träningsvärk.

Förra veckan fick jag chocken att veta att jag ska börja som coach SJÄLV nu på måndag och har fått lära mig massor nu på tre dagar. Är väldigt taggad faktiskt.

Imorgon ska jag dock jobba lite på subway. Haha. Jag ska alltid ha mer än ett jobb på en gång.. Kan inte säga nej. Helgen kommer bli super ball och jag fattar inte hur jag ska hinna packa inför London. Har inte tiiiiiiid


05.03

Godmorgon... Haha nej. Somnade tidigt igårkväll då jag håller på att bli sjuk. Ångest då jag inte får träna....!!

Vaknade piggt för en timme sen och nu käkar jag en väldigt tidig frukost i sängen. Jag är så jäkla hungrig hela tiden nu när jag tränar. Anyway så mår jag bättre än vad jag gjorde igår i alla fall och ska försöka somna om.

Godnatt!


Ballerina kladdkaka

Herregud. Det godaste jag käkat i helgen. Har bara käkat ballerina kladdkaka bara så, helt naturligt utan mjölk tills igår. Mjölken och ballerinan är Guds gåva till människan. Ni MÅSTE bara smaka den! Munorgasm

Gymmade idag och hängde hos Ashley med Kim resten av söndagseftermiddagen. Det blev smoothies till mellanmål och pulig fondue middag! Perfekt söndag.

Just nu glor jag på prison break med mina nya högtalare med riktigt mycket bas som jag fick av Jonny. Feta!


Vit kladdkaka

Igår bakade jag vit kladdkaka och GUUD så god den var! Nästan godare än vanlig kladdkaka. Den var snäppet sötare och konsistensen var perfekt! Tipsar er att prova baka den, inte alls så svår!


Lördagsvin

Dricker vin med Alex i nuläget och för första gången ÄR det faktiskt gott med vin! Har strosat runt på IKEA idag och fått med mig lite godsaker.

Är lite festtaggad nu när Jonny spelar hög festmusik i lägenheten.


hej fredag!

JA äntligen är fredag och helgen här! Veckorna rusar ändå förbi rätt snabbt har jag märkt. Nu är det mindre än två veckor tills vi far till London och shoppar loss! Längtar som bara den. 
 
Väntar på att broder ska komma och vet inte riktigt vad vi ska baka för något. Funderar på vit kladdkaka men är så mätt från frullen att jag knappt är sugen på någonting. Ikväll ska jag äntligen få gosa med alex. Vi har setts EN gång på hela denna veckan. Ska ta igen all mys och kyssar som vi har missat.
 
 
 
För övrigt har jag tappat festlusten av någon konstig anledning och vill bara resa och shoppa. Men det beror nog på att jag har gått och blivit ett träningsfreak också hehe. Måste måste måste bygga muskler. Ska bli starkare än alex. 

dålig uppning

Shit vad dålig jag har varit på att uppdatera på sistone. Hur som helst så har jag haft väldigt sega dagar de senaste dagarna. Har tränat röven av mig som vanligt - 4 ggr förra veckan och jag är på G denna veckan med. Ska alldeles strax iväg och träna så fort jag hjälpt min sjuka pojkvän ur sängen. Tycker så synd om honom. Första gången han är sjuk under vårt förhållande (sjukaste immunförsvaret). 
 
 
För övrigt fick jag testa på att ha en personlig tränare i söndags (gorgeous var han btw) och fick lära mig nya övningar osv. Undrar hur min kropp kommer att se ut om några månader. BEACHBABE VA!
 
Och eftersom Alex är så DÅLIG på att hålla inne sina överraskningar vet jag vad jag typ kommer få i 20 års present. Och litet är det inte............ jag som älskar överraskningar. 

RSS 2.0