kvällens planer

Kan inte riktigt fatta att det är 2014's sista dag. Detta året har varit en jävla berg och dalbana men det avslutas på ett bra sätt. Håller fortfarande tummarna att ashley och kim hänger med ikväll annars är det bajssuuuuuurt. 
 
Vi har köpt en massa ingredienser inför kvällens middag. Detta är första gången vi inte firar nyår med släkten innan vi drar iväg till nästa fest. Känns så tomt faktiskt. Betyder väl att vi blivit vuxna?..
 
Har kollat överallt efter den perfekta nyårsklänningen. Men finner ikke någon. Så ikväll får det bli en blå klänning. 
 
What do ya thinkkkkkkk bout ma dress? 

ops i forgot

Jävlar, det var ett bra tag sen jag skrev här. Julen är förbi och nyår är precis runt hörnet (idaaagggggggg!!!). Men jag var mer taggad imorse när jag vaknade än nu faktiskt. Hade passat bra med en powernap nu men jag hinner ikk! 
 
Annars har min jul varit mysig med massa maud och klappar och ja, ni know the drill. 
 
 
massa maud och sånt
 
i got it from ma mama
 
 
 
 

Förfesten som spårade ur

I lörd skulle vi alla fira Monica. Det blev en ovanligt lyckad kväll med gänget faktiskt. Vi alla var välkomna hos broder min. En drink slutade med flera shots i rad. Det fanns spya överallt, speglar krossades, och grannarna klagade. 

Det betyder väl att förfesten blev jäkligt lyckad? Sen pricken över iet är väl att Chuckie spydde för första gången pga alkohol. Yeeees tänkte jag och var tvungen att dokumentera med bilder som jag inte lägger ut ofcourse. 

Men attans vilken kväll! 


Kaninen visade lite attityd på bilden ser jag 


Resterande bilder är private Ryan 

The day before

Ja. Är det inte typiskt när man vaknar upp, dagen innan julafton med CP röda ögon?? Ligger här och vill inte ens kolla mig i spegeln. Blir själv rädd för mig själv. 

Skulle gå ut och handla julklappar idag men palla gå ut såhär. Folk kmr tro att jag knarkar. Var är solen när man behöver den?.... 


Hade jag inte passat i dessa?? Liiiiute sugen är man men ba lite 



Subwayfest

Idag var jag äntligen ledig efter en hel veckas arbete. Har sovit ut och gjort en jävla massa ärenden. 

Ikväll var det personalfest för Subway. Vi var på glasklart och fick julbord, snaps, godis, pannacotta osv. En av mina första classy ass fester. Alla var uppklädda och fina. Bjöds på show där de svängde runt och kastade vatten. 

Nu är jag hemma, fick lämna festen för imorgon blir det jobb! 


Halvnaken man i badkar 


Får aldrig någon bra bild med denna tjej 


Chefen blev utsett till årets restaurangchef och Igge till årets skiftledare :D undrar om jag hade fått det om jag stannat kvar hehehheh 


Åt typ 1/4 


Skeål Som man säger på skånska 

Two Jobs - one person

Börjar bli jobbigt för kroppen att jobba varje dag. Men fan vad jag trivs! Jobbar både på Starbucks och Subway nu. Caashen rullar in hehe. 

Försöker planera in en resa under vintern men vet inte vart. Emil hittade en kryssningsresa igår för två nätter eller några nätter i Prag. Assååååå sugen blir man ju?! Typ över nyår! 

Annars så taggar jag inför onsdag- subways stora julfest på glasklart med andra företag. High class as fuck

Fick en jävla massa dricks på jobb igår. Vill alltid stå i kassan haha 


Mina kollegor kan inte stava till "lady" apparently haha 

Ralleballe

Igår var dagen vi alla på Lorensborg längtat efter. Det var dags för Rasmus 20 års fest! Bjöds på hamburgare och de hade bar ute på terrassen vilket var väldigt high class tyckte jag. 

Eftersom att det var cirka 6 tjejer utav 30 gäster sneade grabbarna och ville ut på klubb. Så vi hamnade på KB av alla ställen och är ff sur på Adrian som valde stället. 

Men vi dansade loss till 4 inatt och åkte alla hem fulla och högljudda i taxin. 

Kirre and the las Chicas

Ralle fick mest sprit i present 



Väldigt glad human being

Min första stängning

Jobbade med en ny på Mobilia idag och hade stängning. Var såå nervös men klarade av det. 

Nu ligger jag i sängen och har pratat med Malika i 1 timme och 12 minuter. Är för trött för att lägga på. 

Fick reda på att mitt kort var spärrat idag för att NÅGON själ har försökt betala med mitt kort på nätet. Så nu ska jag få ett nytt kort hemskickat om EN VECKA. Hur ska jag klara mig tro? Speciellt under helgen. Men tackar Swedbank för att de spärrade det. 

Annars halvtaggar jag inför imorgon, dagen alla har väntat på sen september haha. 

Nu tänker jag inte klart. Måste sova 




#inmycalvins

Typ ett av världens mest populäraste underklädestagg? Gick förbi en butik på Kastrup igår och såg Calvin Klein undies ligga där. Blev såååå kär i det vita paret men ville samtidigt ha de svarta. Vilka ska jag välja tro? Typ min femte julklapp till mig själv isf haha. Lugna dig jentan........ 




Kan tomten kanske ge mig båda haha?

Nyöppnad butik

Vet ni vad? Idag fick jag vara med på subways öppning på Mobilia. Det var så mycket skönare att jobba där än på centralen. Skit dött och nya mannar! 

Nu ligger jag hemma helt död småpratar med Malika. Gör mig redo inför parceremonin på ph. 

Favorit

Yesterday

Igårkväll blev det taco-kväll hos Kirre. Såå gott det var. Önskade att man hade det som bakismat imorse asså. 

Trots att de inte ville festa lyckades jag få de att följa med ut ändå hehe. Blev en lagom fylla för första gången på länge. Vi dansade tills jag fick skoskav. 

Och för första gången i mitt liv hade jag en "bitchfight" argument med en diva. Lackade totalt. Bitterfitta asså. Hon kunde inte ens artikulera vad hon sa. 

Var så excited när jag kom hem på att äta mina pommes och mcchicken men vaknade imorse vid 10 med lamporna på och handen i mc-påsen... Snacka om ångest haha. 



Bästa trion ever (på grabbhållet då, annars är det jag ash och Kim hehe) 

Bestiefestie


Hade dödat för tacos nu

08.25

Klockan är inte ens 9 denna lördag och jag är redan vaken. Betyder väl att jag bara haft morgonpass denna vecka. 

Igår jobbade jag på Subway för första
Gången på cirka 5 månader. Kom faktiskt ihåg allt. Inte rutinerna dock. 

På kvällen bjöd centralen på lite fest för oss anställda. Vi fick champagne, lide vin och öl och typ vuxenmat som snittar och pajer och sånt. 

Det var skönt att umgås med mina gamla kollegor igen. 






Bröderna simeti. Så jävla lika 

Förra året bjöds det på fajitas. Saknar det 

Im baaaaack

När man inte tänker sig för

Imorse när jag och emma gjorde lussebullar: 

J: men var ni i Bangkok?
E: ja det var jätte fint. Vi var också bland de andra thailändska öarna
J: ååååh var ni i Thailand också??
E: eh ja du sa ju precis Bangkok?!
J: ligger det i Thailand?..
E: .... 
J: trodde det var ett land 
E: amen Jennifer, det är ju Thailands huvudstad! 

Borde lära mig geografi kanske. Fast innerst inne visste jag faktiskt att Bangkok var Thailands huvudstad. Faktiskt. Det var bara en pantad moment. Är det ens rätt svenska? 

Måste sova asså. Hejdå 

Mitt tredje öga

Nämen hej lillfredag! Var på plats hos emma vid 10 imorse för att baka lussebullar :D såå goda de blev och såå längesen vi såg varandra med ögonen. Som jag saknat henne! 

Önskade att hon stannade kvar minst en månad till i alla fall :( 

Tog mig en fika på Starbucks fast i Malmö med broder sen råkade jag köpa två väskor till mig själv fastän jag bara skulle "kolla". Men what the heck, materiella saker gör mig glad haha. 

Nu taggar jag inför mitt första pass på SUBWAY(!!!) på fyra månader. Är så excited, kommer säkert vilja skjuta mig själv direkt efter haha men det ska bli kul. Kom och besök vetja! 

Min stora finne på kinden vill jätte gärna träffa er eye to eye liksom. 





Tisdag

Klockan är inte ens 9 och jag ligger redan nerbäddad i sängen. Blir öppning på jobb imorgon. Efter helgens bravader då man inte fick mycket sömn (never again) så sov jag ut idag. Vaknade kl 13 haha. Så jääääävla skönt och sova så länge. 

I helgen ska vi ta och fira kabbe som blir 20 idag. Och så kanske jag tar en runda i Köpenhamn med Konstantin och company. Inga spikade planer än men jag är i alla fall ledig!!!!! 

Storstädade mitt rum igår och fann bästes skjorta som jag lånat i typ ett år. Den får han aldrig tillbaka. 




RSS 2.0