Say hello to my baby!!

Okej, håller just nu på att importera alla mina 9600 bilder från luren till datorn. Kommer ta jävligt mycket minne men vill ha alla bilder här inne med. 
 
Update angående köpet - DET GICK BRA! Så nu äger jag äntligen en mac. Har alltid varit den enda som varit tveksam när det gällde mac för jag inte fattar programmet och är lite skeptiskt när det gäller tangentbordet (gillar tjocka knappar så det hörs och känns). Men jag antar att man vänjer sig som alla PC användare säger. 
 
Så nu skriver jag direkt från datorn!!! Kommer få fler bilder här så småningom. IM SO HAPPY! Hade velat ha en iphone 7 också - jävlar vilken girig tjej. Jag tror att jag är rik.. har tyvärr inte bilderna på macen inne på datorn atm så ni får dessa gamla bilderna istället.
 
Kolla så liten jag var på min och kims första resa till Split!!

Sommaren 2013 eller 14 då vi tog en tur till Skanör
 
Split 2014
 
Funderar på att göra massa inlägg med bilder från förr. Om jag orkar!
 
 

Måndag 31/1

Tänk att januarimånad har gått så fort!! Hoppas de här fyra månader till sommaren går lika fort som vinterperioden gjorde. 


Försökt hitta biljetter tillbaka till LA nästa vecka men herregud vad dyra de är!!!! Tecken på att jag inte bör åka tillbaka. Visst det är min drömutbildning och drömstad men allt som värmer mitt hjärta finns i malmö. Verkligen fel tidpunkt av mitt liv. 

Haft mysiga dagar med mitt hjärta och det blir säkert svårare att åka iväg nu när man tänker efter. 

Om en stund ska jag och Kim köpa en Mac dator till mig! OM jag får den på avbetalning!!!!!!!!! 

Fick även ett mejl imorse av skolan att Trump skrev på nåt kontrakt där inga refugees får släppas in till USA. Bajsade nästan på mig men Sverige fanns inte med på listan. 

OMG MÅSTE NER NU KIM KMR SEEEES


Fest hos Hannes

Igår firade vi Hannes ex som också heter Jennifer. Hon fyllde bara 21(!!) år. Shit vad vi är gamla. 


Kändes konstigt att vara där utan mitt squad men klarade mig fint med grabbarna. Like the old days. 

Min man var så fin igår, kunde inte vara ifrån honom. 

Den känslan jag fick i fredags när jag var i hans famn igen, inget slår det ❤️ nu vill jag inte åka mer. Allt finns här i malmö. Allt jag har finns här. Förutom utbildningen... 

Imorse mådde jag BAJS men han tog hand om mig & köpte massa saker (inkl TACOS) kl 08 imorse. Hur fin kan man va? 😭😩

Rip hans hår. Emil från 2010 is back
Blev vän med denna bruden. Bara för vi hade samma musiksmak när vi var djs

Dag 1

Sååå skönt det var att vakna upp i sin egen säng. Sov i nästan 12tim om man tar bort min jetlag jag hade inatt. 


Var tbx på actic och det kändes intr som hemma dock. Saknar gymmet i LA. Mycket finare! Men skönt att få vara tbx till mina bekväma maskiner. 

Kim kom och hämtade mig med sin BIL för hon har ju skaffat KÖRKORT!!! Vi drog till empan en sväng. Duktig förare. Vill också ta men har ingen motivation till det. 

Ikväll ska jag äntligen träffa min kära ❤️


Im back bitches

guess who's hooooome!!! 


Fattar ni hur skönt det är att få ligga i sin egen säng, i sitt rum och bara va själv??? 

Japp- jag vaknade upp en morgon och tänkte fuck it. Jag drar hem till skolan börjar. SÅÅ VÄRT DET! 

Flyget gick snabbt, vi var 45 min tidiga och jag hann sova i 3tim och hade sätet bredvid mig ledigt. 

Kom hem till Jason som var så chockad och mamma som hade köpt tre marabou, cheeseballs och Lindorchoklad!!!! AMEN TAAACK! 

Inte bra för min träning men så får det va. 

Nu väntar jag på att min broder ska komma❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Har fått en crush i slitna jeans. Är fortfarande på jakt efter ett par JÄTTEslitna med enorma hål
Vaknade på flyget och blev bländad. Trodde först att det var lampor från vingen men det var månen! Aldrg sett den på så nära håll Hur fint är det inte med frostet på fönstret?

Flyg

Nu när vi är lediga i tre veckor tänkte jag dra hem om och spendera tiden hemma istället. Är jag inte sjuk i huvet? Men det är sååå värt det. Saknar alla så mycket. Sen blir det tusen gånger lättare att säga hejdå till alla denna gång. Okej överdriv med tusen. Men lättare. 


Imorse kostade biljetterna hem 1700 men med skatt & shit blev det 1900. Så kollade jag nu och det hade sänkts till 1400!!!! Så kan man inte göra!!!! 

Aja. Annars har vi varit i skolan idag igen & det var lite varmare thank god. Och nu släcktes alla lampor i killarnas rum. Vi trodde att någon var hemma men det visade sig att de hade dragit ut. MEN UE. 

Exorsist eller hur man stavar det 


24 januari

Yes. Bloggen har uppdaterats lite och den är lättare att hantera. Sophie stack upp kl 7 för att dra till frisören. Jag ska alldeles strax dra till skolan för lite Counseling. Det är såå kallt ute. Jag fryser till och med här inne. 


Är så taggad på att dra till gymmet nu. 
Skriver senare! 


Så sjuka gator de har här. Får så ont i ögonen så fort jag går ut
Ser jag inte lite tanned ut? Längtar tills värmen kommer

What should I do???

Hej. Sitter vid matbordet och är så kluven. Ända sen imorse har jag suttit och kollat flyg hem till Sverige bara till skolan börjar. Men vet inte riktigt om det är värt pengarna.

Här spenderar man lika mycket på tre veckor som min flygbiljett hade kostat. Hittade enkel flygbiljett till Köpenhamn för 1700kr. VET INTE VAD JAG SKA GÖRAAAAAAA.

Det är ju meningen att jag ska vara kvar här & utforska staden & skaffa cykel & bankkonto osv men det känns så varmt i själen att veta att jag kan komma & besöka malmö en snabbis.

Kul att jag bara varit borta en vecka haah. Men sen blir det mycket lättare att säga hejdå till alla när jag åker tillbaka hit igen.

VI FÅR SE VAD JAG GÖR!!!!


West Hollywood

Igår var jag i Hollywood for the first time ever. Men kunde inte se så mycket då det var mörkt.

Vi drog in till Sophies vän Erik som hade en egen lägenhet inne i stan. Såå fräsch och en KINGSIZE säng. Fyra pers får plats där. Vi hamnade på en klubb med massa manliga strippor som hade dollarsedlar i sina kallingar.

Påvägen hem åkte vi uber och blev stoppade av polisen. Han skrek i sina högtalare: stop the vehicle and raise your hands. Sen kom han fram och sa att vi stannade på en olämplig plats.

Idag mår jag bajs. Har endast kollat på vänner, ätit choklad och druckit 6 liter vatten.

Imorn lever jag nog igen.

Önskade vi hade en stor spegel här hemma
Hoey
Hoppas ajg ser en kändis här nån dag
När jg började cravea mc cheeseburgare ville jag hem direkt
Äntligeeeeeeen hemma. Illamående och hungrig

Lördagmorgon

Godmorgon. Sov äntligen ut inatt. Vaknar fortfarande minst 3ggr om nätterna men det lär väl snart försvinna.

Klockan är redan 9.27 här och solen skiner men det är fortfarande cpkallt.

Vi skulle dra ut igårkcäll men det var storm och alla barer här i närheten var utomhus. Så ikvälll ska vi antingen downtown eller inte till HOLLYWOOD!!!!!!!!

Nu ska jag utnyttja min morgon och gå oxh träna.

Så fina gator till vår skola. Blir nästan blind
Vår utsikt från oss

Gymsession

Hola. Var uppe 5 imorse för jetlaggen VÄGRAR FÖRSVINNA!! Hoey sover som en sten varje natt. Jag brukar aldrig ha problem med sömnen tills nu. Skitjobbigt.

Stack dirr till gymmet efter frulle och hade så mkt energi pga solen. Det är kallt här men när solen är framme tror man att det är varmt. Ska in till stan snart för att hitta en pälsjacka asså.

Saknar er alla där hemma och hatar att det är 9tim tidsskillnad. INTE ok! Ni sover när jag är vaken & tvärtom.


Mitt intryck av USA

Jag har ju som sagt aldrig varit i USA. Så tyckte det var sjukt att jag ens vågade flytta till ett helt främmande land.

Bor i området venice i LA och det är såå mysigt. Lite wisteria lane-vibe. Får motivation att ta en springrunda varje dag
Runt kvarteret. Får ont i eyeballsen så fort man lämnar dörren här hemma. Sjukt att jag säger "hemma" här. ASSÅ JAG BOR I LOS ANGELES. Kan ni fatta????

Mat & allt är cp dyrt då dollarn har stigit sen lort Trump tagit över landet. Så allt är 2 ggr dyrare än hemma i Sverige. Suger verkligen.

Roomiesarna då? De är chilla. Väldigt blyga. Vår ålder förutom lilla axel som bara är 20. Fake id måste man då ha!

Märker att de blir mer öppna när solen gått ner. Som varulvar eller fladdermöss. Från Stockholm. Finns typ inga från Skåne här. Varför? ALLA är från Stockholm. Så länge min skånska ej försvinner then im cool.

Pallar itne skriva mer. Ska kolla på när grabbarna spelar. HAADE


Dag 4 in Cali

Klockan är 21.42 och jag sitter i vardagsrummet med mina roomies. Snackat om skolan & de sa att vi stressar upp oss föööör mkt och vi har inte ens börjat skolan än haha.

Steg upp 5.20 idag för att plugga det sista till matteprovet. Fick godkänt iaf och VG i engelskan! Men ska göra om provet om 2 veckor för att se om jag gör böttre ifrån mig.

Skaffade ett amerikanskt nr idag. Saknar livet i malmö men trivs bra här. Ingen ångest över jobb osv.

Imorn är vi lediga & vi ska in till stan & inte shoppa. Good luck chuck!

Huuur fint är det inte på skolområdet???
Det regnade lite idag och även om vi är i LA så är det jääävligt kyligt. "Bara" 14 grader och jag var enbart sommarkläder med mig. Borde lyssnat på mamma. Mamma har alltid rätt...
Är pt till min kära hoe denna vecka. Guidar henne då hon bara gått på träningspass

Dag 4 in Cali

Klockan är 21.42 och jag sitter i vardagsrummet med mina roomies. Snackat om skolan & de sa att vi stressar upp oss föööör mkt och vi har inte ens börjat skolan än haha.

Steg upp 5.20 idag för att plugga det sista till matteprovet. Fick godkänt iaf och VG i engelskan! Men ska göra om provet om 2 veckor för att se om jag gör böttre ifrån mig.

Skaffade ett amerikanskt nr idag. Saknar livet i malmö men trivs bra här. Ingen ångest över jobb osv.

Imorn är vi lediga & vi ska in till stan & inte shoppa. Good luck chuck!


Check in to santa Monica college

15.57 är klockan här just nu och jag sitter och käkar müsli innan jag orkar laga middag.

Vi satte klockan på 5.40 imorse för det är flera mil till skolan så vi gick en timme innan vi började. Men det var en skitmysig promenad med massa träd!! Deras gator och hus är sjuka här..

Vi checkade in på skolan & tog oss ett pass på gymmet. Fick vara en mini-pt till soffan. ÄLSKAR VÅRT GYM!! Så roliga maskiner & att poolen är utanför. Aldrig levt såhär lyxigt.

Vi pluggade matte vid poolen & fick oss en minibränna & imed att jag är ett cleanfreak städade jag huset idag. Nu mår ajg bra.

Fattar fortfarande inte det nya systemet på bloggen i telefonen så det får bli en lång text sen bilder än så länge...


In cali bitches!!

Kan fortfarande inte fatta att jag BOR i LOS ANGELES! Flyttade hit för två dagar sen men har inte hunnit med så mycket då jetlaggen tagit över.. vaknat mitt i natten här för det är 12 på dagen i Sverige.

Har i alla fall hunnit göra mig hemmastadd och är helt förälskad i vårt kök!!!

Har fått ett helt okej intryck av venice (delen i Los angeles jag bor på). Väldigt många palmer!!!

Idag ska jag äntligen börja gymma igen. Och sen ska jag plugga ihjäl mig för vi ska ha provet om TVÅ dagar.

Meeeen uppdaterar mer sen!! Saknar er alla där hemma ❤️


Update

Okej, äntligen skriver jag från en dator och inte min mobil. Har haft mycket på gång den senaste månaden och mycket har hänt som sagt. På lördag drar jag till LA för att studera i nåt år - kanske flera år. Och det är en väldigt stor förändring i mitt liv. Jag kände i somras att jag verkligen ville ha en förändring i livet. Orkade inte bo hemma mer, lämna Jason, jobba på kastrup med cp arbetstider. Ville komma iväg och kände att det var dags att flytta utomlands och göra något nytt.
 
Velat bo utomlands sen gymnasiet men har alltid haft familjen som ett stort hinder. Men nu sitter jag här, med tre resväskor nästa färdigpackade och är "redo" att flytta hemifrån. Det är så läskigt. Att ens bara lämna sitt hem som man bott i 16 år, men att lämna SVERIGE är ju ännu läskigare. Allt finns här. Familjen, ens vänner och sitt hjärta som ni alla säkert vet. Kanske bör ha ett eget inlägg om detta sen??
 
Men ja, så jag ska i alla fall börja uppdatera bloggen oftare, ska införskaffa mig en helt ny dator PLUS en ny mobil för min håller på att gå in i väggen sen jag bytte skärmen. SÅÅÅÅÅÅÅÅ får ni läsa om mitt amazeballz liv i LA. Är det inte sjukt? Får äntligen leva mina drömmar, plugga fashion och bo i Los angeles.
 
SOM jag kommer att sakna dessa tjejer!! No more fester hos mig. End of en era eller vad man nu säger.
Längtar redan till framtiden och hoppas att alla är samlade i malmö igen med familjer och är framgångsrika.
 
 
 
 

IM BACK BITCHES

Hejjjjjjjj! Tog mig en LÅNG paus från bloggen. Men orkade inte och fattade inte det nya systemet.

Men anyways. Mycket har hänt på ett halvår. Jag har sökt in till SMC i LOS ANGELES (!) och kom in! Så jag sa upp mig från mitt rövjobb och åker nu på lördag.

Har alltid velat bo utomlands och nu ska jag leva drömmen. Plugga det jag alltid velat plugga och bo i LA. Sjukaste jag någonsin gjort i mitt liv.

Sen har jag gått och fått mig en käreste. Mer om det later.

Ville bara säga att jag så småningom kommer att fixa till lite här & börja uppdatera dagligen från mitt liv i LA.


RSS 2.0