Tattsugen

Hade tråkigt under middagen igår så satt och ritade på mig själv. Är sugen på att göra något på min handled men tycker att det är så läskigt. Kommer garanterat svimma så äckligt det är. 

Sen har jag redan ett hjärta intatuerat. Men ack vad fint. Tycker ni inte? 



Hade sett lite konstigt ut med triangeln där på samma arm såg jag 


Its so damn True!!! :D haha helt glad med munnen full med mat. 

Last one Done

Äntligen (!!!) har min sista öppning tagit slut. Har inte haft eftermiddagspass på nästan tre veckor snart utan endast morgonpass. Efter att ha öppnat hela helgen (ja tom i fredags) så är jag helt utmattad. 

Jag somnar till så fort jag blundar. 

Som alla vet så ändrades tiden inatt till sommartid. Det tog mig ett tag att lista ut hur fasen jag skulle ställa klockan. Men Sophie sa att jag skulle ställa den på 1.58 ifall den inre skulle ringa vid 2 (då sommartiden ändras). Hon hade rätt! När klockan skulle slå 2 blev deb 3 istället! Ändå coolt.  

Lyckades komma med det försenade tåget och vi öppnade butiken 3 min senare. Tackar mina långa joggingpass på rullbandet.  


Frågan är om man ska behålla denna fiiiiina klänning. Sitter som korvskinn. 




NUUU tar jag "helg" för en dag. 

My name is jeff

När jag öppnade imorse och skulle ta burken där vi gör mochan så var den inplastad som faaaan. Kunde inte öppna den och så stod det såhär: 


"Only for you jen //jeff" 

Jag började skratta haha! Det var Sophie som hade stängt dagen innan som jävlades. Och om ni sett 22 jump street Fattar ni varför hon skrev jeff haha.  

Ska ge igen. Just wait soffan


Work-weekend

Det blir ingen lugn helg för mig nej. ska öppna hela helgen! Så när jag går och lägger mig så är alla påväg ut till sina förfester. 

Har haft en lugn vecka med massa städ och tvättat nästan alla mina kläder. Några Ikea påsar till! 

Igår tog jag en sväng inom Zara och köpte ett par nya klackar. Sen slog det mig - det är mina 50e par! Detta borde man nästan fira?? Har dock lite ångest över att mina pengar går till skor än tex att spara till en lägenhet eller så.... 

Ni får bild när jag pallar ta en bild på de! 

Detta lagade jag idag. Blivit helt beroende av bananpannkakor


Muuuuuuuuumzzzzz

Dinner

Nyss lagat världens lättaste middag. Känns som det är det enda jag kan laga. Stekt kött eller kyckling med grönsaker haha. 

Men visst ser det delishhhh ut?



Söndagsmode

Har haft en bra helg faltiskt. Förutom att jag försov mig till öppningen i fredags (kom 1 1/2 försent om jag inte redan skrivit det) så hade jag en lyckad fredag! Hittade en dansk 100 lapp på tåget och det gjorde min dag haha. 

Sprang 5km på gymmet och kände hur fettet brändes bort. Igår kollade jag på fifty Shades Och blev så besviken så dålig den var. Kollade bara genom halva precis som jag bara läste halva boken. 

Försökte sen kolla på Focus med Will Smith men lyckades somna efter 15 min. Lyckat. 


Just nu: sitter i ashleys kök med Kim och fikar och väntar på att våra efterlängtade chokladbollar ska bli klara! :D 



En kväll ute i malmö

Igår var det första gången på tre veckor jag gick "all in". Snacka om att vara lättpåverkad haha. 

Vi hade ett alldeles för litet bord för 8 pers trots att majoriten av borden var lediga när vi kom (ralle väljer inte med omsorg). 

Pa kom oväntat efter nån timme och folket runt omkring började komma till vårt bord och fråga om bilder osv. Men det var en specifik kille som kom och försökte ta Min pizza och trodde han var en i gänget och började dricka från Adrians öl. Sen började han anklaga mig för att ha snott hans jacka och Emil frågade honom om han verkligen ägde en 36 storleks jacka från hm hahaha. Jag skrattade så mycket åt denna snubbe. Äkta hipster wannabe Harry Potter. 


Här ser ni Harry Potter wannaben


Tips: säg lite högre än vanligt att du dör av hunger så kanske du får turen och blir bjuden på en pizza hehehehe. 

Bananpannkakor

Har alltid velat prova göra bananpannkakor så jag gjorde det nu efter träningen. Det var gudomligt!!! Godare än vanliga pannkakor. 

Gjorde det bara med ägg, banan och keso. Fattar ni så enkelt det är och cp nyttigt hehe. 


Jag är sämst på att vända pannkakor. Slutar alltid som äggröra. Alltid. 

Morgonen var så fin idag. Förutom kylan kändes det som sommar. 

Om en timme ska jag tvätta de flesta kläderna jag har som fortfarande ligger i Ikea påsar i vardagsrummet. Wish me luck! 


Gettin stronger

Idag när jag var på gymmet så chockerade jag mig själv. På mitt förra benpass (i måndags) kunde jag ta 113kg i benpress men jag utmanade mig själv idag och tog lite mer och lite mer. Sen helt plötsligt satt jag där - och kunde ta 136kg!!!! Fattar ni så STOLT jag är???? Känner mig mycket starkare. 

Men nu ska jag bara se till att få mina armar lite starkare också. Så himla tråkigt att träna armar. Precis som alla män tkr det är tråkigt att träna ben. 




3.02

Gutentag! Eller hur man nu stavar det. Klockan är 3.02 precis nu när jag börjar skriva detta inlägg. Frågar ni er själva "varför är hon uppe så tidigt? Ska hon jobba morgon igen tro?" Svaret är - nej! Jag vaknade för tio minuter sen halvt pigg för jag helt enkelt är van att stiga upp vid denna alldeles föööör tidiga tiden..... 

Bra va? När man äntligen har sovmorgon så vaknar man tidigt ändå. Wtf brain Liksom?? 

anyways så passade jag på att skriva ett fint sms till Chuckie som faktiskt fyller hela tjugotvå (gamlingsalert) idag! Tänk så fort tiden går. Till och med när vi är gamla och gråa och kanske inte ens äger en iPhone (utan nåt mer High tech) så kommer jag fortfarande att skriva fina grattis sms till henne. 

Nä nu måste jag fortsätta sova..


det här var min lunch i förrigår. Blev så mätt och åt desserterna före själva huvudrätten haha. Men GOTT var det! Cheesecaken är gudomlig. 

Shortbreads

Igår innan jag slutade på jobb var det massa waste av en kaka vi har på jobb (den godaste med karamell) så jag fick ta hem lite. SÅ goda. Kan äta en hel Box med såna. 

En "jag dog och kom till himlen" kaka

Har haft en chillhelg vilket är bra för mina muskler haha. 

I fredags fick jag och emma reda på att hon fick jobbet hos oss!!!!! SÅ glad och SÅ kul det kommer att vara att jobba med varandra. Ska lära henne massor!! :D 

Fick ett fint kort av supervisorn igår

Imorgon är det dags för ett morgonpass igen. Morgonpass all week long

 

Byebye tele2

Ääääntligen har jag sagt upp mitt abonnemang hos tele2. De har varit förjävliga sen årskiftet. Nu är jag med i tre familjen. Känner mig lite som en hycklare för jag sa att jag aldrig någonsin skulle vara medlem hos de. 

Idag var jag ledig och solen sken. Jag tränade i två timmar och såg nu att jag har gått 13400 steg idag. Woooop. Duktig människa va? 



Haffade denna solnedgången igår. Magisk moment 


Bilden ger inte himlen rättvisa. Det såg ut som norrsken. Not kidding asså 

Önskade att jg kunde säga att nu tar jag helg men jag ska upp 4 inatt för lite work. Lide taggad. Bara lite 

Inte bra och vara ledig

Det är inte alls bra för mig att vara ledig. Har spenderat dagarna på stan och gjort min plånbok slimmare. Köpte världens finaste pumps idag som jag såg direkt när jag kom in i affären. 

Lucky number 49! 






Girls night out

I fredags var vi ute på bar och umgicks lite. Skulle egentligen dra vidare och dansa men jag orkade inte. Tänker för mycket på mina muskler. 







Första vårdagen är kommen

Igår var det verkligen en äkta vårdag! Solen sken OCH det var relativt varmt. Jag broder och Sophie tog en promenad till västra hamnen med lille mynta för lite kaffe och D-vitamin. 

Det var så mysigt. Längtar så mycket till sommaren. På kvällen tog jag ut all skit som var i min garderob. Det är inte roligt ska ni veta. 


Detta är bara 3/4 av vad som fanns i min garderob. Kmr nog ta ett tag innan jag tar in de i mitt rum igen. 


Magiskt 


Hon fick fler blickar och kommentarer om hur fin hon var än en tjej på en klubb 


Myntis


Jag fann massa teckningar jag hade ritat när jag gick i 8an. var försvann den talangen liksom? 


Skiiiiiillllzz



Treatin' maself

Äääääntligen är det fredag!!! Jobbade över två timmar idag igen. Moneymaker. 

Idag ska jag köpa så jävla mycket godis så jag rullar till jobbet imorgon bitti. Varit sugen hela veckan men ville inte äta för träningen (leker hälsosam). 

"Ät aldrig en banan samtidigt som du har ögonkontakt med nån". 


En nasty man förföljde mig vart jag än gick på gymmet idag och lekte att han skulle träna just vid den stationen. Så sa han: du har ändå växt sen du började. Man ba: eh tack men ue gå. Tips! Säg att du har pojkvän så flyr de från dig hehehehe. 

Nu ska jag tvätta tro det eller ej. 



Storstädning på g

Har städat mitt rum i en timme nu. Måste rensa ur alla mina lådor från både garderoben och mitt skrivbord PLUS min byrå. 

Som de flesta vet så kryllar det av malar  i mitt rum och endast mitt rum. Så Anticimex besöker oss på måndag. Måste även tvätta allt i 60 grader. Hur ska det gå om vissa ska tvättas i 30/40?! No way

Annars har jag tränat asset av mig idag och nu halvsover jag i sängen innan jag ska hämta lilleman. Imorgon är det äntligen fredag. Som jag längtat! 


Beroende av selfies eller? Måste färga om håret ser jag nu. Ska det blir brunare eller ska jag gå loss och bli blond vaaaaa 

Morning-workout

Är redan klar med dagens träning. Jag förstår fortfarande inte hur jag orkar dra mig till gymmet innan 9 på morgnarna. 

Drar till jobbet om 30 min och det är så jäkla fint väder. Tror våren är kommen. Bara värmen kvar. 

Haaaade


Goodbye dinner

Igår jobbade jag i 9 1/2 timme. Var inte hemma på 12 timmar. Det var såååå mycket folk på Kastrup. SAS har tydligen strejkat hela helgen. Så om ni ska boka flyg - dont choose SAS. 

Idag bjöd jag och Kim Ashley på lunch. Nu åker hon igen och vet inte när hon kommer ner igen. Suger att vara splittrad. Köpte med mig en fin klänning med en bar rygg från Zara. I know - skulle spara men fuck det när man ser något man vill ha. 



Tog ett hårt bootypass På gymmet imorse efter jag hade lämnat lillen på skolan. Im on fajjaaaaaaa 

RSS 2.0