broke but satisfied

Vi hyrde en minivan som fick plats med 8 pers men vi var 5 haha.. Mycket last. 
 
Det var ett helvete att bära upp dessa till bilen. Ryggskott. 
 
Fick liide panik när man stod och radade upp alla varor - frida gick loss på 5800! 
 
Kön in till Ullared var obeskrivligt lång igår, mer än 500 meter ska ni veta! Resultatet från igår när det gäller hälsan? Lite sämre och mer förkyld men det var sååå värt. Jag blev av med halva pengarna men jag kom hem med tusen kläder och accesoarer. OMG asså! 
 
Hade lite kul där vi mobbade kunderna i smyg på jobb idag. Sen har jag fått matkoma efter släktfesten jag var på dirr efter jobb. Herregud vad mycket mat. 
 
Ska ta och ha egentid nu innan pojkvän kommer hit. Har inte sett den snubben på nästan en hel vecka. Tiden bara rusar förbi. 

oy yes!!

 
ÄNTLIGEN är det fredag! Imorgon när jag vaknar 7.20 ska jag klä på mig snabbt, käka frulle, göra mig i ordning osv osv osv SEN drar jag till ULLARED med mina kära kollegor! Vi har äntligen lyckats fixa extra arbetare från andra Subways som kan ersätta våra pass. Vi har försökt ha en dag tms nu i evigheter. Nu, 7 månader senare har vi lyckats! 
 
Vi har hyrt en minivan på typ 8 platser och vi är 5. Ska lägga mig ner och njuuta medans de andra kör hehe. 
 
 

hej platt röv

Hur ska jag slå 2013s nyårsklänning med förra årets baddass klänning?!!?!?!?!??!?!!?
 
 
Har suttit framför datorn i snart 6 timmar.. Det var ett bra tag sen (typ mina gymnasietider) jag satt såhär länge framför datorn. MEN jag har varit väldigt kreativ och ack vad jag saknar att plugga. 
 
Mina ögon är dock fyrkantiga i nuläget och röven är plattare än någonsin. Och av någon anledning sitter jag och drar upp axlarna till öronen när jag sitter vid datorn. Varför vet jag inte. Försöker antagligen likna Quasimodo. 
 
Imorgon är jag finally ledig och jag ska försöka vila upp mig så att min förkylning går över innan Ullared på lördag. Sen ska jag hämta ut mina linser och forsätta att se i HD maddafakkaaazzz. 

virusen sprider

Alla på jobb har lyckats bli smittade av samma virus i en månad nu. Idag är det min tur. Näsan rinner, jag nyser 100 ggr mer än vad jag brukar göra per dag och halsmandlarna är så stora att man kan tro att jag käkat någonting hel. 
 
Lunchade på stan efter jobb på graffitti idag - fett fint väder faktiskt. Tog mig en liden powernap för en stund sen och vaknade upp med världens fetaste leende. Om två veckor är det kabbes feta årsfest :D 
 
Om någon timme drar jag till Ikea med broder, Omar och filemon för en runda. Ska be till gud att jag inte blir sjukare. Do not need it right now. 

när man ändå är igång..

 
 
Jag lyssnar just nu på – Robin Thicke
Jag tycker om – Maaaaaaaaaat & shopping
Kärleken är – Det bästa och sämsta som finns
Jag gillar att – Festa, shoppa och resa!
Jag kommer alltid att – Vara envis
Jag är hemligt förälskad i – Joel Kinnaman ♥
Sist jag grät var - I torsdags 
 
Min mobiltelefon är - Den finaste jag ägt - en iphone 4s såklart. 
När jag vaknar på morgonen – Så vill jag inte jobba eller jogga
Innan jag går och lägger mig – Smsar jag alltid med någon
Just nu tänker jag på – Att jag är väldigt mätt men sugen på morotskaka
Bebisar är – Är en pain in the ass - förutom Bacon
Idag har jag - Glott på tv 
 
Ikväll ska jag - Träffa broder 
Imorgon kommer jag – Jobba :/ 
Jag vill verkligen – Åka utomlands och vara ledig
Det första du gjorde I morse? Kysste alex 
Vad åt du sist? Lakritsnappaaaaar
Vad irriterar du dig på? Folk som luktar äckligt
Vart reste du sist? España chicos!
Ler du ofta? Minst en gång per dag ja
I vems säng sov du i igår natt? Min egna
Gillar du skolan? Önskade att jag gick i skolan faktiskt
 
 

planerar att bli pank nästa lördag

 
För då ska jag till Ullared igeeeeeen! Chefen smsade mig igår och bad mig ta bort mitt pass nästa lördag för alla vi på jobbet ska ta oss en liten tripp till Ullared. Känns som jag var där förra veckan men jag hoppas att fler höstkläder och väskor har kommit in. 
 
Förövrigt så behöver jag en major förändring i mitt liv känner jag. Jobbyte? Min första tatuering? Bo utomlands i ett halvår??? Måste tänka på saken men just nu är jag väldigt trött på livet i malmö. 

wattsapp saturday!

 
Goddagens! Steg upp vid 11 men nu två timmar senare håller jag på att somna. Vad händer med världen liksom? Från högtalarna skriker det festmusk med väldigt mycket bas (förlåt mina grannar). Jag taggar inför kvällens bravader. 
 
Har inte klätt upp mig inför utgång på väldigt länge och eftersom det är min lediga helg tänkte jag att det var dags att spåra ur litta. 

hello friday

 
 
 
Vilken soft dag ska ni veta! Igår fick jag ett litet hum om att bli skiftledare på jobb. Jag tvekade något enormt då jag inte riktigt orkar ta ansvar i nuläget MEN idag hade jag en lång konversation med chefen och hon vill verkligen att jag ska bli det. Så jag tackade ja såklart och så småningom kommer jag ha mer i lön plus ha den här bossattityden (haha skoja). 
 
Annars har jag hängt lite på stan i mina nyaste klackar som såklart blivit förstörda för att jag dumt nog valde att cykla med de. Sen har jag spenderat kvällen hos Ashley med Kim. Imorgon kommer Sjölund äntligen tillbaka till Sverige och jag är fede pepp inför våra festkvällar! Det kanske lutar sig mot KB imorgon - 20+ till och med! 

ios7 = fulaste jag sett

 
På riktigt, det kan vara apples fulaste uppdatering ever. Jag skäms bara jag kollar på den. Tydligen har den kommit ut nu men jag ska inte uppdatera den. Vill ha kvar de stilrena apparna och det fina med smsen. WHY WHYYYYYYYY!!! Jag gillar förändringar men inte när det gäller min lur. 
 
Idag fick jag mina nya linser och ser återigen i HD kvalitét vilket känns fantástico! Köpte mig en stickad tröja idag också, det var shoppingväder och jag kunde inte motså den. Två jobbdagar tills jag kan luta mig tillbaka, ta en öl (tar aldrig en öl) och ha svarta naglar. Längtar. 

benjamin och jag

 
 
Träffade upp benjamin och hans far idag en stund. Snubben har blivit skit lång! Han har växt om mig och han är bara 15 bast. Jag kommer ihåg när han bara var 6 år gammal och jag tyckte att han var en liten snorunge som gick mig på nerverna. Ack vad tiden går fort. 
 
Idag har jag hängt i stan med Emil och kollat på mina brillor. Idag var det 22 grader ute och det kändes som i början av Juli månad. Kändes så jäkla bra! 

nya lovers

Finaste skorna jag äger förtillfället. Har alltid velat ha ett par röda men framförallt perfekta röda pumps. And now I've got 'em, 
 
 
 
 

23.29

 Checka höjden från parishjulet som vi åkte under malmöfestivalen. Glömde bort för stunden att jag var höjdrädd tills jag kollade ner. 
 
Bonsoir! Kom nyss hem från lite kvalitetstid med gänget. Invigde även min nya bomberjacka som jag köpte för några dagar sen. Fett nöjd är jag också! Hela jag doftar min gamla kokosparfym som jag ständigt hade på mig varenda dag under mina gymnasieår (fy vad jag lät gammal där-..). Får nostalgikänsla varje gång jag känner doften - och blir även på lite festhumör. 
 
Imorgon är jag ledig vilket känns så jäkla skönt. Jag längtar även tills jag får mina efterlängtade glasögon (vill ha de so bad). Nu ska jag se om jag orkar träffa min man eller ej. 
 
Buenas noches. 

werk

 
Har jobbat all day everyday i ett tag nu. Kommer inte ens ihåg när jag var ledig senast. MEN imorgon är jag äntligen ledig :D Var på synundersökning idag och nu har jag på mig linser som har alldeles för svag styrka så jag blir rent snurrig i skallen och ser helt oklart. Men jag ska snart få mina nya riktiga linser OCH mina nya glasögon!!! Fatta så länge jag har velat ha ett par brillz som är coola liksom. 
 
I helgen vankas det lide fester. Elins 20 års på lörd = awesome liksom. Har saknat hemmafester något rejält. 

söndagsförkylning

 
NUUU tror jag att min förkylning har slått in. Är dock inte säker. Men jag nyser varenda minut, till och med på alla subway mackorna. Extra kryddor på. Inatt ville jag lappa till alex. Fy satan vad jobbigt det var att dela säng med honom inatt. Rörde sig varenda minut. Okiman.
 
Jobbade med en grekisk gud idag. Han heter Oresti och liknar mowgli jävligt mycket. Jag drömmer mig bort till ett annat land och längtar tills jag har så mycket pengar på kontot att jag kan flytta och bo utomlands. 
 
Om en stund ska jag äntligen träffa upp broder min som jag inte har träffat på två veckor (stört eftersom att vi bor typ 500 meter ifrån varandra (tror jag) ). Men vi ska catcha upp och fika på EH. Ska bli NAJS. 

6 sept

 
 Idag när jag gick ut kändes det som maj månad. Att sommaren smått hade börjat komma, man kunde gå i enbart kjol och linne utan att frysa. HUR BRA BÖRJAR INTE HELGEN????! Blev väckt att Emil som ville gå och sola så nu är jag snäppet brunare :D Sen har jag gått runt på stan och checkat hur Triangeln har blivit sen renovationen (hah hur säger man?). Hittade dessutom den perfekta höstjackan för 700 riksdaler. 
 
Ikväll hoppas jag på lite hemmafestbravader trots min tidiga uppstigning imorgon inför jobb. Who gives a fuck liksom. Jag ska spy på jobb om det är vad som krävs. Nagellack ska jag också ha. 

Tisdagsgrejer

Sitter just nu hemma hos Daniel och klipper ihop Spanien filmen men det går inte för min dator stängs av var femte minut. Snart dags för begravning för den asså.

Är äntligen ledig imorgon och det firar jag med knallrosa naglar.


vill tillbaka

 
Sitter och kollar igenom bilderna från när jag besökte emma i spanien för drygt en månad sen. Fan vad jag vill tillbaka...... Att bara vakna och svettas direkt saknar jag också. Vill bara ligga på stranden, bli brunare, dricka litervis med vatten, festa på kvällarna och vara lat och slippa jobbet. Är trött på livet här i Sverige just nu så jag kollar på boende både i LA och i Norge. Ändringar måste ske snarast! 
 

RSS 2.0