Nyårslista

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Reste utomlands utan förälder & ingått i ett förhållande (kan man säga så??)

Har du några nyårslöften?
Håller aldrig de ändå så vad är det löna?

Vilka länder besökte du?
Spanien & Danmark, hehe..

Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

Natten till den 25 augusti – då jag och Alex blev tillsammans :)

Vad var din största framgång 2011?
Att jag vågade släppa mitt beslut: ”kommer inte skaffa pojkvän på ett bra tag”


Största misstaget?
Oj jisses.. Jag vet inte! Har gjort rätt dumma saker i år faktiskt, men lärt mig utav det!


Bästa köpet?
Mitt läppstift från Spanien faktiskt. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Sprit och mat. 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det är väldigt Mycket som har gjort mig glad i år!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Give me everything - Pitbull, Danza kuduro, Alla Maggio låtar!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Det har varit en bergochdalbana. När jag var ledsen har det varit mycket värre än tidigare år, och när jag var glad så var det mycket gladare än förut. Överlag har jag varit gladare, definitivt!

Vad önskar du att du gjort mer?
Sparat pengar. Hängt med familjen.


Blev du kär i år?
Yes

Favoritprogram på TV?
Entourage! & One Tree Hill

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Vaknade upp av att solen sken starkt, shoppade och på kvällen festade jag loss med hela klassen, parallellklassen och våra utbytesstudenter från Spanien - lyckat alltså, väldigt lyckat!


Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, om jag inte hade gjort mina misstag så.. Och om problemen i gänget inte hade uppstått.


Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Svart svart svart. Och nu älskar jag jeans

Vem saknade du?
Alex när jag inte var med honom. Kusinerna när jag var ledsen och broder när hon var bortrest. Och mamma och Jason när jag var utomlands.


Den bästa nya personen du träffade?
Ojdå, har träffat rätt många nya och blivit vän med skit många i år faktiskt, kan inte riktigt bestämma mig vem som är bäst.

 


Vad önskar du att du gjort mer?

Utnyttjat gymkortet mer

Vad önskar du att du gjort mindre?

Käkat mindre godis

Vem har du umgåtts med mest?

Alex

Bästa minnet från 2011?

De tre fina veckorna i Marbella

Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?

Vänskapen i gänget

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar?

Första halvåret var det bara utekvällar som gällde, resten av halvåret var det massor med mys

Tror du att år 2012 kommer blir bättre?

Jag hoppas det, min största rädsla är att alla tappar kontakten efter studenten.

Vad gjorde dig riktigt glad i år?

När vi fick låna min mormors lägenhet!

Hur många kysste du i år?

Några stycken.

Har du haft ett förhållande under 2011?

Japp och är fortfarande i ett.

Vad ser du mest framemot med år 2012?

Praktiken, men definitivt inte studenten som alla andra gör.


time out


Tar en liten paus här nu när jag mest kommer spendera tiden i lägenheten med trevligt sällskap. Festen igår blev väldigt lyckat i alla fall! Och jag känner på mig att jullovet kommer att bli awesome! Ha ett bra lov hörni så hörs vi när verkligheten kommer tillbaka (längtar ej). love /j

då är alllt över

Godis. Bk. Mentos. Hubba bubba tuggummi. Film med klassen. Sång med Peter. Skratt med pojkvännen. Det är vad min dag har bestått av. Och lite skvaller po di. Ligger och funderar om jag ska sjunga imorgon på skolavslutningen, musikläraren räknar med mig men jag planerar att "leka" sjuk faktistkt. Får sova på saken. Annars? Då har man väl jullov, taggar till måndag!

glad/trött/lycklig/stressad/hungrig/anställd tjej


Nämen ser man på! Måndag igen, många fick jullov idag, andra har 1 (kort, väldigt kort) skoldag kvar sen är det avslutning för terminen. Tyvärr finns det ingen julstämning i år för den jäkla växthuseffekten är förstörd. Blir väl ingen vit jul i år... Fattigt.
För övrigt har jag blivit med jobb hos Promoters. Får hoppas på att jag får jobba på nattklubb då. Inget mer plugg för terminen heller. Nu kan man luta sig tillbaka och chillaxa. Om 6 dagar flyttar vi ut! Life's good.

Matlagningsproffset!

Min andra favoriträtt all time - kycklingfilé, klyftpotatis och bernaissås!
Vår speciella Wok á la älg!

Har varit duktig i köket de senaste två dygnen. Lagat mat till pojkvännen och middag med broder. Gott blev det också!

lördag


inte som jag hade tänkt mig

Seriöst, hur kan det finnas människor som är dumma i huvudet på denna planet? Varför kan de inte spärras in och bli plågade var dag? Jag var as taggad igårkväll men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig precis. Det skulle vara en bra kväll med lite sprit och gott sällskap men neeej, istället kommer rånare och ska slåss, hota med vapen och massa trams. Polisen blir inblandad och taggningen inför att festa dog. Min högsta önskan just nu är att deras pungkulor blir stabbade med gaffel. Jag ler när jag tänker på det. Jävla rövhål!

helg och sånt

- 4 st 5 minuters filmer på Kino i lund.
- Började 9 slutade 9.40 = fett onödigt
- Lagade pulig men framförallt lyckad lunch med pojkvän
- Skrattat så att magrutor plötsligt har poppat fram
- Klappat en ÄKTA julbock här vid ICA
- Nu ska jag träffa broder och umgås med gänget
- Ikväll blir det Snakes on A Plane!

Woop för att helgen är kommen!

Fashionshow




Jisses vilka hektiska dagar jag har haft! För lite sömn osv. Men kul har jag allt haft! Var ju modell till skolans modevisning, både i skolan och på AF-borgen i Lund vilket var ganska maffigt faktiskt med spotlight, ramp och allt. Adrenalitet pumpade som faan när man kom upp på rampen! Lite så att man ville göra det igen- fast på riktigt.
Nu börjar skolavslutningen närma sig och jag är fett nervös inför att sjunga på onsdag.
Ps. Efter en månads avstånd från allt festande ska det äntligen festas i helgen! Jarå! Vem kunde tro att jag skulle kunna vara nykterist i en månad? Haha, inte jag i alla fall.

mysig gång

Möttes av denna vackra gång när jag var påväg hem idag från skolan. Ser ni hur mörkt det är ute? Och klockan var runt 4, det var nästan såhär mörkt redan vid 3 tiden idag. Inget negativt i alla fall, mörkt är bara mysigt.

skolan börjar dra sig mot slutet

Vi tränade på att gå på modevisningen..

Meddelande till alla John Bauer elever

Såhär kreativa har vi varit i cirka 2 veckor nu

Såhär kreativ var jag idag, någon som kan läsa det hemliga budskapet?


ett utdrag från min dagbok, del 1

10 Augusti 2011
Hej. Det är en onsdag eftermiddag kl.15.07, jag ligger och softar och har hur mycket som helst i tankarna. På den senaste tiden, kanske i en månad tillbaka ungefär, har det varit ganska mycket drama mellan oss i gänget. Allt på grund av att man har fått känslor för sina vänner. Det är min största regel - att aldrig falla för en vän, eller ännu värre - sin bästa vän. Jag har tyvärr hamnat i den fällan.

snart ska jag bli sambo


iiiiiiiiiiiiiiiiiiip! Bilden ovan beskriver hur jag känner mig just nu. Är så JÄKLA förbaskat lycklig! Fick min mormors lägenhet i några veckor framöver så om 2 veckor ungefär ska jag bli sambo. Glad happy lycklig alegre, you name it!

weheartit


it's the way i'm feeling, i just can't deny

Vet ni vad? Jag är så otroligt kär.

Dagarna som gått

En klocka som säkerligen skulle sitta fint runt min handled
Pulig mat i skolan
Steff som hippie
Emma som Marilyn Monroe
Modetema i skolan i 3 veckor. Med andra ord - väldigt soft då några (jag är en av de) får leka modeller och gå på modevisning! 1 ½ vecka kvar till jullovet!!!!!!!!!!!!

bakkväll med broder

Godkväll! Long time no see. Har glömt att jag har en blogg de senaste dagarna. Just nu är jag och broder proppmätta! Vi har nämligen bakat assen av oss idag, både lussebullar och chocolate cookies. Och till det har vi druckit jävligt god glögg! Äkta julkänsla i hemmet. Att vara ifrån sin pojkvän för att vara med sin bästa vän är något speciellt ♥

sick on a tuesday

Ja, då har man inget plugg mer för denna terminen. SOFT säger jag bara! Har varit sjuk så jag har gjort klart mina rester, så nu ska jag bara luta mig tillbaka och chilla asset av mig. Har stor lust att baka lussebullar eller något med choklad i men har tyvärr ingen ork eller energi i kroppen. Imorgon åker jag tillbaka till skolan. Ps. Jag saknar mormor :(

måndagsbarn

Hej hej hej.. är inte så värst morgonpigg idag ska jag säga. Steg upp 3 timmar tidigare innan jag började skolan bara för att plugga på provet jag ska ha idag som jag sket i i helgen. Helgen har varit mysig och framförallt skit bra då jag spenderade mycket tid med broder. Old good days. Igår sa vi hejdå till min kära mormor som åker till Filippinerna, kommer sakna henne som fan :( Om 1 timme drar jag till skolan, fy vad jag vill skolka.

äntligen helg!!


Jisses, månadens studiebidrag ska egentligen gå till julklappar men icke! Pengarna har jag slösat på mig själv. Mat, ringar, klänning, mössa etc. Ja, så nu ligger ekonomin i kris. Tur att vissa klappar är inhandlade. Softa skoldagar, är stolt över mig själv att jag inte klippte mig i skolan. Har planerat kvällen lite. Hade jag ägt en egen lägenhet hade jag haft fest varje helg believe it or not. Nu ska jag prova mina ringar, tjohej! Trevlig helg /j

thursday/jueves

God eftermiddag! Om jag kollar ut nu är det kolsvart och klockan är bara 4. På tisdag ska det tydligen snöa! Kort skoldag, shoppade lide. Känns som att min klass och jag lever i renässansen för vi provar ständigt nya ubergamla kläder från förritiden pga modetemat vi har. Nu har jag lite nostalgi och lyssnar på gamla låtar. Skulle egentligen klippt av mitt långa feta hår idag men ångrade mig, kanske en annan dag.. Känner mig väldigt kreativ idag och tankarna bara flyger åt olika håll..

RSS 2.0