Sptur1b - klassfest i Lomma

Sptur1b <3

i found gott och blandat!

jag hittade en sida där de hade reklam för gott & blandat godiset. Blev sjukt sugen på det, sen kom jag på att jag inte hade käkat upp hela min påse från i söndag. Smög in i vardagsrummet & jag fann påsen som var full! Men nu är den halvtom, bara lakrits i. Lakrits är gott, men inte för tillfället.
Har suttit och kopierat bilderna från klassfesten. De kommer läggas upp här snarast.
Idag efter skolan var jag med rebecka som sagt. Vi käkade falafel och.. Sen framåt kvällen skrattade vi igen tills kinderna inte orkade mer. HAHA.

get out of my head

tja. La precis på luren för en stund sedan, snackade med rebecka. 15 minuter blev till 57 minuter vet du:) Vi kom på att vi inte hade träffats sen tisdag förra veckan, & det är ovanligt lång tid.
Vi kan säga att det var en pinsam skolmåndag idag för vissa personer i klassen. Imorgon direkt efter school drar jag hem till becky. Äntligen ska jag säga. STOCKHOLM OM EN VECKA MED ALLA ETTOR.
Nu tänkte jag egentligen börja med analyseringen om Brasilien men eftersom det är så tråkigt går jag och lägger mig istället. SEE YA. & ja naxhije, vi måste träffas snart.

söndag

då var helgen slut, skola igen imorgon. Har inte gjort något idag, bara läxor. Blev inte nåt med beck, hon mådde dåligt. Hoppas hon mår bättre iaf. Träffar henne senare i veckan istället.
Nu ska jag fortsätta att vara lat framför Världarnas krig med Tom Cruise. Ciao.

stamp on the ground move it all around

härlig start på helgen igår! En mysig och vild klassfest i Lomma. Hände lite saker här och var. Men vi hade jätte kul. Övernattade hos Emma i videdal & idag har jag varit på släktfest. Är helt slut. Imorgon väntar en ny dag, söndag & så ska jag träffa gamle göran (becky). Denna helgen kändes helt lång ändå. Härligt.
Godnatt.

never ever again

torsdag kväll och jag sitter just nu och gör min uppsats.
Jag vill såå gärna klicka på "online" knappen på msn och chatta med folk, men får inte, måste bli klar först!
Fullpackad helg igen, längtar lite smått tills mina helger blir lugna igen utan planeringar. Till middag åt jag en efterlängtad lasagne hemma hos Kim, vår spis gick sönder när vi lagade middag så jag luffade hos henne.
Nej, nu måste jag fortsätta. KABANG

laserdome on a school night

Vi körde 3 pass. Varmt & tävlingsinriktad, men spelet är lite överskattat. Kvällen förbättrades av tre killar - Omar, Rashid & Gaus :)

Sptur1b

äntligen hemma efter en lång dag. Vår klass höll i en turism mässa idag för hela skolan. Alla klasser kom till vår korridor och besökte våra skärmar. Vår grupp bjöd på min chokladkaka & godis. & ikväll ska jag följa med becky och hela hennes klass till Laserdome. Första gången för mig faktiskt. Innan trodde jag att det skulle göra ont.
Hinner tyvärr inte plugga. Synd. Hejdå.

baka en liten kaka

Måndag igen, suck. Finns inget mer att säga än att jag bakade en chokladkaka till "hela" skolan till imorgon när vi ska ha turism mässa. Duktig flicka.
jag åt faktiskt en bit:)
godnatt

bildbomb

luftkastellet

denise fest

luftkastellet - in the middle of nowhere

Hej hopp du är tjock. Äntligen fredag igen. En dag som jag längtat till i två veckor. Finns bara en nackdel ikväll. fint och varmt väder ute. Kom nyss hem, var med naxlax en stund & nu måste jag göra mig i ordning och packa. Sen ska jag rusa hem till becky. jag hatar stress. Sitter och proppar i mig choklad och cheezballz. SÅÅ GOTT.
Juste, var befinner vi oss ikväll då? - Luftkastellet! Vi ses där.

I'm looking for the man in the bus


när jag har tråkigt på bussen tar jag foto på folk. Så konstig är jag.

svinet som fick influensa

hej. Just nu sitter jag och chattar med en kvinna från tele2. Haha, får lite info om olika saker om mitt abonnemang. Jag vill ha 3000 fria sms! Det har varit en låång dag. Har redan fått sena ankomster i skolan, trodde inte de la märke till sånt :O. Jack gick på alla bord och stampade och hojtade för Nicklas som då fyller år idag. Har haffat det på film :)
Jag har ont i huvudet, hoppas på att det inte är svajn influensan. Imorgon är det en ny dag. Onsdag, vilket innebär att det sedan är 2 dygn kvar till fredag :)
nobody said it was easy. no one ever said it would be this hard. Please take me back to the start

detta fält måste fyllas i

jag skriver detta inlägg enbart för rebeckas skull. Min helg var helt okej, släktfest & andra roliga saker. Jag gjorde mina läxor också, stolt :) Helgen gick alldeles för fort & det är redan måndag. Hoppas att denna vecka går lika fort för jag längtar till fredag.
Jaha, vad ska man mer skriva? Finns inget att skriva som gör det mer intressant. Ehm, jag och rebecka hade ett löfte som vi skulle hålla fr.o.m idag, men det gick tyvärr inte. Man kan inte kontrollera det. + skulle jag sluta småäta vilket jag har gjort ända sen MF, men det funka heller inte. Jag skyller på grannen. Hon kom med mycket chokladkaka och äpplekaka igår & det finns mycket rester kvar :/
cold desert by kings of leon

jag älskar helger

jag vet jag vet, jag har inte uppdaterat på typ en vecka. Men nu skriver jag ju, be happy.
Jag spenderade min fredagskväll med rebecka. Vi gjorde inget speciellt, vi gick bara runt på stan, åt choklad, kollade på tv & annat kul. Vi fick skrattanfall över när becky trillade med sin cykel då när 9E skulle till konstmuséet. HAHA, det värsta var att båda verkligen behövde gå på toa. Vi klarade oss.
Nu sitter jag och äter frukost och har tv'n på och musiken på högsta volym. Solen skiner, det är lördag & ikväll blir det fest. Vet ni vad? Det är helg för fasen!!!!! :)

i see fake people

'guuuuuuuuuuuuuuuuud. Man kan säga att min dag var lite så där hemsk. Varför ska människor vara så falska? Ingen tjänar på det, det skapar bara massa problem. jag hatar såna människor. Jag behövde iaf tröst, så direkt efter skolan stack jag & mötte beck. Vi satt på de gungorna igen i en timme eller två.
& vi har kommit fram till ett beslut. Nu sitter jag här & har gjort hälften av mina läxor, & känner mig lite stolt över mig själv. Hejdå.
Mina sista ord för kvällen: Falska människor är fula, riktigt fula. Fuck fake people.

it's my new drug

dagen började lite segt men sen kom rebecka hit & då blev det bättre. Vi bakade chokladbollar & kollade på massa bilder. Top model 12 & spaghetti klockan 19. Sen vid halv 9 träffade vi rashid & gaus.
Tog mååånga bilder på gaus när han käkade pizza. Mysig kväll iaf.
Nu ska jag sova. Vill inte gå till skolan imorgon :/ första lektion - franska.
automatic!! bara för att jag är beroende av den låten betyder det inte alls att jag har blivit ett fan. NO WAY:D

lördagkväll med tjejen i randig tröja

oj jag skrev ett inlägg igår men publicerade den aldrig.
Kort sammanfattning då. Min lördagskväll spenderades hos Bex. Vi flabbade åt helt konstiga saker. Från bilder på facebook till Bill (TH) i högklackar! Hahahaha, & becky la sig ner på golvet och flabbade och upptäckte sedan att där fanns damm vilket får mig nu att tänka på omars dammiga rum. Forrest Gump gick på 4an igårkväll. Vi låg och kollade på den & fick massa flashbacks.
Idag har jag inget planerat & det är jätte fint väder ute. Jag har lust att baka:) + är jag ensam hemma, yeaaah
Grattis Denise!'

Ps! Ni som ännu inte har läst rebeckas senaste inlägg - ja, jag har fastnat för Tokio Hotels nya låt automatic. Tro mig - t.o.m jag blev rädd :)

friday the 4th

igår var en trevlig kväll.
Först träffade jag naxhije efter skolan, saknat henne jätte mycket! På kvällen blev det MYCKET skratt, det där med omars pappa & damm. Krizzys upphoppningssätt på ljusäggen. Omars "det är mitt ägg". Rashids "säg nu vad hon luktar" & mkt mer. Bra start på helgen.

vi får se vad som ska hända ikväll iom att festen blev inställd.





i haven't done a shit

jag är rätt kass på att göra saker som jag måste göra! skulle göra mina läxor för fyra timmar sen, har inte gjort ett skit. & nu efter detta inlägg ska jag sova. Läxorna får vänta. dåligt av mig.
Gees, min inkorg blir fullpackad med facebook mejl. NÄ, nu måste jag gå och lägga mig, fast iofs har jag sovmorgon imorgon.
jag är glad/längtansfull.
& trött

torsdag i Lund

nu är jag hemma efter en bra dag i skolan. Det bästa var ändå när vi spelade amerikansk fotboll på idrotten. Vi fick tackla varandra och allt. Jag är vrååålhungrig, har inte käkat sen elva.
Idag fick jag reda på att det blir ännu en insparksfest, fast för malmös skolor.  + blir det en till insparksfest för alla 93or. Helt sjukt, jag vill gå. Hah, & jag går inte ens i malmö. Men jag är 93a så.
Imorgon är det äntligen fredag. Dagarna bara blåser förbi. I love it.

homeworks to do

hmmmmmm. Ja, då har man läxor att göra. Inte kul kan jag säga. Jag ska skriva om Brasiliens historia och blablablaaa. Gick i skolan till 16 idag. Riktig riktig seg dag. fick veta att man kunde testa och gå i en annan gymnasieskola i en vecka & om man inte trivs där kunde man komma tillbaka där man kom från början. Jag hade lätt gjort det, men för en annan orsak.
vad ska nu hända?

tisdag & sommaren är tillbaka

stekhett idag!
Jag har inte riktigt haft en sån rädsla för svininfluensan, förräns idag. Läste i tidningen att en man i sverige dog pga det. Buss 131, pendeln till Lund, var full idag, vet inte varför. Men jag blev riktigt rädd där. Det var svettigt, fullt och trångt + var det en man som stod bredvid mig som hostade hela tiden. FY fan. där var jag rädd för att få svininfluensan kan jag säga.
Några i min klass smörjer alltid in sina händer med handsprit, vilket jag tycker är en bra idé. Får ta med mig aceton till skolan eller nåt så länge.


'Ingenting händer denna vecka, ja då får jag göra så att det händer nåt!!!!!
jag har fastnat för use somebody.

RSS 2.0