Sunday-to-do-list

Smeknamn: Jen, jentan, ben, benny (fråga inte varför), och såklart Chuck/chuckie!

Vad får du oftast komplimanger för? Min stil och mitt leende

Hur imponerar man på dig? Make me laugh man

Brukar du skratta för dig själv? Varje dag

Vad stod det i ditt senaste sms? "Vad gör du? Jag har tråkigt"

Hur svarar du telefonen? "Jentan speaking" HAHAHAH

 

Brukar du komma i tid: Bara till viktiga saker som jobb och möten. Annars aldrig haha

Vanligaste färg på dina kläder: SVART, I'm the new Kimbe hahah

Har du spytt offentligt: Varje dag. Hahaha. Tänk om det var så

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Kissa, ragga, och det alla vill göra 

Är du bortskämd: Jag var, tills jason ploppa ut och blev mammas favorit...

Vad är det värsta du vet?: Folk som glömmer ta på sig deo. Kom igen, show some respect för näshåren people! 

När grät du senast: Antingen förra veckan eller förra igen

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka till USA och köpa Zac Efron

Vill du ha barn: Ja klart men vill helst inte ploppa ut ungen själv

 

 
 Gillar du skolan? Jag älskar skolan! Ska faktiskt ta och kolla efter kurser nu. 
 Ler du ofta? Minst en gång per dag ja
 Innan du går och lägger dig så.. - Skriver jag dagbok, checkar instagram och skriver godnattsms
 
 Någon du fått upp ögonen för på sista tiden? Adam Levine, piii
 

Är vi i Sverige?

Sjuuuuukaste vädret idag ever! Ingen kan väl ha missat alla bilder som folk lägger upp på Malmö på fejjan?! Jag såg det när jag satt på tåget och började skratta av någon anledning. Visste inte riktigt om jag skulle jobba över tills bussarna i malmö skulle börja köra igen men sket i det och tog tåget hem ändå. Bussarna kör alltså inte idag och vem vet om de kör imorgon.Good luck till alla som jobbar imorgon då. Har ni tur så slipper ni jobba pga trafiken.
 
Hamnade på triangeln och shoppade i hopp om att bussarna skulle börja gå. Så istället för att jobba över och tjäna cirka 800kr-1000kr till så spenderade jag de istället. LYCKLIG :D 
 
Idag är det sista dagen på augusti månad och det känns som oktober redan. Och vet ni! Det fucking snöade i köpenhamn haha! Katastrof. 
 
Vid kroksbäck
 
Ändå ganska coolt vissT?
 
 

6% ledig

Hej fredag! Egentligen skulle jag jobba imorgon men blev sjuk igår. Tvingade mig själv att jobba idag dock vilket blev värre. 

Ändå sprang jag runt på Emporia med broder idag och lyckades haffa mig en klänning och en teddypäls. Nööööjd. 
Ska ta ännu en runda där imorgon igen. Inte riktigt tillfredsställd ännu. 

Nästa vecka ska det tydligen bli 20 grader. Tur jag har några lediga dagar då va! Ska boka in en klipptid också. Orkar inte med mitt ogräshår. 

Här ser ni mig i en klänning som har mitt namn. Nästan meant to be. 


feelin ma self

Det är söndag och nu är jag ledig i två dagar! Min helg blev alltså flyttad två dagar framåt ist för att ha helg som alla andra. Men attans vad skönt det ska vara. Ska sova uuuut och faktiskt börja träna igen haha. Har börjat få tillbaka motivationen nu när det är höst igen. Jävla sommar. 
 
Idag fick jag stå i baren hela dagen och sampla ut dryck från Starbucks i kastrup. Jag älskar mitt jobb! Men det gör väl alla i början? Får se hur länge jag står ut den här gången. 
 
 
Nu är jag dansk medborgare. Tror jag. Är inte säker på om man ens är det. Har i alla fall ett danskt personnummer och ett danskt bankkonto. Danska lön - du är mer än välkommen in till mitt konto. 

you're the right kind of wrong

Idag känns det inte som lördag. Varför? För att jag steg upp kl 3 inatt för att jobba. Inte nådigt nej men det kändes skönt att sluta 10.00 när alla andra just vaknar från deras festande från mf inatt. 
 
Nu har jag fått hem de sista plaggen jag beställt och det borde egentligen vara nog men icke! På måndag är det löning! Då är det shopping som gäller igen. Vem bryr sig om pengar liksom??? 
 
Avslutade malmöfestivalen med langos och Rebecca & Fiona i regnet. Och nu ska jag äta middag och glo på Satc. 
 
Toodeloo. 

@kikki

Igår träffade jag upp Anna (gamla sub kollega) på mf och käkade min efterlängtade Louisiana! För en gångs skull var det svettigt ute! 




På kvällen åkte vi till kristine för hennes avskedsfest. Vi var där 1.20 på natten haha. Hängde lite på gamla arbetsplatsen innan dess. Och jag var batman/Mohammed Ali just for one night. 








Last day

Denna vecka har gått så otroligt fort. Har bara hunnit besöka mf tre gånger utan 8 dagar. Vad hände där liksom? Jag som brukar vara stammis. MEN. Ikväll ska jag in och köpa allt jag vill köpa. Langos, Churros, brända mandlar, mini donuts, polkagris, red hot wannabe texasburger osv. Ska rulla hem inatt. 

Unfortunately (om jag stavade rätt) ska jag upp 3.00 inatt för jobb. Kul va? Men vad gör det! 

Har hunnit hämta ut mina nya klackar också - sommarskor med andra ord. Men så länge de är till min ägodel är jag rätt så nöjd. 




15.44

Hej måndag! Vad är det för väder du kommer med idag?! Vaknade till solsken imorse. Var ute redan vid 10, gjorde lite ärenden (avskyr ärenden). Besökte Subway och pratade med min gamla kära chef och kollegorna. NU har jag ett danskt personnummer. Känner mig dansk faktiskt. 
 
Bacon försöker stänga ena ögat. Går inte så bra nej
 
 
Om några timmar drar jag förhoppningsvis ut till malmöfestivalen. Måste inviga maten någon gång ju. Och ikväll ska jag vara bänkad framför tvn i några timmar. Idol och paradise hotel börjar!!!!!!!!!!! Dags att återgå till vardagsrutinerna. 

00.35

Jaha, trodde att jag skulle sluta 20.30 och vara på plats och röja på malmöfestivalen vid 21 men neeej, jag var tvungen att jobba över till 22.15. Blev irriterad för varje minut som gick. 

Fick ett brutalt sms om att Texasburgare INTE såldes i år. Vafan ska det vara bra för??? Just den enda anledningen till varför jag längtade till mf. 

Såå jag missade alltså första dagen vilket inte har hänt mig - EVER. Men imorgon- då jävlar ska jag käka och dansa sönder till nause. 




thursday

YES! Idag är jag ledig igen. Jag bar njuter av att vara ledig istället för att tjäna in lite cash haha. 
Idag när jag vaknade såg jag en FEDE leverans på köksbordet. Det var mina kläder jag beställde för en vecka sen. Kommer inte ens ihåg vad jag beställde men det var 6 plagg och påsen var feeet. Allt passade som korvskinn så jag är nöjd! 
 
Började dagen med hög musik och lite ärenden per telefon. Solen skiner och om en stund drar jag till stan! 
 
 
Vilken söööte hund! Broder var barnvakt ---- hhaah, menar hundvakt till festis som hon heter men vi kallar henne fiffi. Mer passande don't you think? She knows how to strike a pose

Geordie shore addicted

Ja tyvärr så har jag också gått och blivit väldigt besatt av Geordie shore. Jag älskade Jersey shore och tyckte denna serien var en rip off men denna är ball. 
Älskar att de har maraton om nätterna. Det får mig att inte vilja sova vilket jag ångrar dagen efter. 

Nu har jag jobbat i en vecka på starbucks och börjar kunna lite mer. Jag har softat på mitt gamla jobb för jag saknar det en smula haha. Störd? 

Om två dagar är det malmöfestivalen - IGEN!!!!! Soooom jag längtat! Texasburgare here I come!!!!  

Asså jag och mina jobbselfies...


@jack

I lördags var det festligheter hemma hos Jack. Dock var inte hela klassen där men de viktigaste var där hehe. Jag stack direkt dit och luktade Starbucks. Kvällen slutade bra och jag vågade åka taxi en bit själv. Skillz. Försökte hålla mig vaken ifall jag nu skulle bli kidnappad ni vet. Bara för att vara på den säkra sidan liksom. 
 
 
 
Det går skit bra på det nya jobbet, stormtrivs men saknar att kunna veta allt. Nu är jag dock ledig fem dagar denna veckan och jag ska njuuuuuta och sova och äta en jävla massa på malmöfestivalen. Kan inte fatta att sommaren redan är slut :( 
 
Om en stund ska jag ut och ta en fika sen gå på biooooo. 

23 grader

Ah, idag var det äntligen så pass varmt att jag kunde lägga mig på gräsmattan på gården och bli brunare. Har gått utan sol i lite mer än en vecka nu, vad hände där liksom? Känns som att hösten börjar smått smyga sig in.... 
 
Nu har jag jobbat på Starbucks i tre dagar och jag så jäkla roligt varenda dag! Har jag sagt att jag fått lära mig göra hjärtan på latten?! Nu är det bara till att plugga på alla namn och ingredienser. 
 
#3 på trion
 
 
 
 
Är helt slut i huvet då jag bara sovit totalt 9 timmar på tre nätter. Men ändå sitter jag här med svarta naglar (kändes passande trots att det är sommar), lockigt hår och ett tagg i ryggmärgen. Förbereder mig inför en spontan utgång med Kristine. Kommer bli B.A.L.L

Hej starbucks

Yes, idag började min allra första dag på Starbucks i Kastrup. -2000kr på kontot för Öresundskortet. Min första dag var cp kuuuul. Så jävla gött att slippa ta på sig handskar och göra bajsmackor. Nu är det att steama kaffe och göra konst med mjölken i kaffet. Dock känns det inte kul att vara ny på jobbet och inte kunna allt. 
 
Inatt sov jag endast i 1 timme då det åskade och spöregnade ute. Plus att man inte kan somna så lätt när man vet att man ska upp 2 på natten. Hade ni pallat va? Men nu ska jag dygna. Tackar thor idag för att det är moln och ösrgen ute så jag slipper behöva göra nåt vettigt. 

friday @daniel

I fredags vankade grillfest hos Truls kompis Daniel ute i Kirseberg. Okej, vi hann inte med med grillfesten men vi lyckades ta oss till själva festen. Den spårade ur på kvällen. Dagen efter hittar jag 203r4384783 selfies i luren med ashley och kimbe. Och endast 4 på mig och broder. 
 
 
besti på festi
 
 

spontanfest

I lördags förberedde jag mig inför chillkrök hemma hos Kyle med gänget men det slutade med att jag stack till Västra hamnen med gäng 3. Det var i princip endast brudar på festen och jag kom med 6 killar. MEN ingen av grabbarna ville ragga på tjejerna. Vad hände där liksom. 
 
lyckades tappa bort luren igen så detta var enda bilden från i lördags. 
 
 
På något sätt slutade med att jag stod i badrummet och lockade håret med en plattång vilket är helt omöjligt för min del på fyllan (och i nyktert tillstånd) med random tjejer. Helt plötsligt befann vi oss på Båten där alla bigslap människor skulle rejva. Det bjöds på godis, kola och suuuura maskar. Av någon anledning fick jag nog av alkohol och gick runt med ett glas vatten fyllt med sura maskar. 
 
Väl hemma och dagen efter vaknade jag upp med smulor över heeela sängen, på bordet och golvet. Japp, jag hade somnat med bröden under mig. Och massa kolabitar i sängen och i skon. = en bra natt.

slow down

Fasen vad tiden går snabbt. Har endast två dagar kvar av min semester..... Fede ångest. Även om jag bara kommer jobba lite denna månaden vill jag vara ledig en hel månad till åtminstone. 
 
Denna veckan har jag försökt färga mitt hår inte en utan TRE gånger. Och det blir samma varje gång. Endast rötterna tar färgen och resterande får en nyans av rödbrunt. What the hellllll. Lide pinigt att dra ut ikväll med rödbrunt botten och svarta längder, typ tvärtom ombre hahaha. 
 
'
 Hej från mitt nya jag aka cockerspaniel
 
Katastroooooof
 
Igår gjorde vi en rätt så failad smulpaj. Det stod "1 1/2 tsk salt* och jag tyckte det lät lide för mycket för nåt som ska vara sött. Men när jag läste att det skulle lyfta på smaken hällde jag i liiiite för mycket salt. Så nu är den rätt så nasty. 

RSS 2.0