bye bye boring sweden

 
Lyckades ta mig upp imorse trots att min man låg kvar i sängen. Fy vad jag kommer att sakna honom... Vill bara gråta haha. Kommer få tårar så fort han omfamnar mig sen. 
 
I alla fall. Har fortfarande inte packat klart utan ligger i soffan och glor på tv (hatar att packa). Mina ögon brinner av trötthet och jag är inte ett dugg taggad längre haha. Men om cirka 24 timmar är jag i filippinerna i alla fall, med mamma och min PLUTT!!!!!!!!!!!!!!11
 
Hejdå Sverige, hoppas våren är kommen när jag kommer tillbaka, bäst för dig! 

3 dagar kvar

ÅH VAD JAG LÄNGTAR! Snart är det min tur att åka flyg! 
 
Är dock väldigt skraj över att åka själv. Ska bli så brun så brun så bruuuuuuuuuun! Har fått massa update av Vanessa och Kimbe och de har så roligt där. Har missat vår mormors födelsedag :( Men hon anar ingentng att jag kommer på onsdag i alla fall :D 
 
Har annars spenderat mina dagar på jobb och gymmet och gjort en jävla massa ärenden nu inför resan. Imorgon är min sista dag i malmö. Kul att jag ash och kim är borta samtidigt! 
 
Nu: invänta broder för tacosmiddag! 

tomt i huset

Nu har plutten och mamma åkt och det är sååå fruktansvärt tomt i huset. Ingen liten skitunge som kallar på mig 24/7 eller en mamma som klagar och pratar om onödiga saker. Saknar det nu haha. 
 
 
 
Tog mig ett jävligt jobbigt gympass imorse och jag går som bambi nu. Fick lindor i VIT CHOKLAD och tofiffee av mamma som en tidig alla hjärtans dag present, så söt. Suger lite att jag inte får vara med och fira min mormors födelsedag på lördag i filippinerna :/ 
 
Nu ska jag vara självständig! 

Vem är DJ juicy M?

Vi hade ju modevisningen på en nattklubb i Varberg. Visste inte vem DJn va alls förrän hon spelade. Still no clue asså. Men hon va jäävligt grym tyckte jag i alla fall. Ack vad festsugen jag blev nu. 
 
Ps. Någon som vet vad det är för remix på videon?! MUST KNOW. Förutom sista delen av klippet. 
Update: hitta låten!
 
 

ärenden is boring

Kan nog va det tråkigaste att göra, KAN. Har gjort en massa ärenden idag. Från jobb till "shopping" till gym till körskola. Trodde jag skulle somna när jag satt på körskolan. Mycket tråkigare än historielektionerna man hade på gymnasiet haha. 
 
Kom hem till stök och bök. Mamma packar för fullt. Fick tårar i ögonen när jag sa godnatt till plutten idag. Visst, jag åker fem dagar efter de men ändåååå. Fem dagar är länge utan honom. 
 
Här ser ni lite bilder från modevisningen som modekungen tog. Borde ta och öva på min min haha. Så tråkig jag ser ut. 
 
Sååå fina tjejer jag träffade där! 
 
Helt ärligt så förstod jag inte stilen med denna outfiten. No me gusta. 
 
Sur skitunge on stage. Typ: vafan glor ni på blicken haha
 
Där har ni dock en liten glimt på jackan jag ville ha :'(
 
 

början på en bra helg?

Det är alltid såå skönt att vakna upp och inse att det är fredag men att man dessutom är ledig. Då är det banne mig en bra start på helgen. Är ledig imorgon också för den delen. Thank you lord. 
 
 
 
Här sitter jag i mina knallblå naglar i väntan på att broder min ska ge mig signal på att vi ska iväg och käka på en salladsbar. FY vad sugen jag har varit på pestosallad. Det vattnas redan i min mun nu när jag till och med skriver om det. 
 
Ikväll kanske det vankas festligheter. Sorgligt nog inte i Malmö, utan ute på landet. Vi får se hur det kommer att gå. 

cut ma hair

 
KOooooooororrrrrrrt
 
Kanske kortare??
 
Japp, har bestämt mig för att återigen kapa av mitt långa hästhår. Klippte mig för typ en månad sen men var såå snål med längden så det har återigen blivit sånt jäkla rapunzel långt. Ashley ska klippa mig i helgen. SÅ taggad! 
 
Har tagit en massa pass på jobb bara för att få ihop fler timmar denna månaden. Palla bara få 5K nästa månad liksom. Har blivit så jäkla pengaberoende så det inte är sant.. Vad ska man göra när man har stora men främst dyra mål i år. 
 
Förövrigt, någon som hört Ed Sheerans "I see fire"? Så otroligt fin. 

bye bye paradise

Blev inte det minsta chockad över att äckel Jeppe vann faktiskt. Det var en stor självklarhet och jag fattar inte att Aina kunde lita på honom haha! 
 
 
 
Har ignorerat instagram och facebook sen kl 22.00 för att inte se skvaller och nuu kan jag äntligen använda min lur. Har fetaste träningsvärket från träningen igår vilket är fett najs. Gillar när man får ont så fort man sätter på sig skorna och när man nyser. Lätt värt. 
 
 

inför resan

 
Är så jäkla rädd inför vissa saker nu när jag ska åka själv.. 
 
- Att jag blir tagen, och SÅLD i Dubai hahaha. Nä på riktigt - skit rädd
- Att mitt bagage tappas bort (skulle nog tagit den försäkringen ja)
- Att jag inte hittar flyget och gaten och missar flyget 

- Att jag inte hittar min morbror när jag anländer så jag hinner bli kidnappad och SÅLD
- Att någon rånar mig på min dator och plånbok
- Att det finns ormar på planet (jäkla snakes on a plane film) ELLER kapare..  (Jävla WTC filmer)
 
- Att jag blir illamående
- Att jag sitter bredvid feta människor eller bredvid någon som luktar. 
 
 
PS. Glömde nämna i tidigare inlägg att vi mellanlandar i Freakin' DUBAI på hemvägen i 19 timmar så vi har bokat hotell och ska spendera hela dagen och natten där OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGG. Bättre än Fili hörreni. 
 

tis 4 feb

IDAG är det EXAKT två veckor tills jag åker till filippinerna! Vår mormor har absolut ingen aning om att vi kommer dit. Så himla fin present till henne nu när hon fyller år :') Kommer böla när jag ser henne..
 
Idag tog jag ett djurgt gympass. Tror ni jag klarar av att vara utan godis i en månad? Tvek men måste klara det! Har hittat en massa klänningar på nätet som passar när man är solbränd men kommer inte hinna få de innan jag reser. 
 
 

@modekungen

Vilken helg! Det har varit både upp och ner. 
 
Här ser ni mig och hela gänget. Haha orkar inte min min, visste inte vilken kamera jag skulle kolla på.
 
Tro det eller ej men vi bodde i ett fängelse eller häkte från 1800 talet. Ville dö när jag såg det så rädd jag var... Fick ta med alex in på toan. Kunde inte sluta tänka på andar och gamla fångar som dött där.
 
Här ser ni att det är massa rum. Liknar fan Prison Break! Låtsades att jag satt i ett häkte faktiskt! haha
 
Gallerna är fortfarande kvar. Vi pushade såklart ihop sängarna. 
 
Här är jag och tänkte; varfan har vi hamnat.. Var mer rädd när jag inte hade linserna på mig. 
 
Vi blev bjudna på massa gott den kvällen! 
 
 
Vaknade upp till världens kaos här hemma men tog ändå tåget efter att ha missat den en gång upp till Varberg. Tvingade med mig alex trots att det var en girls night modevisning haha. Han led under dessa 7 timmar. Tyckte så synd om honom. 
 
Jag hade i alla fall super kul! Fick två olika outfits varav den ena jackan var gudomligt fin. Jag ville ha den so bad... Känns ändå helt sjukt att jag blev utvald till modell för modekungen :D 
 
Nu är det dags att göra sig fit inför Filippinerna. Typ exakt två veckor kvar! 

RSS 2.0