4 dagar i sträck

Så många dagar i sträck har jag shoppat. Råkade unna mig lite för mycket denna vecka hahha. Men farligt att hänga ute i stan när det är rea. Köpt en jävla massa underkläder i alla fall. Det jag sökte efter! Finns inga fina eller billiga underkläder i USA, förutom VS då men där är för dyrt. 
 
Tog en frulle på EH idag i Landskrona med hoey. Fick dra runt på min 20kg väska medans vi shoppade men det var värt. Har faktiskt saknat henne och kommer att sakna henne nu när hon åker tillbaka imorgon.
 
Det har varit suuuuuperfint väder idag! Sol och allt. 
 
Frågan är om man ska sälja denna tro
Den var kortare än vad jag förväntade mig
KANSKE en nyårsoutfit. Ganska tråkig utan stövlarna dock. 

first week back home

22.48 och jag letar för fullt efter recept inför nyår! Hittade så mycket gott, mest vegetariskt. 
Haft ett par lugna dagar med familjen. Och idag fick jag reda på att jag blev antagen till socionomprogrammet här i Malmö. Blev jävligt glad och stolt för jag har aldrig kommit in på något så stort. TACK!
 
Dock är jag fortfarande förvirrad över vad jag vill göra i livet. Hunnit shoppa i två dagar nu och ska shoppa mer imorgon. Hejdå sparpengar. Men är på hugget! Plus är det rea. Värt. 
 
Min jetlag har fortfarande inte försvunnit även om jag inte tagit naps på dagen. Vad händer? Ikväll ska jag försöka lägga mig vid 1 och se om jag kan sova en heeel natt utan att vakna och bli pigg. 
 
Ska man sälja de eller ej.. 
 
Velat ha denna jacka så länge men inte för 1000kr. Idag var den på 50% men alldeles för stor.

julafton

Gooood jul!! Känns inte alls som jul. Känns som att julkänslan försvinner ju äldre man blir. Ingen snö ute heller. Har knarkat julmusik på högsta nivån hela dagen för att få fram min julkänsla. 
 
Har haft en bra julhelg. Spenderat tid med min kära som jag saknat. Vi har lagat två riktigt goda middagar, en med pepparbiff och jensens favoritsås och igår lagade vi tacopaj. Och imorse var han så snäll och handlade frukost fastän det var cp kallt ute. 
 
Känns ganska skönt att vara ledig och inte ha några planer alls. Älskar det. Känner mig helt harmonisk. Min jetlag har försvunnit lite tack och lov och inatt var första natten jag sov under normala timmar. Nu ska vi bli hämtade, är staaarving!! 
 
Får inte nog av vårt julpynt här hemma!!!! 
 
 

Honey, I'm hooome

Klockan är 18.12 svensk tid, men 09.12 i mitt huvud. Är ganska jetlagged och vill lägga mig nu. Flygresan gick bra och jag hann sova i totalt 2 timmar kanske. Mina ögon var sprängröda av all gråt, grät till och med på planet. Är ganska imponerad av mig själv att jag bara kissade EN gång under hela flygresan! Drack knappt nåt för jag satt vid fönstret och orkade inte ta mig ut varje timme. 
 
Så fort jag steg in till kastrup fick jag julkänsla direkt. Kastrup är en mycket bättre flygplats än LAX. De hade inte ens julpynt i LA. 
 
Jason och mor är glada över att ha mig hemma igen och första frågan var: kommer du stanna kvar eller åker du igen? Ja det är ju frågan... 
 
Trodde att jag skulle frysa på flyget men de hade ac'n på högsta så satt utan jacka. Första gången. Men sen var jag för lat för att sätta på mig tröjan när jag skulle av så frös ihjäl när Kim hämtade mig. 
 
 
 
Älskar att mamma hade lagat vårrullar hehehehehe och nu bakar hon lussekatter! Och vi har julpynt i hela lägenheten. Är van att ha en öppen yta som i LA där borta så känns som vår lägenhet här är så litet och trångt. Men mysig. Nu: mysa med jason!
 
 

one hell of a sunset

Nu ska ni få se på några amazeballers bilder från en cool solnedgång i söndags
Kändes som jag var i Indien för sanden hade en exotisk vibe 
 
Som en windows bakgrundsbild eller hur 
 
 
Önskade också att jag joggade längs stranden
 
 
HUUUUR vacker 
 

15.08

Sitter i hoeys säng just nu. Det ekar i sovrummet så tomt det är. Första gången vi kom hit var det lika tomt. Min sida av rummet är rensat med allt min shit. 
 
Igår hade vi alla en mysig kväll hos killarna med lite spel och charader. Fy satan vad jag kommer att sakna de. Avslutade kvällen tidigt för att fortsätta packa. Fredrik fortsatte att påminna mig om att jag åker idag. SHUT UP! 
Nu har jag packat klart i alla fall och inväntar axel som ska köra mig till flygplatsen. Fy fan vad jag kommer att gråta hahah. 
 
Har gått runt och fått tårar hela dagen idag när jag tänker på att detta är min sista dag. 35 min kvar i denna lägenheten, 4 timmar kvar i USA. Uppdaterar så fort jag kommer hem imorgon! Wish me a safe flight! 

last day

Haft fullt upp idag - som vanligt. Halsen har blivit mycket värre nu när jag slutat med antibiotikan. Måste till vårdcentralen när jag kommer hem, fattiga läkare i USA..... Mina halsmandlar är lika svullna som två plommon. Undrar om jag kommer få mer ont i öronen då när jag landar. 
 
Hann sola i 15 min idag innan vi drog till LAX. Packade nästan klart alla mina tre stora väskor. Den hoey tog med sig blev 19.8kg. Vilken jävla tur haha. Vi hade jävligt tur med trafiken idag vilket får mig att bli nojjig över imorgon. Kommer säkert få otur bara för det. 
 
Igår var ajg på hike uppe i hillsen. Det var så så så så vackert! Mycket bättre än en strandsolnedgång. Magiskt. 
 
Nu väntar jag på att Katy ska komma hit och säga adjö. Men är inte på nåt humör alls. Mest på "vill gå och lägga mig" humör. Kanske för jag fortfarande är sjuk. Och ikväll väntar sig en vin och filmkväll hos killarna som min sista kväll. Kommer att bli så mysigt. Perfekt avslut faktiskt. 
 
Kom hem till ett halvtomt rum. Insåg att jag saknade hoey vilket jag inte trodde skulle hända, ever. Men man vänjer ju sig med att bo med människor och rutinerna. Så så fort det inte är som det ska saknar man det. 
 
Nu: BESÖK!

ärenden all day

Okej, har massor att göra idag och har bara gjort hälften. Klockan ringde 8.00 imorse och jag gick upp dirr. Lånade fred och cays badrum för de har badkar och jag ville bara duscha håret. Så hör jag nån som försöker dra upp fönstret och bankar och blir livrädd. Så ser jag att det är Caylee som försöker bryta sig in hahaha. Hon hade rädslan i ögonen för hon trodde att jag var en inbrottstjuv. Som att inbrottstjuvar bryter sig in i nåns hus för att duscha håret hahaha. 
 
Fixat med skolan och hunnit köpa alla julklappar. Äntligen klar, sista minuten som vanligt.... Köpte även en gosig tröja till mig själv som jag tänkte ha till flyget. Nuuuuu alldeles strax ska jag springa till bussen för att ta mig till Hollywood. Hunnit vara hemma i 10 min, superstressad och luren är bara på 35%. 
 
Ska hikea med Katy i hollywood på Runyon canyon för att se solnedgången. Aldrig sett solnedgången från en hike så ska bli kul. Sen tar jag en uber snabbt hem i rusningstrafiken (good luck) för att hinna hem till julfesten som hålls på taket ovanför gymmet ikväll. Fattar ni hur stressad jag är?? Inte konstigt att min hälsa suger och att jag fortfarande är sjuk. 
 
SES

last partynight

Blev ju ganska fail igår. Bjöd hit hela gänget men de började redan förfesta 17.00 hemma hos grabbarna så vi drog dit när vi var klara med att fixa oss. Blev endast 2 glas vin till mig pga antibiotikan vilket känns ganska skönt idag faktiskt. Vi drog till en tjejs hemmafest men blev utkastade direkt för att vi hade med oss killar hon inte kände. 
 
Jag blev på dåligt humör så jag stack hem medan alla dansade vidare till andra barer. Slutade med att jag kollade film med Fredrik och axel istället. Och båda var stenpackade. De drack vatten ur skålar och kunde inte sitta still haha. Kände mig som deras mamma. Somnade i soffan innan jag blev väckt av alla när de kom hem igen. 
 
Denna klänningen skulle egentligen vara senapsgul, istället är det som när en blond badar i klor så håret blir grönt
 
Hörde hur hoey sa: hoey. hoeyyyyyyy" imorse men valde att låtsas sova. Sen hörde jag henne säga: vill du med och äta pizza. Då jävlar vaknade jag! 
 
Sista söndagen här och vi åt världens godaste pizza. Man fick ha på hur mycket topping som helst, så jag öste på med alla möjliga ostar de hade. Fetaost, mozzarella, hackad mozzarella och nån ricotto eller vad det heter. Och alla möjliga köttversioner och grönsaker.
 
Detta var min pizza: bas: pesto garlic sås med vanlig tomatsås
Ost: Mozzarella, fetaost, ricotta 
Kött: Italienska köttbullar, bacon och extra mycket salami 
Grönsaker: Spenat, tomat, ananas, svamp, oliver, bananpepper eller vad det heter, nån glazerad lök och vitlöksklyftor.
Extra sås ovanpå: Ranch, hot sauce och pesto
 
Låter ju fett äckligt men guuuuuud vad god den var. Allt det för 9$ = 80kr kanske. Älskar det. Åt tre slicar för tre timmar sen och är fortfarande mätt vilket betyder att det var jävligt mycket fett i. 

last saturday

Allting jag gör om dagarna känns som det kommer att vara mitt sista här. Förutom att äta, gå på toa, ta en nap osv. But you know. 
 
Mådde 100 gånger bättre efter 7 timmars sömn idag. FUCK MONO!! Jag och Kim spekulerade igår om att jag hade fått körtelfeber för jag hade alla symptomen plus att antibiotikan inte hjälpte. Men jag har "bara" halsfluss thank god. 
 
Jag spenderade dagen på 3rd med Katy. Köpte ingenting till mig själv, menar nåt jag ville ha då - bara en resväska. $66 kostade den. Värt med all min övervikt jag kommer att ha... 
 
 
 
Ikväll skulle va min hejdåfest men iiiiiingen verkar kunna festa idag. Ganska ledsen för det faktiskt. Ville ha en sista vild helg med lincoln family. Och googlade upp ifall jag kunde konsumera alkohol fastän jag tar antibiotika och det stod att med den sorten jag har kunde man i alla fall dricka med måtta. YES. 
 
Kommer att sakna att bara random kunna bjuda hem mycket folk och ha förfest. Det kommer ju aldrig att hända i Sverige nej. Så idag bjöd jag hit lite människor men Axel skrev att vi kunde förfesta hos de istället, vilket jag inte kopplar ihop för de har fått 2 varningar redan pga festandet. En till och de blir vräkda. Men ja - yolo eller? 
 
 

still in bed

Tog antibiotika igår och det brukar få väck rakbladskänslan när man sväljer dagen efter, men idag hade jag det mycket värre och smärtan steg ända upp till öronen. Lyckades lämna mitt sista project i skolan och sen cykla ner till havet med hoey. Tänkte sola och äta acaibowl men jag mådde alldeles för dåligt. 
 
Har tagit flera naps under hela dagen och mådde fruktansvärt. sen hällde jag i mig två av hoeys ipren vilket var värsta mirakelpillerna för efter en timme mådde jag nästan prima! Nu ska jag träffa michelle för en kvällsmiddag???? Hon slutade nyss jobb och ska hämta upp mig med hennes ena vän. Vårt sista avsked. 

halsfluss deluxe

Började känna hur tjock halsen var i tisdags. Och det var ingen vanlig halsont man brukar ha när man börjar bli förkyld utan det var tjockare. Men trodde det skulle gå över till förkylning men feber kom och jag vaknade upp med halsfluss. Fick antibiotika idag som jag ska käka i fem dagar. GANSKA besviken på att jag får detta min sista vecka här. 
 
Hindrar mig från att träna, äta gott och dricka alkohol. Träna har jag mest ångest över. Ville njuta av vårt fina gym lite till. 
 
Har varit hungrig heeela dagen idag men inte kunnat äta så mycket, så har hällt i mig 40 liter citronvatten. Nu är alla ute och festar för finals är ju i princip över så varför ska man vara hemma för? Så nu är jag ensam hemma, och försöker streama julfilmer som inte fungerar. Och cravear thaimat så så så så mycket. 
 
Men får hoppas på att antibiotikan kickar in inatt så jag vaknar upp med en ren hals imorgon!!! Då jävlar ska jag käka. 

att åka tillbaka hem

Som de flesta nog vet är mina känslor angående att flytta tillbaka hem ganska blandade. Skrivet detta inlägg med tårar i ögonen för jag är så jäkla känslig. Alla som har lämnat LA har sagt att man är ganska deprimerad de sista två veckorna och är känslosam för allt. Och det stämmer. Jag gråter för minsta lilla. Har ju skrivit det till folk hemma att jag är ledsen och så men kanske inte världens gladaste nyhet att få höra det att man är ledsen över att komma hem.
 
Igår sa Julia framför alla vid matbordet att hon hade köpt en avskedspresent till mig. Så var det ett fint guldhalsband där det stod tack för att du är en så fin vän. Och jag brast ut i tårar haha. Avskedet var ju hemskt. Vi kramades och kunde inte släppa varandra. Jag grät och huttrade. Sen gick hon och jag höll för mitt ansikte med händerna och vi fick sista ögonkontakten och hon kutade mot mig och båda brast i gråt. VARFÖR ska det vara så jäkla svårt att säga hejdå? 
 
Hon är den första vännen jag hittade här och vi har varit tajta sen fashionshowen vi gjorde ihop i våras. 
 
Kan inte ens tänka mig att säga hejdå till de jag bor med och de jag har bott med och främst Katy. Vi har en love/hate vänskap men gud vad hon och jag har kommit varandra nära detta halvåret. Hon är den jag berättar allt för här. Allt jag känner och vi pratar varje dag. Denna helgen kommer att bli tuff för jag vet att det kommer att bli min sista fest med alla jag träffar varje dag. Och jag vet att alla kommer att påminna mig och säga: men du åker ju nästa vecka. osv osv och jag kommer att brista återigen precis som förra helgen. 
 
Jag vet att det känns dumt att säga att jag inte längtar hem lika mycket längre för man skaffat sig en trygghet här nu med alla sina nära vänner och de man bor med som man ser varje dag. Folk där hemma vet ju inte hur jag känner mig varje dag, vad jag upplever, vad jag ser och gör. Man har ju skaffat sig ett till liv här nere med. Fått människor man vill ha kontakt med resten av livet. 
 
Men att få komma hem till sina närmsta vänner, sin familj och främst sitt hjärta gör det lite lättare att packa ihop mina saker här och stänga detta kapitel i mitt liv. Men jag hade definitivt gjort om denna resa hundra gånger om.
 
 
 
 
 

julias bday

Igår firade vi julia både på morgonen och på kvällen. Vi tog oss in till Beverly hills där vi satte oss på ett lunch ställe som var alldeles för overprized! Uppemot $50 för bara pizza. $35 för sallad?!??!?!?! Tog bara en appetizer och en latte som faktiskt kostade $13. MANNEEEEN. Ja helt pank nu. För vi käkade middag på en fancy restaurang i Bev hills på kvällen igen där jag beställde en burgare med sötpotatis pommes för $16. 
 
Men det var en trevlig dag. Avslutade kvällen hemma hos Rudi och Axel med grabbarna för lite filmmys. Nu har jag enbart en sista lektion kvar, vilket är min jobbigaste kurs - fashion marketing. Har prov och redovisning ikväll. Bra timing att man är sjuk då va? Får ta mig dit med min cykel och kämpa. 
 
Seeeeen är skolan slut och jag har en hel vecka med bara chill med alla här. 

monday over

Se vad fort dagarna går. Måndagen är snart slut och jag vaknade nyss av min eftermiddagsnap. Hahah, lät som att jag var ett barn som måste ta en nap på eftermiddagen innan middagen. 
 
Emil ringde och vi snackade lite innan han skulle lägga sig. Inte många dagar kvar nu tills jag får pussa på honom igen. Ganska taggad på att bara ha en skoldag kvar denna terminen. Sen är jag friiiii. Borde kanske göra något nytt varje dag då, eller göra det jag kommer att sakna - som att se solnedgången varje kväll? 
 
men nu: plugga inför finals. 

vilken jäkla helg!

Guuuud vilken bra helg! Fylld med skratt, vin och vänner. Fan vad jag kommer att sakna alla här. Får ångest varje dag jag vaknar upp. Önskade att jag hade en plan b när jag kom hem.. 
 
Lite folk kom över på lördagen men vi fortsatte förfesten hemma hos födelsedagsbarnet. Hon hade dock en katt och en hund så jag nös ihjäl mig hela kvällen. Alla drog iväg till en bar och jag stannade kvar och stack hem vilket var jävligt skönt. Spenderade kvällen med rudi och axel och hade deeptalk till 3am. Det är de bästa samtalen med folk. När man är så djup och bara säger allt man har i huvet. 
 
Nu är det måndag igen, 06.53 och jag steg upp dirr när alarmet ringde för jag såg att antagningsbeskedet kommit. Kom inte in på mitt förstahandsval. BUUU. Snacka om att vara mindre taggad nu ju. 
 
Aja, dags att njuta av min sista vecka i LA...
 
de hade en polaroidkamera och vi klickade av några bilder och de blev såå bra. Måste köpa en när jag kommer hem! 
 
jag syns inte ens här hahahhhahah 
 
den hunden var så störd, fick cp ryck och fnatt
 
Och under kvällen tappade man bort den här kvinnan. Försökte ringa henne när jag skulle hem men så ringer hon tre timmar efter och ba: heeeey where are you. haha
Då är man borta. 

fullspäckad helg

Har varit en bra helg hittills. Torsdags lyckades vi överraska hoey här hemma. Jag planerade allt hela veckan och var så jäkla stressad. Lyckades få ut henne ur huset iallafall så alla kutade hem till oss på 2 min (tur alla bor 30 sek ifrån). Och hon bajsade på sig när alla skrek surprise. 
 
Igår minglade vi hemma hos Erik som är hennes gaybuddy. Han bodde så så fint och det bjöd på svenska köttbullar, chips, nån nasty ass applecider med massa alkohol. Det var i princip bara gays där. Nog bara jag och Hoe som var straight hhahaa. Fann några vänner varav en av de liknade han lille spinkiga från Glee. Han älskade min pälsjacka och var tvungen att ha på den när han skulle göra entre till efterfesten hahah. 
 
Vaknade nyss av min sköna nap och gick ur rummet så sitter Fredrik och kallar på mig och bajsar med öppen dörr. Fräscht. Och säger att alla kommer om 45 min. Jävligt mycket stress asså. 
 
Så, sista festen för i helgen då, tagga round 3! 
 
Standard. Såhär ser det ut varje gång nån fyller år här. Känns som alla fyller år varje dag asså. 
 
mina puppisar 
Vet inte vems tröja det var men herre min dar var mysig den var! 
 
 

Fires in LA

Galet många bränder det har varit nu på senaste tiden här i California. Ganska läskigt. Började igår och imed att det var lite storm inatt så förvärrades branden och har nu spridit sig en jävligt stor del av LA. Hade lektion 8.00 imorse och sydde för fullt innan allas mobiler började ringa runt och folk sa att dagens lektioner var inställda. Alla ryckte på axlarna och fortsatte att sy. Ingen har tid att skippa skolan nu så mycket vi har att göra haha. 
 
Lyckades sy en fin tshirt till mig själv. Perfekt! När man väl vet hur man syr så tar det 10 min att göra en tshirt. Vill göra en hel kollektion haha. 
 
Men är ganska glad att jag har en hel dag framför mig till plugg och gym. Hur nördig är man då? 

to do list

Har fullspäckat schema hela veckan att jag knappt hinner gymma vilket ger mig extremt mycket ångest. Först och främst har jag väldigt mycket plugg, det sista ska vara inlämnat nästa fredag så stressen sitter i halsen. Jag hinner ju göra allt men det är om jag får i mig informationen så jag får ett bra betyg som jag oroar mig över. 
 
Idag: Plugga fram till 22.00 
Tis: 11-14.00 Prov i skolan 16.00 photoshoot nere i LA  19.00 plugga till final presentation - 21.00 gymma??????
Ons: 8.00 Sy klart tshirten 12.00 plugga inför finals och presentationen 15.00 GYMMA???? 18.00 Presentera sista final project på kvällen 
Tors: 8.00 Gymma???? 10.00 Plugga inför finals & rita mina sketcher 15.00 Photoshoot nere i LA 
19.00 Hinna åka hem om och fixa mig 20.00 Födelsedagsmiddag för hoe i Venice 
Fre: 11-14.00 Rita mina sista sketcher 15.00 GYMMA???? 16.00 Kanske plugga 20.00 Överraskningsfest för hoe 
 
Sen har jag ingen aning vad som händer i helgen för allt är så rörigt, men hoppas nästan på att det inte blir nåt kul så jag kan va hemma och plugga ihjäl. Shit asså. Känner bajset 

Endless mimosas

God afton och happy första advent eller??? Känns ju inte alls som december när man bor här. Inga moln, inga ljus, inget julpynt och ingen julmusik än. Känns fortfarande som augusti. 
 
Igår hade vi hejdå-avslut för Jens och Tobias som åker hem på måndag. Vi brunchade på Brick and Mortar och fick endless mimosas. Vi fick en timme på oss, för det var så så lång väntetid, att dricka hur många mimosas vi kunde. Så vi skålade varje minut hahaha. Och hamnade på Bungalow som vanligt. 
 
Killarna joinade tills de alla drog vidare till Chelseas feta hus. Jag däremot, ville äta skräpmat så vi drog och käkade och skulle egentligen åka till hennes hus därefter men jag hamnade i soffan istället. Alla kom hem relativt tidigt bara för vi började festa så tidigt. 
 
Fick hem mina fräsiga boots i veckan. Emil säger att det liknar Teds cowboy boots från HIMYM. Men jag tycker de är hur fräsiga som helst! 
 
 
 
Idag kollade vi solnedgången medans vi åkte rullor. Inte åkt på minst 7 år, men jag kunde! SÅ kul. Vill göra detta varje söndag till solnedgången. Blir alltid lika tårögd när folk frågar om jag är ledsen över att åka hem. Klart jag är. Inte kul att säga hejdå till folk man lärt känna såklart, men är ganska glad att få komma hem till alla därhemma. Och till JULEN! 
 
 

sunset

Kommer aldrig att tröttna på att vara på stranden vid solnedgången. Igår hade jag och Noelle en mini photoshoot på stranden för hennes portfolie. Jag frös ihjäl så kallt det var. Kunde inte känna mina tår. 
 
Nästa vecka har jag två till photoshoot, en i Hollywood med sminkning vilket jag tvekar lite på. Mitt ansikte får alltid så jäkla mycket utslag efter jag sminkat mitt ansikte med puder osv. Men det är i en studio så det kan ju bli kul. 
 
Om 30 min ska vi vara hemma hos Dani och de, sen ska vi alla dra och bruncha, med endless mimomas. Champagne blandat med apelsinjuice, nja, är lite skeptisk. Gillar inte bubbel så jättemycket, speciellt inte med apelsinjuice haha. Men fan vad gott med brunch! Sen får vi se om vi fortsätter festandet efter. Har cp mycket plugg att göra men det får jag skjuta upp och göra dagen innan det ska vara inne. Har ändå tre veckor kvar här, YOLO! 
 
 
 
INGA FILTER!!!! Guuuuuuuud, vill printa ut de till canvas och ha de på rummet haha

älskar torsdagar

Vet ni varför? För att jag alltid är leeeeedig! Sov ut till 10.30 idag men var så seg hela dagen. Sov nog för länge. 
Vaknade av att någon hade satt på värmen på 987 grader. Fyfan vad lökigt det var. 
 
Idag fick jag hem min fina röda boots jag längtat efter!! Som jag ska använda de! Dock lite för små men ska gå i de så mkt att de töjs haha. Märks att jag är inne på röda accesoarer nu eller? Min nya röda väska från black friday är en hit. 
 
Nu har jag precis hivat i mig en påse med caramell popcorn innan jag drar till gymmet. + - 0 eller? Fyy satan vad de är goda. Väljer mellan att ha de eller grönsakschips på flyget. Åker om treeeee veckor!!!!! TRE!! Känner mig så jäkla stressad. Vill göra så mycket innan jag åker hem. Shoppa mer. Fota mer. Se solnegångar, vara uppe på taket, sitta vid brasan på kvällen. Daydrinking. AHHHH hur ska jag hinna?!?!?!? 
 
 
 

RSS 2.0