no pain no gain

Tog ett träningspass igår och fick lite träningsvärk idag. Typiskt att gymmet ska ha stängt hela helgen för att det är påsk - löjligt! Jag som fått upp motivationen nu igen. 
 
Det blev ännu ett oväntat jobbpass idag. Ingen vila denna vecka alls asså - lyckades dammsuga och städa rummet klockan tio imorse. Just nu skulle jag egentligen befinna mig på en fest nånstans i heleneholm men jag kände för att strunta i det då vi ska upp tidigt imorgon igen för att åka till Hässleholm och fira påsk. I don't wanna. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på mina nya fina klackar och bli avundsjuk på mig själv. 

Said us hustler's work is never through

Tjena! Det är redan tisdag och denna veckan började bra! Jobbade lite idag och fick en del beröm (thank god). Har varit ute i solen och njutit. Det var till och med varmt idag! Hoppas plusgraderna höjer sig nu bara så man kan använda vårjackor (måste hitta en ny först dock..). 
 
 
Har gjort en del ärenden efter jobb innan broder kom hit och vi bakade kärleksmums utan kokos - brownies med glasyrtopping med andra ord! Man orkade en bit sen var det nog. Mäktigt. Nu ska jag ta och kolla på tv. Imorgon blir det jobb sen ett stenhårt träningspass för the booty! Dubbelpass!!

Cashen rullar in som det inte ska

Lönedag idag då. Jag fick några hundralappar med tanke på att jag jobbade fett lite förra månaden.

Lönen jag fick är slut. Shoppade för 1000 riksdaler idag och jag är fan skit nöjd med varenda sak! Älskar vår grejer! Imorgon blir det en liten shoppingrunda till.

Nu ska jag bege mig hem till truls. Lite tacos middag och film. Har inte umgåtts med de på ett tag.


Fredagsspik

Skit bra dag idag.
-sol
-jobb (förutom att jag jobbade med en oki)
- käkade subway kakor för 5 spänn
- träffade broder och fick äntligen mina skor från London!!! (Tillfredsställd på skofronten nu, dags att spara kanske? I dont think so)
- fick äntligen käka ben&jerry
- ska få träffa pojkvän som jag inte har sett på dagar
- MEN fick ett häftstift rakt upp i foten. Gjorde så ont att jag trodde att jag skulle dö. Det värsta var att jag fick dra ut den helt själv but i did it. Får jag feber är det akut dags..

Men. Skit bra dag!

Update: oj skojade det här med skofront grejen. Måste nä förlåt BEHÖVER klackarna nedan. Måste. Ha.


Jag brottades med en spindel

Im alive. Im. Alive. Hade nyss värsta slagsmålet med en spindel i badrummet. På riktigt asså. Jag hade tagit det lugnt hela kvällen och var i min chill "börjar bli lite trött" mode och skulle borsta tänderna när en jäkla SPINDEL hoppar fram i ansiktet på mig! Jag bokstavligen FLÖG bak till dörren så rädd jag blev. Spillde tandkräm över ansiktet gjorde jag också minsann.

Och eftersom min syn inte är min bästa vän fick jag anstränga mina ögon som fan och kisa för att se så att den va på samma plats.

Ville gärna döda den med nånting långt och det bästa jag kunde hitta va min toblerone :(

Kommer nog inte pissa på ett tag utan att huka mig som quasimodo innan jag går in på toa asså..

Ps. Tacka mig om det regnar så försvinner piss snön i alla fall!


Deklarations tid?

Jisses vad tiden går snabbt! Minns inte ens vad som hände 2012 förutom att vi tog studenten och att jag jobbade på ett skit jobb. Men nu är det dags att deklarera så att man får tillbaka några slantar till midsommar! SOFT.
 
Förövrigt har jag ringt till massa olika människor som har hög status för att få RÄTT lön från Responde. Nu är det bara att vänta och se. 
 
 
Idag är det gymdag - magen ska lida! Min hals mår dock inte så bra idag heller. Hostar som en kossa. Benen och röven har fede träningsvärk från gårdagens legday. Går som bambi på is and I like it! I'm back :)
 
Och i helgen ska jag göra om mitt rum, cant wait!!!!!!!!!!!!!

Shoes hangin' in my closet

Shiiiiiiiiiiiiiit vad jag har varit trött de senaste dagarna. Kan bero på att jag inte har gymmat på hela helgen kanske? Har fått pluttens grova hosta nu också men ska köra stenhårt på gymmet ikväll, imorgon och på torsdag ändå. Ingen jäkla sjukdom ska hindra mig denna gången! 
 
Kom på ett fyndigt sätt att hänga upp mina skor - som ni ser. Jag som tydligen har en massa malar/larver i mitt rum som käkar varenda plagg jag har. Så skorna får vara där inne än så länge innan jag dödar de jävlarna. 
 
 
i would die for these shoes. really. 

sunday funday - not

Trodde verkligen att det skulle vara en sunday funday idag men icke! Rusade upp idag så taggad jag var på att jobba men när man jobbar med äckliga människor som behandlar en illa så blir man jäkligt irriterad ska ni veta! 
 
 
Nu är jag helt slut, har inte haft pms på mer än en månad nu och idag framkallade mina kollgor det. Bra va? Har köpt med mig en del kakor så jag kan tröstäta haha. Och imorgon blir det tillbaka till gymmet! :D

Kaos på kb

Hej. Ännu en galen festnatt igår när vi skulle fira emma. Hon bjöd på god middag och dricka så man blev lite lullig. Natten fick fart vid 22 tiden och vi for sen vidare till kb där vi träffade upp några från klassen. Ack vilken bra kväll!

Idag mår man som man förtjänar och jag har lyckats få i mig subway och massa godis. Nu lider jag hemma när mamma och Jonny sjunger karaoke på högsta volym. Att de är tondöva gör inte musiken bättre asså.. SOS


Babysitting

Befinner mig hos Daniel just nu. Är barnvakt till 23.30 ikväll. Känns ju drygt. Men cashen rullar in hehe.

Igår spenderade jag lite för mycket pengar på ett fåtal timmar vilket gav mig ångest efteråt. Måste verkligen lämna tillbaka något men kan inte bestämma mig.

Imorgon är det äntligen fredag och jag ska ÄNTLIGEN få träffa min man. Har inte träffat snubben sen i söndags. Jag har nästan glömt bort hur han ser ut och hur det känns att kyssa honom..

Och imorgon ska vi fira Emmas 20 års dag med utgång!!!! Taggis taggis


ännu en dag på jobb

Tjenare! Ligger hemma död efter ett hårt och väldigt stressigt pass på jobbet idag. Men FAN vad kul jag hade! Förutom att stå i disken (joy) fick jag stå vid kassan samt göra mackor vilket är det bästa med Subway. Önskade bara att jag jobbade lite mer men det kommer. 
 
Nu är jag ledig fram tills söndag och jag ska kötta på gymmet. Kanske lite dubbla pass? Är SÅ motiverad just nu. Längtar till lönen trots att jag inte är shoppingsugen (sjukt va?).
 
Me gusta muchooooo.

Måndag - ledig dag

Godkväll. Har hängt på gymmet idag för första gången på tre veckor och vet ni vad? Jag är fortfarande lika stark, om inte starkare. Kan fortfarande lyfta lika tunga vikter som när jag slutade och på vissa kan jag lyfta ÄNNU tyngre! Körde legday idag och det känns :)

Hängde med broder resten av dagen. Vi käkade PULIG "grekisk" sallad med avokado och pesto pasta! Och nu käkar jag kycklingsallad. Ovanligt nyttig.

Imorgon blir det back to work.


Love my job!

Det säger nog varenda en som börjar på ett nytt jobb eller hur? Nä men på riktigt, jag älskar det! Idag fixade vi inför öppningen imorgon i hela SJU timmar! Sjukt va? I slutet av passet fick vi springa runt på centralen och bjuda på mackor och kakor till alla folk men vakterna kastade ut oss i MINUSgrader kylan så vi fick stå och skaka när vi pratade med folket. Jag höll på att tappa brickan av kyla haha! 
 
 
Krängde MASSOR med kakor idag så nu har jag tröttnat lite på kakorna faktiskt. Nu ska jag ta och vila mina legs och vet ni vad?! Imorgon ska jag tillbaka till mitt kära gym, ÄNTLIGEN! Det får bli ett helkroppspass och på tisdag när jag jobbar ska jag inte kunna gå så mkt träningsvärk jag ska ha! Längtar :D

Sunday funday

Börjar bli lite häpnad över hur tidigt jag kan stiga upp frivilligt nu för tiden. Börjar jobb om en timme ungefär. Vi är de första i HELA Europa som har en ny line så massa tjeckier och britter ska komma och kolla idag. Diggar dock inte att chefen ska kolla på när vi gör mackorna...

Längtar till ikväll när jag kommer hem, då jävlar ska jag vila och glo på tv. Min förkylning verkar inte försvinna efter två veckor.. Men imorn ska jag ta och träna ändå. Tre veckors uppehåll är ångest för min del.

Bilden under är den stora godisbutiken som fanns ovanför subway igår när jag jobbade. Den va lika stor på andra sidan och bakom mig. Hur sjukt?? Kul att jag vill handla godis under arbetstid också haha!


Rosor av min drömprins

Kolla här va! (Ingen bra bild dock). Blev överraskad med en bukett rosor av pojkvän idag - BARA för det var internationell kvinnodagen.. Hur romantiskt? Hahaha. Nä men ball att han visste och inte jag..

Snart blommas de hoppas jag!


Internationella kvinnodagen

Äntligen fredag va?! Som jag längtat efter helg. Trots att jag inte har så mkt att göra om dagarna längtar jag till helgen. Jobbade imorse vid 8, sten död var jag bland alla kartonger och vagnar. Ska jobba hela helgen också- money maker.

Spenderade dagen på stan med babe och Emil. Och avslutade kvällen på en restaurang här i närheten som man knappt lägger märke till. Var där med grabbarna och ACK vad mysigt det var! Lite förändring för en gångs skull. Vi var där i tre timmar och berättade historier för varandra osv.

Imorgon är det lokalfest kl 00.00. Frågan är om man ska göra en yolo och ändå dra dit sen dra till jobb tidigt dagen efter? Det återstår att se.

Nu ska jag massera mina ögonglober!


nio grader

Ja, idag var det faktiskt nio grader ute i solen. Och det var faktiskt relativt varmt för första gången på länge. Känns så jäkla skönt att våren är här. Invigde skinnpajen för första gången i år idag, hängde med Omar och Filemon och snackade om allt. Och guess what - vi har fått tillbaka vår spegel i hissen! Jag trodde jag hade hamnat i fel port när jag märkte att spegeln var uppe igen. FINALLY. Fler spegelbilder på g, hehe...
 
Hejheeeej
 
 
glaaaaaader

Update

Ligger fortfarande hemma och hostar och är svin förkyld. Jag är inne i den perioden där jag inte känner någon smak men är sugen på i princip ALLT! Solen skiner och jag ska alldeles strax hem till Alex. Bryr mig inte om min sjukdom utan vill va ute i solen ffs!
 
Längtar tills jag kan få gymma asset av mig igen. DÅ JÄVLAR! 
Då är jag alltså ledig i veckan ända fram till helgen. Måste hålla mig aktiv. 

vi har gått i konkurs

Japp. Imorse fick jag smset jag väntade på. Responde (där jag jobbar som coach) har gått i konkurs. Jag är både glad och ledsen.
 
 
- Kommer sakna Adam och alla andra små glin som jobbade där. 
- Skulle just börja få skit bra lön..
- Chill jobb
 
+ FREEDOOOOOOOM!
+ Slipper välja mellan Subway och Responde
+ Slipper jobba på kvällarna! 
+ Slipper Peter som var den sämsta chefen i tidernas historia
+ Slipper sitta vid datorn och få sämre syn
+ igen - FREEDOOOOOOOOOM! 
 
Nu får vi bara hoppas att jag får jobba as mycket på Subway! Vi öppnar nästa vecka btw :D
 
 

Söndag

Hann inte vila ordentligt i veckan från förkylningen och hostan vilket resulterade att jag fick feber igår. Idag hostar jag grovt mycket men mår bättre. Det kanske inte var så himla smart att fotas ute i kylan i endast linne..

Solen skiner ute och jag är fett lack att jag inte kan dra ut. Får ta och se de sista avsnitten av prison break istället. Och käka godis.


bröllop igår

Igår var hela (typ) släkten på bröllop ute på landet. Vår kusin skulle gifta sig med en bonde haha! Det har gått TRETTON år sedan vi senast var på bröllop och det var i filippinerna. Det bröllopet var dock mer maffigt medans gårdagens var mer litet och mysigt. 
 
 
 
 
Det var SVIN KALLT i Hässleholm och det var en pina att ha på sig öppna klackar och bara ben (visserligen hade jag långkjol på mig men det räknas ändå). Maten var pulig som vanligt men tårtan slog allt. Marängtårta och det var väldigt imponerande att den var HEMMAGJORD! 
 
Vi kom hem vid halv 3 inatt så jag är rätt slut idag. Jag skulle dra till stan med emil och alex men det blir nog inte av. Tur det för jag rånar min plånbok grovt varje gång jag besöker affärerna. 

RSS 2.0