Skanör

Igår hade vi en heldag i Skanör. Kändes som att jag brände min högra arm så varmt det var. Vattnet var skönt och det var mysigt att inte vara i Malmö för en gångs skull (även om det ligger så nära haha). 
 
Vi hade med oss picknick och grillade framåt kvällen. Fasen vilka varma dagar vi har haft, vilken jäkla lyx eller hur? Men nu börjar värmen tydligen avta men det ska vara lite i två veckor till. 
 
 
 
Jag har nu suttit i nästan en timme och gjort ett test inför det nya jobbet i Kastrup. SÅ tråkigt. Jag som var så sugen på att börja plugga igen. Nä men just nu är jag mer motiverad till att skaffa körkortet. Det är dags. Eller....

#hawaiifest

Vet inte riktigt hur allt gick till men jag drack knappt från min egen dricka ändå sprang jag runt som en galning på festen och kunde inte ens se rakt fram. Men kuuul var det allt! Lyckades hitta en hawaiioutfit. Blev så lökig på festen. De flesta (tjejerna) gick in för temat. 
 
Spelade beerpong för första gången, inte så kul som jag trodde det skulle vara. 
 
Innan allt började snurra
 
Cam da pimp 
 
 
girlpower (tyckte bäste såg ut som en tjej på denna bilden)
 
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR för kabbe på denna bilden. Tjatjaaa
 
Började bli snurrigt här ja
 
My partners in crime (när det gäller att shota bajs tequila).
 
Kan lätt uppleva denna kvällen igen. 

fixmix

Här sitter jag och försöker förstå mig på det danska språket. HUR kan man prata så fult?`Fattar inte ett piss, inte ens när jag läser. Frågan är hur jag ska klara att jobba i Danmark nu också. 
 
Ska skicka in en miljon papper till det danska skatteverket och skaffa alla möjliga saker som dansk bankkonto, personnr osv. FETT jobbigt och får mig att tappa motivationen helt. 
 
 
 
Schemat är rätt chill om man utesluter att jag måste vakna halv 3 varje morgon och nån helg men fan värt det med 142kr i timmen. Nu har jag en veckas semester att se fram emot och jag ska njuta trots att jag har en idiot i mitt liv. 

dagen är här

Jag har längtat till denna dagen hur länge som helst. Just därför har denna veckan gått så jääkla långsamt. Kabbe fixade evenemanget på fejjan i Mars typ haha, och jag har längtat sen dess... 
 
De har fixat så det är hawaiitema ikväll och nu när jag har skrapat ihop lite kläder och blommor här hemma är det inte så farligt. Nu ska jag bara få håret att bli ruffsigt och äckligt. Tur jag ska till stranden sen va? 
 
Annars har jag ÄNTLIGEN jobbat min sista dag på Subway. Igår stängde jag med Malika, ett skönt sätt att avsluta jobbet på. Har inte riktigt fattat än att jag har slutat... Så nu har jag 10 dagars semester innan jag sätter min fot på Starbucks och lär mig nya saker. Gissa vad det kostar att äta där om man är anställd? 1kr per timme jag jobbar tar de. HA ett skämt. Billigaste ever. 
 
Älskade baconunge
 

@kabbe

Gjorde jävligt mycket igår som fick mig att bli förvirrad för vilken dag det var. Mot kvällen började det kännas som söndag då man visste man skulle upp halv 4 idag. 
 
Igår blev det 7 timmars morgonpass på jobb. Skulle egentligen sola med bäste direkt efter då det var feeede varmt men vi stack till Emporia istället med kabbe för att leta efter hawaiigrejer till på fredag. Hitta absolut nada. Får gå naken, så klär de sig väl i Hawaii med visst? 
 
 
 
 
Såhär små var de egentligen inte, bara denna haha. Fettklump
 
Påväg hem blev vi hungriga och jag skröt om att jag kunde göra langos, så vi gjorde det och chokladbollar till efterrätt. Vet ni så GRYM jag var?! Det blev skit puligt och vi ångrade att vi inte gjorde deg till minidonuts med.. Sen hade vi Geordie shore maraton (det var inte jag som valde kanal) men det visade sig vara beroendeframkallande haha. 

not a bad thing

ÄÄÄÄNTLIGEN! Jag har alltså jobbat i 14 dagar i sträck nu idag. Och jag fick tom sluta en timme tidigare bara för det var dött. SÅ GLAD! Fattar ni så sköööönt det känns att veta att man är ledig i två dagar i sträck plus att det är helg?! Och jag får ha nagellack efter två veckor. Jag är lycklig! 
 
''
Vet ni vad chuckie märkte med denna bilden? Att det ser ut som jag att cyklar på hennes cykel som är bakom bilden hahahah. Gör det inte? 
 
 
När jag vaknade 9.00 imorse såg jag att solen var framme, öppnade fönstret och kände att det inte blåste ett skit. Jag tog stolen, en skål med gröt och mjölk ner till gården och solade i två timmar innan jobb haha. Sjukt att Sverige har detta vädret nu. Solade även efter jobb med bästis. 
 
Om en stund drar jag hem till Kim med ash sen spenderar jag nog resten av kvällen hemma hos Sophie med gänget. 

vit kladdekauga

Sprang 5 km idag och fick bort en del av min frustation jag har i kroppen. Har nog aldrig varit såhär förvirrad i mitt liv. Jag och Emil bakade VIT kladdkaka som inte blev så speciellt kladdig. Blamear min ugn. Men god var den. 
 
 
 
VIll ni inte haaaaaaaa
 

klassfest deluxe

Tjena man. Tänkte lägga upp lite bilder från klassfesten i lördags. Har inte orkat sitta vid datorn. Har haft öppningar i två dagar nu och man blir fan helt utmattad. Tur jag har stängning imorgon - ska sova sååååå länge. 
 
 
 
blondie och jag. Tror ni jag passar i blont?
 
 
Pingpong nere i källaren 
 
Skönare i poolen än i luften
 
Massa buuuuuuuuus
 
 
 
 
 

Last days

Kommer inte ihåg vad jag har gjort de senaste dagarna. Det innebär att det är sommarlov. Typ. Har haft tidiga pass på jobb hela veckan så man har haft hela dagarna på sig till att gå och bada. Har badat flera gånger i havet och ack vad skönt! Mina badkrukeskillz är long gone. 
 
 
 
Igår var jag på klassfest i Lomma. Så mycket man har saknat sin klass. Vi tog oss ett nattdopp och drack några drinkar. Önskade att varje helg var en klassfest. Nu ska jag kötta på skitjobbet sen sova i 4 timmar innan jag öppnar på jobb igen. Det är fan inte lagligt. Tur jag ska sluta. 

Sunday

Godmorgon. Klockan är 12 och Alex har fortfarande inte vaknat. Solen skiner och det är riktigt varmt ute. Jag vill ut och soooola. Ska hoppa på honom. 




hello starbucks!

Fattar ni så lycklig jag är just nu??" Fick ett samtal av Starbucks i Kastrup idag och en vecka efter intervjun har jag fått jobbet! HUUUR bra är inte det här?! Känner mig cp glad. Ska bli en utmaning att vakna mitt i natten och pendla dit men det är så värt det. Sa upp mig idag på Subway, det räcker för mig. Sen kanske min gamla kära älskade klass fixar reunion nu till helgen, eller nästa, eller nästa. Men det är på G. I can feel it in ma bonez. 
 
 
 
Nu ska jag ha tid för mig själv och hinna ikapp alla serier. Står just nu på en pall och skriver det här och datorn är cirka tre meter ovanför golvet bara för att jag har internetsladden inkopplad för cp wifi inte funkar. Surt. 
 
BUT IM HAPPY ÄNDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

hello starbucks!

Fattar ni så lycklig jag är just nu??" Fick ett samtal av Starbucks i Kastrup idag och en vecka efter intervjun har jag fått jobbet! HUUUR bra är inte det här?! Känner mig cp glad. Ska bli en utmaning att vakna mitt i natten och pendla dit men det är så värt det. Sa upp mig idag på Subway, det räcker för mig. Sen kanske min gamla kära älskade klass fixar reunion nu till helgen, eller nästa, eller nästa. Men det är på G. I can feel it in ma bonez. 
 
 
 
Nu ska jag ha tid för mig själv och hinna ikapp alla serier. Står just nu på en pall och skriver det här och datorn är cirka tre meter ovanför golvet bara för att jag har internetsladden inkopplad för cp wifi inte funkar. Surt. 
 
BUT IM HAPPY ÄNDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Im baaaaack

Godmorgon bloggen! Är hemma nu igen och har heeelt glömt bort att jag hade en blogg nu när jag var borta. Jag var ju i Kroatien, en hamnstad vid namn Split, som var såå vacker. Vi gick uppför berg, åkte över till olika öar och festade såklart. Massa äventyr vilket resulterade pain in the ass och pain in the legs. 
 
Resan var så jävla härlig och ball så jag har lite ångest av att behöva komma tillbaka till verkligheten men främst för att jobba....... Bildbomb kommer sen, alla är i luren. 

RSS 2.0