kallsvettas som en man

Är inte världens gladaste just nu. Halsen gör ont, känns som en kniv skär in, huvudet dunkar, hela kroppen är svag och öm. Jag som tänkte gå till skolan imorgon. Hatar verkligen att vara hemma och vara sjuk. Finns nästan inget tråkigare. Har degat och druckit litervis med chai te ikväll. Väntar på att en film på kanal5 ska börja, dh kommer inte ikväll. Jag längtar till helgen då vi ska se Oskar Linnros. YEAH

sjukling säger hej!

Hejhopp alla friska barn. Här ligger jag i sängen och är sjuk. Coolt att jag kunde förutspå att jag skulle få feber inatt. Frös som fan inatt, kunde inte sova men nu mår jag lite bättre. Chattar med emzo, emsi och emil. Hah, balla smeknamn or what. Emsi är också hemma och är "handikappad".
Hoppaaaaassss att jag blir frisk imorgon, palla vara hemma...
ps! fick nyss lite room service. Det är det enda positiva med att vara sjuk, att man slipper göra saker.

. . .

Jag blir så jävla arg på mitt immunförsvar! Håller på att bli sjuk nu igen. Var precis sjuk för två veckor sen, feber och allt. Nu är min kropp öm igen, jag är svag, jag fryser ihjäl och har huvudvärk, hur kul ? Jag har fan inte tid att vara sjuk! AHHHHHHHHH

ha ha ha ha aaaa

sjukt roligt klipp där daniel (vet inte om han heter så) låtsas vara elin

Måndag monday lunes osv..


-3 grader ute, och jag svettas som en man.
.. not. Fryser som en naken kyckligkebab. Min dag har varit helt okej, har tagit paus med mobilen imed att jag har 1 sms att leva på i två dagar, good luck chuck säger jag bara. Guess what friends? Gissa vad jag äntligen har i min lägenhet? EN LEVANDE GITARR! Dock väldigt ostämd, men det får nån fixa :) För övrigt lyssnar jag på everybody's changing med Keane medan lillebror sitter bredvid mig i sängen, luktar på min parfym, pratar och kommenterar allt som händer. Han babblar som Dolly (ems pappegoja). Pratar non stop. Nu ska jag fortsätta glo, haj!

vit himmel, vit mark

Det är alldeles vitt ute. Jag ler. Snö är verkligen fint. Just nu ligger jag i sängen och chattar med folk. Det är inte läggdags än, har sovmorgon imorgon, börjar nämligen 12.15 (yeah!!). Och morgondagens höjdpunkt är att jag efter skolan ska hämta min efterlängtade gitarr som jag får låna! Veckan börjar bra känner jag.

mysiga malmö


Ingen söndagsångest, nej

Godmorgon söndag! Vaknade för en liten stund sen, har fått min skönhetssömn (höhö). Bläddrade runt bland alla tråkiga kanaler, kom till MTV och såg att det var The Hills maraton! Äntligen säger jag bara!! Sen kom jag på att mamma hade bakat lussebullar igårkväll, så nu sitter jag i sängen, glor på the hills och äter lussebullar till frukost. Bra start på en söndag. För övrigt sticker jag till stan för att se julskyltningen med kim ikväll, kan denna dagen bli bättre? Glad första advent förresten! Knappt en månad kvar till jul!

all these times are hard, don't give up on me baby


Halva natten spenderades på retro i DK med steff & Carro.
En av de roligaste ute kvällarna ska ni veta! Dansade tills svetten rann. Kändes som om det var mer svenskar än danskar där. Somnade till på stationen vid 5 när vi väntade på att första tåget till malmö skulle gå. Kom hem 7 imorse. Idag är jag riktigt seg, har umgåtts med min kära kusin och sedan varit ute i kylan med gänget med lite "snöbollskrig".
Medan det blåser för fullt ute & hela Malmö är täckt med 1 meter snö på marken sitter jag i min säng, trött, seg och vill bara ha en mysig och lugn lördagskväll för en gångs skull. Mamma har bakat lussebullar, det luktar jul i lägenheten.

rysningar i hela kroppen

En av mina favoritlåtar, min favorit idol deltagare och i min stad, what are the odds?

återförenade


Äntligen befinner jag mig hos broder ! Men tyvärr stannar jag inte hela natten :( Ska snart åka hem och göra mig klar inför kvällen. Vet inte om vi åker till kiwik eller om vi sticker till retro. Vi får se vad kvällen bjuder på. Ett minus är att det är minus grader ute! Inte kul att bege sig ut med strumpbyxor och högklackar i snön. Nu ska jag sätta mig i sängen bredvid min broder och bara umgås. Har saknat henne enormt mycket! HAJ

NK


Hejhejhejhejhejhej.
Gårkvällen bestod av:
- plugg till 01.00
- chatt med emma, as garv till max! Störd tjej.
- Clementiner & pepparkakor (lite julstämning)
- Gick in i kökets bokhylla i mörkret
- och en random inbjudan till en fest för ikväll.
Nu sitter jag i vårt klassrum där det knappt finns nån luft. Äntligen fredag! Jag hoppas att kvällen blir lyckat! Nu måste jag koncentrera mig, haj!
Ps. I eftermiddag ska jag äntligen träffa broder, efter ett år <3 (ironi, en vecka).

sjölund & policarpio


let it snow let it snow


Nä seriöst, jag pallar inte att det ska snöa.
Snön kan vänta i en månad till typ. Min dag har varit ljuvlig. Drog med mig mina störda vänner hem till mig där vi fick en jädrans stor skratt attack. Men om vad kan vi hålla för oss själva. Och idag såg jag OLLE och de övriga idolerna live! Sjukt bra men jädrans kallt! För övrigt kom jag hem nyss hem från dansen. Hej träningsvärk!

i väntan på lunch

11.15 och jag befinner mig i klassrummet med min kära klass (hälften har skolkat för vi bara har en lektion idag) och väntar på att vi ska käka lunch. Min önskan gick i uppfyllelse inatt. Snön har lagt sig fint på marken här i Skåne. Men det är fortfarande november... Vaknade upp 3 inatt och såg att allt lyste vitt utomhus. Rätt mysigt ändå. Räknar dagarna till jul.


So I won't hesitate, no more, no more. .

Nu börjar verkligen vinterkylan komma till Skåne. Inte okej! Vet att det är december (redan!!) nästa vecka, men snö ska fan inte komma än! Snön ska komma veckan innan julafton och lägga sig fint på marken. Har suttit och rå pluggat en stund nu, plugg är fan mitt liv nu (sinnes). Jag har haft en trevlig dag i skolan också, skratt attacker åt bönor, skratt åt att jack bet på min macka utan anledning (ue) och allmänt cp prat med mina störda vänner. By the way, Oskar Linnros biljetter är just nu beställda! Check!
Såhär buttra/tardiga och frånvarande blir jag och broder när vi inte har träffats på länge & inte kommer att träffas på länge heller................ Ogillas till max!

22.52

Sen skoldatorn blev till min ägodel så har jag ökat min dator tid till 100. Bloggar oftare, loggar in och ut på facebook och bara nördar mig. Rätt tröttsamt efter ett tag men men, what to do.
Har nyss kollat på ett ballt avsnitt av pensionärsjävlar. En 80 årig gammal tant på smällen? Skulle inte tro det. Nej, nu ska jag ta och blunda. Ännu en jobbig dag i skolan väntar imorgon, godnatt!

plugg plugg mera plugg


här bjuder jag på min vackra bild på mig och min broder.
AHHHHHHHHH FOAIFHERÖGNSRGMOLRGMAGAGN
Jag blir skit lack på allting just nu!!!! Man blir äntligen klar med ett arbete som man har pluggat skit mkt till sen får man fleeeeeeeeeeeer. Skolan tror att vi elever inte har något liv. Jag pallar inte!
Det enda jag ser fram emot i skolan är när vi har lucia träning och när jag och jackass ska öva inför skolavslutningen. Det enda balla. Jaja, nu ska jag gräva ner mig bland skolarbeten.

ohmygod.

italienska.prov.nu

kärlek...

... att det ska vara så jävla svårt

perfect sunday

Söndagsångest - check! Pallar verkligen inte med denna dagen. 80% av dagen består av plugg. Har så sjukt mycket att göra i skolan och jag är t.o.m back i vissa saker. S U G E R !
Ville bara dela med mig det.
Ps. Vädret är rätt mysigt idag, lite moln, lite kyla, passar perfekt till min mysiga pluggdag.

Smarties vs M&M


Godkväll gott folk!
Jag har haft en trevlig "efter" kväll med några i gänget. Vi var bara ute i det kalla vädret. Emil (som verkligen ville på fest ikväll) fick äntligen reda på en fest som vi kunde komma på, jag vill verkligen se Gustav full innan jag dör. Ett fint mål i livet japp. Men det blev inte så. De kom hem till mig istället för en liten myskväll framför tv'n. Och nu ligger jag i sängen och käkar smarties, och fattar inte skillnaden mellan smarties och m&m. Gissar på att m&m är godare.
Nu ska jag blunda, puss!

jag är fan ett proffs


Har haft en trevlig kväll :)
har lärt mig att spela use somebody och breakeven på gitarr. Ska lätt önska mig en gitarr till jul! Jag fick nyss frågan, vad ska jag önska mig till jul, en gitarr eller ett keyboard? Tufft val! Jag vill ha båda, men det kanske är lite väl mycket.
Skulle egentligen dra till limhamn med halva gänget ikväll, men det blev ändrade planer, ska träffa omar och gustav istället. Bättre! Nu ska jag fortsätta att ha en trevlig kväll, hej!

en molnig lördag

idag är jag riktigt seg. Gårkvällen var helt okej förutom att mina fötter dödade mig. fyfan, ska aldrig mer dansa i mina kofötter (skorna jag bar igår). Jag har ingen aning om vad som kommer att hända ikväll. Jag tar kvällen som den kommer. HAJ

taggar inför kvällen japp


in school having a good time


Hej alla barn!
Försöker göra spanskan medan "Broken strings" spelas upp från Emmas dator.
Update: okej det har gått 25 minuter, vi lyssnar på nån rutten gammal låt som emma har satt på. Både Adina och Emma gay har deras datorer så jag inte ser de och jag slår vad om att ingen av de gör spanskan.
Känner på mig att denna helgen kommer att bli bra.

tell me what you want to hear


Klassen igår på innebandyturneringen.
Jag är helt speedad ikväll och jag varken förstår eller vet varför. Sedan vi fick våra datorer har klassen suttit stilla under lektionerna och varit allmänt osociala. Jag älskar min dator. Härmed förklarar jag mig själv till en datornörd!
Har äntligen spenderat lite tid med broder min. Känns som vi inte har träffats på flera veckor. Skulle egentligen dra ut med gänget ikväll men orkade inte till slut. Vill  ni veta nåt kul? Imorgon är det redan fredag.

Laughter fills the air

Sitter i sängen och lyssnar på all I want for christmas is you. Fy vad jag är tidig med julen i år. Mer än en månad tidig. Jag blir helt enkelt taggad. Agnes & Måns version är liiite mysigare än originalet enligt mig.
Skolan hade som sagt innebandy turnering idag. Vår klass vann inte. Äsch who cares? Därefter blev det fika med emsi och steff. What's more to say? Nada, hej!

allting börjar om, jag kan börja om


Känns som mitt liv kommer kretsa kring datorn nu. Blogg update varannan timme japp. Har inget att plugga till, typ. Eller jag väljer att ignorera det. Bara just idag liksom. Min kära mor har ännu inte kommit hem, hon har varit i Ullared idag. Är en smula avundsjuk på att hon fick åka dit medan jag fick åka till skolan. Men men, what to do?

Säg hej till min nya dator!


Ä n t l i g e n har jag fått min nya dator från skolan!
BIG love ska jag säga! Sjukt skön att skriva på, liten och fin. I like! Inga klagomål alls. Jag förstår inte varför flera elever på skolan klagar över vår dator, den är hur fin som helst och de klagar för ingenting. Jävla ettor. Nu får vi gå och bära runt dessa datorer varje dag, fram och tillbaka. Jobbigt men lätt värt det!
Imorgon har vår skola innebandyturnering, och vår klass ska ha jultema, vilket innebär att hela klassen ska klä ut sig till något juligt. Själv ska jag vara lucia, höhö. Lite svårt att springa i långklänning kanske men det är jultema! Nu ska jag fortsätta att utforska & njuta av denna fina vackra underbara dator. Åh.

ringen runt mitt finger


Hej hopp! Jag mår äntligen bättre!
Vaknade med ett leende på läpparna imorse, för jag mådde varken illa eller hade ont i huvudet. Men det vände sig när jag steg upp ur sängen. En timme senare orkade jag ta mig ut ur huset och dra till stan för att hämta ut pengar till min kära broder. Det blir nämligen petrifest på fredag :) Ser fram emot det. Det är klart att man inte sticker till stan för att bara hämta ut pengar, så jag stannade där ett par timmar och spenderade 500 kr på 6 vackra saker! Välspenderade 500 kr ska jag säga! Jag åkte hem med ett fett stort leende på läpparna. Resultatet med några timmar på stan var en svag jennifer.
Imorgon sticker jag till skolan igen och får min fina nya dator. HEJHOPP

17.52


Åh vad jag saknar malmöfestivalen, mr Linnros på bilden (y)
Idag har jag varit duktig på alla möjliga sätt!
Har lyckats göra klart uppsatsen, måste dock plugga till spanska provet också men det får vänta lite. Sen har kim varit underbart snäll, hon har gått och köpt marabou och chips och kommit och lämnat det till mig :) men sen har jag förlorat aptiten till det, haha.
Denna söndag har ändå varit chill och helt okej, jag har inget att klaga över. Har skrivit fett många onödiga blogg inlägg denna helg, ovanligt. Imorgon blir det ännu en ledig lat dag, sen blir det skola på tisdag!
I'm out for tonight (kanske).

Mina celler kan ta och slänga sig i väggen

Här sitter jag i min säng, (lägg märke till att jag skrev sitter och inte ligger, min kropp gör framsteg) och försöker göra min religion uppsats som ska vara inlämnad imorgon. Mår fortfarande skit och är skit förbannad på min kropp som vägrar bli frisk! Blir nog ingen skola för mig imorgon heller med tanke på att jag inte vill bli värre. Min söndag ser ut att bli lika lugn och tråkig som gårdagen. Japp, det var det enda jag ville dela med mig denna regniga söndag.

Inför vintern 2010

Eftersom jag ändå inte har någonting för mig denna ljuvliga kväll kan jag lika gärna skriva ännu ett meningslöst inlägg.
En lista på vad jag vill göra denna vinter.
- fika med mina underbara vänner
- julpynta
- inskaffa mig något fint varav en av de sakerna är ett par snygga högtalare
- Köpa pepparkaksfil
- Dricka tonvis med julmust (trots att jag inte är ett fan av läsk) & glögg!
- försöka att ta tag med att renovera mitt rum
- åka till köpenhamn
- fortsätta att ha mysiga kvällar med gänget
- inskaffa mig en vacker iphone 4
- få överflöd av chai latte
- bara njuta av denna mysiga vintersäsong

What happens in Vegas


tja alla friska där ute!
Här ligger jag i min säng och mår snäppet bättre än imorse. Har legat och dragit i sängen i princip hela dagen och kollat på tv. Är fortfarande hungrig precis efter att jag har käkat och jag fattar inte varför. Kan knappt äta heller pga min jävla hals. Varför ska sjukdomar finnas? det dummaste som finns! ÅH
Nu ska jag fortsätta att ha tråkigt och hoppas på att bli bättre imorgon. HEJ

Lördagssjuk

Fyyyfan vad dåligt jag mår idag. Jag skulle aldrig gått ut igårkväll. Nu får jag allt skit på en och samma gång. Somnade med feber och vaknade med feber och jag kallsvettas som fan. Skit kul att vara sjuk på en lördag ska jag säga. Jag får väl sitta inne hela dagen och kvällen och ruttna. Det är jag absolut inte van vid ska jag säga! Mamma har iallafall bakat äpplepaj, synd att jag bara inte har någon aptit :/
Denna helg kan ta och slänga sig i väggen!

. . Och så var det äntligen fredag


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Som ni ser är jag superglad och superpigg denna underbara fredagskväll! ..
..Not! Är raka motsatsen till det hela. Det blir inte dk ikväll pga brist på människor, vädret och så är min kropp inte på topp ikväll. Istället blir det en mysig kväll med det vanliga gamla gänget (vad annars liksom?). Har powernapat i två timmar och lyckats drömma 3 sjuka drömmar, som jag minns klart och tydligt.
För stunden käkar jag middag och ser suddigt. Nu måste jag dra, ska hoppa på en grön buss och åka 500 meter bort (y) hej latmask!

Snäppet närmre jultider





Torsdag eftermiddag, 18.18 och det är beck svart ute.
As mysigt! Längtar till det är december då alla ljusstakar, julbelysningar är uppe. Och så får man käka pepparkakor, lussebullar och dricka glögg, så jävla gott! Mamma har redan börjat pynta med ljusstakarna och julstjärnor i lägenheten. Vet, vi är tidigt ute men det är inget fel med det. Man får det mer mysigt.
Nej, nu ska jag lyssna på jullåtar!

Bla bla bla


Jag pallar seriöst inte göra ett skit ikväll.
Vi har haft en och samma lektion hela dagen idag, turism.. Om två timmar är det dans och jag orkar inte ta mig dit. Jag orkar dansa men inte att ta mig dit. Har käkat ett helt paket med choklad today. Är lagom mätt. Ett plus på kanten av denna onsdagen är att jag har en hög med skolböcker som väntar på att bli öppnade. PALLA

Tisdag

Min dag har bestått av sömn, mat, sömn, mat, choklad! Blev ingen skola för mig idag. Detta var ett väldigt onödigt inlägg. Ikväll är det DH på tv. Jag längtar redan till helgen. HEJ!

Väldigt mäktigt


They say bad things happen for a reason

Första skoldagen efter lovet avklarad! Skoldagen var verkligen seg. Höjdpunkten var såklart lunchen, alltid. Var inne på hemköp och hittade nya Marabou, vit choklad med smak av vanilj. Den var helt okej. Har alltid klagat på att Marabou skulle ha en sort i vit choklad, nu har den äntligen kommit!
Ikväll ska MFF befinna sig på stortorget, orkar man ta sig dit? Shit vad facebook var full av mff sm-guld statusar igår. Och det fortsätter än idag..
Nä men min kväll kommer att bestå av plugg, typ. Vi får se. BYEBYE

Hejdå höstlov 2010


Nu är höstlovet slut.
Jag har haft två underbara veckor, och jag längtar tillbaka till Spanien resan. Men nu är allt över, skolan börjar igen imorgon. Tillbaka till verkligheten alltså. Bull läge but that's life.
Mitt höstlov:
- Spanien resan
- Umgåtts med underbara vänner
- 2 Halloween fester
- Överraskningsfest hos mig
- Shopping
- As garv till max

Jag vill tacka för ett fint och minnesvärt lov. Härmed säger jag hejdå höstlov och hej skolan!

MFF vann SM-guldet !

HELL YEAH!!!!!!!!!!!!!

Ikväll gäller det !


Ikväll är det sista kvällen man får ha kul på denna underbara lov vecka!
Kan inte fatta att lovet tar slut imorgon, tiden har gått så jädrans snabbt. Helt sjukt! Jag är iallafall as taggad inför kvällens planer. Det blir fest för hela slanten! Och inte nog med det, alla ska klä ut sig & vi ska dansa hela natten lång & köra galna lekar. Som sagt - sjukt taggad!! Om nån timme tar jag mig hem till Emsi för att hjälpa till inför festen.
Ikväll ska jag festa loss till galet bra musik, med underbara vänner! PUSS

Någon vandrar i min trapp

Jag är sjukt rädd just nu. Kom nyss hem från en myskväll med gänget hemma hos David, och jag ska säga att jag hade en jädrans tur att Omar var med mig nu när vi gick hem. Under de senaste dagarna har en random man vandrat runt i vårt trapphus, hissen kommer från källaren när jag kommer hem om nätterna. Och nu stod han där igen, i trapphuset, sen gick han in i hissen och stod där ett tag innan han åkte ner till källaren igen. Wtf? Sen skickade han upp hissen till oss igen. Jag var lätt beredd på att dö när Omar tvingade in mig i hissen. fyfan. Vad i helvete hittar denna cp mannen på i vårt trapphus? Och han åker upp till min våning också, skum dude. Har lust att ta och ringa MKB och be de kolla upp det. Typ sätta upp övervakningskameror eller nåt för jag är jävligt rädd.
Är nojjig och tänker att denna snubbe sitter nere i vår källare och lagrar en bomb... låter löjligt men mina tankar är inte att leka med!
Nu ska jag försöka sova (not) för imorgon ska jag upp tidigt. PUSSHAJ

Lose my money honey



(Hade jag ägt en macbook eller haft photobooth hade min dator krashat pga egobilder..)
Sitter hemma hos broder och lyssnar på Miami 2 ibiza av Swedish house maffia. Väntar på att hon ska bli klar med middagen så vi kan sticka ut med gänget. Jag är spänd, och jag vet varför.. Har haft en trevlig dag på stan med mina kusiner och rebecka ofc. Men mina fötter är totalt döda, det var nog inte så smart att använda mina kofötter till högklackar när jag vandrade runt på stan i flera timmar. En klocka, strumpbyxor, ett par jeans, en vacker kofta och en dräkt till morgon kvällens halloween fest fick följa med mig hem! Fett nöjd!
I'm out, ciao babes!

Helvete! Redan fredag . . . . .

Tydligen smsar jag i sömnen..... Godmorgon! Vaknade av att alarmet gick, känns inte bra att inte vakna på egen hand ska jag säga. Orsaken till att jag satte på alarmet igårkväll är för att jag snart ska träffa mina kära kusiner och käka på en mysig restaurang för att efter fira min kusin som fyllde år i  fredags. Ball, för jag älskar maten!!!!!!!
Måste dra, hajhajhajhaj

I ♥ The Script

v

she's sitting there alone, with a bottle of wine

Mitt huvud är tomt, jag är mållös, ändå skriver jag detta onödiga inlägg..Redan torsdag, jag har haft ett helt okej lov. Ett lov jag kommer att minnas. Sitter och käkar lasagne, men kände att jag börjar må illa av det. Min torsdag skulle egentligen bestå av plugg, men så blev det inte.
Äsch, detta inlägg blev bara bull. Hejdå.

So, what did you do in Spain?


I'm chasing you


bild över Lleida, Spanien
Kan tiden sluta gå så snabbt?????
Gårkvällen var jättebra! Bjöd hit gänget & hade planerat att överraska Kim. Hon blev chockad & anade ingenting, så det blev lyckat. Kvällen blev flummig och jag fick många skratt attacker. Dels för att några sa några roliga saker, dels för att jag blev kittlad. Jag hade tänkt att ta det lugnt ikväll. Har inte hunnit vila sen jag kom hem från Spanien, har haft fullt upp! Några dagar till den efterlängtade Halloween festen!!!!

om 48 minuter


Redan tisdag?! wtf..
Jag orkar inte att lovet bara rinner iväg. Gårkvällen blev lite failad, men sen stack jag, becks och kim till aloysious halloween fest. BARA IB folk! Så man fick prata engelska nästan hela kvällen. Jag hade as kul. Jag var dock inte utklädd till nåt speciellt. Ikväll ska vi ha roligare!! Hoppas jag :)

we were sitting there by the water


Måndag morgon & det är lov!
Så jävla sköööööööööönt! Min helg har varit suverän, bra start på lovet. Förutom att vi såg Saw VI igår så har min helg varit bra. I lördags var jag på fest på Almgården, då var man rädd för lasermannen.. så jävla drygt att vara rädd när man är ute om kvällarna.
Om en stund ska jag träffa min kära broder, och ikväll ska jag förhoppningsvis ha en ball kväll ! I'm out!

RSS 2.0