turdag or lucky week

Igår var det soligt och så jäkla fint väder, idag var det fint väder trots -99 grader. Men jag känner att jag haft så jäkla mycket tur idag. 
 
Hade glömt min termos med kaffe i hemma, men när jag väl kom till skolan bjöd de på gratis kaffe och lite choklad som jag snällt tackade nej till (chokladen då). Men kaffet hävde jag i mig, äre gratis så äre gratis och då får man ta så mycket som man orkar tycker jag. Dock fick jag lite panik när jag såg att det låg en bunt med rosa bläckpennor på golvet och jag vågade inte riktigt ta. Tänker på det än idag. 
 
Under lunchen kände jag att min matlåda inte riktigt fyllde min mage, men då jävlar fick vi syn på en husvagn där de bjöd på gratis varma nudlar i kinaboxar. Hur najs? 
 
Och imorgon ska det då bli snöstorm osv men då passar min fröken på att bli sjuk så vi behöver inte gå till föreläsningen imorgon. Amen riktig halleluja dag!! 
 
Nu: 19.48 - dags att börja plugga som jag skulle gjort för tre timmar sedan

astma?

Jag har suttit och försökt att plugga i ca 2 tim nu men jag kommer alltid på mig själv med att göra annat. Som nu, nu bloggar jag helt plötsligt när jag precis satt och läste en mening i litteraturboken. Har kollat upp om jag fått min astma tillbaka, via google då - men hur trustworthy är den hemsidan va? 
 
Gjort en lista på vad jag bör göra när jag är ledig, kokat lite kaffe, stirrat in i väggen, allt annat än att läsa i den jäkla tråkiga boken. Vi har tenta om en vecka och jag fattar NADA. Snygg Johan (vår lärare) frågade oss om vi kände oss säkra inför tentan. Inte vågade man räcka upp handen och säga: njeeee jag fattar ju inte vad det är jag läser ens. Man måste ju visa sig smart framför snygg johan. Jorå. 
 
En liten bildbomb nedan får ni också ja.
 
I fredags överraskade jag min man med att laga lite thamnakthai wannabe gryta och gott blev det. Visste inte att jag kunde laga mat nä 
 
Köpte ecologica rött igen för nu har jag blivit vuxen och börjat gilla rött vin. När jag coh Chuck drack denna för första gången i somras drack vi vinet i kombination med lösgodis vilket var det äckligaste jag gjort haha, prova inte det! 
 
VIll även visa mina nya långkalsonger. Haha, nej, grävde rejält i min strumplåda i hopp om att hitta ett par tjockare strumpbyxor för man fryser ju IHJÄL utan nåt under brallorna nu. Lite klaustrofobi får benen dock när man har så mycket lager på bena. Dessa är då från 2009. Ol' school
 
I lördags tog jag på mig ansvaret igen att laga vår middag och GUD vilken magikock jag är! Lindade in burgarna med lite bacon, tog lite avocado och ost och hot sauce på burgarna och M-M-M guds gåva. Det var ju som att äta på Tusen och två 
 
De här pommesen får ju 12/10 poäng. EXTREMT goda. Nästan godare än sötpotatispommes. På gränsen asså
 
Igår var jag nära på att köpa denna myströja, men var smart nog att lämna honom där för jag har ju en i samma färg. Men inte samma material, vill ha den här fluffiga lite tunnare. Men ekonomi före viljan eller? Hur mogen? Och de brillsen?!!?!?! Måste hitta mammas gamla från 80 talet, vet att hon har de! 
 
 
Kommer att bli en lång vecka känner jag, men -987 grader och lite motvind varje gång man cyklar. Hade på mig tre tjocktröjor idag plus dunjackan över och svetten rann ju över så varm jag blev. Måste ha doftat otroligt gott under redovisningen idag. 
 
Drömmer mig bort till en yachtvecka i Grekland i sommar faktiskt, har kollat på lite deals på letsdeal och fann en bra, bara att man får betala flyget utöver de 5000kr båtresan kostade. Man bor alltså i båten under den här veckan, hur coolt?!?!? 

lång vecka

Någon mer än mig som tycker att veckan varit cp lång? Haft skola vartenda dag och haft 100 sidor att läsa. Imorgon är det ääääntligen fredag och jag får äntligen lite kvalitetstid med bobbys. Han har varit sjuk hela veckan så har inte kunnat mysa eller pussa ihjäl honom. 
 
Fått världens ryck att vilja laga en kreativ middag till helgen men kommer inte på vad. Är sugen på alllttttttt!! Och nu när jag äntligen börjat tycka om lite vin så vill jag dricka rött vin all day errday. 
 
Igår firade vi ashley, massa god mat och glasstårta till efterrätt. Kunde knappt andas så mätt jag var när vi åkte hem. Värt. Och vet ni vad - jag har gått och blivit beroende av WAHLGRENS VÄRLD??? Asså va?! ahhahaha, jag som inte ens tyckte om Bianca, men nu gör jag! 
 
 
Huuuur fint var himlen ikväll? Okej, min mobil har inte världens bästa kamera längre men ääälskar verkligen när man ser trädens grenar silhouett (hur stavar man det??) med himlen i bakgrunden. 
 

ny delkurs

Fick ju panik i helgen när jag insåg att jag behöver 6 nya böcker till IDAG. Googlat överallt efter begagnade böcker då varje bok kostar 500 nypris. ALDRIG att jag spenderar så mycket pengar på en bok jag kommer kasta i väggen när kursen är klar.. 
 
Veckan börjar segt känner jag, dagen har varit extremt lång och det är bara måndag haha. Har skola varenda dag, tidiga morgnar och 600 bibelsidor att läsa till varje föreläsning - med böcker jag inte har. 
 
Längtar redan till helgen då jag får sova ut igen

finaste man kan önska sig

Igår när jag steg in genom hans dörr spelades Ed Sheerans "Perfect" upp och han stod vid dörröppningen och pussade mig. Ljusen var tända med choklad och en jättefin bukett med röda rosor. Huuuur gulligt? 
 
Vi lagade entrecote, sötpotatispommes och sallad med chili bernaissås vilket var HUR GOTT SOM HELST. Smakerna var gudomliga tillsammans. Han överraskade mig efter med efterätt han hade BAKAT ALLDELES SJÄLV!! Jag är så stolt. Det visade sig att vara nutellacheescake, gudomligt. 
 
Sen när jag trodde det var slut med överraskningar öppnar han sin byårlåda och tar fram en kartong och ba: glad alla hjärtans dag älskling. Tappade hakan och blev lite arg för att vi hade bestämt att inte köpa något till varandra. I den fanns DEN FINA ROSA VÄSKAN JAG TÄNKT PÅ I NÅGRA VECKOR!!! HUUUR fin får man vara? Att han är så observant på allt jag kollar på och vill ha. Ville gråta på plats :')
 
Massa pussar under kvällen och "jag älskar dig" sades flera gånger under kvällen. Somnade med ett leende på läpparna. 
 
M-M-M
 
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
Första gången jag smakade sparris inlindat i bacon också. I LIKE
 
De är så så så så så så fina. Snälla dö inte 
Märks att jag är en dålig mamma till mina växter. 
 
SÅ duktig man! 
 
Den väskan. Mina ögon gör ont så fin den är och min själ är tillfredsställd. Älskar älskar älskar älskar älskar blommor 

vday

Ganska övereskattad "holiday" om jag får påpeka. Sen jag var liten har jag altlid vaknat upp till något fint från mamma. Det hände imorse igen. Var så otroligt trött efter min brist på sömn, samma med jason. Men så fort jag såg vad som fanns på bordet blev jag pigg och glad! 
 
Jason degade i sängen men när jag sa: KOLLA vad som finns på bordet! Så rusade han upp. Han som älskar trisslotter. Men ingen vann. Buuu
 
Sitter här med en halvsuddig lins trots att jag tog ett nytt par igår, wtf? Ska försöka trycka ut det sista jag har till hemtentan innan jag kan ta det lugnt och benchkolla Homeland. Och ikväll väntas en finmiddag med min halva. 
 
Funderar på att sälja bältet imed att alla har den, men den satt så fint till denna outfiten att jag blev lite tveksam. Köper någon den för 500 riksdaler släpper jag honom! 
 
Huuuur fin är inte min nya träningstopp? 80kr mannar.

hur grym?!??!

Vi fick ut vår hemtenta i tors eftermiddag och jag satte igång med skrivandet direkt. Det var jävligt svårt att börja men när man väl har kommit över det hindret är det ganska lätt. Nu är det måndag, det ska vara klart på fredag och jag har en halv A4 sida kvar att skriva. Jag har jävligt många tankar och reflektioner jag vill ha med men kommer få korta ner en massa. INTE okej. Visste inte att jag hade en sådan engagemang i detta ämne. 
 
Jävligt skönt att få vara ledig denna vecka. Man har ju mer fritid när man skriver en hemtenta, behöver ej ta sig till skolan osv. Taggar ganska mycket till helgen då det blir en stor utgång till DK. Inte festat i köpenhamn på snart 3 år??? What? Vart tog åren vägen? 
 
HUR söt är min nya gudson???? Jag hoppas att de döper honom till Mac. Kan han få komma hem nu eller så man kan besöka honom?!

snart mars?

Ja mina vänner, halva februari har gått och det är snart mars. Bara två månader tills jag blir en gammal kärring va? 25 år?!!? Kommer ihåg när man var 18 och lyssnade på Oskar Linnros "25" låt och ba: det är såå lång tid kvar tills dess. Tuuuur. Och nu är det 2 mån kvar. JA MEN HEJ ÅNGEST. 
 
Känns som jag vill hinna skaffa körkort och lägenhet innan dess men det kanske är lite för tajt va? 
 
Jag och Emil tog en runda på stan idag och både käkade lunch (hamburgare och sötpotatispommes (på någon porrstjärnas restauragn)) och fikade på EH. HUR mätt är jag nu? Ganska. Kan nog överleva i 10 dagar utan mat nu känner jag. 
 
Fick med mig ett par MOM jeans och är lite förtvivlad på hur de sitter. Återstår att se om jag ska behålla de eller ej. För övrigt är jag JÄTTEKÄR i min nya pälsjacka och min nya skepparhatt. Känner mig så rik i min jacka. Vill ni se? Det får ni inte för jag har inte hunnit ta en bild än. 
 
Har sålt ganska många av mina plagg i veckan. De pengarna ska inte användas förrän i sommar. Tror ni jag klarar det? 
 
Så så så så gott. Mne blir lite äcklad n när jag är så mätt haha

he's heeeere

Okej, min efterlängtade pälsjacka kom till sitt nya hem igår. Jag ääälskar honom! Fryser gör jag men lätt värt. Nu ska mitt shoppande gå ner lite till slutet av februari i alla fall. Fått allt jag velat ha än så länge. 
 
Det har varit fruktansvärt kallt de senaste dagarna, så att det gör ont i lungorna när man andas andfått när man cyklar. Men det ska äntligen bli +grader nu. 
 
Imorgon har vi vår sista lektion innan vi också får sportlov. Skoja, vi är i alla fall lediga en hel vecka, men inte får man ligga hemma och bänka serie - vi ska skriva vår första hemtenta. MIN första hemtenta rättare sagt. Är så nervös. Vet ju inte hur stränga svenska uppsatser och betygsättning är i universitetsnivå. 
 
Nu ska jag hälla i mig mer kaffe och börja råplugga. 
 
Hittade mina gamla combatboots eller vad de heter. Använt de en gång, köptes för 4 år sedan. Blev sugen på en skogsrunda nu så jag kan få inviga de lite. 
 
Huur vackra är mina bebisar? Får ha i rutin att ställa de här varje morgon så att de kan få lite mat 
 
Under seminariet idag fick jag en New York vibe när jag kollade ut genom fönstret. 
I wish
 
Och blev häpnad när jag såg hur fint vårt rosa hus är i solnedgångsljuset bland träden 
 

5 februari

Huuuur kan tiden ha gått så fort?!?! Redan varit hemma i en och en halv månad nästan och har gjort en massa. Fått ett nytt jobb, börjat en ny utbildning, frusit ihjäl mig, skaffat massa nya pälsjackor, nästan fördruckit mig på chailatte (drack 3 st förra veckan, ops) och tränat ihjäl mig! 
 
Nu har alla svenskar som jag bodde och umgås med i LA börjat droppa ner där och njuter va deras fina 27+ graders värme.... Lite avundsjuk får man ju vara. Och igår snappade alla på vad de gjorde under Super Bowl och jag önskade jag var med trots att jag inte ens följer det, men för umgängets skull. 
 
Dagen började bra, solen sken men det var SVINKALLT. -4 idag och -7 ikväll. Men pälsjackan värmer faktiskt. Jag väntar på alla mina produkter jag beställde förra veckan. Lite bikinis (mmm vet att det fortfarande är vinter but I had to), kappa, pälsjacka och mitt finfina skärp!! SO EXCITEEEEEEED. Som jul igen. 
 
Kom hem till lägenheten .och det doftade kanelbullar i hela huset. SÅÅÅÅ gott. 
 
 
Tog en runda på ikea med bob, köpte med mig en massa växter för bara 100kr. De är såå fina, så gröna. Vill vattna de för det känns som de alltid är törstiga men de dör ju då tydligen. Happ. De dricker bara en gång i veckan, och kaktusen en gång i MÅNADEN? What, hur kan man dricka så lite? 

winterrrrr

Har ni sett att det ska bli minusgrader hela nästa vecka? Från och med imorgon?!?!?! Egentligen tycker jag inte att det är så farligt så länge det inte blåser eller regnar! 
 
Fick notis idag att min fina hatt är kommen till butiken och är redo att träffa sin nya mor! Hoppas den sitter fint på bara haha.. Just nu är jag på min tredje kaffekopp i hopp om att bli pigg så jag kan fortsätta läsa 20 sidor innan min lektion börjar idag. 
 
Ska äntligen bli skönt att få sovmorgon imorgon, längtat hela veckan.. och nu tycker jag att min nya pälsjacka ska komma!!! Införskaffade ännu en. Kunde inte motstå, den är så vacker. Så får sälja mina andra jackor för att jag inte ska äga 700 pälsjackor. Någon som är intresserad? 
 
tänkte sälja denna bomben men insåg snabbt att jag kommer att ångra mig så fort han fått en ny mor. 
 

shopaholic

Ja hörni, hon är tillbaka. Hon som tog 10k från sina fonder under gymnasietiderna för att shoppa för hon var uttråkad. Nu vet jag ju inte om jag är uttråkad men jag har shoppat en del den senaste veckan och blir inte tillfredsställd. Kollar online varje dag och fantiserar om att skolka skolan för att gå i stan istället. WHAT is happening?!?! 
 
Är halvnöjd för stunden tills jag får min svarta björnpälsjacka hem (falsk såklart), skulle aldrig få för mig att ta på mig äkta päls! 
 
Idag är jag äntligen ledig och lite ärenden ska göras (kontorstid), slipper lämna hemmet förutom när jag ska lämna ungen osv. MEEEn kan mina saker komma nu tack??????

RSS 2.0