söndagsångest

bild från Kim.

Åh, jag orkar verkligen inte att skolan ska börja imorgon. Är avundsjuk på stockholmarna som faktiskt har lov denna veckan :/ För övrigt har jag haft ett underbart mysigt lov, träffat nya people och umgåtts mycket med mina vänner. Nu börjar verkligheten igen, tråkigt nog. Men snart är det helg, bara nästan...

gårdagens mumsigheter


tonight

ÄNTLIGEN somnade lillebror! Nu har jag tid för att fixa mig inför kvällens partaj. CIAO AMIGOS!

So tell me, are you superstitious?


look what I bought


yesterday


Lite bilder från igår innan vi stack till deep. Trollet till vänster ville också vara med på bild.

T R Ö T T E R

Mina ögon vill bara blunda tills sommaren kommer. Vi kom hem tre inatt, det var rätt kul ändå. Bättre än de förra discoklubbar jag har varit på iaf. Vi fick dock köa i regnet i 1 ½ timme! Jävla vakter... Men när man väl kom in var det bara att sätta klackarna i taket :)
Idag har jag inget planerat, första dagen på hela lovet jag är ledig, förutom att jag passar busungen just nu, så jag har varit uppe sen 7.30 imorse vilket innebär att jag har fått mindre än 4 timmars sömn..
Skolan närmar sig med stormsteg och jag gillar det inte alls!

om 35 minutos

så sticker vi och dansar på ett uteställe. Trots att jag tycker att de dansställen jag har varit på har varit lite lame så går jag ändå :) hoppas att det blir kul denna gången, har till och med ett annat sällskap så det blir nog lite different. See ya tomorrow. Puss!

jag bojkottar H&M

PUNKT SLUT!

oh that's strange

Efter en stund när jag hade stigit av bussen och gått en bit, kände jag något i skon. Nånting hade trillat i skon när jag gick eller något. Med rädslan i hela kroppen tog jag upp och såg vad det var. Ser nästan ut som en sån Turkeybone eller nåt, sån man bryter och önskar sig med. Rätt coolt faktiskt :)


The mist

Kul att det blev jätte dimmigt idag innan jag skulle ut när vi hade sett The Mist igårkväll...


''du vet den snöhögen där borta?'' -9minuter kvar, ska vi? ''JA!''


I'm home again

Kom hem för en stund sedan från fikan i Mobilia. Kul att träffa Sofie igen. Jag är glad att jag inte har tappat kontakten med mina jobbskamrater. Jag sticker ut ikväll igen. Åker till videdal där vi ska ha en liten myskväll tror jag, med de som vi var med i måndags :) ska bli kul.

fika #2

UPPE! Har tagit en powernap i en timme. Jag var faktiskt uppe med tuppen halv 8 imorse. Om en stund tar jag bussen till mobilia och fikar med Sofie. Ännu en gammal sommarjobbs kompis fast från 2008 :) Direkt efter följer jag med ut med några andra och hittar på något, vet inte vad. Vi hörs tonight. x x


V a m p i r e D i a r i e s

Nu finns det absolut ingenting att göra så jag ska bänka mig här framför datorn och kolla på avsnittet som jag missade av Vampire Diaries.

I want you


Mot Espresso House

Trots att jag har sovit i tio hela timmar är jag fortfarande trött. Jag ska alldeles strax ta bussen in till stan och ta en fika med Jonna. Vi får se vad som händer ikväll. Är lite sugen på att ha en sleepover hemma hos Ashley. Vi får se. Hörs sen !

ey, we're in Åkarp

Ikväll var jag alltså i Åkarp med lite kompisar. Det var mysigt och kul. Vi kollade på en skräckis i mörkret i källaren..Kom hem för en stund sedan. Jag blir lack på detta vädret nu! Snön på vägarna hade nyss smält och helt plötsligt ska det snöa mer på kvällen. Wtf?! Nu är jag helt slut.
Imorgon ska jag ta en fika med min sommarjobbs kompis '09. Höhö, ska bli kul!
Godnatt.

here we are now, Entertain us


Staffanstorp/Malmö



Måndag och det är lov

Yeeees, så härligt det är att vakna när man vill på dagen. Ska alldeles strax bege mig till Kimberly, hoppas på att Ashley också kommer. Ikväll blir det en liten chillkrök hos Oliver - becks och Kims gamla klasskompis. Sitter just nu och lyssnar på massa Nirvana låtar. CIAO.

hElgen is Over

Har inte varit hemma på två dygn, men det känns som jag inte varit hemma sen i onsdags.. Jag har i allafall haft en jättetrevlig helg med underbara människor! Har ingen ork att lägga upp helgens bilder, men det kommer så småningom. Nu ska jag bara glo på tv hela kvällen och förmodligen gå och lägga mig tidigt. Jag är as trött. CIAO CHICAS Y CHICOS!

at träds place



Hej jag är tjock. Träd är bäst. Hejdå.

i träds lägenhet








Här har jag suttit en stund framför rebeckas dator och fotat mig själv. Kul. Ikväll ska jag bege mig till Staffanstorp med Kimberly. En liten övernattning tror jag! Det har varit en bra skoldag. Killarna i klassen lirade lite i musiksalen där jag och adina även fick sjunga med :) Och nu har vi lov i en vecka. Skönt. BYE.

oh what a long and funny day

Såhär kul har jag aldrig haft i skolan förr! Jag känner mig jättebra, stolt, duktig och glad! Jag är så glad att jag valde denna skola och att jag kom in i denna underbara klass jag har just nu.
Som sagt hade vi den 'öppet hus' grejen ikväll. Vi jobbade hårt hela dagen, redovisning, möblering i klassrummet och allt. Vi fick mycket underhållande från vår grupp. Vi masserade massa människor och på varandra såklart. Och så sjöng vi karaoke. Sjukt kul dag. Och lång. Men nu är jag hemma och jag vill bara gå och lägga mig. En dag till sen är det lov. Så jävla snabbt veckorna har gått. Jag är lycklig!

ge mig sommar.

1, 2 days to go

Det känns att det har varit en lång dag. Har gjort massor. Imorgon ska jag vara i skolan från 12-20.00. Härligt. Och vi får bara pastasallad under de här åtta timmarna. Längtar redan till att få komma hem och kolla på Vampire diaries. Nu ska jag strax gå och lägga mig. Hörs imorgon kväll. Puss!
Bild från i somras då jag sommarjobbade på geijerskolan. Ett barn ritade av min teckning. Sött.

once, this song was beautiful


And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

16 februari 2010


yeayeayeah

HEJ HOPP! Vilken lång dag jag har haft. Samma lektioner hela dagen, men massage på rasten är inte fel, så ett plus på kanten. Om jag inte har skrivit det förr så ska min grupp massera frivilliga människor i skolan på kvällen, gäster, familj och vänner som kommer. Gött. Vi ska vara i skolan från 12-20.00. Segt.
Nu har jag nyss bakat klart kladdkaka. Istället för semlor blev det det istället. Jag gjorde också en failad smoothie. Ja, tre dagar kvar sen är det LOV. Jag längtar som fan!

mycket thai för en måndag

H E J S A N ! denna dagen har varit jätte bra på alla sätt och vis! eller nästan i alla fall! Dagen började med en hälsomässa där vi fick testa på yoga, dans, core och mycket mer. Det bästa var att vi blev bjudna på smoothies (SKIT GOD) och någon yoghurt grej med bär. Denna veckan har vi inga läxor vilket är as skönt ! Och på torsdag kväll har vi 'öppet hus' där vänner och familj kan komma för att prova på olika grejer. Min grupp ska ge massage till de som vill. Kul. Just nu käkar jag thaimat, min craving sen 40 talet.
Snart ska jag bege mig till min kära mormor och fira att hon fyller 84 år idag! Grattis mormor<3 Sen har jag inget mer planerat för ikväll. SEE YA

in the middle of the pouring rain

Har ingen aning hur jag ska ta mig till Lund Klostergården imorgon bitti. Orkar inte gå på 3ornas hälsomässa............vi får se hur jag tar mig dit. På eftermiddan ska jag och mina kusiner hem till vår mormor och fira henne att hon fyller 84 år :) Jag längtar. Nu ska jag sova, puss!

"Run Forrest, ruuuuun"


14e Februari

Idag är det alla hjärtans dag förresten. Har inte gjort något speciellt idag förutom att spela på keyboarden halva dagen. Tänkte sticka till gymmet en stund men jag är för lat för att cykla 200 meter.. Nu finns det absolut ingenting att göra. Suck.

Everything is black & white

Godmorgon! Jag har haft en lugn och härlig söndagsmorgon. Nu ska jag spela lite keyboard och sedan kolla på The Hills maraton!

Romeo take me somewhere we can be alone


Jag har haft en helt okej lördag och jag gillar det!



hej hopp

Godmorgon! Har varit uppe ett tag nu. Idag passar jag min favoritpojke (pfft) igen. Ärligt talat tycker jag att det borde förbjudas att jobba på helgerna. Vet inte vad som händer idag. Inget skit kul tror jag i allafall, men jag ska hem till kimberly sen iaf, så det är ett plus om något annat. Vad ska man käka till frukost? Marabou digestive? - absolut! :D

once, you stole my heart Now, I just want it back

'
I och med att alla hjärtans dag är på söndag delade skolans elevråd ut en hel påse geléhjärtan till varje klass som vi skulle käka tillsammans i eftermiddag. MEN tragiskt nog så STAL någon hela påsen. Så vi fick inget :/ men jag fann en väg att kompensera det.. höhö. Hur, får ni dock inte veta. och jag glömde bort att skriva små allahjärtansdag-brev och skicka de i skolan :( ajaj

fredagsgodis

Min fredag har varit helt och hållet underbar! Under lunchrasten hade skolan uppvisning och sjöng lite låtar i korridorerna. Låtar som spelades och sjöngs var bland annat Use somebody, vilket gillades till max!! Jag nästan grät av lycka när jag hörde låten från klassrummet. Trots att det var skit mycket buller och ljud hörde jag en bekant melodi och där var det, use somebody<3.
Och nu väntar jag på middagen, vet inte vad som händer ikväll. Jag hoppas att det blir fest imorgon men vi får se. CYA

f r e d a g !

Shit det är redan fredag! Veckorna går så jävla fort fram. Om en vecka är det sportlov. Om 40 minuter ska jag befinna mig utanför träningsverket för att möta upp Steff. Blir lite morgonträning innan skolan börjar, vi börjar 10.15 idag så det är lugnt. Jag är as hungrig men man ska inte äta innan träningen..
Aja, hörs sen, får se vad jag hittar på ikväll.

finally

Vampire Diaries är förfasen skit bra!! Okej, den är lite wannabe twilight med vampyr grejen och sluta käka människor men ÄNDÅ. Äntligen finns det en ny serie som man kan längta till under veckan. yes yes. Nä nu borde jag göra mitt arbete. Hörs imorgon.

Vampire diaries

Någon som ska se? jag ska glo på den nu, så måste sticka. poooooooow

wooow I feel good durodurodurodu

Känner mig hälsosam efter en och en halv timmes träning! Fan vad jag ska till gymmet varje dag i en vecka! Man ska ju passa på :) Imorgon bitti sticker jag förmodligen dit med steff igen. yeah.
Nu käkar jag pastasallad för tredje dagen i rad. Tröttnat? Aldrig! Ikväll ska jag göra mitt arbete klart sen är jag läxfri hela helgen vilket inte har hänt på typ....sen 2009. Bullshit skola. BYEBYE

bake som cupcakes

Mamma bad mig att lyfta på röven och baka några muffins. Ser jag ut som en bagare?? Jag satt och funderade på det en lång stund och tänkte "hmm jag kan ju också äta de." så nu ska jag pallra mig upp från stolen och baka några smaskiga muffins.

Utmaningarnas hus

nu är jag hemma efter en kort dag i 'skolan'. Alla ettor på skolan drog sig till utmaningarnas hus här i malmö. Inte som jag trodde, hade inte skit kul men det gick. Mitt lag 'chokladglass' kom på femte plats! Stolt!
Om någon timme eller så ska jag förmodligen följa med Steff och adina till gymmet. Åh vad jag har saknat det. Ska springa och springa och springa. Yeees.

Valentines day

Filmen verkar helt okej, den verkar rolig, kanske inte precis bio material men jag vill ändå se den. Många kändisar är med i den :) ++++

once upon a time in heaven..

Jag är hemma, jag är utvilad, jag är seg, jag är glad och jag är ledig! Veckorna bara springer förbi, om mindre än två veckor är det sportlov. Härligt härligt! En bra dag helt enkelt!

whatthefuck?

läste nyss på sydsvenskan.se att någon som inte bor i Malmö ville döpa om malmö på nytt - till Mothvirgin.Hahha, för att Mal betyder insekten mal, och mö betyder ogift kvinna. Usch nej, aldrig att vi ska kalla oss för Mothvirgin-bor .

tummen upp!

Käkar pasta kyckling sallad till middag. .As gott! Det har varit en chill dag, och imorgon kommer det bli ännu bättre! Jag är nämligen ledig! Love it!

vet du?

jag har problem. jag behöver nog gå på terapi. . .
jag äter fan godis varje dag, blir rädd att jag får diabetes. M å s t e S l u t a K ä k a S k i t !

meet me at the hotel

Sitter just nu och försöker skriva min uppsats på MINST fem sidor som ska vara klart på fredag och vi har tre skoldagar på oss... Jag börjar tycka att min skola överdriver lite väl mycket med arbeten, prov och läxor nu innan lovet. Väldigt snällt ska jag säga. Efter skolan stack jag till hemköp och köpte mina efterlängtade Nacho chips, och när jag väl var där, varför inte köpa lite godis och kakor till? Nu är jag mätt på allt det och mår illa. Ge mig pastasallad istället! Jag ska fan vara duktig och göra klart arbetet imorgon så jag blir ledig på onsdag! Tummen upp till det! (Y)

FUCK

MINA TVÅ JÄVLA VÄCKARKLOCKOR VÄCKTE INTE MIG KLOCKAN 06.00 IMORSE SÅ NU KOMMER JAG MISSA FRANSKAN IGEN !!! WTF????????????? DET VÄRSTA ÄR ATT JAG DESSUTOM HADE TVÅ (!!!) VÄCKARKLOCKOR MEN INGEN AV DE SKREK! JÄVLA SKIT!

I can't stop watch it

Shit jag har blivit totalt besatt av detta program. Egentligen är det inget speciellt men jag kan bara inte sluta glo på det. Mina ögon är beroende, precis som en drog. Jag har missat de 20 första avsnitten så nu sitter jag och kollar på de på tv6.se/play. Väldigt roande!

and then the week was over

Har spenderat min söndag (som jag trodde skulle bestå av plugg) med ett par goa människor. Trevligt. Nu ska jag strunta i mitt fula arbete och unna mig själv med choklad och kolla på tv innan jag går och lägger mig, vilket jag inte gjort på flera veckor. Känns härligt !
Imorgon, en ny vecka, ny dag. En vecka närmre till lovet. Jag längtar. Puss! x

R+ J+ S+ webkamera = inte bra resultat


söndagsångest

åååååååååååh, jag orkar verkligen inte med skolan imorgon. Helger borde vara längre. Steg upp tidigare än vanligt, kunde ha sovit lite längre, men tänkte plugga, men fastnade framför The hills istället. Gårkvällen var mysig och as kul. Inte skrattat så mycket på läänge. Bilder kommer upp så fort rebecka har skickat de över datorn. Puss!

You got me thinking 'bout our life


Tjaaaaa. Sitter och smaskar på godis! Hänger med ett tokigt träd som verkar vara berusad trots att hon inte är det och ett chokladfyllt organ. Vi glor på melodifestivalen. Punkt slut. Hej!

Ps! rebecka aka. träd erkände nyss att hon drack en klunk öl.

Besatt


sometimes, it's not a lie

Vilket härligt lördagsväder, inte sant?! Jag mår 1000 gånger bättre än vad jag gjorde igår. Är dock fortfarande förkyld och lite svag men det går. Mamma tror att jag fejkade min sjukhet igår bara för att jag nyss sa att jag skulle till stan?? Ofta jag fejkar att jag låg nersvimmad, jag har till och med vittnen som kan bekräfta att jag hade feber. Idiot. Ibland blir jag så jävla förbannad på hennes kommentarer. 1 år till till frihet!!! Känns så himla bra! Jag längtar.

dUringDinner

Mår lite bättre nu. Jag har spenderat min dag med att sova i flera timmar. Inte ätit ett skit nästan och nu käkar jag en hel tallrik med makaroner, spröad torskfilé och köttbullar. Bra kombination? Bra att jag kan käka i alla fall. Hoppas att jag mår bättre imorgon. Detta ska inte förstöra min helg!
Nu ska jag sitta och kolla på PH från allra första avsnittet - missat de..

100% sjuk

Jävlar vilken dag jag har haft! Jag frös häcken av mig inatt så jag klädde på mig lager på lager. Sen vaknade jag upp vid sex och kände yrsel osv.. Sen steg jag upp 08.30 för att göra mig i ordning till skolan. Jag tänkte att jag var tvungen att sticka dit för att lämna mitt arbete som jag äntligen gjorde klar igår. Men nej, så blev det inte. Jag gick in till badrummet och vaknade av att jag låg på golvet med dunkande huvud. Jag visste inte var jag befann mig, det tog en minut innan jag visste att jag hade svimmat.
Så under hela dagen har jag försökt att äta, men det har inte gått, sovit och försökt dricka vatten. Det var omöjligt att få in något i munnen. Jag har sovit fram tills nu. Och jag kände hungern direkt vilket är tecken på friskhet!
Om jag ska vara ärlig önskade jag att jag var i skolan nu. Jag har världens otur ska jag säga.

there's a new girl in town

Tjena! Sitter och gör ett skit arbete om min 'blivande' lägenhet. Känns som jag inte vill växa upp och bli vuxen och räkna ut räntor och hyror osv.. As jobbigt och tråkigt! Direkt efter skolan stack jag till Malmö Högskolan och arbetade lite där, från 16-19. Känner mig seg men samtidigt duktig! Min hjärna kommer snart att sluta fungera. Jag är tacksam att det är helg imorgon.
Så fort jag är klar med skiten ska jag sova! PUSS!

jävla skit

Ingen tid att skriva ett vettigt inlägg. Jävla skolan tar upp all fritid man har. Man är hemifrån för att gå till skolan 08-17, sen kommer man hem och måste FORTSÄTTA arbeta.

Too cold to wear this

T.R.Ö.T.T! Hoppas fortfarande på att bussarna och tågen till Lund är inställda för idag så jag slipper både matteprovet, jobbintervju och religionsdebatten. Plus är det sjukt kallt ute så man vill inte lämna sin varma säng! Jävla skit väder, dags för våren att visa sig, hoppas i Mars! Puss!

PH vinnare 09/2010

Ja, då vann Jackie och patrik paradise hotel 2010. Grattis till de! Tycker dock att Cimon skulle vinna! Han var bäst i hela huset. Jag blir knäsvag varje gång jag ser honom. Nu ska jag sova. Puss!

i hate study


jag önskar att du blev hel igen

Fan fan fan fan. Halsbandet på bilden ovan gick sönder. Den är totalsönder i bitar!! Hur ska jag klara mig utan dig :(

det är ju rena skämtet!


jag failade

Det här tuggar jag på just nu. As gooooood. Som sagt, man kan inte äta sötsaker BARA på helger..

skit skit skit

Jävla snöstorm! Jag hatar detta skit väder till max!!!!! Kom nyss hem från skolan, orkade inte gå till franskan, hinner heller inte. Vi har sjukt mycket arbete att göra i skolan. Hur tror de att vi hinner allt?? Vi är inte superman heller. Skit lärare hela högen. ah jag blir så jävla arg. Och min mobil vägrar leva!

måndagar är ändå helt okej

För att Paradise Hotel kommer ikväll! Final imorgon, yes yes yes. Fast jag önskade dock att Cimon var kvar och vann hela skiten. Men men. Nu ska jag fortsätta plugga och försöka att inte käka några muffins. Har gjort ett avtal med mig själv att inte käka sött på vardagar. Får se om det håller sig. Tvekar dock..

Åh jag önskar och jag längtar

Nu har jag surfat runt och letat lite efter en lägenhet i Göteborg, vi fick det i uppgift i Samhälle. Och jag hittade en helt underbar lägenhet som var helt vacker. Jag ville flytta in direkt! Fyfan vad jag längtar tills jag fyller 18 och packar mina grejer, stänger dörren och säger farväl! Rena lyxen!
Jag hade nog inte tackat nej till att flytta till Miami.

All the crazy shit I did tonight


I'm up

Här sitter jag och bloggar medans halva Sverige ligger och snoozar. Anledningen till att jag är uppe är att min lillebror vaknade 04.00 och snurrade runt som en jävla orm i min säng i en timme. Jag kunde inte somna, och jag skulle ändå upp om 20 minuter. Jag är as trött btw! Tre och en halv timmes sömn. Usch, jag önskar att jag kunde sova bort halva dagen. Kan inte sommarlovet komma nu?

RSS 2.0