småpanik?

Jag bytte lösenord på facebook igår eftersom jag misstänkte att någon hade hackat in sig på min. Och nu när jag väl ska logga in, har jag totalt glömt bort mitt lösenord! Och jag får inget mail om ett nytt heller. Börjar få lite panik, vilket visar hur mycket jag är besatt av fb.....................................
Vaknade förresten halv 6 idag, pigg. Kunde inte somna om. Konstigt nog gick jag upp och käkade en skål müsli och läste en bok - på engelska :S öhh, inte riktigt min stil butbut. Vad gör man så tidigt på morgonen när man har lov??
Ikväll blir det av till Åkarp med några sköna människor.

like a dream come alive


Tjohej! Min eftermiddag spenderades på Bo01 med rebecka. Vi tog många failade bilder men också några bra :) och alldeles strax ska vi möta upp gänget på subway. Vill egentligen inte pga kylan men men vad ska man göra? Puss!


what a night

'
I miss you <3
Det blev en kväll med gänget till slut.
Jag är as trött och tänkte gå och blunda nu. Och jag insåg precis att klockan egentligen är halv 12, vilket är rätt tidigt. Men ja, nu är det sommartid. Helt och hållet underbart.
Godnatt / jen.

brist på bilder

Börjar bli lite frustrerad. Sitter och raderar massa bilder i datorn för att få minne, kan nämligen inte föra över bilderna från Sälen till datorn :/ blev en rätt så trevlig dag. Vaknade upp hos Rebecka, blev lite godis som förfrukost. Sen stack jag till videdal till Emma & Adina. Och nu är kvällen rätt så seg men det funkar. Är sjukt sugen på cheeseballz! Craving!

let me entertain you




Vild kväll med träd. Nu sitter vi i hennes rum och tjockar oss med gottis och vatten. HAJ! Och juste, vi har lov imorgon :)

YESTERDAY/TODAY

Igår var jag & rebecka på stan, haffade några fina grejer. På kvällen var det borgarmusikal i folkets park. Och idag var jag ute och fikade med tjejerna på EH under Earth Hour, precis som förra året. Men nästa år vill jag testa att vara hemma med tända ljus istället. Mycket mysigare. Just nu ska man vrida klockan en timme framåt. Sommartid! Imorgon, söndag, ingen söndagsångest, nope, för det är lov! :)

Honey, I'm home

Jag älskar att vara tillbaka, det ska ni veta! Jag lämnade Skåne med kyla i minnet, åkte upp till Sälen till ännu mer kyla & nu kom jag tillbaka till värmen! Helt underbart. Jag är lycklig förtillfället! Jag steg upp imorse med ett fett leende på läpparna. SKönt att komma hem till värmen och dessutom påsklovet! Livet leker just nu & jag älskar det!

Nu åker jag, tillbaka om 5 dagar!


lördag

Har packat i två timmar nu. Kan inte bestämma mig vad jag ska ta med och vad jag ska lämna hemma. Varje gång jag packar får jag alltid denna tanke ''tänk så kommer jag aldrig tillbaka hit'' så jag packar alltid med saker jag egentligen inte behöver och får därför bära extra mycket för ingenting. Typiskt. Jag är jättsömnig. Jag måste hinna sticka ut och handla mat inför 10 timmars bussresan. Jag hatar att åka buss, speciellt såhär länge. Och tiden kommer gå så fort tills jag lämna min lägenhet tom.

why is it still cold?!

Fyfan vad kallt det blev nu framåt kvällen. Vart tog våren vägen?!! Jag hoppas verkligen på att värmen har kommit för att stanna när jag stiger av bussen på torsdag nästa vecka i lund! Måste! Har iallafall haft en trevlig kväll med samma gamla goa gäng. Känns dock som helgen är slut :/ butbut, så kan det gå. Jag har dock bara pyttelite tagg inför sälen imorgon. Ikke bra!!

PIZZA FREDAG

jag är så sjukt glad just nu! Sitter här med ett stort fjantigt leende på läpparna! Jag & Emma har nämligen fått praktikplats både i Stockholm & i Öland! Nu är det bara att välja vilket vi vill ha! Allt fixat på fem minuter nästan ! Gött gött gött! Ikväll sticker jag ut & nu måste jag skynda mig till mamma, vi ska käka pizza ute. Invigde vanessa's pälsjacka idag och upptäckte att det är alldeles för svettigt med den. Snygg är den dock! Lycklig jennifer drar nu ut med fortfarande ett fånigt smile i trynet :D

18e Mars

två dagar kvar. Mådde jättedåligt idag så jag blev hemskickad av min lärare. ALDRIG ATT JAG SKA BLI SJUK TILL SÄLEN! Borde nog packa i och med att jag kanske inte har tid i helgen innan jag åker. Men att packa är en av de tråkigaste sakerna jag vet :/ Sist jag åkte till dk för 5 dagar packade jag i nästan 8 timmar! Undrar hur detta ska gå till............. Imorgon blir det två lektioner i skolan, höööörligt.

TILL DIG BECKA <3

En text tillägnad till dig :)
Trots att vi gick i samma klass i tre år var vi inte så nära varandra som vi är nu. Det är sommaren '09 som vi ska tacka! Jag kan inte räkna hur många gånger jag har skrattat tills jag tappar andan med dig. Det finns iallafall inga ord för hur mycket du betyder för mig. Tack för att du finns i mitt liv. Återigen, puss på hjärtat <3
Grattis på 17 års dagen! / jen.

it sucks to have plans

Lillen & jag.

Fick nyss reda på att jag kanske inte kan träffa en enda själ i helgen. Jag som hade planerat att träffa kompisarna och säga hejdå innan jag åker iväg :/ vi får hoppas att jag får tid ändå. Aldrig att jag åker utan att säga hejdå. Skön tisdag. Kunde inviga min vårjacka. Men när jag gick ut ur skolan vid halv 5 hade solen plötsligt lämnat oss och molnen hade kommit. As kallt, vad tänkte jag med egentligen? Våren kommer väl inte förrän i april. Trots att jag inte ens har åkt iväg än har jag redan hemlängtan. Skumt.
Var på hälsosamtal idag, skolsköterskan sa till mig att inte lyssna på musik genom hörlurarna för ofta, pfft på det. hörlurarna är mina örons bästa vänner. Åker man långt med buss måste man ju. Och en ny tanke väcktes till liv........oj! vilket ovanligt långt inlägg.

Måndag

4 dagar kvar till fredag! Vad mer kan jag skriva? jo, jag har haft en trevlig dag. Punkt.

vilken helg

Ja, då har helgen redan nått sitt slut. Tråkigt men sant. Det börjar bli sent så det är dags att blunda. Suck, fem dagar till. Det klarar jag! En lyckad helg. Pusshej!

lördagen den 13 mars.


sommaren 09

Här sitter jag och kollar igenom mitt arkiv. Jag kollar på bilder från sommaren 09 och saknar det sjukt mycket. Värmen, de sena kvällarna, lalandia, allt. Nu är det mars 2010, några månader till sommaren '10 kan börja. Här ska det banne mig skapas nya känslor och minnen!

nu drar jag iväg för kvällen.

Har inte gjort ett piss sen jag vaknade. Och jag har upptäckt att grönt te är sjukt gott! min nya drog. Nu ska jag iväg på babyshower för min kära kusin! överraskning? ingen aning. Och ikväll blir det av mot limhamns festen ändå :) man lever bara en gång vet ni :P tjohej!

- - - - - - -

Sug apa. Allt jag vill just nu är att sova bort hela helgen, hela veckan.. öhhhh mår skit, är hungrig men kan inte äta. fest i limhamn ikväll vet inte om jag vill gå eller inte. inga fler ord att skriva.

ttttaggad

vilken jävla dag. Har hunnit med mycket på en timme! trots att jag är stressad sitter jag ändå här och haffar i mig as goda kanelbullar! Sen får jag ta och göra mig i ordning till att åka hem till elin, och ikväll smäller det! p a r t e y.
Juste, lyckades haffa biljetterna till slagthuset! oh yes.

femtio minuters väntan

Whoppa. Försöker skriva mitt samhällsarbete om Europeiska rådet, finns nog inget tråkigare för tillfället. Imorgon, fredag, äntligen. 1 vecka till, sen blir det Sälen! Och min mamma tror att jag ska åka i min feta blåa jacka, no no. Önskar redan att det var klockan 5 imorgon. Om 40 minuter - vampire diaries.

NU ÄR BILJETTERNA BESTÄLLDA TILL SLAGTHUSET! KATCHING! PÅSKLOV, KOM NU!


digestive kex med choklad

en två dagar kvar till parrrty. Tänk att imorgon redan är torsdag, veckan har återigen gått sjukt snabbt och det gillas till max! Efter skolan åt jag och Kim på Mcdonalds. Och nu är jag hemma och fortsätter att mumsa på skit mat. Should do my homework, but njäää.... peace out!

påsklovet, jag är taggad till max!



Inrikespolitik my ass

Nu har jag gjort lite på engelska redovisnings arbete. Men jag har inte gjort tillräckligt. Min skola ger en av de tråkigaste arbeten! Samhällsläraren dödar, hans lektioner och arbeten får mig att vilja sova till 2012. Fy dock. Men jag måste iallafall försöka göra lite så jag slipper ha en tyngd över axlarna på söndag :) Helgen måste bli bäst. Btw, har jag bestämt mig för att lära mig att spela 'right here waiting for you' på keyboard. yeah.

poliser & brandbilar

Jag satt här framför datorn i lugn och ro. Hörde massa ambulansljud och störde mig jätte mycket, tänkte - vafan har nu hänt i malmö? Jag kollade ut genom mitt fönster och såg ambulansbilar, brandbilar och en polisbil. Plötsligt blev jag nyfiken. Sprang tvärs över lägenheten, till balkongen och kollade ner. En fet brandbil hade stannat precis utanför min port. Många brandmän & poliser stod utanför och kollade upp hela tiden. En fotograf var såklart på plats. Det enda jag vet är att det har hänt någonting på högsta våningen. Vad, får man veta imorgon. Hade inte röven till att gå ner och fråga poliserna enligt ett visst träd. Men nu har alla stuckit. Jag satt ute i balkongen och tänkte 'om jag sitter här, tänk om jag ser en kropp bara falla ner...' dum tanke, men ja.
Och mamma gick skulle komma upp för typ 15 minuter sen, men ändå är hon inte hemma. hmmmmm, undrar var hon har fastnat??

hejhopp

Idag har jag bara softat, pluggat lite och käkat stora mängder choklad. ORkar inte göra någonting mer. Helgen känns lite...hmm..har inga ord för det just nu, är bara lite små irriterad på några. Men på fredag blir det fest! Over and out.

ha-ha-ha

så jävla söt!
manskratt!
helt sjukt :P

plugga? nej tack!

Min måndagskväll har bestått av kebabtallrik, dusch och inget plugg. Jag skjuter alltid upp saker i sista minuten. Det är en av mina negativa sidor.. 11 dagar kvar, sen hejdå malmö!

måndag

ÅH vilken härlig känsla att bara titta ut genom fönstret. Jag älskar solen. Kom nyss hem från skolan. Orkar inte vänta till maten är färdig så jag sitter och käkar gifflar. Skulle egentligen sticka till vårdcentralen nu efter skolan för att hämta ut Gardasil, men jag orkar inte. Jag vill käka kebabtallrik.
Jag längtar till helgen.

Sunday evening

Gööööötttttt. Inget plugg blev det idag. Jag hade böckerna framför mig men det slutade alltid med att jag gjorde något annat. Som att t.ex kolla i skolkatalogen, käka godis och kolla på tv. Det slog mig nyss, om en månad är det vår om inte tidigare. Fyfan vad härligt det ska bli med värme, ingen snö, ingen kyla, bara 100% ren värme. FABULOUS!

kanelgifflar

gifflar är asgott när man är hungrig. Söndag igen, skola imorgon. Längtar verkligen till sommarlovet. Har just rensat min ena garderob, kasta 1000 kläder. Måste plugga, ingen ork. Men tack och lov för att solen skiner :)

saturday night @ my place

Jag har haft en helt underbar kväll med de underbaraste människorna! Vi var hemma hos mig. Fast jag måste nog erkänna att jag var en dålig husvärdinna (som kim sa under kvällen). Osocial och allt. Menmen, mysigt hade jag iaf. Fick ta igen allt som jag och rebecka hade missat de senaste dagarna, vilket är MYCKET. Men jag tror att jag inte ens har hunnit säga hälften av det jag vill säga...................
Panik attack i slutet bara.
love u

kebabtallrik i mitt hjärta


har precis varit på en trevlig runda på stan med kim.
Köpte lite olika grejer som jag är stolt över, ringar ofcourse, what else? :) jag & smycken funkar perfekt ihop.
Shit, har suttit och skrivit detta inlägg i en timme, glömt bort att jag skulle skriva ett inlägg. Fastnat på facebook... Men ja, ikväll är min kära mor på bio så jag har lägenheten för mig själv tack och lov. As längesen. Ikväll ska jag få träffa min ena älghalva, äntligen, efter flera dagars uppehåll. Btw, käkade kebabtallrik till middag. Första gången i hela mitt liv. AS GOTT. Har missat något awesome!
Snart ska jag vara med ett trevlig umgänge. Mysigt.

I'm out

Vilken härlig lördagsmorgon! Man blir rent lycklig när man vaknar av solskenet. Jag känner våren komma. Hoppas något kul händer ikväll för jag är verkligen på gott humör. Rebecka & Denise kommer dessutom hem också :) Peace out.

nu sticker jag


hejhopp jag är tjock

fan vad gött med fredag! Har köpt hem massa godsaker. M-U-M-S!! Vet inte vad som händer ikväll, men jag vet iaf att jag är väldigt taggad för fest imorgon.

B-o-r-i-n-G


segare än segast

Mamma erövrade datorn ikväll, så jag fick plugga och kolla på tv tills nu. Allvar, jag känner mig seg och tom utan datorn. Fy dock! Fredag imorgon, veckan gick snabbt. Två veckor till bara sen blir det sälen! Just nu befinner sig rebecka och denise i Säro (?) nära göteborg, och ska vara där till lördag kväll. Så vi kan inte träffas i helgen heller. Min helg kommer bli kass. I know it :/ Hoppas på att få träffa några kompisar i allafall. Hoppas.

holy crap, she's got talent! 10 years old!


jag känner våren komma


...

fan vad härligt att alla tv programmen börjar denna vecka! Happy face!

In school

Jag skrev nyss färdigt mitt franskprov! Inte ett dugg nervös var jag trots att jag pluggade i en kvart igår kväll. Jag var 94% säker på att jag skulle faila med alla svar, men när jag väl fick provet flöt allting på. Jag skrev plötsligt på franska. Hmmm, talang eller bara lätt för språk vid vissa tillfällen? Men jag tycker fortfarande att franska är hemskt och tradigt. Men lyckas jag få ett G på detta prov fortsätter jag kursen fram till sommaren. Det är trots allt bara 10 veckor kvar till sommarlovet (praktik, lov och sälen resan).

Om en kvart går jag ner och har sång lektion för veckan. Och det slog mig nyss, för första gången på läänge, har jag inte ångest på en tisdag. Jag tror att det vackra vädret påverkar det mesta :)

x


det slog mig nyss.

..att två av mina vänner står just nu i Danmark i forum(?) och har Tokio Hotel framför sig. De har köat sen 5 imorse och nu hoppar de säkert av glädje. Där är de som lyckligast, det vet jag :) Jag är dock lite avundsjuk på att de slapp skolan idag och kommer att göra det på fredag igen (ännu en konsert). Kul. . .
Sitter och försöker att plugga till mitt franskprov. Men det går inte. Jag ger upp, ska bänka mig framför tvn och glo tills jag blir trött. CYA.

Just NU

gammal bild från bex rum.
Nu är jag hemma efter första skoldagen efter lovet. Skönt! Efter våra två lektioner hade vi redan fått ett inplanerat prov och arbeten... wtf? Jag förstår iom att vi ska resa till Sälen om tre veckor!! Därefter blir det inte så mycket skola heller pga lov och 2 veckors praktik. AWESOME! Jag är helt lycklig. . .
Nu måste jag plugga till ett oviljat franskprov, tyvärr. Jag har inte röven nog till att våga säga ifrån och sluta franskan..

RSS 2.0