38.9 graders feber..

..wiiiiieee

honey i'm home


Jag klarade mig genom hela skoldagen.
Hela kroppen är öm och mör som rått kött. Halsen svider och jag är sömnig. Ändå rätt skönt att vara tillbaka i skolan och träffa alla störda människor i klassen igen. Veckan verkar chill och nästa vecka är vi lediga måndag & tisdag. Så himla skönt! I need it. Nu ska jag däcka en stund, godnatti.

sjuk?

Blev väckt 6 imorse och jag somnade 2 inatt. Hela min kropp gör ont- inombords. Mina organ dör lite långsamt. Och jag är så svag, och halsmandlarna är svullna. Snääälllaa låt mig inte bli sjuk nu, hinner inte missa skolan. Hade vi inte haft prov idag hade jag stannat hemma och vilat. Jag tror dock att det beror på att jag fått för lite sömn inatt. När jag kommer hem ska jag däcka bums!

glad chey


Nä hör ni. För en gångs skull ska jag stänga av datorn på kvällen och kolla på en bra film som ska gå på tv ikväll.
Imorgon blir det back to reality. Så stor ångest har jag faktiskt inte. Jag tänker väl på att det snart är vår. Sen är jag bara allmänt glad efter allt som har hänt! Livet är fan bra nu. Godnatt!

fyfan vad gött

Efter att jag lagt upp bilderna från Dammfri började man snacka med gamla klasskompisar. Och nu har vi kommit fram till att vi ska ha en klassfest som återförening. Vem vill inte komma på en fest liksom? Så jävla bra idé! Nu är evenemanget skapat och allt, nu är det bara till att vänta. Fan vad jag längtar!!

min nya drog

Denna låten har spelats om och om igen på Spotify hela helgen.

saknad

Nä men fy! Har laddat upp de flesta bilder nu på fejjan. Tänk att nästan alla i gamla klassen har facebook, ändå rätt coolt. Jag sitter och verkligen saknar vår klass nu. Ska fan göra så att vi träffas på en liten återförening snart. Tänk nu när vi ska splittras på gymnasiet. Kommer gråta som en jätte bebis. Ska fan njuta varenda minut som är kvar trots att vi får skit mycket plugg. Nu ska jag ta en paus från datorn.

gänget ♥

Jag älskar er. Världens bästa vänner.

nostalgi bomb

Fyfan vad högstadiet var bra! En underbar tid i mitt liv.


slut på lovet


Godmorgon. Jag kommer att sakna att vakna vid 2 3 varje dag.
Usch nej jag är verkligen inte sugen på att börja skolan imorgon. Jag är trött nu till och med och jag vaknade för 10 minuter sen. Igår hade jag en kusinkväll hemma hos Kim. Vi kollade igenom bilder från Dammfri. Det fick mig att sakna högstadiet och vår gamla klass jätte mycket. Jag hade lätt gått om högstadiet bara för att få umgås med 9E varje dag igen. Jag är glad att jag har gänget kvar i alla fall.
Min söndag ska spenderas i sängen med datorn, blir nog plugg, sen ska jag ladda upp en hög med bilder! Men nu ska jag käka vårullar och nudlar till frulle!

jag har ingen kontroll

en bild från mia från igår, fint.

Jag har alltid sett mig som den tjejen som inte passar in i köket.
Men idag har jag faktiskt lyckats att laga mat. Jasons halvbror och hans mamma kommer på besök om en timme. Jag är inte på humör att ha besök idag men what to do? Broder väckte mig när jag hade min skönhetssömn vid 3.. Men lika bra för jag hade kunnat sova till imorgon. Nu måste jag göra mig i ordning, haj!

hej

Vilken stad, vilket kaos, vilka människor, vilken musik, vilken natt! Det är verkligen alltid kul att få sticka till retro och shakea ass. Vi satt på puben till 23 igårkväll, man blir ju rånad när man sitter där. Killarna kom inte in för de var dumma nog att inte ha med sig sitt leg trots att vi har påmint de. Det var tydligen paradise hotel kväll på retro igår, såg inte en knatte. Jao, funderar på att gå och lägga mig igen, eller blunda en stund. Ikväll vill jag bara ha en tjockiskväll.

mot danmark!

för första gången är jag klar i tid! Det är hela 30 minuter tills jag ska ta bussen, legendariskt! Känner på mig att kvällen kommer att bli bra, men bussarna kommer klydda ikväll känns det som. Får väl promenera hem. Vilket äventyr det kommer att bli. Men det är värt det. Yes indeed.

mardrömmar

Funderar på att skaffa ännu en ny drömfångare, eller kanske två till. Jag drömmer så sjuka drömmar nu för tiden. Jag brukar aldrig ha mardrömmar. Mina drömmar blir ju bara värre och värre hela tiden. och jag ser siffrorna 111 överallt. Ja, jag är sedd som världens löjligaste vidskepligaste människa av mina vänner men så är det. Inatt drömde jag att en av mina kompisar var djävulen och att det var min tur att dö.. Har sett alldeles för många skräckfilmer...

"ta en chillkaka"


Har bara legat och degat i sängen. Orkar inte ta mig upp för att städa, duscha etc.
Vet inte hur jag gör ikväll heller. Kul att sitta på ett tåg till malmö själv mitt i natten. + kostar det en massa pengar, men jag vill verkligen med. Och jag vill bara ligga här i sängen i några timmar till. Inte göra nånting idag och bara chilla. En timme till.

12.44

Jisses vilken kväll! Kaos. 1. Det blev som jag hade tänkt mig, i början i alla fall. 2. Det slutade konstigt. 3. Mitt rum är förstört (efter allt jag hade gjort igår, storstädat..). 4. Nu måste jag leta upp varenda ring som har rullat iväg nånstans på golvet innan jag dammsugar. 5. Slår vad om att mamma kommer ge mig värsta utskällningen för oväsandet inatt. Ja, det var min kväll det. Hoppas på att ikväll blir roligare!

om en stund...

... kommer gänget hem till moi och har en liten "myskväll". Dagen med ashley har varit cool. Hoppas på att kvällen blir bra! Heheheheh

dammsuga i mitt ♥


Att städa är min grej asså!
Mamma klagar på att mitt rum alltid är stökigt och att hon är orolig över hur min lägenhet kommer att se ut i framtiden. Men hallå, i slutändan städar jag alltid så att det blir rent överallt. Och när jag väl börjar kan jag inte sluta heller. Om en stund kommer Ashley hit. Vi ska hitta på nåt vettigt att göra. Jag är sååå taggad inför kvällens händelser!!

geijerskolan

När jag praktiserade på geijers fritidshem i Limhamn var det en liden pojke vid namn Anton som drog ett litet skämt vid matbordet.

Anton: Den blå mannen bor i det blåa huset, den svarta mannen bor i det svarta huset, den gula mannen bor i det gula huset. Vem bor i det vita huset?
Barnen & jag: Den vita mannen?
Anton: Nej! Barack Obama såklart!
Det är ju klart att presidenten bor i det vita huset & inte den vita mannen. Att en 6 åring kan vara smartare.

facebook

Vad hade ni tyckt om jag hade döpt min dotter eller son till Google eller Hamsterpaj? Rätt coolt va? Läste nyss artikeln om att en egyptisk man döpte sin lilla dotter till Facebook för att hylla sajten. Damn.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8615715.ab
Får jag barn (vilket inte kommer att hända på minst 10 år! Att föda är min största rädsla i livet, for sure! Och nu när jag passar min lillebror så ofta blir jag mindre lockad till att skaffa barn.
- William, Jonathan eller Liam (favoriten).
- Gabriella, Ella - sjukt svårt att hitta tjejnamn, finns så många fula.

torsdag 240211

- Städa
- Plugga
- Gå & kolla på lokalen till vår 18 års fest!
- Träffa gänget, eller 3 av de i alla fall.
- Gör en PAL packningslista
- Fixa/planera ett träningsschema

come around sundown

Godmorgon! Ser ni? Solen? Ni ser mig inte med leendet på läpparna just nu men jag ler, japp. Jag var så pigg imorse när jag lämnade plutten så jag funderade starkt på att städa hemma. But I didn't, läste min dagbok istället. Nu är jag uppe med tuppen efter några timmars sömn till. Var tvungen att ställa väckarklockan på 12, vem vet hur länge jag sover. Jag kan sova till 3, förstår mig inte på folk som sover till 10..

på fredag

Fick en inbjudan av miss Sjölund att dra till DK på fredag. Jag hatar att vara broke! Ska fan skramla ihop alla mina mynt & följa med!! Annars är det nån klubb som vi kan dra till imorgon. 16+....i malmö.... = 12 åringar släpps in. Löjligt ju. Men jag vill ut och dansa, saknar det! Vi får se. Vi hade ju planerat nåt med gänget men det är inte riktigt stabilt ännu. Jag hoppas på en bra torsdag.

Burlesque


Har haft en trevlig kväll hemma hos Kim.
Vi kollade på Burlesque med Christina Aguilera & snygga Cam Gigandet!!!!!! Sjukt bra film! Hon sjunger as bra, man kan inte tro att hon har en sådan röst när man ser henne. Anyway, nu är jag hemma, käkar gifflar. Borde egentligen gå och lägga mig nu i och med att jag ska lämna plutten på dagis imorgon, men det är lov for fuck sake. HIMYM here I come!

rätt & fel

Vad är egentligen det rätta?

När man käkar en ost macka med marmelad på. Lägger man:
1. Osten först sen marmeladen?
2. Marmeladen först sen osten?
Jag gör nr 1.

När man brer smör på ett knäckebröd. Vilken sida ska man bre smöret på?
1. Den sidan där det är frö på?
2. Andra sidan där den oftast är ljusare och saknar frön?
Jag gör som nr 1. Men alla andra envisas med att det är fel sida. Hell no. Lika bra att bre på sidorna istället.

När man gör oboy, vilket häller man i först?
1. Mjölken sen oboyen?
2. Oboyen sen mjölken?
Jag gör nr 1. Testade att hälla i pulvret först igår, nej....nej! Helt fel ju.


relationsstatus?

För en natt sen drömde jag den sjukaste drömmen. Jag & mina kompisar var i min lägenhet. Jag lämnade datorn på och glömde tydligen logga ut mig från facebook. Vi satt nere på gården och fikade. Emma S sitter och kollar sin facebook i hennes iphone, då står det såhär på toppnyheter: "Jennifer har ändrat sin relationsstatus. Jennifer har ett förhållande med den finska nallebollen." Jag gav ifrån ett major whattafack?!! och sprang upp till lägenheten igen. Där låg Olof med min dator i min säng och skrattade. Jag blev skit förbannad på honom, han hade facerapeat mig. Sen fick jag en hög med kommentarer att det var jag som uppfann finska nallebollen. Vilken cp dröm asså..

peace&love på spotify

taggad tjej!

Under de senaste 40 minuterna har jag spenderat min tid här i sängen och gjort en peace&love lista på Spotify! Ju mer jag lyssnar på Kings of Leon desto mer längtar jag! Jag trodde att jag bara gillade KOL, Journey och massa fler små artister men nu har jag hittat fler. Håkan Hellström, Kapten röd & Ras Cricket är ju as bra! Reggae och allt. De 6 dagar i juni/juli kommer bli en av de bästa veckorna under sommarlovet, deffinitivt!

The O.C

Efter att emma & jack snackar om OC heeela tiden så blev jag sugen på att kolla på serien igen. Har dock bara små kollat på några avsnitt men fy vad serien är bra! Jag & becka har börjat planera vår gemensamma 18 års fest. Vi letar efter lokaler, men det verkar vara helt omöjligt här i Malmö! Inte en chans att folk inte kommer crasha festen. Vi får ta och skaffa biffiga vakter, hehe. Snön på marken blir bara tjockare och fetare. Pallar shiii mannen.....

vinter? välkommen tillbaka


Redan onsdag?!! Fasen vad lovet rusar förbi.
jag har inte hunnit göra allt det jag har planerat, så jag får väl ta och sätta fart! Vet ni vad? Det är snö ute... SNÖ!! Vad i helvete gör snön tillbaka i Malmö?? Jag vaknade, kollade ut, skrek "VA", gick och la mig igen för att sedan se om jag drömde, det gjorde jag inte.. Aja, winter's back people.
För övrigt mår jag toppen. Hade en rolig kväll hemma hos Arvin igår. Vi har inte träffat de sen oktober förra året. Helt sjukt hur lite vi träffas om året. Min kväll är oplanerad men jag hoppas att det blir som jag har tänkt mig. Peace out!

sol sol sol sol soool


Det har varit moln ute hela dagen men nu när man ska ut börjar solen skina igen & himlen är blå. yes yes yes! Om en stund tar jag & Adina bussen in till stan, hon ska hem och jag ska möta upp becka. Sen drar vi hem till Arvin med kim & Oliver för en trevlig kväll. Have a nice night dudes!

"påminner om bad"

Adina: En sorts bil
Emma S: BMW, Volvo..
Adina: Nej, det påminner om bad
Alla: va?..
Tiden går ut.

Emma S: Vad var det för nåt?
Adina: Audi, Bad- audi- baudi- bauda. På skånska liksom.
Alla: Hahahahahaha!
Jag tänkte mer på Saab, men ja..audi låter ändå lite som bad, typ...
------------------------------
Adina: Okej, en sån som stjäl grejer
Emma S: EN TJUV!
Adina: JA!
Lägger ifrån sig tjuven, så är det den poletten där man kan sno poäng från andra. Alla brister ut i skratt. Är man nybörjare så är man.

tisdag 13.19


HEJ! Idag vaknade jag upp med strålande humör!
Solen sken starkt, jag var pigg & dagen började bra helt enkelt. Adina sov över igår, det var mysigt förutom att hon stal täcket hela tiden så jag vaknade upp som en kall isbit. Tur att hon var varm om kroppen annars hade jag frusit ihjäl. Fram till nu har vi bara softat, kollat på MTV, skrattat åt random saker & kollat på resor till Marbella. Vill dit nununu!!! 3 månader kvar, 3 månader..

hej

hej jag heter jennnnnnnnnifer!

I'm ready 2 go


Har hunnit laga potatismos & korv i sista minuten OCH hämtat lillebror. Nu ska jag stressäta (min favoritmat!! det ska man ju käka i lugn & ro) sen drar jag till stan för att möta upp Emzo sen tar vi bussen till jack och har en trevlig kväll. Hejdå människor.

i want the night


por favor hola de nada

Jag drömde om Spanien inatt. Klassen var i någons trädgård, de hade en mega stor pool som efter en stund översvämde (svämde över?) hela trädgården. Massa små spanska ungar kom fram till mig och skrek mitt namn. Sen minns jag inte mer. Fick upp hela drömmen nu när jag chattade med Steff på spanska. Och nu börjar jag tänka på filmen REC som var en spansk film- äcklig. Jag förstår inte hur vissa inte kan komma ihåg deras drömmar, guldfiskar or what? Drömmar är läskiga..

haha, kolla så små vi var!


Godmorgon people.
Lovets första vardag. Jag hade tänkt plugga idag, vår cp skola vill tydligen inte att vi ska få fritid under lovet heller. Och ikväll ska vi sticka hem till jack för en mysig och rolig med andra ord-kväll.
Åh nu börjar solen vakna till liv. Det har varit moln hela morgonen, men nu skiner solen och jag blev på gott humör och taggad för ikväll! Nu ska jag tillbaka till mina kära kanelknäcken & glo lite på Himym, ciao!
Update; nä nu försvann solen.. nu blev jag deppig. Jag som trodde att sommaren var här.

ben&jerry's ♥



Har precis kommit hem från att ha följt med Gustav & Filemon ut för att käka middag. Vi har planerat lite grejer som vi ska göra under lovet tillsammans, är taggad som fan just nu! Sen hängde jag lite med Gustav, Camilo & Gilbert. Nu är jag hemma & ska kränga B&J glass, äääntligen har jag orkat gå till affären och köpa en. Sportlovet ska bli min fettovecka för sen börjar jag gymma! Hej!

dreamcatcher

Jag har en drömfångare i mitt rum, och det ska ju egentligen hjälpa så att man inte får orolig sömn eller mardrömmar om nätterna. Det har faktiskt hjälpt. Sen jag skaffade min, Malmö festivalen 2010, så har jag sovit as bra och bara haft bra drömmar. Men 2 nätter i rad denna vecka drömde jag hemska drömmar. Ni vet när man faller i en dröm, då brukar man oftast vakna under tiden man faller, eller hur? Det gjorde inte jag.
Dröm 1: Jag balanserade på en tunn lina uppe i himlen, föll flera 100 meter ner och hamnade i havet där en haj simmade vid mig. Rädsla till max!
Dröm 2: Någon hade knutit mina handleder med rep och hängt mig i ett träd. Repet lossnade och jag föll ner på marken. Jag kände inte smärtan men jag kände att jag föll ner. Sjukt äckligt!
Såna drömmar är nästan det värsta, att falla..

@ashley

Skit jobbigt att linsen var smutsig, märkte inte det....Nu är alla bilder förstörda.
2 år kvar till Ashley blir 18, tiden kommer att gå sjukt snabbt! Hon har alltid varit liten i mina ögon, hon växer för snabbt :') haha, nu låter jag som en mamma.
Det här brukar vi oftast käka på våra släktfester, ibland tröttnar man, ibland blir man glad att vi får käka det varje gång.
Tårtan längst till höger är den godaste tårtan som jag har käkat, NÅNSIN!



good morning sunshines


Vaknade upp förkyld och smärta i halsen. Jag är så glad att jag är sjuk under lovet!...
Vissa har otur. Käkar mina saknade kanelknäckebröd till frulle, minns när jag var besatt av de i somras. Det var det enda jag åt varje dag, ville till och med ha de till middag. Gårkvällen var toppen. Vi spelade massa roliga spel, krängde mat, tårtor (igår åt jag den godaste tårtan jag nånsin har käkat i hela mitt liv!!). För övrigt skiner solen för andra gången i helgen, inget fel med det. Det är konstigt hur solen kan göra en på gott humör. Önskar att det var sol hela tiden.

what to do under the break

- Umgås med le friends
- Chuck kväll kanske?
- Träffa vänner man inte har träffat på lääänge
- Äta hur mycket godis och skit som helst
- Plugga (sorgligt I know men vad gör man om man har 3 prov nästa vecka?)
- Förhoppningsvis ha en crazy night med broder & några i gänget (om de inte ballar ur)
-Kusinkväll?
- Med andra ord kväll hos Jackass
+ Ha ett bra lov

sommar i februari?


Igår när vi promenerade hem mitt i natten var himlen klar. Man såg alla stjärnor, och det var fullmåne. Jag sa att det kommer att bli solsken idag. När vi vaknade var hela lägenheten ljus och jag fick känslan av att det var sommar. Man kan ju alltid låtsas som att det är sommar eller hur? Jag gör det i alla fall. Det är as varmt i lägenheten. Hade det varit sol varje dag trots kylan hade vintern inte varit så farlig.

Blixten Mcqueen

Seriöst, Jason har kollat alldeles för mycket på den filmen. Jag har till och med fått en överdos och jag har inte sett hela filmen EN gång, bara småkollat. Han kollar på filmen minst 2 gånger om dagen.
Vi tog oss en powernap men min kropp är fortfarande seg och trött. Jag längtar till Ashleys fest ikväll, maaaaaat!

barnvakt

Just nu i lägenheten.
Han rullade in sin barnvagn till vardagsrummet och satte sig i den för att käka salta pinnar. Fattar inte varför han satte på sin mössa. Nu ska jag fixa lunch till busungen och sen nanna honom. Jag ska fan också sova då!

peace&love



Igårkväll beställde vi äntligen biljetterna till Peace&Love!
Nu är det officiellt- vi ska se Kings Of Leon LIVE i sommar och campa. Såå jäääävla gött det känns. Vi ska bara spara pengar till resan dit och tillbaka också sen får vi se om vi har råd till en resa utomlands efter det också. Vi får hoppas! Det känns bra att ha nånting planerat i sommar i alla fall. Och vi fick också reda på att vi fick praktikplatserna i Marbella i Spanien så nu kan vi boka biljetter dit också. 2011 kommer säkerligen bli ett bra år :)

lördag morgon

Godmorgon lördag! Halvkollar på "Bilar" med plutten. Sitter barnvakt hela dagen idag. Lite ångest i och med att det är sol ute och jag vill gå ut. Jag är as trött, kom hem 2 inatt och har bara fått 4 timmars sömn inatt. Ska på släktfest ikväll också. Hade en trevlig kväll med gänget igårkväll. Vi kollade på filmen REC och det är nog ett av mina största misstag jag har gjort nånsin, filmen var sjuukt äcklig och läskig. Har inte skrikit så mycket till en film förr. Nä fy! Nu ska jag sova lite medan plutten glor på tv. Ciao!

Florist? Moské?

Jag, emma, emma, Steff, Malin & jack sitter vid matbordet och snackar.

Emma S:
Fan vad tråkigt att vara florist..
Jack: Ja..
Emma G: Är det de som fyller tänder?
Alla: Hahahhahahahahahaha
Emma S: Nej, det är de som håller på med blommor. Var fick du det ifrån?
Emma G: Flour - florist
Alla: Hahahahahahah

--------------------------------

Jag, Emma, Emma & Steff sitter på bussen mot Malmö.

Steff:
Vad heter judarnas kyrka?
Emma G: Moské
Jen: Nej för det är islamernas kyrka.
Alla: Hahahahah islamernas?

Menar muslimernas..



sportlovet är här


Äntligen fredag och äntligen lov!!
Är hemma hos broder och har käkat glass & gräddbullar. För första gången på evigheter umgås vi och ikväll ska vi hitta på nåt kul. Härmed börjar jag sportlovet!

mamma är inte särskild diskret

Jag, mamma, Johnny & Jason var och invigde den nya BK på Mobilia ikväll. En man som jobbar där går förbi för att torka bordet bredvid. Och plötsligt..

Mamma: USCH!
Johnny: Vadå?
Mamma: Det luktar, han luktade.
Johnny: Vem?
Jag sitter & skäms och vill bara gömma mig under bordet, det var inte som att mamma viskade orden precis.. Mannen hörde såklart & tog sitt huvud mot sin armhåla & försökte diskret se om det mamma sa stämde.

Johnny: Vem snackar du om?
Mamma (säger det tystare): Haan. Det kom sån lukt.
Johnny: Jaha..
Mannen går iväg & jag skäms ännu mer. Ibland är min mamma inte så diskret av sig. Suck..

16 februari 2011


PB sandwiches är lite överskattade tycker jag. Men det kanske är godare i USA, how do I know.
Min kväll är rätt chill (igen), vet inte vad jag ska göra, är redan rastlös och har bara varit hemma i 30 minuter. Ska ta och skypea med emsi ikväll igen and maybe mr jackass. Ligger och smålängtar till sommaren, längtar verkligen jätte mycket, och till praktiken. Majgad vad vi kommer att röja!

sweet home alabama


Jag fattar seriöst inte varför jag är kvar i skolan frivilligt..
Slutade 10.30 och jag är fortfarande här. Har bara chillat med gitarren and my classmates. Vad ska man göra hemma liksom? Men jag måste erkänna att jag önskade att jag var hemma nu.. En bra nyhet är att jag har lärt mig hur man spelar Sweet home alabama på gitarr :)

äntligen över

ÄNTLIGEN ÄR SKOLAN SLUT! Typ... har just haft vår sista eximination och nu är vi lediga. Och nu har jag det klart för mig- jag ska aldrig bli receptionist eller jobba på ett hotell. No way in hell. Kul om jag jobbar där i framtiden och jag säger detta nu.

6 faktapunkter om mig


1.
När jag kliar mig i ögat rör jag mig typ som en orm (haha?) svårt att förklara. Speciellt när jag ligger i sängen.
2. Har svårt att fatta skämt.
3. Brukade alltid kolla efter kannibaler under sängen innan jag gick och la mig efter att jag hörde en kannibal historia år 2006. Nu gör jag det bara ibland.
4. När jag skrattar, då skrattar jag & tårar kan inte sluta rinna. Och enligt Adina är det därför jag bara sminkar övre delen på mina ögon, haha!!
5. Känner mig naken utan nagellack & ringar. Ett måste helt enkelt.
6. Jag kan inte ha på mig skor som passar exakt eller är för trånga. Mina fötter får klaustrofobi.



ett litet skämt

Detta är nog första gången jag INTE pluggar inför ett prov. Jag orkar inte sätta mig och få in allting. Imorgon ska vi betygsättas där vi ska skådesspela med riktiga skådesspelare, typ hur vi hanterar olika situationer och så. Lite coolt ändå men sjukt jobbig eximination.

För en stund sen fick jag ett sms där broder min hade skickat ett litet skämt. Jag var så trög och fattade inte, men när glödlampan tändes över huvudet & jag fick aha-upplevelsen, så var skämtet rätt så bra. Here we go!
Becka sitter och glor på mig, hon kan inte slita sin blick från mig för jag är så het.
Jen: Vad glor du på? Har du ingen tv hemma?
Becka: Jo men jag har inte animalplanet..
en guldmedalj till dig broder.


utan ögonlock?

Jag, Vanessa, Kim & Ashley sitter i rummet och snackar om Mcdonalds. Efter en stund börjar jag drömma mig bort och tänka om nåt annat. Mitt i allt så...

Jen: Tänk om man inte hade ögonlock?...
Alla: Hahahahahahahahahahahahaah, vafan jennifer?
They call me random.

21.15

Helt utmattad...tårta i magen, glädjetårar i ögonen och ont i benen. Trevlig kväll hos mormor. As garv hit och dit. Jag tror nog att vintern är påväg tillbaka igen, eller den har nog inte lämnat oss men den gav oss falska förhoppningar att våren snart var påväg. Vi alla blev lurade.. Det är fan storm ute & enligt väderrapporten ska det snöa ikväll. You have got to be kidding me! På med den blåa fede jackan igen. Hej vinter!

"jag packar"

När jag gick till hallen hittade jag det här - plutten & en hög med blöjor. Han fick en uppgift att packa ner blöjor, kläder och sin kanin i sin ryggsäck men tydligen förutspår han att han ska skita mycket hos mormor ikväll, så han pregade med blöjor så han hade lite på lager. Smart unge den där Jason.

Hola...hur mår du?

Min hjärna är inte kapabel till att plugga just nu. Jag försökte träna lite på spanska men jag kom inte på hur man säger hur mår du? på spanska. Hur dåligt?? Jag vet inte om "Como estás?" är det rätta men det finns ett uttryck till, sitter och funderar på det men jag kan inte knäcka den nöten.
Update: Jag kom på det! - Qué tal?

more than woooords

Donuts är så jäääääääävla gott!!!!! Och Lindor choklad, och mat & toblerone & vatten, you name it. DAMN jag är på hugget idag! Har haft sockerbrist hela dagen. Dagen har varit chill, väldigt chill & rolig. Om en stund drar jag för att fira min kära mormor som fyller 85 år idag. Men först måste jag plugga en stund, duscha och kaaaanske ta en liden powernap.

tisdag?

Tjabba tjena hallå! Väntar på att min redovisning/prov ska börja. Har 5 minuter på mig att blogga. Idag mår jag toppen, don't know why, men varför ska man veta egentligen? :) Hade en as grym idrottslektion där B-klassen (vi) köttade parallellklassen i basket. Och för en stund sen uppträdde jag & jack. Vi försökte gömma oss från musikläraren på toan men det slutade med att vi uppträdde ändå efter att vi tränat en gång på låten 2 minuter innan. Vi failade totalt. Men vi kommer att bli legender! Så jäkla bra.
Nu måste jag gå, haj!

sms

"Du är den bästa vän och broder man kan ha. Du betyder så himla mycket för mig och jag litar på dig mer än någon annan människa och grävling på hela jorden. Du är bäst chuck, min soulmate. I love you. Glad alla hjärtans dag<3." - Becka

Hur fint?

140211


Och sen avslutar jag med en fin bild som emma ritade. Det ska tydligen föreställa mig och Jack. jag har alltid tyckt att emma har ritat så fint och borde bli konstnär en dag.

@vanessa, cholle & ola

Glad alla hjärtans dag- igen. Befinner mig hos Vanessa, fick lide lunch i och med att skolan inte bjöd på lunch idag. Och nu väntar vi på morotskaka som hon har bakat. Min dag har varit trevlig hittills. Jag & Jacken hann träna en stund, sjöng typ 3 rader av låten sen var det slut. Hoppas på det bästa imorgon!
Over and out!

happy valentines day

När jag gick till köket imorse, helt död och trött hittade jag detta fina paket av mamma & lillebror. Fick ett stort leende i facet. Bra start på dagen.

update: ska det inte vara glad alla hjärtans idag och inte grattis? hmmm

play for me


Godkväll. Trodde att jag hade skrivit sista inlägget för ikväll but I guess I was wrong.
Hade planerat att gå & lägga mig för 30 minuter sen men det blev inte så. Jack sa att han inte kunde spela More than Words och jag fick panik, det är 2 dagar till vi ska uppträda för skolan och vi har inte tränat ett skit! Men jag visade en video & nu 10 min senare bad han mig logga in på skype & han spelade låten för mig på gitarr. Stolt :') Så nu försöker jag kolla på HIMYM samtidigt som jag lyssnar på Jack när han lär sig resten av låten. Hoppas på det bästa på tisdag. Peace out dudes!

positivt/negativt


Positivt just nu:
+ Solen börjar komma fram
+ 5 dagar till sportlovet
+ Mitt hår har växt
+ Inget plugg, än
+ Att min kära mor köpte jordnötssmör idag

Negativt just nu:
- SVIN kallt ute & kylan verkar aldrig försvinna
- Jag har 3 jobbiga skoldagar framför mig
- Att lämna & hämta lillebror på dagis varje dag
- Att det är söndag idag
- Att vi inte har ostbågar hemma


nåt att längta till

99 dagar kvar till sommarlovet kan börja! Någon mer än mig som längtar?? Jag längtar så mycket att jag kan hoppa i vattnet på bo01 i vilken sekund som helst, typ..


baby you're a firework


Helvete. Jag har nyst 59873 gånger idag, orkar inte med förkylning igen...
Har hunnit med mycket idag. Är jag konstig som tycker om att städa mitt rum? Om en stund kommer becka hit. Just nu kollar jag på Malin, Annie & Elins video där de sjunger. De är as bra! Herregud, har inte varit såhär rastlös på länge, och sömnig. Och för första gången på länge har jag inte käkat nåt innan middagen så nu är jag vråålhungrig! Som sagt, idag är jag en annan person.
Update: fan vilket konstigt inlägg. Det är nog viruset inom mig som snackaar.

fågel i vatten

Gårdagens fyllesamtal. OBS: jag var nykter, Anton var wasted.

Jen: Det är svin kallt ute!
Anton: Nej. Du?
Jen: Ja
Anton: När du är ute och det är kallt ute, sen ser du en fågel som är i vattnet. Det är ju jätte kallt då.  Då börjar man frysa för vattnet är ju skit kallt. Då är det synd om fågeln.
Jen: Okej...
byter samtalsämne...

oboy i mitt ♥

Jag har gått och blivit beroende av oboy. Jag är inget stort fan av mjölk, dricker typ ett glas om dagen men nu när jag har oboy i dricker jag flera glas om dagen. Det är egentligen ingen bra start på morgonen men jag blir så jäkla sugen på det. Och rostade mackor med ost och marmelad. Är heller inget stort fan av ost, har aldrig varit det och jag förstår mig inte på människor som föredrar ost framför skinka (sjukt). De senaste dagarna har jag käkat 4 mackor + 2 glas oboy. Wtf? Var har den gamla jennifer tagit vägen??

Gott humör


Glad tjej
Godmorgon people! Idag är jag på strålande humör, antar att det är solen som gör det.
Solen får mig att bli glad och jag började tänka på att det snart är vår, om typ en månad. Ingen söndagsångest. Förhoppningsvis försvinner kylan snart så man slipper frysa & ha lager på lager.

Saker jag vill göra nu


- Köpa en Ben & Jerry glass
- Ligga på stranden (i värmen alltså)
- Lämna Malmö ett tag
- Vara hemma hos Jack & spela "med andra ord"
- Käka ostbågar (SO BAD!!)
- Äta mackor med jordnötsmör (SKIT MYCKET!)
- Ha sommarlov

beslutsångest

Jag har beslutsångest. Vet inte alls vad jag vill göra ikväll. Jag är lat för att ta mig ut, för rastlös för att bara vara hemma. Vad ska jag göööra? Och nu slog det mig att jag ändå saknar gänget. Så jag kanske ska dra ut med de en stund. Eller? Gosh, detta var ett jobbigt beslut.

because there ain't no party like an alcoholic party


saturday

Nyvaken och seg. Tack och lov att solen är framme annars hade detta varit en deprimerande lördag. Ska dra min röv till stan om en stund och sen gå och hämta min cykel. Kvällens händelser är fortfarande oplanerade.

kalsonger


Det borde fan vara olagligt att vara såhär kallt.
Kom nyss hem från jack. Vi missade bussen till malmö med 40 sekunder så vi åkte inom lund och käkade på BK med adrian. Jag fick min "cheeseburgare" i alla fall. B A L L kväll. Med andra ord med nya regler. Dans. AS garv. Kalsonger i huvet/facet (använda?). Jag ångrar inte för 5 öre att vi åkte till staffanstorp tonight. Nu ska jag äntligen blunda i min kalla säng.. Godnatt grodor!
PS. Jag & Emzo gjorde en deal ikväll, vet dock inte om den blev av. Får väl ta det imorgon..

överdos av jen

Hej hopp! Efter många om och men och en jädrans massa stress så tar jag snart bussen till becka. Sen drar vi till staffanstorp för en förhoppningsvis toppen kväll hos jackass! LATER!

..

denna veckan är inte alls min vecka, inte för fem jävla öre..

sleep tight


Daaaaamn vad man blir stressad när man chattar!
Jag har tillräckligt med stress i kroppen. Det hjälper verkligen inte att bara andas och ta det lugnt, stressen finns fortfarande kvar. Jobbigt :/
Asså seriöst, jag har knarkat HIMYM varje dag efter skolan denna vecka, skönt att man får göra annat imorgon, låta datorn vara ifred lite.. Vill festa också, blev ju en myshelg förra helgen (skönt btw). Vi får se vad denna helg har att bjuda på. Peace out dudes!

Save tonight

I'd catch a grenade for you
Throw my hand on a blade for you
I'd jump in front of a train for you
You know I'd do anything for you

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same
Tyler Ward – Grenade ft. Julia Sheer (Bruno Mars Acoustic Cover)

all i want

Jag vill ha ljus, värme och sol utanför mitt fönster. Jag vill kunna gå i shorts och converse. Jag vill kolla upp mot himlen och låta solen värma mitt ansikte. Jag vill vara ute sent om nätterna med vännerna. Jag vill vara i Sophies lägenhet med gänget varje kväll. Jag vill resa. Jag vill sitta på en brygga vid stranden & lyssna på havets ljud. Jag vill se solnedgången med en kärlek. Jag vill att allt ska vara som vanligt igen. Jag vill ligga ner på gräsmattan och kolla på stjärnfall. Jag vill ha sommar.

god bless mamas job

Mammas jobb är fan bäst. Hon kommer nästan alltid hem med massa goda saker. En dag blir det massa mini plopp, en annan - lindor choklad/kexchoklad etc.. Och idag kom hon hem med dessa. Glad tjej!

dinner att 4 pm

Såg inte att klockan bara var så lite förrän jag tog första tuggan av torskfilén. Ofta jag sitter och käkar middag klockan 16.00. Snacka om att vara hungrig. Kollar jag ut genom fönstret ser jag bara regn regn regn & så är det grått och tråkigt. Vad hände med solen? Trodde att vi var påväg mot ljusare tider nu. I guess I was wrong.

tooorsdag


Klockan är 10 och jag har redan tråkigt.
Har redan klickat upp ett avsnitt av HIMYM & småkollar lite. Det här temat är lite onödigt för min del för jag hade faktiskt inte tänkt jobba med service i framtiden. Jag valde linjen mest för resorna.. hehe. För övrigt mår jag "toppen". Och jag hade den konstigaste drömmen inatt där Ashley och världens snyggaste kille medverkade.. random.

frustration

Säg mig, vad är det som är så jävla fel att beställa saker på nätet? Inget jävla fel alls. Men enligt min kära mor så är det skit farligt och alla hennes pengar kan ryka om hon anger sitt kontonummer på nätet, är det en säker sida borde det gå. Vi kommer aldrig beställa peace&love biljetterna. Jag önskar att jag var 18..

mini cupcakes?

Sugen? Ser det gott ut? Trust me, it ain't good. Inte för fem öre..

last episode


Jag har nog aldrig fått såhär mycket gåshud under en serie som jag fick under det sista avsnittet av säsong 1 på HIMYM.
Jag längtar inte till den dagen då jag har sett alla avsnitt och måste vänta till nästa. Man blir rent frustrerad- under hela säsong 1 vill man att Robin & Ted ska bli tillsammans, nu är de ihop, ÄNTLIGEN!

broder älg

På fredag ska jag äntligen träffa broder. Vi har varit ifrån varandra alldeles för länge. Två veckor på fredag typ, lite mer kanske. Har t.o.m tappat räkningen.. Men äntligen!!

sunny wednesday

Mina skoldagar har bestått av en engelsk uppsats, genomgångar & How I met your mother. Väldigt chill med andra ord. Solen skiner idag, och jag bara hoppas på att värmen snart ska komma. Efter skolan ska jag troligen ta en sväng till Weekday. Katjing!

goodnight


It's one hour pass my bedtime...
Skypear med Emzo som behöver hjälp med matten. Känner mig som ett mattesnille. När jag var klar med Emsi börja jag med Emzo. Borde nog lägga mig nu. Btw, jag älskar volleyboll, det enda som får mig att inte ge upp hoppet om idrott.

obsessed

Jag har gått och blivit besatt av fyra låtar.
Tyler Ward – Grenade ft. Julia Sheer (Bruno Mars Acoustic Cover)
Take That – Patience - (Album Version)
Black Face – African Queen - Radio Edit
David Guetta – Who's That Chick ? (Feat. Rihanna)

this is the way you left me

Peter (skolans musiklärare) meddelade mig idag att jag & Jack tydligen är uppskrivna på listan till Alla hjärtans dag. Nu ska vi alltså uppträda. Frågan är vad! Jag har i alla fall fixat ihop så att jag & de andra sångfåglarna i klassen ska sjunga Happy Ending - Mika, i acapella. Lite sent ute men det ska nog bli bra. Nu är jag taggad :)

can you tell him where i am?


Hej hej hej hej hej hej hej hej hej!
Nyduschad, trött & taggad inför flera avsnitt av HIMYM! Börjar bli en rutin nu faktiskt. Min dag har varit intressan. Solen har gjort dagen mycket bättre.. Jag tror faktiskt att våren smått börjar smyga sig fram. Äntligen! Fast man blåste nästan iväg idag.
Dagens skratt var när jag & Steff sprang/stanna/gick för att hinna med bussen till idrotten. Ett tips: Skratta Aldrig samtidigt som du är andfådd. Ingen bra kombo!

ska jag eller ska jag inte?


Godmorgon...Blev väckt 5 imorse & gick till toan när jag blundade.
Helt plötsligt känner jag en kropp i badrummet och skrek som fan & slog personen. Det var mamma... Så jävla äckligt.
Tänker på om jag ska dra till idrotten eller inte. Det är så jobbigt att ta sig dit, med tåget och flera bussar. Ska kanske stanna hemma till 11 & åka in till skolan till lunchen? We'll see..

abulans?

Jag & Jason var påväg hem från dagis. En polisbil körde förbi.
Jason: ÅH kolla! Polis! Inte alubans.
Jag tänkte: vafan är alubans?.. sen fick jag en "aha" tanke- ambulans.
Jen: Ja, det är en polisbil, inte abulans.
Jason: Ja, inte abulans!
Råkade visst lära honom ordet fel. Ambulans ska det vara. Sorry plutten.


måndag

Känns som att jag har bloggtorka...Just idag finns det inget att blogga om. Det är i alla fall rätt chill i skolan nu, ska nog kolla på flera avsnitt av How I met your mother ikväll, eller nån film. Jag önskar att skolan var såhär varje vecka. Gissa vad jag åt till middag? Pannkakor & toblerone, nyttig or what?

Steff & Jen

Steff: Asså Jennifer, jag har fått näsblod 16 gånger i helgen, SEXTON GÅNGER!!
Jen: Okej, har du fått din mens?
Steff: Vadå? Som att mensen kommer ut genom näsan istället eller?
Jag tänkte nog inte riktigt där..

pringles & toblerone



Mammas pojkvän (det låter helt fel) kom hem till oss för en stund sen och gav mig det här.
Hur schysst? Han sa: Här får du lite gott så du får energi till att plugga. Haha, jag pluggar ju inte, det snarare ger mig energi till att kolla på en till film. Nu ska jag kränga!
Min blogg borde bli en matblogg, skriver ju nästan bara om det.

500 days of summer

Min söndag har hittills varit chill, seg och härlig. Har kollat på flera avsnitt av How I met your mother, käkat mängder med toblerone, legat i sängen hela dagen och nu ska jag kolla på 500 days of Summer. Alltid lika skönt att känna att man inte behöver plugga. Peace out.

mina första lyckade pannkakor

Yes! Just nu håller jag på att laga pannkakor. Och jag misslyckas inte! Bli inte lurade av bilden, pannkakan i stekpannan ser ut så för jag åt en bit av den. Varför åt hon inte av den som redan är klar? Undrar ni, ja det undrar jag med.. Men ja, de är i alla fall lyckade, och det är första gången i mitt liv jag har lyckats få de så fina! Go Jen!

Med andra ord

Ett spel då man beskriver ord utan att nämna själva ordet.

Tobias: Träd i Hollywood?
Carro: Tandvärk?!
Svar: Palmer.
jag & steff dör av skratt medan Elias, Jack & Victor dampar för att de inte kunde gissa rätt.

Adrian: Ett väldigt känt kinesiskt bordspel.
Jack & Calle: ehh...
Tiden tar slut. Adrian blir arg och skriker:
Adrian: VAFAN, kinesiskt bordspel - PING-PONG!!

Steff: Sån man sitter på...
Jen: SADEL?!
Steff: ...när man skiter. HAHAH VA? SADEL?!
Svar: Toalettstol.
Steff dör av skratt, Carro lyckades i alla fall gissa rätt.



home at last

Är äntligen hemma efter en lång (men ändå snabb) resa från Jack. Vi hade egentligen bestämt oss för att sova över men det blev inte så, vi orkade inte bara sova 4 timmar sen dra, så vi tog bussen vid 6. Låste in Jack & Nicke och lämnade nyckeln under krukan vid ytterdörren. Proffsigt. Har haft en super trevlig kväll. Vi spelade Med andra ord flera gånger inatt. As garv till max! Nu ska jag däcka. GODNATT

mot staffanstorp!

Redo och klar tar jag bussen till jack. Hoppas på en bra kväll med roliga människor! Ses imorgon!

wok á la älg

Känns fel att laga maten utan min halva :(....

lördag

Nu är jag hemma igen. Chill dag. Om en stund drar jag hem till jacken & umgås med hälften av klassen (tror jag). Får se hur vi tar oss hem ikväll, Staffanstorp...
För övrigt dampar jag och är sjukt förbannad på en viss person. En riktig idiot, den mest respektlösa människan jag nånsin känt. Nu har du gått över gränsen, dra åt helvete!

1 2 3 4


asså jag har beslutsångest. Vad ska jag göra ikväll?? Har fått olika "erbjudanden" om man ska säga det så.
Antar att jag & broder inte ska ses iheller.. inte ovanligt alls, börjar vänja mig (dåligt). Antingen drar jag hem till jack, eller gänget eller.... what to do?

jag? Senil?

Jag käkade bröd till frulle, och fastnade vid datorn i typ 2 timmar. Glömde smöret, osten och marmeladen ute så länge. Och nu skulle jag sätta upp mitt hår, men gummisnodden var inte där den brukade vara. Jag letade och letade och blev skit förbannad och trodde att någon hade snott den tills jag upptäckte att den var runt handleden.. nejdå jag har inte alls guldfisk minne..

The SCRIPT, del 1

Förbandet, The Coronas. De var faktiskt skit grymma!






Min kamera har blivit gammal, den dampade igårkväll så jag har fått några bilder som på bilden nedan.. Dags för en ny?
& finaste bilden som jag haffa igår.


vit choklad ♥

Seriöst, vit choklad är bättre än mjölkchoklad. Min nya kärlek.

I'm already up

Godmorgon mina barn. Är seg & framförallt trött. Jag glor på filmen Bilar med plutten såhär tidigt på morgonen. Detta är nog 99e gången han kollar på filmen, att han inte tröttnar, han blir chockad varje gång nåt händer. Guldfisk minne much? Underverksbarnet väckte mig 6 imorse så jag hänger inte riktigt med i filmen. Halvsover mer, men han skriker "VAKNA, inte sova nu" varje gång han ser mig blunda.. Schysst.. Japp, min dag kommer att bli seg.

for the first time


Fantastiskt. Härligt. Grymt. AS COOLT. Helt och hållet underbart.
The Script var riktigt bra live! De avslutade med den låten jag hoppades på- Breakeven! Perfekt avslutning. Jag vill uppleva denna kvällen igen, verkligen. Definitivt ett av mina favoritband, helt klart.

världens bästa choklad-mamma

Mamma ringer

Mamma: Hej, Vill du ha Toblerone, jag är på flygplatsen nu.
Jag: JA
Mamma: Vill du ha vit eller vanlig?
Jag: VIT!!!
Mamma: Små eller stora?
Jag: STORAAA!!
Mamma: Okej, då köper jag till dig.
Jag: JAAAAAA TACK MAMMA!
*klick*

Tonight in Copenhagen


HEJ!!!!!! Sjukt glad och taggad!
Sitter i sängen nyduschad och spelar The Scripts låtar på repeat på högsta volym! Längtar verkligen tills de öppnar scenen och hoppas på att de avslutar med den bästa låten som ger en gåshud och rysningar över hela kroppen- Breakeven. Det kommer att bli grymt ikväll!

4 Februari 2011

Äntligen fredag! Kollar på How I met your mother under NK lektionen. Sen man fick sin dator från skolan är skolan chill, eller ja vi bombas av läxor och prov men datorn jämnar ut det. Slutar tidigt idag, sen ska jag möta upp Vanessa & Becka. Ikväll smäller det. Ska äntligen se The Script ikväll i Köpenhamn. Har inte känt tagget förrän imorse då Nothing spelades på Mp3'n. Ska bli en bra fredag!

klagaren number 1

Sur tjej

Att kolla på film själv är ingen höjdare.
Kollade på The Town i en timme, tråkig film. Nu kollar jag på Knight and Day men min dumma dator gjorde så att pilen försvann så jag fick stänga ner allt. Funderar på att ta och blunda istället, är skit trött. Aj aj kapten.

Skojar du med mitt liv??

Vi frågade Engelsk läraren idag om han hade fått svar från praktiken i Marbella, Spanien. Han sa- "ja det tror jag, och ni får nog platserna." MAJGAD I DIE! Kolla bara på bilderna och se hur himla vackert och fint och varmt och blått och ännu en gång vackert det är. Och där ska vi kanske bo i 2 veckor. Ska dock inte hoppas för mycket för jag lyckas alltid bli besviken.. Men ändå, jag hoppas. Nu har vi gått från Cypern till bussjobb till bl.a Prag till Spanien.


mina uppgifter 4 2night

- Se The Town (om jag pallar)
- Läsa dagboken 2009
- Skriva dagbok
- Skypea med Ems, Jack & Steff
- Skriv en packlista till praktiken (jag vet, jag är tidigt ute, men jag älskar att skriva listor!)
Spela Crazy Taxi!!!

Tummen upp till kvällens händelser (y)!

torsdagsfika


Nu är jag hemma efter en mysig & lite failad fika med emma.
Steff skulle egentligen vara med men hennes mobil lever sin egen värld så hon fick inga av smsen vi hade skickat till henne. Mina pengar försvinner på bara mat, fika & godis. Ofta jag föredrar det framför shopping. Herregud.. Jag är proppmätt och är inte ett dugg sugen på middag, men min aptit har inte varit det bästa heller. Inget plugg ikväll, huuuur bra?! Var på årets första sånglektion idag också, jag sjunger Everything I do, I do it for you. Fint.

torsday

09.46 och jag är äntligen hungrig! Käkar min goda macka och har tagit en paus från Crazy Taxi. Har lite beslutsångest. Ska man ta en fika med emmagg i eftermiddag eller köpa lite lösgodis??

crazy taxi


Seriöst, jag är en värsting på att uppdatera!
Asså inte kass, utan skiiiiiiiit bra. Lite för mycket kanske? Just nu är jag helt hyper, emma har fått mig att spela Crazy Taxi på facebook. Nu är jag besatt. Lämnar Unicorn attack nu. Fan att klockan är 23 asså, palla sova..ska lana crazy taxi.

just nu

Ligger i sängen och tjockar mig lite. Har dock ingen matlust men var sugen på det, har sjukt ont i magen också och mår illa :( WHY?!! Blir ni avundsjuka? Asså de sakerna som finns på bilderna alltså, inte att jag har magont och så..
Mamma kom hem med massa mini Plopp från jobbet. Snacka om att få happy face!

Ps. Det här med godis/sötsaker förbud på vardagar sket sig BIG time...visst är jag duktig?

plutten tar efter mig


Jason ville att jag skulle bära honom så han kunde åka flygplan (ni fattar hoppas jag) så jag tog upp och honom och snurrade honom tills han blev yr.
När jag ställer ner honom säger han:
- Mamma, jag kan inte gå!
Och vimsade runt på golvet. Man kunde tro att han var full, hahaha. Jag skrattade skit mycket. Sen ville jag inte leka mer utan käka middag men jag fick inte, för han började springa efter mig, och ni vet hur jag blir när jag blir jagad (skit skraj) så jag börjar springa. Sen lägger han sig ner på golvet efter några varv och säger :
- DU är ball jen, Du är ball!
Jag var tvungen att fråga honom om han kunde upprepa det. Så stolt jag är. Så nu kan han säga ordet Ball OCH sjunga vissa delar av Breakeven. Hur duktig??

The Hills maraton

YESYESYES! Nu kan jag allt om idrotten! Lägger undan papperna och ska ha The Hills maraton nu. Så jävla skönt att inte behöva plugga till nånting. Glad tjej här!


"on the floor"


Waaaddaapppp?!! I och med att klassen alltid spelar upp hög musik i klassrummet har man fått höra lite nya låtar.
Idag spelades "On the floor". Har haft låten i huvudet hela vägen hem, nu dunkar hög musik ur högtalarna medan jag pluggar idrott. Nuuuu är jag festsugen!

nu drar vi hem

fick inte lägga upp en bild på mig och diff så det får bli denna fina icke bild texten istället.
Hej bloggen! Befinner mig i skolan at the moment och har kul.
Steff slog precis mitt huvud så nu har jag glömt lite av idrotten, (hon läser tydligen inte min blogg). En man ringde direkt efter och frågade efter min mammas nummer. Jag brukar veta hennes nummer men inga siffror kom upp i huvudet. Se?? Man ska aldrig slå någon i huvet steff!
Om 5 minuter drar vi till bussen och åker hem. Chill dag.

pluggapluggaplugga


Pluggat idrotten på 3 tim, check!
Har bara de dumma muskelnamnen kvar, annars kan jag allt rätt hyffsat, hur duktig? Är helt slut i huvudet och är rädd att om jag slår i huvet eller skakar det för mycket kommer jag glömma allt imorgon... Måste ta en paus från allt och börja sen igen. Juste, såg bilderna Carro la upp på FB från retro i fredags, jag har inget minne av att de togs. w.a.s.t.e.d or what? Men sjukt roliga bilder i alla fall, jag skrattade, ovanligt?

onödigt

Hur dålig är inte jag? Jag kan helt enkelt inte koncentrera mig. Förresten, idag är det 1 Februari för er som inte vet det. En hel månad av 2011 har redan gått. Snart är det 2012 och då banne mig händer det grejer. Vi tar studenten, jorden går under... Jag längtar tills jag blir hungrig så jag kan kränga kvällens goda middag. jag är fortfarande mätt efter lunchen i skolan/fikan på EH, vi åt ändå för 4 timmar sen, jisses vad långsamt min mage smälter maten. Intressant or what?

unicorn finns i skolan!

Hur kunde vi glömma bort vår enhörning som finns på vår skola?? För ett år sen hittade jag denna enhörningen i DM3:ornas klassrum och skrämde Adina & Steff genom att kasta den på de med ett skrik. Dog av skratt. Och idag kastade jack lille unicorn på mig. Har ju varit besatt av Unicorn attack spelet på FB, han finns på riktigt :)



fika @ EH

Ni undrar säkert vad vi håller på med på sista bilden. Vi tog galna bilder på oss på Emzos iphone.. Hade jag haft en iphone hade minnet varit full pga sådana bilder. Bra va?
Historieprovet gick faktiskt bra, vill verkligen få MVG, finns faktiskt chans till det. 2 dagars plugg lönar sig efter allt. Ikväll ska man börja plugga till idrottsprovet som man skippade idag. Jag tog en liden smaskig fika på Espresso House med tjejerna idag. Guess what? Köper man varmdryck får man en kaka för endast 10 kr!!! HUR SJUKT?! Ville typ ha allt. Sån är jag- en chuck!

06.49

Jag har sovit som en jävla grönsak inatt. Vaknade upp på fel sida (säger man så?) idag. Vaknade typ en gång i timmen. Jag drömde att jag satt vid Facebook hela tiden och pluggade samtidigt så jag fick inte somna. Jag väckte mig själv utav att jag drog mina fingrar på gitarrsträngarna (gitarren står bredvid min säng) hur sjukt?! Och sen att jag typ kastade mina ben på fönsterkarmen och att täcket trilla ner. Sen fick jag plötslig magont mitt i natten och jag har fortfarande ont. Så idag är jag svin trött. Men men, idag slutar vi ändå 11 så jag och tjejerna ska nog gå och ta en fika för vem vill direkt hem och plugga liksom? Så idag lämnar vi datorerna hemma och är för första gången på länge inaktiva på allt som har med internet att göra. SKÖNT
Och palla att jag pallar blogga 7 på morgonen, no lifer.

RSS 2.0