solkräm

Gooodmorgon! Vaknade av mig själv pigg som fan 08.24. Man börjar fan bli gammal om man vaknar innan 11 av sig själv när man är ledig. 
 
SÅ skönt att få sova ut och bli återställd. Har precis smörjt in mig med solkräm och alla minnen från semester och sommar kommer tillbaka. Älskar den lukten!! 
 
Ska bara häva i mig gröten sen dra till gymmet innan jag lägger mig vid poolen. Har 9 timmar på mig att chilla UTAN PLUGG (kan ni fatta???), innan vi måste göra oss redo för parteeeeyyyyyyy.
 
Hur fin :((((((((( 

Vad jag ska göra så fort jag anländer i Sverige

- Pussa på min man 
- Pussa och krama Jason och mamma!!! 
- Hoppa på Chuckie
- Åka till hemmakväll 
- Köpa marabou och chips med dipp
- Träffa mitt squad
- Äta tacos med min man 
- Somna till tystnad
- Ha sex!!!!!!!!!!!!
 
Mindre än 50 dagar kvar hörrni. 

Finally weekend

Längtat efter att få vara ledig hela veckan. Hade planerat att sova cirka 10 timmar inatt men jag vaknade varannan timme och sov oroligt. Jag looovar att det är en ande i huset som inte vill att jag ska sova här. 
 
Det börjar äntligen bli lite varmare här, nästan så man slipper ha jacka. Bara nästan. Nu har vi inte festat på två helger, känner inte något festsug direkt men vi ska festa både lörd och sön. Och hela nästa helg med för lilla Axel fyller 21. Så nu slipper han ha sitt fejk-id i alla fall. 
 
Vaknade till att killarna hade slumberparty i vardagsrummet igen, madrasserna var på plats framför tvn. Deras anledning var att de såg silverfiskar i deras sovrum igår så de kunde inte sova där hahha. 
 
Annars så är livet underbart va! 
 
 
Älskar när solen går ner här
 
 
 
Vet ni vad jag mer längtar hem till? Mammas hemmalagade mat. Har typ i princip bara ätit spaghetti, korv stroganoff, kyckling med ris eller potatismos och sallad här. Jo! Och kotlett. 
 
Jag längtar efter, tacos, lax med hollandaisås, eller dillsås. SNITCHEL. Vårrullar och nudlar. Mammaaaaaaaa

effektiv man

Japp, igår och idag har jag varit en väldigt effektiv man. Hann göra klart veckans läxor och uppsatser. SJUUK jag är. 
 
Råkade ta i lite väl för mycket på idrotten idag efter att jag varit sjuk så jag blev så yr och trodde att jag skulle spy. Fick knappt ner min lunch. MEN fick en gratis kaka på subway samt tre kakor som skolan delade ut. Mitt blodsocker gick upp till 100 direkt. Jag som skulle vara nyttig och fit till sommaren.. Men har faktiskt åtta veckor kvar. Har tid. 
 
Thor bestämde sig för att göra det kallt idag, väldigt kallt. Runt 15 grader kanske. Känns varmt för er i Sverige men det är en helt annan kyla här ska ni veta. Klockan är 15.56 just nu och jag har suttit här sen 12 och känner att det kanske är dags att dra hem kanske? Behöver en major powernap.
 
Juste, har även sökt en del sommarjobb inför min hemkomst. Kom på att jag faktiskt kommer att bli super rastlös om jag inte gör någonting på två hela månader. Kommer snea. Wish me good luck. Hoppas på Subway faktiskt. Drömmen att få äta det varje dag. 
 
 

ny vecka

Känner att mina gråa hårstrån börjar föröka sig så fort tiden går va? Vaknade på rätt sida idag och var på bra humör and I'm still in a great mood people! Fick smyga ihjäl imorse då Oliver och Caylee (vill att min dotter ska heta så nu) sov i vardagsrummet. De hade dragit ut hans madrass igår under filmkvällen och somnade där. Goals. Får mig att längta hem till min man där hemma i Sverige. 
 
MEN, räknade idag, och det är enbart 49(!!!!) dagar kvar! Kan ni fatta det eller? Hur fan kan det ha gått från 99 dagar till hälften. Sjukt. 
 
Sitter just nu i bibblan och försöker röja undan all plugg jag har under de kommande två veckorna plus midterm på det. För att ha så mycket är jag ganska calm faktiskt. Tryckt i mig en brew från starbucks också för att stilla min hunger och få mig att vakna. Och med hunger menar jag att jag inte får köpa mer mat ute för jag spenderat way too much money på det. Får börja ta med mig nötter frukt. 
 
 
 
Tips: säg till Starbucks eller vilket kaffeställe som helst, att du vill köpa en liten kaffe, men vill gärna ha en mellankopp för du vill ha mycket plats för mjölk. Du får garanterat mer kaffe för pengarna då. SNEAKY. Lärt mig det på jobb haha. ELLER, om ni väljer en kall dricka. Säg mindre is, eller is vid sidan, så får ni mer mjölk eller vad det är ni dricker. Jentan aka former barista tipsar. 
 
 

sunday

Så snabbt det blev söndag mannar. Sitter vid poolen, suttit här i tre timmar nu och försökt plugga men istället har jag kollat på onlinesidor och beställt hit tre nya bikinisar. Vafan jennifer. Jag ska anmäla mig till Lyxfällan. Kommer ju inte överleva här om jag fortsätter göra så. Har tappat min självdisciplin. 
 
Har varit varmt idag med. Just nu luktar det kokosolja som man använder när man är på semestern, och det är eftermiddagssol så det känns verkligen som att jag är på semester. Förutom plugget då. 
 
Killarna kom hem tidigare än vi trodde idag. Slitna och lite konstiga. Oliver fördes tydligen till akuten inatt för han svimmade och slog i huvet. Han packade upp sina saker, sen ser man honom hålla i en hårig tuss. Han stirrar på den i tre sek innan han släpper ner den - så var det en jäkla larv!! Sån skit tjock hårig stor. Nu har de tagit hem massa småkryp från skogen alltså. Fasen. 
 
MEN ÅTTA VECKOR KVAR AV PLUGGET DÅ! 
 
så glaaaad

santa monica pier

Killarna drog innan idag så vi har haft hela lägenheten för oss själva. Vi var dock ute hela dagen. Vi mötte upp tjejerna nere i Santa Monica pier och låg vid piren. Helt sjukt att stranden är så stor att alla får plats, det finns alltid plats. De hade utegym, palmer såklart, gungor etc etc. Blev en nyans brunare och skulle ta ett dopp men mina balls hoppa in i magen så kallt det var så doppade enbart benen. 
 
Tyvärr drog vi direkt till stan där jag spenderade cirka en tusenlapp på ännu mer kläder. Är inne i en shoppingperiod just nu... Mina CSN pengar är inte till för det Jennifer!!!!!! 
 
 
 
Känner mig som 12 när jag skriver sånt på sanden men jag älskar det
 
Äkta turistbild 
 
Det var så fint 
 
Vägen till stan 
 
Hittade massa fint i en butik 
 

dancing on my own

Förutom att dancing on my own låter högt ur högtalarna är det knäpptyst här hemma denna fredagskväll. GULDstunder
 
Tog en lång powernap för att få bort min huvudvärk och förhoppningsvis förkylning, men hade fel. Ätit en citron per dag nu. Mot bättre vägar!
 
Trots min sjukdom ska vi dra ner till Santa monica beach imorgon och bli bruna, borde va skitbrun nu egentligen men icke. Men imorgon ska det faktiskt bli 27 grader. Så hoppas Thor inte blåser för fullt imorgon som han alltid gör. Okej Thor?!!?!?!? Slutspelat! 
 
Köpte massa snacks från 99 cent store idag men kom på att jag inte känner någon smak. Man kan ju låtsas. 
 
Hittade en till blomma som är lika perfekt som min man. 
 
Längtar till den dagen jag kan springa på rullbandet igen. 
 
NÄSTA VECKA?!
 
 
 
 

@school

Sitter i skolans bibliotek, stället är helt tomt. Im such a nerd. Slutade skolan för tre timmar sen. Jag är dedicated va?? 
 
Har nyst cirka 58 ggr här inne och folk måste tycka att jag är nasty. Har gett upp på italienskan för det har blivit så jäkla svårt. Siktade mot ett A men nu när vi har midterm nästa vecka känner jag att jag kommer att faila den. Fattar nada. 
 
Ska chilla sönder hela helgen och bli frisk. Kanske shoppa för pengarna jag inte har. Och äta choklad.

fredag imorgon

Tror att jag och hoe hade två helt olika virus. Hon blev så mkt sjukare än alla oss andra men nu har jag fått det för min förkylning blev värre. Inteeeee okej! 
 
Huvet är inte riktigt på topp när det är fyllt med snor så jag pluggade lite bara innan jag sov bort halva dagen. Imorgon är det äntligen fredag, ingen fest denna helgen. Så jäkla skönt. Och killarna ska iväg och campa om jag inte har nämnt det. HALLELUJAAAAAAA
 
Vaknade till så fina snaps av emil imorse, att han ville flytta ihop med mig. Finaste jag har. Skypede med Jason i skolan, lillen har stukat foten så han gick med kryckor haha. 
 
 

wednesday

Har en grov hosta som sitter i. Bara Rudi kvar i huset som ej blivit smittad, vilket är ganska sjuk för tom våra grannar blev sjuka. Och han delar till och med rum med Oliver och Axel. 
 
Tog nyss en kempelång powernap cause I deserved it. Stannade kvar i skolan i 4 tim extra because of the nerd Ive become. Längtar så mycket till helgen då jag ska käka en jävla massa godis och njuta av att killarna är ute och campar. 
 
06.59 imorse, suuuper exalterad inför skolan.
 
 
 
 
 
Jag borde bli en poet så grym jag är som skickar såna snaps till emil. 
 

countdown

Känner mig plötsligt såå mkt pankare nu. Men har bokat flygresan hem i alla fall. Vettifan vad jag gjort med resten av mina pengar. Kanske borde börja sälja mig själv haha. 
 
Fick tillbaka resultatet av fashion midterm testet och fick ett A!! Fan vad jag ger mitt allt här. Trodde jag inte om mig själv. Nu är det min och hoes tur att vara sjuka efter att killarna legat och hostat hela lovet. 
 
Var på fittingen för fashionshowen idag men fick reda på att de ska ha showen ett datum då jag inte kan. SÅåååå tråkigt, såg så mycket fram emot det faktiskt. 
 
Saknar min hisspegel. COUNTDOWN BITCHES
 

två dagar kvar

Hur kan Springbreak nästan redan vara över?? Visste att veckan skulle blåsa förbi. Redan lördag idag! Sen blir det jävligt jobbiga veckor i skolan då man ska jobba upp sina betyg... Vaknade relativt tidigt idag för att tvinga mig till gymmet trots att halsen krasslade. Tänker INTE bli sjuk asså så jag försöker förhindra det. 
 
2/3 av killarna är iväg nu, de stack nyss till San Diego för att fira påsk hos mr Rob. Ganska skönt att ha en festfri helg, är såå sliten. 
 
Om en stund ska jag skypea med Kim och Ash som är på släktfest nu. Fyfan vad jag saknar att äta maten där, vårrullar, nudlar, grillat och massa efterätt...... VILL OCKSÅ. Men om två månader, då jävlar!!! 
 
Huuur fint?'
 
 
 
 

hoe-talk

Jag: Dricker kor mjölk? 
Sophie spärrar upp sina ögon och får ett cp ryck.
 
Hoe: Det borde de väl? Eller nä de kan ju inte dricka sin egen vätska eller? 
 
Ingen av oss har någonsin tänkt på att kor inte dricker mjölk, har ni?? 
 
Hoe: Äter höns ägg då? 
 
Jag lägger mig ner och skrattar. 
 
Jag: Du vet väl att äggen är deras barn?? 
Sophie kollar upp i luften och tänker. 
 
Hoe: Ja juste fan. 
 
Dagens bästa.

5 hours later

Jag har suttit/legat i sängen i fem timmar och faktiskt pluggat!!! Inte ofta jag kan vara på sängen och vara motiverad till att plugga, helt stolt över mig själv faktiskt!
 
Har suttit och skissat massa olika bilder för att göra reklam till mjölk och skrivit massa texter om det. Vi skulle iväg på fratparty ikväll på UCLA, där de brukar ha de fetaste och största festerna som liknar American Pie filmerna. Men nu kanske det inte blir av (vilket jag är sååå tacksam över haha). Är på chillmode nu efter att ha pluggat så länge så kan ligga i sängen och bara glo på film hela kvällen faktiskt. Festade tillräckligt förra helgen tycker jag. 
 
 

we made it to the top

Hej. Varför är jag alltid så nannig i USA?! Meningen att man ska vara superpigg och orka göra saker. Oliver och Axel hostar som två gamla gubbar, helt nasty. Hörs som att deras lungor åker ur halsen på de. Rudi försöker undvika helt mycket att vara hemma pga sjukdomarna hahah. Han är aldrig hemma. 
 
Anyways, igår gick vi uppför bergen för att komma bakom Hollywoodskylten. Jag var ganska trött efteråt asså. Men det blev väldigt fina bilder så det var värt det. Tänker inte gå upp där igen på ett tag i alla fall haha. 
 
Hunnit kolla runt på lite flygbiljetter men haft otur igen som att det inte är menat att jag ska hem. 
 
Kändes som man var on top of the world. Det var en ganska mäktig känsla! När man sett den skylten i alla filmer sen så är man här BAKOM DEN. 
 
Girl squad 
 
 
YEAH BUDDY
 
Nu ska jag försöka plugga så mycket jag kan på 7 timmar trots att mina ögon bara vill blunda. Är så trött och mör som en köttbit idag. 
 

hollywoodskylten

yo yo yo yo yo. Jag ställde klockan på 6.14 idag bara för att hinna gymma innan vi drog in till Hollywood. Men orkade verkligen inte. Men tänkte ligga vaken tills alarmet gick men det sket sig. Vi snoozade tydligen i 40 min och så ryckte jag och vaknade 08.00. Vi har alltså 50 min på oss att fixa oss och käka frulle innan vi tar uber in. 
 
STRESS DELUXE. Jag sa till hoey i panik: HOEY, vi ska gå snart! Det första hon sa när hon vaknade var: bajs bajs bajs jävla mkt bajs. hahhah. 
 
Killarna har legat och hostat halva natten så jag sov så dåligt imed att de ligger i vardagsrummet och det hörs in till oss. Killar är såå gulliga när de är sjuka, man får sån moderskänsla och vill ta hand om de hahah. 
 
VARFÖR BLOGGAR JAG NÄR JAG SKA GÅ OM 30?!!!?!?! HEJDÅ
 
 

Springbreak deluxe

Okej asså det känns inte alls som springbreak, varför? Cause vi har sjukt mycket plugg. Tydligen har vi mer midterms efter springbreak. Inte okej. Ville utforska Venice och Hollywood denna vecka då man tänkte att man skulle ha tid men nu har man inte deeeet. 
 
Idag var vi i alla fall på Venice beach och åt lunch, det var så mysigt trots att Thor blåste ihjäl oss på kyla. Imorgon ska vi upp tidigt för att dra upp till Hollywood signen. Lite närmare denna gång! 
 
Hoe klippte av en decimeter igår, mer än nöjd! 
 
Så amerikanskt eller hurP??? Älskar det! 
 
 
Utsikten i bakgrunden var mycket finare i verkligheten. Det var jättelila. 
 
Såklart ska jag alltid vara med hunden när jag är på en fest. 
 
 

best bday weekend EVER!

Fatta vilken jävla helg jag haft!! Är mer än nöjd och så tacksam! Lördags var sjuuuuk i pannan! Folket kom hit runt 12-13 och började förfesta redan då. Vi hade hög musik redan from the moment we woke upp vilket var vid 7.30. Partybussen hämtade upp oss och vi var ca 15 personer mer eller mindre. 
 
Det var sååå kul!! Bra musik, mycket sprit och chaffören körde som ett ägghuve uppe bland bergen så vi alla trillade omkull och spillde på varandra. The best part- vi hade strippstångar så killarna satte på Pony och började dansa som om de var med i Magic Mike hahahaha. Skrattade så jävla mycket. 
 
Väl framme i Malibu drack vi mycket vin och några strangers bjöd oss på BRIEOST med crackers, så mkt jag saknat det!! Sen tog vi alla 20 min powernap hemma och sen var vi igång igen och dansade loss på 1 OAK. 
 
--------------------------------
 
De sjöng för mig vid 12 slaget och jag var såå glad. Efterfest uppe i the hills hos killarna sen åkte vi hem vid 04 och vräkte i oss all tårta. 
 
Poolpartyt igår var amazeballs. Två olika, ett på ett rooftop på ett hotell och ett på the hills. ÄÄÄÄLSKAR det! Blev lite för full för jag vaknade idag och så sa alla att jag hade stulit en hel flaska mango vodka hahaha. Ops. 
 
Idag har vi bara myst med filmer, vi la madrasser på golvet. Påminner mig om alla slumberparties när man var liten. 
 
OKEJ PALLAR INTE LÄGG UPP BILD. HEJDÅ

day #1

Goooodmorgon! Klockan är 08.27 här och jag vaknade 7.24. Why? För att det är så ljust i sovrummet och att man vaknar 6.24 errday så har man den vanan. Killarna stack ut för lite party igår där en av våra vänners roomie skulle Dj:a men vi pallade inte hänga med. Speciellt inte när man ska festa i tre dagar i rad hörrni. 
 
De kom hem vid 2 inatt och var liiite högljudda så man hann vakna. Men sjukt att de kunde vara så "tysta". Annars är det alltid som ett jävla zoo här hemma. Vakten kom igår igen och varnade oss. Kommer han en gång till kommer vi säkerligen få böta eller worst case scenario - bli utkastade........ 
 
Älskar att min italienska lärare frågade var jag hade köpt min klänning för hon själv ville ha den. But it aint a dress y'all. 
 
Tänk att 70 tals modet är tbx då man har skärpet i mitten av midjan igen. Kommer ihåg när det var populärt i högstadiet. 
 
Snart dags att dra ett pass på gymmet innan vi börjar fixa oss inför en heldag. Vi ska åka in till Malibu idag sen ikväll blir det 1OAK. SO EXCITEDDDDDD

to the weekend!!

Är så jävla excited för helgen nu! Blir lite winetasting ute i Malibu på lördag innan vi alla förfestar här hemma för en gemensam utgång till 1OAK, vilket aaaldrig händer. Alla splittras alltid för killarna kommer aldrig in på klubbar gratis här. 
 
Försökte få in vår killkompis till poolpartyt på sön men promotern ba: ja men han måste köpa en flaska. Nämen gissa då vad flaskan kostar mina vänner - FEMHUNDRA DOLLAR. Vilket motsvarar 5000 svenska kronor mer eller mindre. KÖDDER DU ME MAJ? 
 
Är så glad att jag inte är en kille nu ahhaha. Proud woman här. 
Nu ska jag kasta plugget i toan och chillax ma titties because im worth it. En skoldag kvar sen SPRINGfuckingBREAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Var ju på modellfittingen i tis. Dreams can come true ibland. Eller lite i taget i alla fall
 
Hade mys vid brasan igår. Så avundsjuk att tjejerna ska till Vegas och hälften ska till MEXICO, sånt man ska göra på springbreak liksom. 
 
Är så besatt av ice coffeee
 
 
 
 

midterm #2

Hola!! Hade ett till midterm 08.00 imorse. Gick lika dåligt där. Jag är ingen uppsats-människa som kan skriva en hel uppsats på en limited tid!! Satt och pluggade i skolan från 11-18 idag. Fyfan vad duktig. Men känner att ingenting åkte in i huvet. 
 
Kom hem och spelade "kubb" med freesbee (hur stavar man det??) med roomiesen. De var lite tipsy för de hade kört med ölburkar. Alltså, välter man en ölburk, får man klunka det, det ena laget då.  SKIT BRA DRINKSPEL!
 
Killarna tog ett dopp i poolen och vi kallade dit resten av gänget så vi hängde vid brasan. Sååå mysigt. Fan för att jag måste plugga inför mitt 08.00 fashionprov imorgon med. Men efter fredag, då jävlar är det yolo-liv.
 
Axel satt och kollade på mig och Sophie när vi höll en konversation. Hans huvud kollade på oss som en pingisboll och sen brast han ut i skratt och tyckte att vi snackade så roligt på skånska. Wtf. Han grät av skratt. 
 
Aaaa men durååååååå

midterm-week

Jag tror att jag failade grovt på min engelska midterm i måndags. Vi fick endast 60 min på oss att skriva en hel jävla uppsats som skule innehålla allt viktigt. Hann inte ens läsa igenom det innan jag lämnade in den.... VILL INTE FÅ ETT D!!! Det är ett IG alltså. 
 
Imorgon och på torsdag har jag också midterms. Pluggar för fullt men ingenting fastnar i huvet. Sitter och tänker på annat medans jag läser. Satt till och med i skolan i 5 timmar efter jag slutat för att plugga. Kan ändå inte. 
 
Längtar sååå mycket till Springbreak. Tre dagar till. Var på modellfittingen idag och det var så kul. Älskade när en kvinna kom fram och ba: Are you models? Till mig och Julia. Kändes så proffessionellt. Sen fick vi prova deras kläder och de mätte oss osv. ÄLSKAR DET! 
 
Nu måste jag fortsätta plugga i två timmar till innan jag tränar för andra gången idag (jag börjar bli beroende). 
 
Ni får en bild från Budapest, alla mina bilder från luren kommer inte in på datorn pga fullt minne. 
 

Houseparty

God afton! Hade en bra dag igår. Vi var på en hemmafest vid UCLA där de har dessa stora sorrority houses. Ni vet som betahouse osv. Det var massa Random folk där med gratis sprit everywhere. Man såg verkligen såna typiska fratguys som är exakt som han Stiffler i american pie. Biffiga, med lösa linnen med öl i handen. 


Vi kom hem 3 inatt och för en gångs skull var det vi som var högljudda när alla sov. 

Imorgon har jag midterm i engelska, har inte kunnat få in någon kunskap alls så det får gå som det går och får bara hoppas på att jag i alla fall får ett C. 

WISH ME GOOD LUCK!! 


Fina Sara. Vi lärde känna varandra via Fb då jag frågade henne om vi skulle leta boende tillsammans innan jag flyttade till LA
Kul att de hade detta filtret när vi var där på snap
Är sååå besatt av mina tofflor!!!!! Vill ha de all day errday
Huuuur söt är inte Bobo när han skickar såna här snaps

1 april

Tänkte inte på att det var 1 april idag förrän Kim smsade att det fanns en katt bakom mig hahaha. Ett internt skämt, fick mitt allra första aprilskämt av henne via telefon där hon sa att en katt var bakom mig. Jag var så pantad och ba: VA jag ser ingeeeeeeen katt!!! 
 
Vaknade upp till värsta svinstian här hemma, folk däckade i soffan, spritflaskor överallt och matrester. Fyyyyfan. Men nu ser allt jättefint ut, de städade i alla fall. Har legat i poolen och försökt plugga men det gick ej så bra så vi får väl hoppas att jag får ett C på mina midterms nästa vecka va???
 
Alla kom hit igen och förfestade lite och nu är de på Bungalow (en bar/lounge här i Venice), fattar inte hur de orkar.... Men nu gör jag och hoe oss redo inför en big night in Hollywood! 
 
ps. Vi började prata om Kid Ink så googlade jag honom och han fyller år idag. Hoppas man ser honom ute ikväll!!
 
Saknar honom extremt mycket..
 

"lugn" helg

Klockan är 23.02, gästerna är fortfarande här and Im freaking tireeed.... Sophie sa att hon skulle på dejt, killarna skulle festa så jag kunde ha lägenheten to MASELF. Men där hade jag fel ja. Killarna drog hem alla gäster och hade förfesten här. Det blev såååå stökigt, och det var sååå mkt folk. Kände inte 1/4 av de. 
 
Men kul var det! Föll inte för grupptrycket med att följa med ut när alla försökte få med mig ut ehheheh. Sen la vi oss vid 1 och slog vad om att vi skulle få en timmes sömn innan alla kom tillbaka för efterfest. Vi hade rätt. 2.45 var alla här igen med skithög musik. 
 
What a life va?

RSS 2.0