sovmorgon

Seriöst. Vem fasen ringer och väntar på att någon ska svara på 23 signaler?! Man lägger på efter max 5 signaler. Snacka om att ha tålamod. De väckte mig mitt i min fina dröm som jag inte kommer ihåg längre. 12 Timmars sömn har jag fått inatt. Inatt var jag en stund med grabbarna och vi hade för första gången deep talk om känslor och så. Ska försöka blunda en stund till- latmask. Hej!

en natt i västra hamnen

Jävlar vilken natt! Krök med gänget och lite till är nog inte så bra. Det blir nästan som min klass- lite incestaktigt när alkoholen tar över. Inte bra. Jag hade 100% kul igår hos Truls. Vet inte hur många gånger jag brast ut i skratt. Det blev inte Göteborg för min del idag. SKönt att få va ensam hemma för en gångs skull.

Helsingborgsfestivalen


drack Strawberry Daiquiri på TGI Friday

träffade på "vill du ligga med mig då" snubben.

Igår var en galen natt i Helsingborg.
Till slut blev det bara jag och emma som åkte upp till Helsingborg. Det var nog bäst så- för vi har alltid roligast ensamma. Det var galet! Kom hem 6 imorse- död och sliten. Tänkte ta det lugnt ikväll men icke- blir en liten fest hos Truls med gänget och några främlingar. yeah.

time to celebrate emma!

med boots, skinnjacka, läppstift och ett paraply i handen drar jag till Lilla torg och käkar middag med Emma och company. Sen blir det partay in H-town. Peace x

dalby stenbrott





Vilket jävla kaos det var med bussarna jag tog idag.
Tog fel bussar tre gånger idag. Just my luck va? Tre timmar senare stekte i solen med Emma och vi taggade inför hennes 18 års dag imorgon. Längtar. Dalby är en av de vackraste platserna i Sverige. Definitivt.

äntligen fint väder i Skåne!

Snacka om att jag fick världens fetaste leende igår morse. Solen sken vilket betydde att vi spelade volleyboll. Såhär borde vädret vara fram till september månad, gärna lite mer.

att se fram emot i veckan

- Emmas 18 års dag på torsdag!!
- Förfest med gratis drinkar och sen Slagt på lördag med miss Sjölund.
- Dalby stenbrott när vädret bjuder på det
- Kanske Liseberg på lördag
Love

dagens outfit




Hämtade plutten på dagis idag.
Han fick låna min halsduk. Är stolt att han kunde hålla upp paraplyet. (tro mig, den är skit tung).

en söndag


Fick ett oväntat trevligt besök av Alex och Emil igår.
Fick mig ett gott skratt när någon vid namn Dorit nånting ringde Alex. Ballt namn. Bilden ovan är en av många egobilder de tog på sig igår men som de sedan raderade. Idag lyfte jag på min röv och drog till gymmet med Kim. Har tagit paus i cirka 2 veckor pga min dumma förkylning sen Åhus. Idag mår jag toppen och jag vill nog faktiskt träffa gänget ikväll.

åhus del 2

Efter Åhus har jag lärt mig: att alltid ta med mig min normala kamera för det funkar helt enkelt inte med min iphone.

såhär ska tältet byggas. Ni skulle sett hur det såg ut då jag campade med enbart grabbarna. Kaos.

vi grillade korvar - som aldrig blev varma..

eldfest

Såhär död har jag aldrig varit. Har bokstavligen legat i sängen sen klockan 12 igår på dagen då jag kom hem från Åhus. Har inte orkat göra ett skit. Bara legat och kollat på tv. Snacka om att vara i zombieläge. Åhus var awesome! Förutom ösregnet på kvällen var allt as kul. Fick åka hem med en bakis Rasmus igår som lurade mig med att han skulle spy i bussen. Nu har det faktiskt regnat i nästan en vecka och jag tycker att det är dags för solen att titta fram! Går i depression snart ju.

fick lite färg i västra hamnen





invigde min nya klänning.
Igår fick jag äntligen sola. Har känt mig blekare än vanligt.
Fick några ensam timmar med miss Sjölund i västra hamnen. Dagens största misstag var när vi stack från vår plats när 3 snygga killar lade sig bredvid oss innan vi gick. Det blev lite volleyboll spelande innan jag var hos Kim där släkten befann sig. Åt mer än vad min mage kunde ta, så jag rullade hem inatt.

dejt på rose garden





Det är fint väder idag. Drömmer jag? Helt sjukt.
Jag käkade lunch på Rose Garden, älskar maten där! Lyckades bli kär i en klänning som ska bli min ägodel imorgon. Om en stund träffar jag gänget och ikväll blir det kusinkväll. Love it.

igårkväll i västra hamnen





Här ligger jag, i sängen, seg. Skriver med bara höger hand imed att jag knäckte mitt lillfinger på vänster hand igår på volleybollen.
Handen har svullnat upp. Det kommer ta år att skriva detta inlägg. Idag är det en dag där jag bara vill ligga inne och sova hela dagen.
Gårkvällen hos Truls var skit bra. Vaknade upp med kebabrullen i handen. Och så har jag massor med autografer på mig, hela ryggen, benen, armarna. Sjuk brud.

volleyboll on the beach

Zup. Nu är jag mätt och belåten av en fede god falafel. Efter 3 timmars non stop volleyboll spelande på stranden har man fått lite vila. Nu fortsätter kvällen hemma hos Truls med gänget. Over and out.

lunch på graffitti

Käkade god lunch på Graffitti med Kim idag. Som jag har craveat (stavning?) för den maten! Fick så himla mycket att jag nog klarar mig denna månad.. Det blev inte så mycket sömn inatt då Kasper och Emil kom på besök till 04.30. En halvtimme senare vaknar plutten. Snyggt jobbat. Vi tre hade några nostalgi timmar hos mig inatt. Vi kollade igenom skolkatalogerna från gamla tider.
För övrigt ligger jag och kollar på första filmen av Harry Potter. Känner att jag borde komma ikapp (lite sent ute kanske). Blir lite uttråkad då och då. Men jag ska klara det! Peace x

smoke weed everyday


Jag visste inte att det redan var oktober.
Vad händer med Sveriges sommarväder egentligen? Det känns inte alls som sommarlov, inte när vädret är såhär i alla fall. What's up då? Jag ser fram emot de kommande veckorna av sommarlovet som är kvar. Det händer så mycket då. Just nu har jag gått och blivit besatt av Cinema av Benny Benassi och remixen av Smoke weed everyday. Så jävla grymma!

sommarleov, solen lyser skönt

mitt sommarlov hittills
- campat i Borlänge under Peace and Love veckan i 7 dagar.
- campat i Åhus med grabbarna (den bästa kvällen/dagen hittills i sommar)
- firat en annorlunda midsommar hos Jack
- Haft en mysig dag på Bo01 med Emz, Jack & steff
- Tagit mitt första dopp i Sverige- i Åhus
- Blivit sjuk
- Haft en as ball krök kväll hos Sophie med gänget

vad som kommer att hända
- campa 2 nätter i Åhus med några i klassen
- ha fler volleyboll kvällar
- krök hos Kabbe (hoppas iaf)
- Klassfest hos Madde
- Åka till dalby stenbrott
- Sova i Ashleys båt några nätter
- Hoppas på ett poolparty hos Emma
- Fira Emmas 18 års dag!!
- Spendera lite tid på Helsingborgs festivalen
- Hoppas på att åka upp till G-town en helg med brudarna

fan vad jag älskar sommaren!

välkommen tillbaka?


Jag har velat fram och tillbaka om jag ska börja blogga igen.
Tvekar fortfarande och vet inte om jag har ork till det. Jag tror faktiskt att jag ska köra igång igen. Kanske ikväll, kanske imorgon, nästa vecka, vem vet. Det kommer i allafall inlägg (både intressanta och ointressanta) så småningom. Sommarkärlek /jen

RSS 2.0