2013

 
Här är en liten årsresumé på mitt år. 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Testat öl haha?.. Klart jag har testat det förut men aldrig riktigt tyckt om det förrän nu i höst. Me gusta muchACHO! Och juste, jag har även rest själv för allra första gången. Till spanien i somras. Och sparat en massa pengar vilket jag aldrig har gjort innan då jag är världens spenderare. 
 
 
 
Hur har ditt 2013 varit?
Som en berg och dalbana faktiskt. Allt har gått upp och ner. Första halvåret var hur fint och bra som helst. Jag flög på rosa moln, fyllde 20 bast och tappade systembolag oskulden. Men sommaren och sista halvåret har varit katastrof enligt mig. Så är tacksam att 2013 når sitt slut så 2014 kan bli ett bättre år. 
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
För första gången ever har jag faktikst inte koll på datum. Tack subway tack..
 
Hur har du förändrats som person?
Jag tycker jag har blivit självständigare, starkare och mer vuxen. Haha, kanske inte mogen men vuxen, tar mer ansvar och så. Väldigt stolt över mig själv faktiskt :D 
 
Vad är din största framgång 2013?
Måste nog säga att Subway har varit min framgång hahahahaha! Dör. Men jag har faktikst blivit skiftledare. Skit bra liksom haha. Måste fan ta och sluta det jobbet 2014. 
 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Wake me up - Avicii, Tsunami, TrRRRRRRRRRRUMPSTA, When I was your man - Bruno, More than friends - Inna, Blurred lines, och Miley Cyrus alla låtar, Clarity, Watch out for this, Miss decibel, Där palmerna bor och många andra låtar. 

 

Vart reste du under 2013?                                                                                                          Barcelona, London, Lalandiaaaaa. Ofta det bara var det. Så torrt. 

Bästa köpet?

Måste nog vara mina stövlar jag köpte nu i veckan hehe. Och alla mina snygga klänningar. OCH MIN LOCKTÅNG! Tackar min locktångsgud (Kimbe) för det. Och mina pälsjackor såklart. 

Vad spenderade du mest pengar på?                                                                                             Kläder, mat och massa onödigt skit som jag inte ens vet vad. 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Tog en massa rosa bilder ute och hemma haha. Sen var jag ju tvungen att ta en liten tripp till systemet såklart. Bara för att de ska fråga om ens leg och säga: grattis på födelsedagen så man får ett stort leende och säger tack :D Sen avslutade jag kvällen med mina närmaste på en bar. 

 
Vem saknade du?
Min mormor när hon åkte till filippinerna, alex när vi inte var tillsammans, kim när hon inte var med på lalandia, ashley när hon inte var med under julen, grönqvist och steff som är i norge just nu, sjölund när jag lämnade spanien och chuckie när hon åkte iväg på semester. 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Sluta fokusera på pengar hela tiden haha, men spara så du kan flytta utomlands!! njut av livet, nå mina mål, ta körkort, och var mer målmedveten och sluta va sån ragata all day everyday haha. Nä fan, 2014 ska vara ett resår och uppnå mina mål år. NU kör vi va?! 
 
 
 
 
 

one day left

AH, endast en dag kvar sen är detta dryga året slut. 2013 - du har varit ett hemskt år! Bara längtar till att få börja 2014. Denna nyår har jag ingen ångest eller nostalgikänsla whatsoever. Men det är nog det året jag spenderat mest pengar men även SPARAT mest pengar. Nu ska jag ta och storstäda mitt rum och betala massa onödiga räkningar

God Jul!

God fortsättning alla! 
 
 
Har haft en supermysig jul med presenter och mat. Kan dock inte fatta att december månad gick så snabbt... Nu är min favorittid på året över :( och snön har inte ens kommit än. Nu får man bara ta och tagga till nyår. 
 

snart vankas det julmiddag!

HEJ! Idag är jag ovanligt glad trots att det är söndag. Jag fick bort mitt pass som jag kämpat att få bort bara för att inte missa gängets allra första julmiddag! Det ska egentligen börja om 45 min men chuckie jobbar över så vi blir lite sena. 
 
 
 
I fredags var det Monicas 20 års fest vilket var lovande kul faktikt. Lokalen var rätt så tom men det var rätt människor i lokalen. Endast två jobbdagar kvar och två dagar till julafton! Alla klappar är ännu inte inhandlade men jag är alltid ute i sista minuten så jag är lugn. 
 
Nu: göra mig i ordning!

en riktig sån skit dag

Idag är verkligen en riktig fet skit dag där allt som inte ska gå fel går fel. Har haft otur på alla möjliga sätt. Har aldrig någonsin haft en sån här dag faktiskt. Antar att det finns en första gång för alla.. 
 
Kim är äntligen hemma med en stor present till mig hehe! SÅ glad jag är :D Imorgon ska jag Kim och ash äntligen återförenas efter en veckas separation. Ska bli så skönt att bara slippa jobbet för en gångs skull och tänka på det som faktiskt är viktigt. 
 
Jobbet jag jobbar på är ett helvete ska ni veta. Jag letar för fullt efter andra jobb och hoppas på ett nytt under årets början. Snälla gud låt mig få ett bra år. 2013 var verkligen inte mitt år. 

@kvant

Äntligen är jag ledig i två dagar - igen haha! Efter förra helgens sneande så var jag absolut inte taggad på att ta en massa shotar under gårkvällens krök. Men stack dit ändå och njöt av vissa människors sällskap. 
 
Sen har jag börjat gilla öl nu vilket jag aldrig trodde skulle hända. 
 
 
Idag sitter jag och kollar lite julklappar på nätet men kom just på att de inte kommer hinna fram till julen så där sket sig den planen. Istället får jag gå runt i stan och leta vilket alltid slutar med att jag kommer hem med massa saker till mig istället. 
 
Förövrigt är jag ledig 24,25 och 26 dec så jag ska kötta och kriga under mellandagsrean!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

agerar modell once again

Klockan är halv 10 på kvällen och jag är nyss hemkommen efter ännu en sminkning i studio grejen. Kommer resultera x antal finnar till helgen då. 
 
Min dator håller på att lägga av. Den vill dö. Den har varit med mig och kämpat för sitt liv i snart 4 år och jag är sååå tacksam över det. Den enda datorn jag kan allt om både ut och in (typ). Och jag vill verkligen inte ha någon annan dator än denna :( FORTSÄTT KÄMPA MELVIN FORTSÄTT. 
 
Tyckte alltså att melvin var ett rätt så passande namn i nuläget. Nu äre endast två dagar sen får jag ÄNNU en helg ledigt hehehehhe. Me gusta muchACHO. 

måndag.

Fan vad dagarna under december månad bara flyger förbi. Inte ok.. Typ bara 20 dagar kvar av alla julkänslor. Igår fick vi goda nyheter. På lördag vankas det stor 20 års lokalfest. Ska bli superkul och nej jag ska nog inte göra samma misstag som jag gjorde i lördags haha. 
 
Kommer bli awesome! 

värsta karatefyllan en människa kan ha

Min lördag bestod av en jättefet julfest med alla subway restauranger som min chef äger. Det var först lite awkward i början då alla var lite stela och kyliga mot varandra. Men vid middagen lättade stämningen upp. Chefen bjöd på (äckliga, kommer inte äta lakrits på ett tag) ouzzo (hur man nu stavar det) shots under middagen. 
 
 
 
Såklart skulle jag spela cool och shotade utan att hålla för näsan (haha). Fick kväljningar. Men nu har jag lärt mig ett trick hur man shotar utan att smaka på det så mkt. Tequila shots all night long vilket jag dagen efter ångrade mig starkt. 
 
Igår spydde jag alltså 18 gånger. Inte okej att spy på jobb när man jobbar med mat men vad ska man göra om chefen vägrar byta mitt pass? Haha, värsta dagen på länge. Jag var som ett lik när jag kom hem. 

julfest på g

VILKEN BRA START PÅ DAGEN VA! Hade väckarklocka för nu för tiden kan jag sova till tre på dagen.. Vet inte vad som har flugit i mig. Alex sover fortfarande, såklart. Säkert där jag fått snoozen ifrån. 
 
 
 
Solen skiner jävligt mycket just nu så jag är skit pigg. Och jävligt taggad inför ikväll också. Det vankas mega stor julfest med alla subway restauranger som min chef äger. Förutom de som är utomlands då haha. Men gud vad roligt det ska bli! Har börjat gilla öl lite smått också! Måste bestämma mig vilken outfit jag ska ha och inte bryr jag mig om att jag börjar 8.00 imorgon bitti nej. 
 
Vill min chef ge mig ett pass så tidigt dagen efter får hon ta och skylla sig själv om jag spyr i restaruangen! 
 
Nu: lyssna på hög festmusik i mina hörlurar. 

Språkresa

 
Som många säkert vet har jag velat flytta till Los Angeles en längre tid just nu. Vill bara spara ihjäl mig så jag kan boka en one way ticket dit och bo där i några år.. 
 
Har surfat runt lite och kanske ska ta en språkresa dit. MEN såg att det var så jäkla dyrt. I tre månader är det mer än 60 tusen. I ett år är det 250 tusen!!!!!! Hur kan det kosta så himla mycket?! Men fan vilken upplevelse det skulle vara. Jag ska fortsätta drömma och snart ska jag banne mig få min dröm att slå in.. 

santa baby

Ny jullåt jag blivit besatt av i år - Santa baby. 
 
 
 
Idag är jag ledig och ni ska veta hur skönt det är! Jag har börjat kolla på julfilmer - började med Ensam hemma. Har druckit glögg och ikväll ska vi ta en runda på triangeln innan vi trär vår fina julgran. Måste ta och njuta varje dag all pynt är uppe. Endast 25 dagar kvar typ av julstämningen.... 
 
Fick nyss lön- får lön igen om två veckor tack vare att juldagarna är röda hehe. Nu ska jag internetshoppa!

i got a bad boy i must admit it

 
Endast tre dagar till helgen kommer igen. Någon mer än jag som känner att denna veckan har gått sjukt långsamt? Trodde det var torsdag imorgon. På lördag vankas det julfest med alla Subway butiker i malmö. På den mest olämpligaste platsen ever.. Nämligen industrigatan hahaaha! 
 
Ska fan inte gå ensam där. Förövrigt har jag gått och blivit besatt av Ariana Grande. Förutom att man inte hör ett ord vad hon säger i hennes låtar har hon en bra röst. 

1a advent!

Kan inte riktigt fatta att det är första december idag. Känns som att vi nyss firade jul och nyår. 2013 har gått jäkligt snabbt! Dessutom har det hänt en del saker som jag hoppas att jag aldrig kommer att uppleva igen. 
 
Borde ändå ha klippt av mitt hår såhär kort, eller vad tycker ni?
 
Idag har vi julpyntat lite här hemma, lyssnat på julmusik, druckit glögg ♥, varit i stan och kollat på julskyltningen och kollat på lite julfilmer. Perfekt julstämning om jag ska beskriva det. 
 
Efter att ha varit ledig i två dagar känns det pyton att gå tillbaka till jobbet imorgon. FML.

RSS 2.0