gott nytt år my love

Så nu har jag äntligen gjort en sammanfattning av 2010. Shit vilket bra år jag har haft och shit vad snabbt 2010 har gått! Nu måste jag masa mig ur sängen och göra mig klar. Har inte ens städat eller gjort mig klar och broder kommer om 40 minuter och gästerna kommer om en timme! Mamma har nämligen tagit tag i årets nyårsfirande. Så hela feta släkten kommer hit och ska fira här ikväll, joy. Själv ska jag fira med becka hos uffe några meter bort från mig. Jag känner tagget komma lite. Hoppas att ni får ett bra nyår! Vi ses nästa år! Over and out!

mitt 2010

Januari- Snön ligger kvar. Klassens stora lyckade fest ute i Södra Sandby.



Februari- Sportlovet kom. Vi träffade gäng2 för första gången hemma hos Oliver då det blev en failad fest. It was like meant to be.
Mars- Becka fyllde 17. Fest hemma hos Henny. Kim visade äntligen oss hennes legendariska bild. Klassresa i Sälen.
'
April- jag fyllde 17. Mamma fyllde 40. Påsklovet kom. Earth hour med tjejerna. Fotosession med chuck. Slagthuset.


Maj- Valborg hos Emsi, sen blev det övernattning med gänget hos broder. Har fått mitt livs största as garv på viggos toa med broder. 2 veckors praktik på Öland med Emma & Steff, ett minne för livet.
Juni- De två första veckorna av juni spenderades på Öland, sen var det sommarlov för hela slanten! Sommarjobbade på Pluttonens förskola. Midsommar. Lillebror blev 2 år. I slutet av juni var det as varmt så man nästan dog.
Juli- Avslutade sommarjobbet. Njöt av sommarlovet.  Hoppade från Dalby Stenbrott OCH bo01 (vågade äntligen). Var på många fester, poolpartyn, grillfester, filmkvällar hos Sophie med gänget gjorde nog sommaren bäst. Juli månad var verkligen sommarens höjdpunkt.

Augusti- Drog till beckas stuga i Almåsa med tjejerna. Sov i en båt med kusinerna. Malmöfestivalen sattes igång, skolan också. Broder och jag träffade äntligen en älg. Blev gudmor till en underbar liten pojke.
September- Jag arbetade för fullt i skolan. Elias överraskningsfest. Klassens Skåne runt resa.
Oktober- Överraskningsfest med gänget hemma hos mig för kära Kim. Höstlovet drog igång. SPANIEN RESAN MED KLASSEN! Bragis fest.
November- Den efterlängtade halloween festen hos Emma. Jag blev sjuk ett x antal gånger. Snön kom, istiden också. Såg Olle från idol.
December- Jultomte tema med klassen på innebandy turneringen. Lussevaka hos Emma. Var med i luciatåget i skolan. Sjöng på skolavslutningen. Fn-konferensen med skolan. Jullovet drog igång. De sista dagarna av året hade jag ett stort leende i facet.
2010 har varit ett underbart år. Har knutit nya vänskapsband, träffat många nya människor. Har skrattat så tårarna rann och luften försvann. Vågat sjunga inför hela skolan 2 ggr. Har haft mysiga stunder med gänget. Jag kan inte beskriva 2010. Allt jag kan säga är att jag är tacksam för allt som har hänt. Det är sorgligt att lämna året men nu får man vänta och se vad som kommer att hända nästa år, 2010 var obeskrivligt bra.

24 timmar kvar

Kom hem för en stund sen. Jag blev seriöst deprimerad när jag la mig här i sängen. 2010 är slut om 24 timmar. Jag ska inte ens fira in det nya året med det underbara gänget. Tur att jag har broder min i alla fall. Nä asså jag har nog aldrig varit såhär deprimerad förr, sjukt. Önskar att du var här...

thursday in december


Har haft en as ball kväll med broder.
När vi två är ensamma vet man aldrig vad vi hittar på, jag vet bara att hon alltid får mig att skratta så jag gråter. Efter att ha fått sömn och blivit puttad ur sängen lite då och då vaknade vi 11. Nu är hon ute i stan nånstans och ska byta ut sin mobil, miniträd :( Blir så ledsen.
Om en stund kommer kim hit, vi ska baka kladdekauga. Förhoppningsvis blir min kväll också ball med gänget, äntligen återförenade ikväll hoppas jag!

THIS CHRISTMAS


14.03, onsdag


Solen skiner ute, ska träffa broder om en timme, Miami 2 ibiza spelas högt ur högtalarna och gör mig taggad inför nyår!
Jag känner på mig att denna dagen blir bra. Jag och broder har inte haft en ensam kväll tillsammans på flera år känns det som. Tänk att det bara är 2 dagar kvar till 2010 är slut. Lite sorgligt men samtidigt är jag spänd inför 2011. 2010 var fan ett bra år!

du är perfekt.



...

Min natt var fullständigt underbar men..

frågan är- vågar jag?

.

27 December 2010


Vill verkligen lägga in bilderna från julafton men jag har varken haft tid eller ork.
Just nu sitter jag i sängen med lillebror vid sidan om och våra två fina nallar. Musik från i somras pumpas från mina nya fina högtalare som jag köpte igår, sjukt nöjd! Hade turen att hitta en nyårsklänning också. Jag har bestämt mig- var jag ska fira nyår. Jag ska fira in det nya året med min fina broder och våra gemensamma kompisar hos uffe. Nu måste vi bara se till så att hon blir frisk!!!!!!! För nyår ska fan bli bäst!

trävling invaderar stan


Väntar på att broder ska komma hit.
Vi ska ta en tripp på stan. Ska se om jag kan köpa högtalare till datorn idag!!!! Kan inte fatta att det nästan har gått en vecka av lovet nu, shit vad tiden bara rusar förbi. Ikväll blire pannkakor, film och trevligt sällskap hos mig!

juldagen

Godmorgon! Jag är helt slut idag. Vi öppnade julklapparna rätt sent igårkväll, efter julklappsöppningen var man helt slut och ville bara hem, kom hem 3. Har sovit som en sten inatt men jag är ändå seg och trött. Julafton var jätte trevlig. Men nu är allt över så nu får man ta och tagga till nyår!

merry christmas


2 hours left

Jag och broder funderar på att slå ihop vår 18 års dag till en stor fet fest, har redan börjar små planera men det är inte säkert än. Om cirka 2 timmar är det julafton. Shit, helt sjukt. Min dag har varit härlig i allafall. Nu ska jag fortsätta att glo på filmen jag ser på och invänta julafton. wiiiiiiie

@ emma


Godmiddag folk! Efter 1 timmes väntan på att en 6a skulle komma och ta mig hem till emma är jag äntligen här. Eller jag har varit här i två timmar nu ungefär. Har försökt lära henne att spela många olika låtar. ÄÄÄÄLSKAR PIANO! Kan inte riktigt fatta att det är julafton imorgon, har ingen julkänsla alls. It sucks. Vi får se om broder latmask pallar ta sig hem till mig ikväll (jag tvivlar på det med tanke på hur fet hon är i själen). HAJDÅ

ett mirakel har skett


Mina planer för idag var ju att leta efter presenter.
Den planen sket sig. Jag fastnade vid keyboarden. Har suttit vid den halva dagen typ och spelat och försökt lära mig nya låtar. Känner mig kreativ. Mitt mål för idag var att lära mig att spela A drop in the ocean och målet är avklarat! Passade på att lära mig Perfect for me också. Så nu kan jag mina favoritlåtar av Ron Pope. Om en stund kommer Ashley och Kim hit. Det blir en kusinkväll, äntligen säger jag bara!!!!!!

Ron pope ♥

Hans låtar är bara...åh

I swear I believe

09.43 vaknade jag och tänkte "vafan gör jag uppe, det är lov." Kunde inte somna så nu är rullgardinen uppe, solen skiner över snön och här sitter jag och käkar frulle. Idag måste jag verkligen handla de sista julklapparna. Tre kvar. Nu ska jag dricka te och försöka bli frisk.

julkänsla?

Har tänkt lite, har inte riktigt fått den riktiga julkänslan ännu. Kan inte fatta att det är tre dagar till julafton. December månad har gått sjukt snabbt. Har legat och kollat klart på julkalendern och nu kollar jag på en härlig julfilm och käkar chips och choklad. Hejdå tisdag.
Vägen till skolan är vacker.






hej Jullov!


Härmed välkomnar jag jullovet! Tre veckors ledighet väntar, häääärligt! Julavslutningen var fin och trevlig, fick en chokladfondue med mig hem. Jag sjöng ju som sagt breakeven, jag kunde ha gjort det bättre om jag nu inte skulle vara halvhes och förkyld OCH nervös. Men men, what to do, det gick bättre när jag sjöng för 3orna iaf :)
Just nu befinner jag mig hos Vanessa med Kim. Vi ska baka smulpaj. Bra start på jullovet, hej!

Dagen har kommit

Jag sitter i sängen och dör av nervositet. Det slog mig imorse att jag skulle sjunga inför hela skolan om 2 timmar. Jag kissar nästan på mig så nervös jag är! Hatar denna känslan, magen pirrar, jag skakar och jag fegar ur. Det hjälper inte att halsen är full av slem heller, får sjunga upp i skolan. Uppdaterar hur det gick tonight. Wish me good luck! AAHHH

lunes, monday, måndag osv


Underbar måndag! Film och fika i skolan, julshopping (igen) med broder sen blev det pannkakor som sen lunch. Mina cravings för pannkakor är tillfredsställda. Sen har jag retat broder lite och skrämt ihjäl henne med att bara hoppa fram och skrika när hon stod tyst och stilla i köket och slog in sina julklappar. Alltid lika kul att skrämma henne, hahah! Nu ska jag fortsätta med årets julkalender maraton, jag kommer familjen Rantanen!


världens bästa gäng

Har legat i sängen och kollat på videoklipp med gänget från i somras. Skrattar så tårarna rinner, åh vad jag saknar sommaren! Hade verkligen en underbar sommar med gänget. Verkligen världens finaste människor.





and i need you now tonight

Min söndag har bestått av att städa, dammsuga, lyfta, med andra ord- möblerade om mitt rum. Har bara chillat nu och käkat nästan en hel påse chips. Det är så jävla skönt att ha en fri söndag, utan plugg! Två dagar till jullovet kan börja, yes!

lyckad lördag

Har haft en trevlig kväll :) Vem as garvar åt att en fjäder helt plötsligt dyker upp på jeansen? Jag. Vem är kittlig på skulderbladen? Jag. Fast jag är kittlig överallt iofs.. Kom hem för ungefär en timme sen. Ska se om jag kan se The notebook nu. Sen ska jag däcka, en planlös söndag väntar, GÖTT!

I watch you cry by the bathroom door

Äntligen lördag..eller? Under hela veckan har jag varit väldigt pepp inför idag, men nu har jag tappat allt. Den förstörde allt! Jag blir så jävla förbannad och framför allt sårad. Vill inte skriva nåt mer om det ifall nu nån läser detta. Det enda jag kan säga är - vilken dålig stil, seriöst.
Som jag skrev innan, var väldigt pepp inför idag. Om nån timme ska jag träffa rebecka, vi ska ut och julshoppa lite. Det är typ sex dagar kvar till julafton. Ska också försöka att ha kul ikväll, om det går. Som sagt, har tappat stinget till allt. Jag hatar att en människa kan såra en annan såhär hårt.

00.49


Ofta det redan är fredag !
Har haft en härlig dag. Umgåtts lite med Emzo på stan, sen var jag med broder (äntligen). Känns som vi inte har tid för varandra längre and it sucks! Nässprej och två puckon i en smäll idag. Har lekt ute i snön med det gamla kära gänget. Sen myste vi lite hemma hos David med en söt film - the despicable me. Kom nyss hem. Har haft världens cravings på pizza nu på kvällen och när jag öppnade kylen fanns det pizza, åååååh jag dog lite, så nu käkar jag det och dricker vatten med honung. GÖTT. Bra start på helgen. Och imorgon är det äntligen lördag :)

5 dagar kvar


Vilken lång dag!
Har haft FN-konferens i AF-borgen i Lund halva dagen. Gått en liden shoppingrunda i lund utan att fynda nåt. Åkt Citytunneln för första gången. Gått och blivit förkyld..Mitt immunförsvar är verkligen det bästa! Sjuk, 3 gånger, 2 veckors mellanrum, riktigt irriterande. Ska göra allt för att bli frisk till skolavslutningen.
Jag är sömnig och ska nog snart gå och lägga mig (kolla tiden jag skriver detta inlägg). Nu är jag fri från skolarbete, ska bara chilla. Fri som en jävla fågel!

när ska jag använda dessa guldklimpar?

Köpte dessa förra julen, har inte använt de en enda gång. Känns som det inte finns tillfälle för det.


-101 grader?


Hej babes!
Befinner mig äntligen inomhus i värmen. Det är sjukt vad kallt det är idag, kylan tränger sig in genom dunjackan! Har haft en väldigt chill dag, film och uppsats sen byebye school. Hann träna lide mer på breakeven och jag känner mig iallafall lite mer säker. Efter skolan blev det fika på EH med tjejerna. Min kväll består av plugg inför FN konferensen imorgon. Kan inte bestämma mig om jag ska dansa ikväll eller inte. Pallar inte ta mig dit..

'cause when a heart breaks no it don't breakeven


Efter skolan tränade jag och jack på breakeven som jag ska sjunga på skolavslutningen nästa vecka.
Är sjukt rädd och nervös att allt kommer faila. Får hoppas på det bästa. Vi kom på massa sjuka saker vi skulle göra innan och göra alla chockade, hehehe. Har kollat på lillebrors luciatåg, så jädrans söta! De var bättre än vårt lucia tåg :) Denna vecka kommer bli chill, fullt upp i helgen tror jag och jag längtar till lördag.

tisdag

14 timmars sömn inatt, nog den skönaste sovstunden jag har haft! Sov som en stock och vaknade inte förrän alarmet ringde. Halva klassen var ju döda igår, ingen arbetade, de flesta sov på stolarna.
Nu är jag tillbaka i skolan igen, UTAN ELIN! Hoppas vi klarar debatten nu. Om en vecka är det jullov. Sköööönt!

home at last


ääääääääntligen ligger jag i min säng.
Har längtat efter den hela dagen och natten! Lyckades somna i skolan och på bussen. Det gick bra på lucian, var så sjukt nervös, det kmr bli tusen gånger värre nästa vecka när jag ska sjunga solo inför hela skolan. Usch jag törs inte! Vi sjöng på lunds vårdcentral också och fick 500kr, hur bra?
Ska duscha och fixa inför imorgon sen går jag till sängs för ikväll. Ögonen väger.

mot skolan

Man kanske inte ska säga godmorgon nu va? Har varit uppe hela natten med halva klassen. Har ansträngt mig för att inte somna. De ritade bara på min arm thank god. Vissa halvsover tror jag och vi ska ta bussen om 20 minuter. 1 timmes lucia träning innan luciatåget japp. Vet inte hur många gånger jag har gäspat nu. Vill bara åka till skolan, gå luciatåget sen sticka hem igen och sova bort hela dagen. Gotta go, hej!

NU KÖR VI!

.

IT'S JUST A FEELING

Fin söndag. Har hämtat bilderna jag har beställt och hunnit träffa broder! Äntligen säger jag bara. Åh vad jag har saknat henne (honom)! Men nu ses vi inte på åter en vecka igen, hatar verkligen det här..
Om en stund tar jag bussen till emsi. Jag verkligen ogillar att skånetrafiken har ändrat på busslinjerna. Allt blir så komplicerat nu! Dumma citytunnel.. Aja, ska ha kul tonight, uppdaterar LATER

Söndagsångest? nejdå


Godmorgon!
Jag har sovit som en stock inatt men ändå är jag skit trött. Ska nog ta en powernap innan jag sticker hem till emma ikväll, måste hålla mig vaken ikväll ju, vill inte bli ritad i huvet med spritpenna... Ska se om jag hinner göra lite grejer idag, kanske möblera om mitt rum, gå och hämta bilderna jag har beställt. Aja, min dag ska bli awesome, ingen söndagsångest iallafall!

back in my bed

Hajhaj! Min kväll har varit mysig. Kvällen började med att vi missade tåget och fick vänta i en timme. När vi kom fram till Adina åt vi god fika och kollade på film. Sen körde vi den efterlängtade paketleken! Fick iallafall en julklapp som jag ville ha (en hel låda med jultomteskumpisar!), jag kämpade som den vädur jag är. Hah! Nu är jag hemma igen och ska snart sova. Är as trött. Taggar inför imorgon, lussevaka! Godnatt.

stressed as hell


Gårkvällen var annorlunda, konstig och ball!
Vi gjorde massa spontana grejer, jag menar, vafan - sticka till staffanstorp 23.30 på kvällen. Nä, när vi kom till värnhem pallade vi inte och stack till MC ist. Haha. Jag hade i allafall en jätte trevlig kväll med tjejerna :) Idag har vi segat sen har vi käkat frulle på EH och hunnit handla julklappar till ikväll. Om en stund drar jag till Adina och har en mysig julkväll med tjejerna. I must go, byebye!

mot staffanstorp

shit, i sista minuten liksom. Nu drar vi till staffanstorp och möter stefan. Haj haj. Har haft kul hittills iaf :D

No sunshine

Är i skolan, skrivit klart talet (äntligen) och spelar lite super mario samtidigt som jag får cp ryck lite då och då. Snart är det lucia träning sen slutar vi. Kort skoldag med andra ord. Ska med emsi gay hem. Kvällen är fortfarande oplanerad. GHFSIFEGPRJGJGPFG

världens bästa broder

Kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig, finns inga ord! Vet bara att du är den finaste människan på jorden. Du lyckas alltid få mig att le och skratta. Den finaste vännen jag har haft och har. Den bästa brodern man kan få är du. Finns ingen bättre. Love you<3

rubrik

Snön faller igen, och jag sitter i skolan och gör inte det jag ska göra. Sitter och små längtar till helgen. Vill bara tillägga att min klass är den stördaste klassen som finns. Onödigt inlägg japp!

Hungrig men orkar inte ta mig ur sängen

Trött. Det är jag just nu. En power nap gör en inte pigg för fem öre, man blir fan mer trött. Käkar nöt kräm. Mina ögon har huvudvärk. Emma klagar på att jag klagar. Vi klagar för mycket, människor gör det. Hade nog inte kunnat gå en hel dag utan att göra ett enda klagomål. Trust me. Det ligger i naturen.
Lucia träningen var okej. Jag får sjunga solo på Last christmas, låter som en död fågel..

In school being cool


Har nyss haft en trevlig lunch med ännu fler skratt attacker.
Känner att det är min grej liksom. Borde börja arbeta men är alldeles för trött för att trycka upp ett word dokument. Är lite halv sur över att DM får roliga teman medan vi i turism får skit tråkiga med debatter. Jag menar - hur kul på en skala 1-10 egentligen? DM får spela in zombie filmer, betydligt mer roligare.
Nu ska jag joina facebook, laterrr.

Min nya drog. Så fin.

You've hit your low
You've lost control and you want me back
You may not believe me but I gave you all I have

I am the speaker of the United Nations


Tisdag kväll. Käkar jultomteskumpisar. Lyssnar inte på musik. Försöker lära mig om FN. Kul.
Ska bli kul att få spela en roll i FN på debatten nästa fredag. I will make peace and love for everybody ja? Jag ska bli en hjälte. Min tisdag har varit fin och mysig. Efter idrotten hängde jag och Adina på burlöv center. Fann den mest klockrena presenten till lillebror. Några dagar till helg, jag längtar redan. Eller rättare sagt, jag längtar nog mer till nästa helg :) !
Ska försöka plugga lite till, kolla på DH sen ska jag däcka. HAJ!

ibland hatar jag kärleken.

.

update update


Fick nyss veta att förutom Peace and Love kommer Kings of Leon till Roskilde festivalen nästa sommar!! Hur sjukt?? Bandet är bokade på två platser, två stora festivaler under en sommar. Jag läängtar! Ge mig sommaren 2011 NU!

I'm back bitches

Förutom att jag har blivit bombad med arbeten i skolan har min dag varit härlig! Fick lite as garv i skolan (som vanligt) och fick äntligen träffa my friends. Efter idag blev just allt så komplicerat. Pallar inte.

Jag välkomnar julen

Hahahah, la nyss märke till julstrumpan och den fransgrejen högst upp i granen, wtf gör de där??

all I want for xmas is shoes

Hängde med mamma, Johnny och lillebror ut i stan idag för att leta efter ett par hållbara och varma vinterskor till moi. Hittade ingenting i Malmö, konstigt.. Så vi körde till Burlöv där mamma köpte ett par liknande skor som ovanstående bild till mig. Nu är jag med i tanternas gäng! Är nöjd och vill bara ut och testa de och se om de håller mina fossingar varma. Tack mammsen!

tjejen som haltar säger godmorgon


Ni anar inte hur skönt det är att vakna upp och inte känna nån halsont, feber eller svaghet. Jag ler.
Jag vaknade upp för 33 minuter sen sömnig (careface). När jag reste mig från sängen för att börja gå haltar jag. Wtf? Tydligen ansträngde jag mig för mycket igår när jag sprang och klättrade upp för "berg" så jag sträckte mitt högra knäveck. Kan ju lika gärna joina emma med kryckorna imorgon, haha.
Kollar ut, allt är pappersvitt. Vackert. Jag ska fan göra nåt kul utav denna söndagen, hej!

snowfajt

UNDERBAR. Det är ordet som beskriver min kväll. Har inte haft såhär kul på länge och jag har insett att jag verkligen ska vara lyckligt lottad som har dessa cp tardiga 100% onormala och helt underbara vänner.
Det började med att jag tog på mig 10 plagg, lager på lager. Termobyxor. Sen var det dags för krig. Vi drog till pildammsparken och åkte ner för kullarna. Jag lär få lide magmuskler imorgon. Och träningsvärk. Denna kväll gjorde denna skit veckan till en bra vecka.
Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta att kolla på American Pie.

t r ä v l i n g



Äntligen återförenad med broder!
Vi tog en lugn shoppingrunda på stan. En vacker kofta och ett fräckt armband fick följa med mig hem. 300 kr fattigare men jag är nöjd! Har nyss käkat middag med broders familj, ställde den mest korkade frågan man kan ställa när det gäller vin. Men det är för pinsamt att dela med sig.
Om en stund ska vi bege oss ut i snön för att träffa gänget. Vi ska åka pulka och ha snöbollskrig. Jag läääääängtar. Min dag har varit bra. Jag är lycklig.

Butterfly fly away


Haha, rubriken cracks me up!
Menar alltså att jag äntligen släpps ut i det fria idag efter att ha varit sjuk i ungefär 5 dagar. Har varit som en 80 årig gammal tant och varit hemma hela veckan och inte gjort annat än att ligga i fosterställning och gny. Men idag ska jag äntligen få träffa broder och gå ut och shoppa ballen av mig! Jag saknar snön.
För övrigt vaknade jag med, konstigt nog, en mini version av nackspärr. Har fan ont i hela nacken och axlarna. Har väl sovit alldeles för gott antar jag. Nu ska jag fixa en rejäl frukost så jag klarar dagen, är fortfarande svag. HAJ

Musiken jag inte kan leva utan

Just nu ;
+ Breakeven - The Script
+ Pyro - Kings Of Leon
+ Secrets - OneRepublic
+ Everybody's changing - Keane

Kommer alltid vara mina favoritlåtar;
+ Use somebody - Kings Of Leon
+ Fix you - Coldplay
+The Scientist - Coldplay

har världens finaste vänner


Idag kom Adina och steff över med viktiga papper som jag har missat nu när jag har varit sjuk.
Synd att jag sov när de kom. De hade tydligen med sig kladdkaka och julmust, världens sötaste <3 Jag har nog världens bästa vänner.

sjuk på en fredag

"Godmorgon". Ligger fortfarande i sängen (ovanligt) och avlider lite långsamt. Jag orkar seriöst inte vara sjuk mer. Det får fan räcka i 3 dygn. Har inget speciellt planerat i helgen då jag är sjuk, men förhoppningsvis följer jag med broder och julshoppar imorgon. Det kanske inte är en så smart idé imed att jag inte mår 100% bra, men men, vi får se.

update

Fick nyss reda på att jag har fått två extra solo nummer i lucia tåget, så nu ska jag tydligen sjunga 3 låtar. Har dock lite små panik imed att det är 1 ½ vecka kvar och min röst är inte helt perfekt för tillfället. Ska bli fun japp.

hajhajhajhajhajhaj


Jag är nog världens sämsta på att stämma en gitarr, eller så har jag världens sämsta gitarr hemma..
Mår faktiskt bättre. Har dock knarkat ipren de senaste dagarna och det känns som jag är immun mot det nu. Kim har varit jätte gullig idag. Hon kom över med malmös skolkatalog, sin gitarr stämmare, den efterlängtade the sims skivan och hennes as goda dumle kakor. Glad sjukling säger hej! Vi får se om jag blir frisk nog till att ta mig till skolan imorgon. Jag som hade skit bra planer i helgen, nu blir allt bull pga mitt immunförsvar. Tack säger jag bara!

eat at night

En av de positiva sidorna med att vara sjuk är att man kan sova lite sen vara upp hur länge man vill för man har ingen tid att gå upp dagen efter. Kallsvettades som fan (gör det fortfarande) vilket betyder att jag håller på att bli frisk (hoppas jag). Halsen dödar fortfarande men jag kan käka nu iaf. Gick upp en för timme sen för att göra nattekäk, nu är magen belåten och kurrar inte var femte minut. För övrigt var jag på akuten/vårdcentralen idag och kollade upp min "sjukdom" det var tydligen bara ett virus, får lida med det i minst en vecka till. Kul att man missar sjukt mycket i skolan.. Ligger och halv kollar på Jims värld. Ska nog ta och sova snart. Jag saknar skolan, and my friends :/

Kings of fucking Leon


Anton gjorde verkligen min dag idag!
Har legat som en grönsak i sängen sen 7 imorse och nu helt plötsligt skickar killen en länk på fb. Kollar upp det, och där står det att Kings of Leon ska spela på Peace&Love nästa sommar!! Dags att beställa biljetter snart? Äe, fyfan vad kul det kommer bli och jag är redan hyper och längtar som fan.

halsfluss or körtelfeber?

Satan vad sliten jag är. Fortfarande sjuk. Tänkte dra mig till skolan imorse men det blev ändrade planer. Halsen gör svinont och jag börjar tro att jag kanske har fått halsfluss eller värre - körtelfeber. PALLA! Jag missar sjukt mycket i skolan och det är inte okej! Jag tänker gå i ide, hatar detta väder. Visst, julmys kan vara kul men nej, vinter är inte min grej. Har bara suttit och glott på datorskärmen och chattat med underhållande människor och ska snart till köket för att kolla om vi har glass (det ska tydligen lindra halssmärtan). Väldigt intressant för er att veta detta men jag kände för att dela med mig! Bjuder på en bild då jag var glad, onykter och frisk. Gamla goa tider det.

RSS 2.0