sjuk solnedgång

Satt och pluggade i soffan tidigare idag och Rudi ba: näää hörrni, vad sägs om en promenad på stranden, kan inte plugga hela dagen. *Läs på stockholmska* menar dialekten då
 
Kollade ut och såg hur VACKER himlen var! Tog några fattiga snapshots från vår ruta (wtf, var kom ruta ifrån, menade såklart fönster) men märkte hur dålig kvalle det blev för vi har galler för pga insekter. Så jag kutade till gymmet och stack upp till rooftopen för att ta bilder. SÅ FINA! Vill ni se??? Hann knäppa några bilder innan luren dog. 
 
 
Jävlar vad små bilderna blir när man tar bilder från vanliga kameran istället för snap
HUR VACKERT
VI BOR HÄR
 
VAD ÄR DETTA 
THOR?!
 
THOR ÄR KÄR I MIG 
 

Monday funday

Godkväll! Klockan är 20.08 här i Cali. Känner att ni borde veta vad klockan är här all the time. Var uppe 6.30 imorse och såg att en snubbe låg i soffan så fick smyga igen. Känns som det är nya dudes i vår soffa varje vecka haha. 
 
Skolan var chill och jag var aktiv för första gången bara för att man tydligen får credit för sin aktivitet. Kände mig som värsta nörden. Har blivti värsta plugghästen här med massa motivation. 
 
Bad news, fick varken jobba eller attenda Susan Koziaks fashionshow nästa vecka för jag är en student. SUGEEEEER! Blir så lack för hur ofta får man denna chans i livet?! Fuck visumet asså och USA:s stupid rules. 
 
Haft en chill dag, Oliver är fortfarande i SanFran och Rudi hade fashionshow för oss här hemma med hans söndriga byxor, grät. 
 
Nu ska vi ha roomiemys med filmen Bilar. See ya. 
 
FETT glad att jag har nät tillbaka så jag är nåbar all the time! Önskar dock att min iphone var black. Eller det kanske jag har sagt. 
 
Jag och emil skickar alltid massa goofiga ting på snap. Fastän det är jobbigt att ha långdistans är det värt det. Jag har något att längta efter i sommar. Till hans famn och hans pussar ♥♥
 
Hemsk mening i min engelska läxa. Emils smeknamn är ju Bob. Aint gonna happen 
 

Just nu

Klockan är just nu 13.17, söndag"morgon" för oss. Alla är så degiga efter igår. Ingen orkar gå ut, träna eller ens gå på toa. Det är till och med Oscarsgalan ikväll här i Hollywood. Hade gärna velat gå men är för trött. 
 
Alla kollar sina egna serier och är osociala. Precis det jag behöver idag. Ska gå och kolla på the killing nu.
Oliver (vår femte roomie som alltid är igång och gör något) kommer komma hem från San Fransisco sen och se oss dega och tro vi inte har nåt liv. Well thats right ju haha. 
 
 

Skypedejt

Vaknade pigg igår vid 6.30. Typiskt när man har sovmorgon i bara två dagar varje vecka. Skolans fel. Men jag hade tur för just då skulle tjejerna fika i Malmö. Kim var smart och föreslog att vi skulle skypea. Så jag satt i vardagsrummet och sket i om jag väckte hela huset haha. Såååå mycket jag saknar de. Saknar att bara ta en spontanlunch eller dra en runda i stan eller pw med chuckie. Gör ont. 
 
Men nu är det "bara" 16-17 veckor kvar tills jag är hemma igen haha. Skypeade även med jason och mamma. Saknar den lilla skitungen så mycket, missar allt han gör. Han var så rolig och tog mammas telefon med in till badrummet för han var akutbajsig men ville samtidigt skypea med mig. Vi skrattade så mycket och mamma bankade på dörren i rädsla av att han skulle tappa telefonen i toan. 
 
 
heeeeey mon
 
Han tyckte att det var sååå kul hhhahah
 
gullunge
 
"Jag är klar nu ate, ska bara torka mig". Så åt jag en kaka samtidigt. Pul.

I will find you and I will buy you

Gick in i en butik igår som hade 50% på alla skor. Såklart så fann jag dessa och var tvungen att prova de. Blev kär direkt och ville sååå gärna ha de men de var i storlek 38 1/2 :((((( Var så nära på att köpa de ändå men de hade varit svåra att gå i. Fan!! Tänker på de än idag. Ska kolla om det finns liknande online och beställa de. JAG SKA HA DE! 
 
 
 
 
 
 

Saturday and shit

Igår åkte jag in till stan all alone. Det var såå skönt. Var lite vilsen, men kände mig ändå trygg för det var i affärer, känns som hemma. 
 
Var på jakt efter ett par vardagsklackar men fann inga. Gick in till Apple store och kom ut med en brand new iphone 7. Ville så gärna ha den svarta men vet att jag så småningom kommer att vilja ha den vita igen som jag gjort med mina andra tre previously iphones. Men nu när jag kollar på min vita är jag inte glad asså. Får se om jag kommer sälja denna och köper den svarta. Jag är omöjlig... tror jag är rik. 
 
 
Vi hade en girls night igår. Förfestade hemma med tjejiga drinkar. Köpte en strawberry-lemon lemonade och blandade med starksprit, kändes som man drack godis. 
 
Älskar att detta är precis utanför vår lägenhet. Man får alltid ont i eyeballsen här i LA. 

This weekens

Shit, har redan varit här i två veckor nu. Låter faktiskt lite, känns som jag har varit här i en månad eller mer. Var som sagt sjuk i veckan vilket har gått över till grov hosta. Längtar så mycket tills jag blir frisk för nu har jag fått tillbaka min motivation till gymmet och mer aptit för bättre mat än chips kakor och bajs. 
 
I fredags hämtade Sophies vän upp oss i skolan så åkte vi och lunchade i stan. PULIG burgare, med bacon, avocado och pommes... Kom på en sak igår - inte sett en enda McDonalds här sen jag kom i januari, wtf? Vill jämföra deras pommes med Sveriges. 
 
Anyways, maten var skitgoooood och det var varmt men vi gick båda runt med pälsjacka (ja, hoey har blivit fashion och gått och köpt sig en pälsjacka). 
 
Okej, pommesen ser lite brända ut men de var delish. Vill äta det till frukost nu. 
 
Framåt kvällen hade hoey dejt, killarna skulle inte festa så vi hade myskväll med skräckfilm istället. Aldrig sett så många skräckfilmer på en vecka som jag gör här. Säkert bara för jag inte sover ensam haha. 
 

Hack

Godmorgon. Klockan är 08.12 och vi vaknade nyss. Ska strax bege oss till skolan. Solen skiner i alla fall men det är fortfarande svinkallt så pälsjackan och halsduken ska på! 


Har försökt blogga från datorn men så fort jag öppnar bloggsidan så hackar hela datorn. Har säkert redan fått virus!!! 

Igår stack vissa av grabbarna ut jag var kvar med Rudi och axel. Vi satt och lekte gissningsleken i 2 timmar och grät av skratt. 

Lärde mig att Rudi inte visste vad turning torso var. Det var det roligaste. 

Anyways. Äntligen fredag idag och vet inte om vi ska festa eller ej. Jag bör vara hemma så jag blir frisk men fy vad tråkigt!!!! 

Nu ska ajg äta upp min gröt. Cause im slow. 


Använder Emils skjorta så mycket som möjligt så det känns som att han är här. Hjälper dock inte hahah
Rip mina älsklingar :( ska köpa nya idag och gömma de!!!!

President's day

Nej vi firar inte horTrump idag.. Vi firar de gamla presidenterna, som lincoln something. Så idag är vi lediga och alla är så otroligt sega. Det är vädrets fel. Varit grått, kallt, storm och regn hela helgen. Tänk då för er som bor i Malmö. Måste få igång mina rutiner för gymmet igen och börja äta bra. Säkert därför jag är så jävla seg. 
 
Nu har halva huset dragit till gymmet och de försökte tvinga med mig dit men NEJ. Jag låg kvar i sängen till 13 haha. Vill bara kolla på The Killing hela dagen och vara själv. Ni vet när man har en sån dag där man inte pallar med någon. Eller jo, hade kunnat behöva en stor dos av Emil just nu.. 
 
Är så glad att jag tog med mig både min pälsjacka och halsduk! 
Såhär är det i princip varje dag hos oss. 
 

hollywood hoes

Fan vad dåligt att jag aldrig postar bilder. Men pallar aldrig lägga över bilderna från luren till datorn. 
 
Igår var jag och Sophie ute i Santa Monica för lite stanmys. Jag shoppade ingenting!!! Borde få ett award för detta. Vi lunchade och jag åt hamburgare och pommes som jag har craveat sen jag var hemma i Sverige. Vi tog en tidig biotid igår. 16.30 - haha. Fan barntid. Men hela salongen var full - vi såg fifty btw. Den var helt ok, men jag höll på att somna för att man kunde fälla ner sätena så man i princip låg ner. LYX!
 
Varför har vi inte dessa sätena i Sverige? Man slipper de jobbiga sparken man alltid får. 
 
Därefter fick vi världens tagg att dansa. Så vi gick en sväng i stan och sen drog vi hem för att fixa oss. Killarna hade redan dragit ut men vi tänkte att vi kunde dra ut själva för då kommer vi in haha. 
 
VI hamnade på 1 OAK, som tydligen är en kändisklubb i Hollywood. Hamnade på VIP och fick gratis drinkar och djn var gryyyyyym! Jag ville hellre vara där nere sen bland folket så vi drog ner och då såg vi Nick Jonas!! Så snygg människa, rökte cigarr och bara chillade. 
 
 
Okej det gröna ser inte så gott ut. MEN POMMESEN!! My looooord. Det vattnas i min mun nu. 

The weekend

Boungiorno! Har börjat läsa italienska ifall jag inte har sagt det. Gav ju upp på matten i måndags och skolkade igår (bra elev), men crashade Sophies matteklass igår och det gick bra. Förstod lite bättre med denna professorn än min. Men tänkte, imed att jag är så osäker på om jag ska studera här i mer än ett år vill jag hellre betala för italienskan än matten. 
 
Jag är den enda i huset som har lektioner på fredagar (orättvist) så jag var uppe tidigt imorse. Det är storm ute nu, regnar som fan och man blåser iväg och mina roomies kommer springandes in utifrån och är genomblöta haha. 
 
Nu ligger jag i sängen, klockan är bara 14.28, men börjar bli sjuk. Plus är det ligga i sängen och äta chips hela dagen väder. Men ikväll ska vi kolla på fifty på bio. Kuuuuuul. 
 
 

att bo med fyra personer

Som några säkert vet så bor jag med fyra andra personer i en 2bed2bath vilket i princip betyder en TREA! Killarna är alltså tre i ett rum och vi är två i vårt. Det är inte så jobbigt att bo så många i en lägenhet men det finns jobbiga perioder. Jag for example, är den enda som brukar gå upp 06.00 för skolan. De flesta i huset börjar antingen vid 10 eller har skolan hela eftermiddagen. 
 
En fördel för mig är ju att jag har hela dagen när solen är som starkast och kan gymma osv och har lägenheten för mig själv kanske max en timme haha... Vi har enbart TRE hemmanycklar så antingen får vi lämna dörren öppet all the time vilket är risky då vi har våra datorer och mina klackar här inne. 
 
Känns lite som Vänner. Folk kommer och går som de vill. Igår var killarna ute på valentines dinner och jag däckade redan halv 10 men blev väckt 12 för de kom in i rummet och tjöt och var fulla haha. Sen fick vi somna till axels hicka som man hörde när han sov i andra rummet. Så idag är jag pretty dead. 
 
 

Happy valentines day

Ja, alla hjärtans dag idag. Vill bara spendera den med min halva men I'll make the best of it. Hela dagen har i princip gått och jag har hunnit vara i skolan, chillat vid poolen och blivit snäppet brunare (ska bli crispy) och ätit en massa. Nästa vecka eller imorgon ska jag ta tag i gymmet once and for all. Har 4 månader på mig att bli fit! 
 
Anyways. Satt i rummet idag och kom ut till vardagsrummet så stod Mr straub där med en bukett röda rosor och ba: Happy valentines day pretty girl. Visste inte om han skojade eller ej. 
 
Sen bad han mig vara med på hans photoshoot för hans keps företag. Så vi hade en liten photosession på taket i solnedgången. Jag hatar att vara modell för någon. Kan bara posa när min närmsta tar bilder på mig. 
Bilderna kanske ni kan få sen en dag. 
 

Har gett mina bebisar lite näring.

Var SÅ excited inför fashionclass this morning. 

 
 Det var 19 grader idag. Tänk att nästan varje dag efter skolan kan jag lay by the pool och göra mina läxor. BOR JAG HÄR ELLER?! 
 

Även om jag kan ta bussen till skolan väljer jag att gå en timme hemifrån (07.00) för att promenera till skolan. Uppför the hill osv. Ni tror att det är för jag är duktig och vill bli fit, men nej, jag fattar bara inte busschemat... Men jag blir pigg i alla fall. 


second day

Skrev jag igår att jag tänkte droppa matten?? Var där igår 17-19.30 och promenerade halva vägen hem utan gatlyktor (heter det så ens?). Var beredd på att antingen bli rånad eller dödad. Och såklart svarade inte Hoe i telefonen när hon sa att jag bara skulle ringa ifall det var nåt. 
 
Men ja, matten sög. Fattade inte ett skit. Professorn mumlade och hade inte riktigt förståelig engelska. Han förklarade inga grunder utan gick rakt på sak. I dont like that shit. Man måste ha förspel liksom. 
 
Idag hade jag fashion och det var sååååå bra. Satt bokstavligen med öppen mun i två timmar för läraren var så bra. Vi ska få en föreläsning med en designer som jobbade för Givenchy MEN såklart så krockar det med min engelskakurs. Vågar man skolka? Man får skolka upp till 3 ggr sen blir man droppad. Inte alls som att jobba där man kan 
 
Får inte nog av palmer!!!

first day of school

Steg upp 6am imorse och var cp trött. Väckte halva huset imorse för folk krashade i soffan. Satt och kollade på 90210 i köket innan jag skrämde Oliver med min närvaro haha. 
 
Första skoldagen idag då. Hade engelska och hade inte en enda svensk där. Wierd. Men det var chill, kunde inte koncentrera mig för jag tänkte på mitt örhänge jag tappade bort hemma nånstans i lördags. Nu har jag haft 6 timmars håltimme och börjar snart igen med MATTE. Funderar starkt på att droppa den kursen och lägga till antingen italienska eller en till fashion kurs bara för jag vill läsa roliga ämnen istället för viktiga.. Smart tjej. 
 
Nu kom alla grabbar från hollywood och ska hänga uppe på vår rooftop. Coolio. 
 

Min man

Idag diskuterade jag och Emil. I had to know. Och vi är man och fru igeeennnnnn. Grät nästan av lycka. 


Titta så fin han är 😢



James beach

Hola. Helgen har varit skitbra! I lörd kom vår femte roomie hem från Sverige så vi firade det på kvällen med alla deras kompisar. Allt från hawaiianare till amerikaner och svenskar. 


Vi hamnade på James beach och blev bjudna på drinkar. Gratis är bäst asså. 

Klubbarna i LA stänger fan 01.30. Lagom för mig som inte orkar festa hela natten lång.. men vi drog tbx hit och chillade vid brasan vid poolen. Kul att se allas fyllesidor haha. Enligt alla så gick jag all in i lörd. Som vanligt 



im back in la

Godmorgon. Klockan är nu 11.12 i La. Tog mig 23h från kastrup till att vara hemma här. HELT utmattad och hungrig. Det regnade när jag landade, tur att jag hade paraply med mig denna gången. Stod i den långa Visa kön igen och Sophie smsade och frågade när jag var klar så hon kunde ta sig hem från Santa Monca. 
 
Men sen när jag gick ut från terminalen så möts man av tusen människor med skyltar som står och väntar på sina nära och kära. Jag kollade inte ens på någon utan var inställd på att gå direkt till bussarna. Men så ser jag en blond tjej stå med en skylt där det stod "Miss Policarpio" så var det hoey. Sååå söt haha. Blev så chockad och hon filmade till och med. Så fint. 
 
Men nu hade jag mer än gärna hellre velat ligga i sängen bredvid min älskade.. Saknar honom så det gör ont. 
 
Bilder får ni senare! Ska försöka snooza lite till, hon tvingar mig gymma idag. HELL no. 

bokat och klart!

FYYYYYYYY, känner mig extremt pank just nu. Bokade nyss min biljett tillbaka till LA, för TRETUSENKRONOR!!!!!!!!!!!!!! Smutsiga de är som tar resebyråavgifter och bagage. SMUTS. Men ja, jag ska inte klaga. Jag som ville besöka malmö igen så jag visste väl att jag skulle spendera några slantar mer här än LA. Så värt det dock.
 
Inatt sov jag som en sten trots att jag hade honom bredvid mig. Varit så utmattad denna veckan. Tror att det var vår sista natt ihop faktiskt.. Ikväll ska vi som sagt fira alla hjärtans dag. Så vi ska laga hasselbackspotatis eller vad det heter, med kyckling och lite grejer instoppat i kycklingen med jensens PULIGA sås! Kommer vara såå ledsen. 
 
Två dagar kvar i kära malmö då♥
 
 

Slitna jeans love

Blivit jättejättejättejättebesatt av slitna jeans. De ska vara så ihåliga som möjligt. Nästan luffarestil.
Köpte ett par jeans på bikbok som föll mig i smaken DIRR. Kostade 600, kanske inte så dyrt för killar men jag tyckte de var dyra. De fick följa med mig hem ändå. Men nu tvekar jag på om jag ska behålla those babies or not...
 
Har redan ett par liknande, men inte lika slitna. Ser ni skillnad?
 
De till vänster är mina gamla, de till höger är Bikboks. SÅ FINA
 
Börjat kolla på 90210 och fått så mycket nytt inspiration när det gäller mode. Har blivit kär i skärp igen. Och spetsiga klackar. ALLT ska med till LaLa land
 
 
Och vem har inte missat denna trenden??? FInns typ överallt på insta nu. Såg det först på en 14 årig tjej på insta och tänkte DAYYYYUUUUM. Sen nu har alla denna stilen. Får ont i ögonen. 

late-night-snack

Häromdagen tänkte jag laga pannkakor innan Emil kom hem men hann inte för jag är så seg. Hann laga två pannkakor innan han kom hem, så fick han avsluta det för jag suger på att vända de och har ingen tålamod. 
 
Men tanken var väl fin ändå? Tog med mig nutella, frukt som tillbehör, tom lämnat sprejgrädden hos honom just in case. Så bra wifey man är. 
 
 
mmmmmhm vill äta allt som är på bilden
 
Enda färgen som fattas är rött - jordgubbarna!
 
Orkade äta två, sen blev jag mätt haha.. lönt.

The shoppingaddict is back

Helveteeeeee, hade klarat mig så bra sen oktober månad när det gällde shoppandet.... Men nu när jag gick runt SJÄLV på stan kunde jag inte hålla mig och spenderade waaaay to much money än vad jag borde ha gjort. Även idag.... Stan är farligt just nu. Har inte ens råd till det but I had to. 
 
Shoppade så FINA SAKER!! Slutade med att jag har 8kg övervikt i mitt bagage och kan inte utesluta någonting, så får antingen betala för övervikten eller så får jag smuggla in allt hahah. Jag ska ha på mig tre jackor i alla fall. Allt för mina kläder ♥
 
 
Var väldigt smart idag och tog på mig stilettklackar när det snöade. Måste använda klackar så mycket som möjligt innan jag åker
Jag och chuckie åt på systrar och bröder som hade frukostbuffe imorse. SÅ gott! Ätit så många semlor idag, tror inte jga kommer att cravea det på ett tag...
Är så ledsen att jag inte är här på alla hjärtans dag, så typiskt va? Men imorgon ska jag och Emil fira det ändå♥
 
KÖPT SÅ MYCKET!!! Vem köper en spegel? Märks att jag alltid måste ha spegel i väskan va? 
 
Min kärlek hade köpt FYRA såna här semlor idag (det var just denna semla jag craveade, en av de stora anledningarna till varför jag kom tillbaka hit igen) så jag cyklade dit för att sno en till min mage. 
 
 
 

bye room

Fick ett sms inatt av mor att jag måste hem tidigt idag för att städa och tömma mitt rum. Idag flyttar min kusin in till mitt rum och jag får bo i vardagsrummet en vecka framöver. I dont mind men jag fick inte säga adjö till min säng..
 
Vaknade med världens bästa och åt tacopaj till frulle. Så borde varje morgon börja. Halva släkten är på besök och vi käkade tacos, känner att jag börjar tröttna faktikst. Trodde aldrig att jag skulle säga det. Nu ska äta upp min andra semla (shit vad jag gottar mig i Sverige och skiter i gymmet) innan jag drar hem till mannen min ♥
 
Fick hans hemnycklar i veckan. Önskade att vi bodde tillsammans.
 

Gårdagens matorgasm

Här är bilderna på våran PULIGA middag igår. 



Helt glad att jag har lite kvar som jag kan ha som frukost

Bastu and shit

Kollade flygen idag igen och det har sänkts med 200kr. Måste köpa till försäkring OCH det jävla lilla handbagaget så allt hade ändå kostat 3000kr. Inga bra recensioner om det flyget så vet inte riktigt om jag ska slå till eller ej. På MÅNDAG får va min sista dag att boka okej??
 
Har haft en mysig dag. Vaknade till hans alarm 8.15. Han stack ut för en joggingrunda och stack till skolan medan jag låg kvar och snoozade. Sen vaknade jag av nycklarna i dörren och höll på att bajsa på mig. Klockan var redan 12.30. Vilken jävla koala jag är.
 
Okej, bloggar från datorn så kan inte lägga upp dagens bilder. 
Vi tog oss en bastutimme i hans källare för att rensa porerna hahaha. Inga finnar better ploppa upp imorgon! Och vi tog utmaningen att laga en tacopaj vilket blev SÅ LYCKAT! fan att jag ej har bilderna. Visar i inlägget ovan men det har ni redan sett för ni skrollar ju ner ofcouuuuurse. 
 
Okej, nu ska jag lägga undan datorn och va social. ÄLSKAR DENNA DATORN. 

Wow air

Har suttit och kollat flyg i en timme nu och ger upp. Det billigaste jag fann var med Wow air, aldrig hört talas om det innan. Det kostade 2200kr och det var det billigaste hittills. MEN man var tvungen att betala för handbagaget som kostade 400kr bara för jag ska till USA. MEN VA?!
 
Vilket cp bolag är detta?! Biljetten var ju inte relativt billig, så varför lägga till en så onödig summa som brukar ingå i varje flygbiljett? 
 
Så jag får vänta till imorgon eller nästa vecka med att boka va... och hoppas att priserna inte höjs ännu mer och att jag får ett normalt bolag haha. 
 
 
Kan inte fatta att jag redan varit här i exakt en vecka, så snabbt tiden går. Så snabbt går det inte i USA ska ni veta. Men när jag anländer där nästa vecka ska det bli 27 grader!!!!! Är tacksam för det. 
 

lunchtime

Godmorgon! Ja, jag vaknade för en stund sen från en powernap för jag var för trött efter att jag vaknade imorse haha.... Det är som en ond cirkel. Så sant att man blir så jäkla trött när solen inte är framme. 
 
Lyckades somna innan 4 igår i alla fall men vaknade en gång i timmen så är helt förstörd idag. Men har inte tid att ligga och snooza hela dagen, måste utnyttja min tid i Malmö. Vaknade idag och ingen var hemma och saknade mamma och Jason så mycket. Hur ska jag klara mig? 
 
Sen vaknade jag av min powernap av en snap av Emil där han skickade en bild där det stod "u and me forever". Första gången han säger något sådant ♥
 
Men nu måste jag fixa mig. Är skit hungrig, kan Kim och chuckie snabba sig ellerrrrrrrr..........
 
Kollade flyg inför nästa helg, och alla har höjts rejält. Så jag får nog åka hem tidigare än så :( VArföööööör.

03.04

Fråga mig inte vad jag gör uppe såhär sent.. Jag vet inte ens varför jag är uppe såhär sent. Försökt somna sen 12 men har inte gått, så nu har jag surfat i ca 2 tim. Gjort research angående min utbildning och lite lägenheter och så. Dont ask why. 
 
Dock börjar klockan bli väldigt mycket ser jag nu och jag är skithungrig så jag måste äta nåt så jag kanske har en chans att somna. MEN jag har hittat mig en ny vän i LA, som jag ska träffa nästa helg då jag kommer tillbaka. Ska möta upp henne och hennes tjejkompisar. BRAND new i LA är hon också, och ny elev så vi har något gemensamt. 
 
Så nu är man i alla fall lite mer excited inför flytten till usa igen hahaha. 
Okej, dags att sova nu. ÄLSKAR MIN DATOR!!!!!!!! Säkert därför jag inte kan sova, för jag vill sitta uppe med honom all night long. 
 
 
Så mycket jag saknar alla små spontana resor man gjorde på sommaren. Theyre long gone. RIP

RSS 2.0