Wish I could keep you much longer

Äntligen äntligen äntligen! Är det också soligt där ni befinner er just nu? Solen skiner och värmer Malmö stad. Det vi har väntat på är äntligen här. Har varit ute hela dagen, eller det är ju i och för sig inte hela dagen, från imorse till nu i alla fall. Egentligen borde jag ta vara på det fina vädret så länge den är här, men jag är så fruktansvärt trött. 
Men jag har en stor lust att ligga ute på en filt och läsa en stor saftig bok. Låter det inte härligt? & så ett stort glas smoothie att dricka eller ben&jerry glass, åååh.

 

Somewhere over the rainbow

Verkar som om vädret lyssnat på Sveriges befolkning. Det var jätte varmt på eftermiddagen! Chockerande varmt & som vanligt klagade jag på det fina vädret. Jag blir aldrig nöjd, antingen är det alldeles för varmt, eller så är det för kallt. Aldrig lagom liksom. Jag var som vanligt felklädd. När jag såg de gråa molnen tog jag på mig min tjocka hoodie och som strösslet på glassen slängde jag på mig en regnjacka också. Ja, så jag stod och svettades när jag väntade på bussen på väg hem. 

Jag spenderade resten av dagen på gräset med solskenet i ansiktet & akon sjungandes från högtalarna.. Slängde ihop en fruktsallad också. Mysigt mysigt. Imorgon, en ny dag med nya händelser.
/ J


tralalala


Godmorgon! Ingen solsken idag. Känns inte riktigt som om det är sommarlov. Jag sitter här och tittar ut genom fönstret, jag ser bara moln moln moln, gråa, inte vita. Jag tycker nästan att man borde gå i skolan hela Juni också. Sommarlovet borde vara Juli-September istället, då vädret är som bäst, inte sant?

Klockan är 07.32 just nu. & varför är jag uppe såhär tidigt när det är sommarlov? Jo, jag har faktiskt ett jobb att sköta. Så här sitter jag, med en smörgås med skinka i ena handen och ett stort glas mjölk i den andra... nej, jag skoja, hur skulle jag annars kunna skriva det här?
Nej, men nu måste jag slänga i mig frukosten och göra mig i ordning, bussen går snart. 
Vi ses i eftermiddag. / J

Not yet on vaccation

åååååååååhhh, det är ytterligare tre veckor kvar till mitt sommarlov riktigt har börjat. Jag sommarjobbar nämligen på ett fritidshem. Egentligen ska jag jobba i tre veckor till, men eftersom jag åker iväg till Lalandia i några dagar nästa vecka, får jag jobba i en extra vecka till. Suck! Men jag klagar inte, vädret är ju kasst, det är molnigt nästan varje dag här i Malmö. Jag får i alla fall inte ångest av att jag sitter inne med småbarn medan andra springer till stranden för att bada. 
Det blir alldeles lagom till jag slutat jobbet. Hoppas på solsken & värme!!

Vad har jag gjort i midsommar då? Jo, jag spenderade min dag i Oxie med släkt och vänner. Mysigt, men segt. Vi slog ihop min lillebrors 1års dag fest också, vilket inte blev så lyckat. Kan tyckas! Min helg har varit fyllt med skratt, godis, soft och bara haft det allmänt skönt. Imorgon blir det tillbaka till verkligheten. Jobb jobb jobb. Som sagt, jag klagar inte!

Nu: Kakor och mjölk!


RSS 2.0