VIP shopping

God eftermiddag. Klockan är bara två men för oss känns det som att klockan redan är 7 på kvällen. Vi har varit ute och shoppat sen 7.30 imorse, kan ni fatta det?! Skulle egentligen inskaffa lite julklappisar men det slutade med att jag var självisk och spenderade några riksdaler på mig själv.. tyvärr.
 
Hittade två VÄLDIGT fina pälsjackor! Ville ha de so bad, men blir alldeles för mycket pengar... 
ÅRETS sista have to have!
 
 
Påvägen hem kom Malmös första snö. Kallt som fan är det ute också. Senare ska vi ta en sväng inom Svågertorp, om vi orkar vill säga. 
 
Hela huset luktar mammas lussebullar och tacos, bra kombo. 
HEJDÅ

Godmorgon trötthet

Kan ni fatta att jag FORTFARANDE inte fått någon sovmorgon alls sen i tisdags förra veckan?! Eller jo, om en timme mer räknas.

Klockan är inte ens sju och det är dags att stiga upp. Jag och broder ska nämligen på någon form av rabatt/frukost grej på H&M idag runt 7.30. Vem har det så tidigt egentligen men jag är ändå lite taggad.

OCH dessutom, sova ska man göra när man är död

Dagens minus- vaknar upp med halsont


I bilen

Sitter i bilen i väntan på att vi ska få vårt nya bord lastat. Har tagit en runda på xxxlutz också. Tänk att jag gjorde det här istället för att ta igen min sömn va?

Ikväll blir det jobb och imorn blir det vip morgon!


Freedom!

Var i himlen bland alla tjejprodukter
Kaos i Sephora men gud vad jag trivdes!
Fick det här samtalet idag, wtf?? Undrar vem det är hahaha
 
Då var min sista dag på Sephora avklarad! Kan ni fatta att vi har scannat ALLA deras varor på 6 dagar?! Cred till oss! Och vi har även fixat i butiken vilket var rätt kul. Drömde mig bort ett jobb vid kassan.. Someday..
 
Jag kommer verkligen sakna mina kollegor, helt underbara människor hela högen! Nu ska fråga plutten om jag kan få måla hans naglar så jag kan bestämma mig vilken färg jag ska ha. Nu ska jag njuta av min ledighet, aaaaaaaaaahhhhhh.

Vad händer med livet?

Mitt liv bara rusar förbi. Har inte tid att kolla på tv, surfa på nätet via datorn, vila och jag hinner knappas skriva dagbok så fullt upp jag har! På fredag får jag äntligen ta det lugnt. Det behöver jag.

Jobbet på emporia går bra, känner hur pengarna rullar in som det ska hehe. Under all stress jag genomgår saknar jag såklart fritiden, de lata dagarna, gänget, broder, plutten och Alex. Hinner inte ens se de i ögat för en sekund! Jobbigt. Sprejade Alex parfym på kudden så det känns som att han är här på nåt sätt haha...

Nu är det dags för sängen för mig. Godnatt folket!

ÄNTLIGEN har de fyllt stan med julbelysning!!! :D vill bo på gatan.


De sjukaste 24 timmarna!

Herreguuuuud vilken natt! Jag är helt utmattad att jag faktiskt ska gå och lägga mig nu vid 5 och sova till imorgon. Swedish house mafia var verkligen den bästa upplevelsen jag upplevt i hela mitt liv hittills! Resultatet? Mör kropp och kan inte ens hålla ögonen öppna då man inte fått riktig sömn alls!

Sååå bilder kommer sen, och denna veckan har jag heller ingen tid över. Jobb jobb jobb.. Hej verkligheten


No time for anything

Hej! Har inte haft tid att tänka förrän nu. Är helt slut i kroppen. Hur pallar man jobba från 8 på morgonen till 21.15 på kvällen?! Jag är fan superman! Trivs i alla fall som fisken i vattnet, älskar att veta att jag kmr få en fede lön i december. Lagom till julrean heheh.

Imorn får jag äntligen träffa Alex som Jag inte har träffat på dagar.. Och på lördag åker jag och Kim upp till Stockholm för att se SWEDISH HOUSE MAFIAAAAA! Helgen är äntligen här, fuck asså!


godmorgon världen!

Kan ni fatta att det här är en av de första morgonarna sedan studenten som jag går upp såhär tidigt! Trodde att jag skulle vara lite gladare än så men jag är så jäkla trött. Tack för att ljusstaken finns och pepparkaksfil! Sticker till jobb snart och jag är SÅ spänd över vad jag ska göra! Och jag kom nyss på att jag inte kommer att ha sovmorgon förrän på TORSDAG nästa vecka. Jisses. Men men,  wish me good luck! 
 
Morgonpussar från mig! Ser ut som det är sommar på bilden.... 

Bad monday?

Min måndags"morgon" började inte bra ska ni veta. Missade ett jobbpass för VEM smsar när man ska jobba???

Dessutom har Nelly inte fått in mina skor. Hoppas inte posten har slarvat bort de bara.

Annars då? Fede fint väder! Och jag mår bra. Längtar till helgen. Swedish house mafia!!!!


örhängena som dödar mina öron

Invigde mina nya örhängen ikväll. Trots att man ÄLSKAR att se de (de finaste örhängena jag äger) vill man bara dö när man har på sig de. Öronen blir typ lika långa som långbens öron. De är tunga med andra ord. Mina öron värker fortfarande men vill man va fin får man lida pin! Men ack så vackra ♥
 
 

@vanessa

Larven och jag ♥
Världens högsta tårta!
 
Har haft en perfekt söndag! Ingen söndagsångest eller nånting. Hela släkten samlades hos Vanessa ikväll för en liten överraskningsfest. Det var god mat samt efterrätt! Älskar släktträffar. Fick även gosa lite extra med Bacon OCH jag fick äntligen träffa Kim och Ashley igen som jag saknat ♥♥

Ingen bra söndag

Att vakna upp med huvudvärk är ju inte så speciellt kul. Men hellre det än att spy inte sant? Blev väldigt chockad när jag såg att klockan redan var 2 när jag vaknade.. Igår var en bra kväll! Fler bilder kommer när Jag pallar sätta på datorn osv.. Nu: frulle. Skulle göra allt för en subway nu asså


lördag!

Nej vet ni vad, ikväll kommer bli en bra kväll känner jag. Har varit uppe sen 11, är såå trött. Var tvungen att sitta barnvakt till ungen här. Nä nu ska jag försöka vila lite innan ikväll. Det vankas nämligen lite spontan släkt "fest" här hemma med grillspett & jag får ÄNTLIGEN vara barnvakt åt fetto ungen :D Tyvärr kommer inte Kim och Ashley att medverka som jag förövrigt saknar.. Men SEN blir det 20 års fest i Limhamn. Me gusta mucho! 
 

Fredag

- failade chocolate chip cookies (kommer aldrig att få de perfekta..)
- gänghäng på lamare
- psp med lillebror
- godis!
- tagg inför 20 års fest imorgon


fullspäckat schema!

Me gusta mucho! Har längtat efter dagar där man är upptagen dygnet runt, jobbar dygnet runt och inte hinner vara hemma och glo på serier så att man kan få sakna den känslan. OCH det ska ske nästa vecka! Ska jobba från 8-16 varje dag OCH sen dirr efter Emporia jobbet får jag bege mig till mitt andra jobb och jobba till 21.15. Tror ni jag kommer palla? 
 
Efter det direkt hem och sova sen upp halv 7 igen och uppleva samma gamla visa igen. Vet ni vad jag mest är glad för? Att jag får vakna när det är mörkt, gå och jobba när man ska upp och jobba. Jag kanske saknar skolan lite.. 
 
SÅ JÄVLA TAGGAD!!!
 
Nyår förra året som förövrigt var den bästa nånsin! Firade med i princip alla gäng som jag umgicks med. Slog ihop alla gäng och det blev en underbar natt. Undrar vad som händer i år, kommer den slå förra årets tro? Det återstår att se.

sephora!

Snart är det väl dags för öppning för den nya affären Sephora på Emporia? OCH vet ni vad! Jag kanske har chansen till att få hjälpa till inför öppning. Ska bli fett najs (om jag nu får jobbet). Plus att man kan få se lite hur det kommer se ut innan öppning osv. Jag håller tummarna att jag lyckades va snabb och få jobbet!
 
Update: Got the job!!

Right now

Håller på med mina naglar. Hur girly är jag? Blir fransk manikyr igen, älskar stilrent! Funderar på att baka sen också innan mitt 6 timmars långa jobbpass ikväll.. Ingen ångest inte för imorgon är det FREDAG!

Ps. Glor på one tree Hill och ibland önskar man att man hade deras liv i den serien haha


Redan jul?

Hej! Min dag har varit allt annat än dålig! (Säger man så om dagen bara varit bra alltså?) idag bestämde jag och mamma för att ta fram lite julpynt i förskott. Så nu står min vanliga ljusstake vid fönstret och jag kan inte mer än längta till juletider!

Annars då? Beställt flyg/tåg till Stockholm för att se swedish house mafia nästa helg (tror fortfarande Jag drömmer att jag äger en biljett) och vi tar flyget dirr tbx 6 morgonen efter för att hinna med ett dop vi längtat efter!

Och det som mest gjorde min dag var mina två helt underbara finnar. Jag välkomnade de glatt imorse ska ni veta..

Erkänn att ni mer än gärna också vill pynta era hem när ni ser den mysiga bilden nedan?

Ursäkta bibel inlägget.


Regnbåge

Märkte inte ens att det hade regnat ute förrän jag såg den feta regnbågen utanför. TVÅ tom! Har alltid undrat om det finns en skatt i änden av en regnbåge.


Speggi

Okej, nu är det så att jag vill vinna en feeeeet spegel! Speggi heter hemsidan där spegeln finns. Man kan ha alla sina smycken solglasögon etc i den, perfekt för mig som äger waaay too much smycken.. De har även en tävling som pågår på fejjan nu fram till 23.00. Checka in! Så jävla fin!!!!!!!!!
 
 
 

höstbilder

ÅH vad hösten är galet fin! Så fort solen tittar fram vill jag ut dirr och ta 37826438 bilder till mitt arkiv! 
 
SÅ FIN BAKGRUND (förutom stolpen och papperskorgen då..)
 
Höstbootsen är på
 
Solnedgång innan klockan 5?? 
 
Ni måste erkänna att hösten är den finaste årstiden?

Perfekt söndag

Ja det är det verkligen. Solen skiner, inte ett moln i sikte och jag har fått en mysig filt som jag längtat efter.

Fick mamma att köpa filten och snart kmr vi äga en skrivare hoppas jag. Idag slipper jag skit jobbet och ska vara kreativ istället. Dvs kolla på massa nostalgi serier osv haha.

Snart ska jag ta en runda med Kim!


Svågertorp

Hej bloggen! Har haft en super trevlig dag idag. De timmarna på dagen det var ljust ute spenderade jag med broder ute i svågertorpsparken- dvs på Ikea osv sen på emporia. Rusta är Banne mig mycket bättre än Ikea!

Det är dags att börja leta efter en ny men framförallt fin dunjacka. Håller på att frysa ihjäl i min kappa...

Ps. Några veckor kvar till första advent nu. LÄNGTAR


Modenatt

Ikväll har jag och broder strosat runt på stan då det är modenatt med massa rabatter (vi ville mest dit för de bjöd på tilltugg och dryck). Nu har vi mött upp gänget och får ha de som trevligt sällskap.

Ikväll inviger jag mina nya coola byxor från bikbok! Älskar de.


Borde jobba på salong

Checka mina naglar! Gjorde de alldeles själv. Stolt men känns lite fail att jag direkt efter ville ha rosa naglar...


Min alldeles egna personliga fotograf

Det är faktiskt Jason som är det. Grym är han också! Kolla på bilderna nedan. Dessutom älskar han att fota så jag slipper tvinga honom haha. 
 
 
 
 
 
 

Från lugn till stress

Idag har min dag nästan bara innehållit stress. Jag skulle som sagt få proffessionell massage idag. Dumt nog antog jag att det låg i närheten då jag senast sökte upp det. MEN i sista stunden ville jag dubbelchecka och guess what - det låg 30 minuter från mig!! Jag cyklade snabbt som attan och jag hann! Cred till mina snabba ben! 
 
Massagen var sååå skön att jag faktiskt råkade somna... Jag fick till och med 15 minuters extra av någon anledning. Inte nog med att jag var avslappnad. Jag fick cykla hem i stress, käka på 5 min och cykla till jobbet. Jag hann det med. GRYM har jag varit idag!
 
 
På jobb fick de tre bästa säljarna skriva ett klagomålsbrev till vår käre chef. Skönt kändes det PLUS fick vi sluta tidigare. Så nu sitter jag och käkar lax, potatis och hollandaissås och försöker ta det lugnt. 

5 saker om moi

1. Jag hatar ordet ficka och vill helst inte säga det ordet framför någon. Det fulaste ordet jag vet. USCH
 
2. Hade gett upp sex för att få massage hela tiden.. haha true story
 
3. Oavsett om det är 50 minus grader ute och solen skiner vill jag gå ut bara för att solen är framme. 
Eller om det pissregnar ute vill jag också gå ut med paraply. 
 
4. Sover jag ensam brukar jag spendera mina sista vakna minuter med 9gag på luren 
 
5. Jag måste ALLTID borsta tänderna efter frukosten, känner mig väldigt äcklig annars (OCH det är skit bra med tandborstning för det motverkar sötsug, jag lovar!)
 
6. Jag avskyr rå lök. Kan inte äta det. Det går bra med stekt, torkad, rostad, allt utom RÅ lök. För vet ni vad? Det känns som någon har stoppat in sin armhåla i ens mun och att man njutsamt tuggar det. Har aldrig förstått mig på människor som diggar det.. 
 
Ni fick en extra för jag var bara tvungen att dela med mig det sista. Tänk på det nästa gång ni har en lökbit i munnen. Armhåla. 

Bra start

Någon hade alltså klätt ut sig till The Grudge eller vem det nu var på Carros fest. Visst liknar vi varandra?!!! Ska lätt vara henne nästa halloween ska ni veta!
 
 
Godmorgon! Dagen börjar bra känner jag (förutom emma som äcklar mig med massa saker om en kund..) Solen skiner, jag är (inte) pigg, jag har en del att göra idag vilket gillas! Idag känner jag mig väldigt kreativ vilket kommer resultera något väldigt klyddigt. Ni ska allt få se sen! Och idag klockan 15.00 ska jag få min efterlängtade massage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ska få vara bortskämd i hela 45 minuter. Livet är så bra ibland. 
 
Igårkväll när jag masserade alex blev det lite too mucho så jag la all min vikt mot väggen och guess what - fick en jävla spik i handen. Tur den inte gick in hela vägen va!! 

Cykla aldrig med klackar

Gör verkligen inte det.. Du ser ut som ett freak, alla kollar på dig och dessutom, om du cyklar på en alldeles för hög cykel får du VÄLDIGT ont i din oki ska ni veta...


Vilken kväll!

Hade en cp bra kväll med min saknade (halva) klass! Idag är det bonito tiempo och jag ska baka cookies med broder! Jag ÖNSKADE att mitt hår alltid är så som det är på bilden nedan... Perfekt längd och perfekta lockar...


Kvällens bravader

Äntligen är det lördag! Dagen jag har längtat till hela veckan! Ikväll ska jag lyckas gå på tre fester inom 6 timmar. Wish me luck! Ikväll inviger jag även mina suuuuuper fina örhängen! Bling is the shit! Ni får se på min ängel outfit sen :)


Hajar

Jag har alltid varit lite små intresserad av hajar och jag ÄLSKAR att både kolla på hajfilmer och läsa hajartiklar. Jag är nog mer rädd för hajar än mördare asså.


Just nu

Käkar goooooood och efterlängtad subway mat!!!!! Så mkt godare än mc och bk och DEFINITIVT bättre än bajs Max!


fredag

Fredag igen! Fy vad veckorna bara flyger iväg, det är fan inte bra. Har tagit en snabbis runda på stan, var tvungen att köpa ett fransk manikyr sett då jag har cravings för stilrena naglar. Dum som jag var tog jag på mig skor med öppning båda på tårna och hälarna så jag frös ihjäl. Jag förnekar nog att hösten är här..
 
 
Längtar och taggar som fan till imorgon :D Frågan är vafan jag ska vara... Jag är alltid ute i sista minuten. Typiskt mig. 

♥♥ macarons ♥♥

Ack vad jag har förälskat mig i Macaroons! Har velat smaka på de forever men har aldrig riktigt, äh jag vet inte varför jag aldrig smakat de förr men igår köpte alex hem några och de var sååå gudomliga i munnen. Vill smaka alla smaker!
 
Bilderna nedan ser ni vad jag proppat i mig de senaste dagarna. För jag vet ju att det är såå intressant..
 
Lite frozen yoghurt på Emporia. Inte vad jag förväntade mig men gott ändå! Tips, överös med vit chokladsås!!!!!!
 
My beloved macarons ♥ 
 
Vet ni så SVÅRT det är att få fokus på en grej på iphonen?! Fick kämpa i si sådär 3 minuter för att få denna bild
 
Lite julkänsla när man käkade lussebullarna igår. Längtar till glöggen
 
DAGENS FRULLE! Gud vad man bara tar fram allt när man är hungrig. Gör mackorna i ugnen, jag äälskar de!
 
Hoppas ni dreglar nu hehe
 

lyckodag?

Idag känns faktiskt som min lyckodag! Varför? Har varit på jakt efter ett par Balmain liknande byxor men har aldrig hittat min storlek och rätt pris...tills idag! Det var det sista paret OCH i storlek S! Haffa de dirr och tog med ett par skor, skinnbrallor och polotröja på köpet så det rykte sådär 1400 kr idag alltså...
 
 ♥ Vill ha på mig de föralltid!!!!!!!!!!!
 
Och på jobb sålde jag 13 stycken vilket jag inte har gjort över en månad så det kändes suveränt!
Dessutom vann jag 20 spänn! Hoppas på flera tusen nästa gång då! 
Imorgon är det helg, ääääntligen och på lördag ska jag på tre fester inom 6 timmar. Hur ska det gå...
 
 

Mot stan!

13.37 är klockan när jag börjar med inlägget! Elit. Har käkat en väldigt gooood frukost idag! Bra start på dagen. Halsen är fortfarande fullt med prickar = halsfluss?!

Om en stund ska jag möta broder på stan för lite jakt på skinnbrallor och polotröjor! Och jag kom nyss på att våra CSN kort slutade gälla igår :( kommer sakna alla rabatter man fick som student trots att jag aldrig använde de.

Här får ni en bild så ni också kan få dregla lite :)


RSS 2.0