ilska

Skypear med jacken & jens. Försöker bli av med min ilska. Hela mitt jävla historia arbete är borta pga att de omformaterade om våra datorer. Blir. Så. Arg.
Chattar också med min spanjorska. Stress. Asså.. nä...

torsdagsmys

Yola. Broder lämnade nyss min lägenhet för att cykla hem i regnet. Vi bakade kladdkakemuffins, vet inte hur många gånger jag har bakat det nu för att lyckas få de perfekta kladdiga kakorna. Vi käkade resterna av tacosen också. Känns skönt att inte ha nåt plugg för en gångs skull.
Men jag känner mig så otroligt rastlös, skippade gymmet...men är man chuck så är man chuck!

klart

Nu kan jag äntligen chilla lite. Linserna är helt torra efter all läsning jag har gjort. Käkade favoriträtten till middag- tacos. MUMS! Inget slår den maträtten, har tvekat förr men nej, det är definitivt den bästa måltiden ever! Imorgon har jag helg, slutar direkt efter att jag har redovisat. Långhelg heter det japp. Sen har jag bestämt att baka med broder min. Livet är så bra så bra. Nu ska jag hoppa in i duschen, ta bort linserna och förbereda mig för det sista avsnittet av Pretty Little Liars, suck :'/ vad ska jag nu göra om dagarna?

glad som en grävling


Hej hej hej hola hola bonjour!
Jag är på gott humör just nu, det kanske märks eller?? De senaste två timmarna har jag legat här i sängen och pluggat. Tror ni mig? Inte jag - men det är fan sant! Och konstigt nog tycker jag att det är kul att skriva det arbetet jag håller på med just nu! Kanske för att det är intressant men ändå, vem tycker att det är kul att plugga - hej nörd! Samtidigt som nörden här pluggar, lyssnar jag på låtar som jag var besatt av i höstas. Saknar den tiden. Fan vad jag saknar tider nu för tiden. Nu ska jag fortsätta nörda mig. haaaj!

längtan


april för 1 år sen (2010)

Just nu ligger jag på mage i sängen med min dagbok uppslagen och läser igenom vad som hände förra året i April. Och gud vad mycket som har förändrats på ett år. Och idag för exakt ett år sen hade vi påsklov, men vi har inte påsklov förrän om ytterligare 3 veckor ungefär. Vad hände då, för ett år sen?

1. Jag firade min födelsedag med mina vänner 2 helger i rad.
2. Var på slagt
3. Det var banne mig 20 grader! Nu är det bara 6!
4. Lärde känna nya människor som man träffar ibland idag.
5. Jag hade pengar....
6. Jag piercade örat, present av bäste vän<3
7. Gänget var som vanligt, oförändrad och underbar
8. Firade valborg först hos Emma, sen myste jag med gänget hos becka på natten.
9. Tror att vi hade nationella i Matte, då köpte jag 1kg godis dagen innan som jag sedan glömde ta med..såklart.

Undrar vad för spännande saker som kommer att hända i år. Det återstår att se!

snart så


Muntligt i svenska nationella avklarat!
Så skönt att det är över, nu är det hög fokus på alla cp guidningar och inlämningar vi har kvar annars är allt sjukt chill. Om 6 dagar kommer våra kära spanjorer till Sverige och besöker oss i en vecka. Vi har redan planerat en massa. Jag kände att det var lite bull att de kom just den helgen jag fyller 18 men nu har det löst sig. Vi ska ha lokalfesten den kvällen, gött som fän asså! April månad är den månaden jag har längtat mest till. 1 dygn kvar :)

pms?!

Just nu är jag pissed off på min förbaskade skola! De tror att vi seriöst kan plugga 6 timmar efter vi har kommit hem från skolan. Jag ska försöka plugga in 1 tal, 2 guidningar och en redovisning på spanska på mindre än en vecka. JAG ÄR FAN INGEN ROBOT! Skit skola, skit lärare, skit mög. Jag är fan arg!

oh baby baby

Vill ha sommarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Idag har jag skrattat lite mycket.
Men vad gör det? Ett skratt förlänger livet tydligen. Har haft en ball dag. Fick värsta skrattanfallet i klassrummet när jag tänkte på "Boiling egg". Random mening. Tårar rann mer än vanligt och magen kved. Vi hade dans på idrotten idag. Inga killar, mesarna vägrade dansa så de skolkade. Två dagar till helg! Längtar röven av mig. Vet dock inte vad jag ska göra förutom att träffa Anton Panton. Jag. Vill. Festa.

wie för vädret!


Kom nyss hem från ett "jobbigt" träningspass på gymmet.
Som belöning fick vi gratis varm choklad (som faktiskt finns på gymmet :O), mumma! Hela denna dag har varit härlig, förutom tröttheten. Jag menar dock vädret. Det har varit helt fantastisk! Jag har t o m kunnat ha på mig min fina marinblå vårjacka. Lycklig tjej!

holy moly

Om 12 dagar fyller jag 18 år! Holy frikkin Moly!

ny vecka


Goddagens solstrålar! Äntligen hemma efter en jobbig skoldag.
Jag lyckades somna på lektionen och hann t o m drömma. Fick 1,5 timmes sömn inatt. Låg och glodde upp i taket i fem jävla timmar utan nån sömn. Ska fan aldrig mer dricka kaffe på kvällen, förstör bara skönhetssömnen ju! Och när jag väl lyckades somna vid 5, tjuter alarmet 6.15. Great. Solen skiner över Malmö stad idag, vad är det, 6e dagen i rad nu eller nåt? Unbelievable! Hoppas det håller i sig. Det ska vara över 5 grader hela denna vecka iaf. Gött rått kött! :D

what i know now


Jag kan inte fatta att helgen redan är över. P.a.l.l.a. Seriöst.
Det positiva med den kommande veckan är att vi är lediga på fredag (nej det är inget skämt). Har jag inte skrivit denna mening tidigare? Känns som det, fick en liten deja vu känsla där. I alla fall, har träffat fina människor ikväll ♥
Jag & broder har bestämt oss för att börja dricka kaffe (när man når 18 års åldern är det dags, faktiskt). Jag känner mig vuxen, knappt 2 veckor kvar till jag blir myndig. Åh herre min dar.

solig söndag

Kan man säga godmorgon när klockan är 16.00? Det tycker jag, jag vaknade för knappt 40 minuter sen. Ligger fortfarande kvar i sängen och har just käkat färdigt frulle. Skulle dra till gymmet men jag valde att sova längre istället med tanke på hur tidigt jag steg upp igår. Har just laddat upp Gbg bilderna. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska ut med killarna och njuta av solen eller om jag ska fortsätta dega i sängen. Plugga ska jag i alla fall inte göra! Ikväll ska jag träffa broder, kanske baka och sen träffar vi gänget. Yeah!

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

och höjdpunkten- jag fick fotas med en broder :')


05.45


Godmorgon! Är ni förbryllade över att jag är uppe såhär tidigt en lördagsmorgon?
Jag steg faktiskt upp 05.13 för att vara exakt. Fick mig 4 timmars sömn så jag är lite zombie aktig just nu. Känner mig så enormt stressad och ändå sitter jag på golvet och bloggar. Är lite orolig över att missa bussen/tåget men de får helt enkelt vänta på mig. Om några timmar befinner jag mig i Götet & får strosa runt på gatorna i nästan minus grader. Vädret bjuder på sol i alla fall! Vi hörs kanske ikväll. MOT GBG-TOWN! HAJHAJ Love Jen.

Ps. Det är fan redan ljust ute! Himlen är rosa och det är soluppgång. Underbart!

check!


Pannkakor stekta. Godis & choklad inhandlat. Pastasallad klara. Japp, allt är klart inför morgondagens resa till Göteborg!
Vi lämnar Skåne 07.00 imorgon bitti (kommer vara d.ö.d). Måste lägga mig tidigt ikväll men ack (!) det ska jag icke göra. Ska umgås med mina kära vänner, förhoppningsvis skratta mycket and have a good time. Hej & hopp!

Hej fredag!


Carro spelar lite för oss på rasten medan de andra i bakgrunden leker Hänga gubbe.

Jag ritade av Jack på NK. Han har fått för långt hår nu dvs- Bieber cut.

Min drog

Önskade att jag hade ett iphone skal i samma mönster som min vackra plånka..

Unnar mig lite naturgodis & marabou digestive.
Har haft cravings för choklad hela veckan. Nu är min mage satisfied. Det var rätt glesbefolkat i klassen idag. 18 elever/27 var i skolan. Många skippade väl pga matte provet. Jag är för tillfället avundsjuk på Emsi, Mollan & Jackie för att de just nu sitter på tåget påväg till Götet. Men vi möter upp de imorgon! Vad händer ikväll tro?

matte my ass

Nu har jag pluggat lite matte & fortfarande så fattar jag nästan inget! Allt kan ta sig i röven! Frågade om hjälp av mr jackass på skype men sen började vi prata om annat. Nu ger jag upp, ska kolla på PLL istället och sen drömma mig bort. Fredag imorgon! Puss & godnatt!

de närmaste veckorna

V.12
Lördag: Göteborg med klassen hela dagen
V.13
Fredag: Lediga, inte ett april skämt!
Lördag: Hoppas på Emmas 18 års fest
V.14
Tisdag: Spanjorerna kommer på besök i en hel vecka
Fredag: Fest med spanjorerna, utgång or whatever
Lördag: JAG FYLLER 18 ÅR! Och tyvärr blir det ingen utgång för mig för vi ska ha lokalfest med spanjorerna, parallell klassen och deras italienare som också är på besök! Kommer bli fett najs.
V.15
Tisdag: Bye bye spanjorer!
Fredag: Min & Beckas efterlängtade lokalfest!!
Lördag: Förmodligen släktfest då det passar som minst (bakis minst sagt).
V.16
Måndag-Söndag: PÅSK-FUCKING-LOV!
V.17
Lördag: Valborg!
V.20
Lördag: Hejdå Sverige! Hej Marbella!
V.23
Torsdag: Hejdå Marbella. Hej Sverige!
Fredag: Skolavslutning, whoop whoop!
Lördag: Carros 18 års fest!

V.24
Måndag fram till mitten av Augusti: SOMMARLOOOOOOOOOV!!!
Jag har fan fullt upp fram till sommaren, sick sick sicko!

24 mars 2011


Sol sol sol strålande sol! Det gläder mig att värmen sakta men säkert kommer till Malmö stad.
Invigde min vårjacka idag, lite kyligt i och med att det blåste som fan men annars var det chill. Numera spenderar vi våra raster utomhus istället för att dega inne i klassrummet med datorerna. Vi har varit internetlösa i två dagar nu så man har koncentrerat sig mer i skolan = (y). Imorgon är det äntligen helg! Jisses vad tiden rusar förbi. Ska göra en lista över de närmaste veckorna. I'll be back!

pictures of the day

Har man en iphone fotar man i princip varje dag- och för min del blir det väldigt många klassrums-bilder. Here we go!

sunny wednesday


Jisses! Idag har varit en datorlös dag heeela dagen, t.o.m i skolan.
Ändå rätt coolt att man har klarat sig utan dator fram tills nu. Solen har tittat fram idag och det har ändå varit relativt varmt. Jag har faktiskt inget mer att säga om min dag förutom att den har varit helt okej. Peace out people! xx

genialisk lillebror

För en stund sen låg jag bokstavligen ner på golvet och skrattade. Det var såhär: jag stod i köket. Hörde jason skratta samtidigt som någon bankade. Jag gick nyfiket till vardagsrummet för att kolla. Fick syn på jason som stod lutad mot dörren med facet upptryckt i fönstret skrattandes medan mamma var utelåst på balkongen och skrek - öppna!!!
Jag har nog ett snille till lillebror ändåN :)
Jag skulle nyss vara duktig och plugga matte tills min mobil plonkade där någon frågade om jag ville träffa de. Jag vill so bad, men samtidigt- jävla matte! Förstör ens sociala liv. PFFT

tisdag-tårtkräng

Waddap bitches?! Har nyss käkat mig mätt på Billys pan pizza och avokado. M.U.M.S! Minns inte riktigt hur min dag var, eller jo, dagen har varit relativt varm och solig, är våren kommen tro? Slår vad om att det kommer att bli minus grader om nån dag igen. Jag var hos broder efter skolan för att kränga tårta. 
Ps. Förhoppningsvis bokar vi resan till Marbella imorgon!
Blir ni inte frestade?? Nu blev jag sugen igen.

KATASTROF

OH HERRE MIN DAR!!! JAG KOM JUST PÅ EN FRUKTANSVÄRD GREJ!! JAG HAR JU ETT SMS DÄR JAG KAN VISA UPP DET PÅ 7ELEVEN OCH FÅ EN GRATIS (LÄS IGEN- GRATIS) SEMLA! OCH DET VAR SISTA DAGEN IGÅR. OCH JAG MISSA DEEEEEEEEEEEEEET. FAN DÅÅÅÅÅÅÅ! NU FICK JAG INGEN SEMLA OCH JAG HAR MISSAT FETTISDAGEN :( VAD HAR JAG NU ATT SE FRAM EMOT?? :'(

Update: jag må låta fet men fuck det, jag ville fan ha min gratis semla!

give me these and I'll be satisfied


träningsvärk!


Godaften alla feta och smala. Har haft ett jobbigt träningspass idag och är öm över hela kroppen.
Jag kommer att gå som en zombie imorgon det kan jag lova. Och jag kan dela med mig att det nästan är fysiskt omöjligt att göra sittups! Jag blev så himla frustrerad när hon sa att man skulle slappna av i nacken. Vadå slappna av i nacken???! Går ju inte! Btw- advokado är fan det godaste just nu. Speciellt när man överröser det med socker. Mums fillibaba!

yoga = (N)

Oh herre min dar vad trött jag är. Inte psykist utan fysiskt. Yoga är inte min grej, nej fy vad frustrerad jag blev under lektionen. Aldrig mer. Efter en portion korv stroganoff, citronvatten och en clementin tänkte jag vara duktig och plugga men nu frågade gänget om jag ville hänga med de. Lockande. Väldigt lockande. Jag tror faktiskt att jag skiter i plugget idag. Hej!

end of the weekend


Med en bulle i min säng och Pretty Little Liars på är jag vaken denna söndag.
I eftermiddag ska jag träna Yoga. Jag är verkligen inte den smidigaste personen. Mitt balanssinne har försämrats med åren så jag får hoppas att jag inte trillar omkull. I övrigt är allt toppen. Jag är pigg. Och gårkvällen var väldigt väldigt konstig och random. Jag hade fun i alla fall. Nu ska jag chilla lite till, ciaoo!

tamponger som tuggummi?

I mitt rum. Jason tar upp en tampongkartong från min byrå.

Jason: Vad är det?
Jen: Jag vet inte
Han öppnar kartongen och inser en grej
Jason: Det är inte tuggummi
Sen tar han upp en och tar det som tops? Min lillebror är skit konstig..

minnesluckor

Sömn är nog en av de bästa sakerna som finns. Ever. Har sovit som en fet ko sen jag kom hem vid 7 imorse. Fyfan vilken bra kväll. Jag vet inte vad de andra tyckte men jag hade en bra kväll. Dock är minnesluckan stor. Från att vi lämnade puben till att vi kom till Helsingborgs central på morgonen är blankt. Så, no memory of retro. sjukt ändå. Ikväll vill jag bara ta det lugnt o kbijköä palla skriva hejdåå

mot dk!

Med ett blått halsband, högklackar, rött läppstift och en jädrans massa ringar är jag redo att ta kvällen med storm! Idag är det födelsedagsfirande för broder som fyller 18 år! Myndig tjej säger hej! Hurra, hurra, hurra till dig soulm! Det ska firas på puben tillsammans med grymma människor och därefter blir det att shakea ass med  pampig musik på retro. Let’s go!


"bölar du också så fort det blåser mycket ute?"

Jag & Emma skrattar åt att hon får nåns röv i facet (bara nästan).
Adina: Bölar du också lika mycket så fort det blåser mycket ute?
Jag brister ut i ännu mer skratt.

Dagens största as garv idag var på spansklektionen (som vanligt på fredagar då man är så trött). Tårarna kunde inte sluta rinna. Skratten kunde inte tystna. Jag skrattade så mycket att jag fick lämna klassrummet (vet faktiskt inte om jag blev utkastad eller ej). Jag stack till toan och skrattade lite för mig själv och torkade bort tårarna. Åh, det är såna stunder i livet man bara älskar :')


Kvällen i DK då jag dog av skratt med steff. En kväll som jag alltid kommer att komma ihåg.

hur svårt det kan vara att sätta på en tshirt

Idag när vi kom hem från dagis skulle Jason klä på sig själv. Det gick inte så bra tyckte jag.
Här börjar det. Han försöker få in sitt feta huvud men det verkar inte riktigt funka.

Varför hjälper du inte mig??

Hihihi ändå kul det här

la la la la (vet faktiskt inte vad han håller på med här).

Här släpper han ut all sin ilska -Hjäääälp miiigggg

Åh näästan!

Yes jag lyckades!

In med ena armen

wiiie I made it!

YEAH!

Sen sprang han iväg för att kolla på Toy Story 3.

Ni anar inte så mycket jag garvade när jag tog bilderna medan han kämpade. Min lillebror kan vara roande ibland istället för jobbig. +

kexchoklad

Det. Har. Aldrig. Varit. Såhär. Gott. Med. Choklad. Förr. Fyfan. Jag. Dör. Nog. En. Smula.
Jag hade lite ryckningar i bussen påvägen hem när jag insåg att jag hade kexchoklad som väntade på mig här hemma. Tog nyss en tugga och det var såhääääär gott! Man uppskattar saker och ting mer när man inte käkar de varje dag. Min mage är nöjd :) Och min mun likaså.

180311

äntligen f-r-e-d-a-g-! Veckorna bara rusar förbi. Om knappt två veckor är det april och om knappt en månad blir jag fucking myndig. Min morgon har hittills beståt av matte, musik och ett avsnitt av Pretty Little Liars. Soft som fän. Ikväll drar vi ut för att fira becka. Denna dag ser ut att bli bra trots vädret. Yeah!

Chuck Träd Älgbroder

Idag, den 18e Mars 2011, blir världens underbaraste människa 18 år. Rebecka heter hon. Hon är min halva. Min soulmate. Min allra bästa vän. Jag hoppas att din dag blir awesome och ikväll ska vi shakea loss och få en oförglömlig kväll! Grattis på 18 års dagen broder ♥
Så mycket vi har upplevt & gjort tillsammans. - Besökt älgarna i Skånes djurpark.

Käkat på Rose Garden tillsammans.

Varit utomlands tillsammans (DK räknas!) och delat massor med skratt, tårar och kärlek. Och mer ska det bli! Du är en äkta vän chuck, det ska du veta. Puss!


pretty little liars


Nehe vet ni vad. Nu har jag gått och blivit besatt i en annan serie. Pretty Little Liars heter den. Jag fastnade redan vid första avsnittet vilket händer mig väldigt sällan. Nu när säsong 3 i OC är slut och ... är borta så är serien ganska död. En skoldag utan OC känns lite sorgligt men nu går vi mot andra tider. Ska glo på ett avsnitt till sen ska jag däcka for tonight. Imorgon fyller broder min 18, herregud.

tillfredsställande

Gissa vem som äntligen har fått sina cravings tillfredsställande?? Har haft avokado cravings hela veckan och nu köpte mamma med sig två påsar. Nu är allt bra igen. Undrar ni varför jag har barntallrikar? Ni tänker säkert "Det är säkert Jasons" men då har ni fel! För det är faktiskt mina barndomstallrikar. Jag har tyvärr inte släppt taget om de och det känns fel att käka flingor eller bröd utan dessa. Känns fel att bli 18 om knappt en månad då haha. Och visste ni att det hette AVokado och inte ADvokado? Jag fick reda på det i veckan. Skumt..
Update: Men fyyyyyyy. Jag förvänta mig nåt godare med avokadon. Den smakade ju bajs. Så nu har jag överröst det med socker. Avokado var mycket godare när det var ADvokado :(

170311




Många feta kramar till dig världens bästa Ems. Grattis på 18 års dagen din gamling!

torsdag

Godmorgon. Bonjour. Buenas dias ja.. you get it. Har en vanlig lektion i skolan som består av OC (vad annars). Eget arbete kan man faktiskt göra hemma (vilket man i princip aldrig gör). Vi fick nyss info om att internet kommer att vara avstängt hela nästa vecka i skolan. Kaos. Jag kan inte föreställa mig en hel skoldag utan en dator. Här ser man hur besatt man är av datorn. Inte konstigt på att ens betyg sänks. Dator i mitt hjärta.

21.22

Gud vad skönt det är att ha tv rutiner igen. Grey's anatomy går på tv nu. Försöker hålla mina ögon öppna för att kolla på det, jag är as trött. Ska lätt däcka dirr efter Grey's. Härmed säger jag godnatt! xx

awesome dog


vill inte

Såhär ska det alltid vara: Summer&Seth och Marissa&Ryan. The perfect OC ♥

Åh nej. Om en stund klickar jag på play för att kolla på det mest hemska avsnittet av OC. Nånsin. Jag vill inte. Jag vet vad som kommer att hända men nu när man har sett om alla känns allt så levande igen. Kollar jag på detta avsnitt ikväll kommer jag att vara deprimerad framöver (okej lite överdrivet men ändå). Usch vad jag fruktar inför detta avsnitt. Sen är det slut på säsong 3 och in på säsong 4. Hej!

dagens sex

1. Magen får smärtor när jag nyser/hostar (träningsvärk hell yeah!)
2. Jason har mer pengar än mig. Han- 100 kr. Jag- 4 kr (y)
3. Jag undrar varför man tycker att små tanter är söta, vissa är ju det.
4. Idag har jag haft min baby (iphone) i en vecka. KING
5. Jag har märkt att killar med solbrillor är såå mycket sexigare än killar utan.
6. Lokalen ringde och tänkte avboka oss men I saved it! Så 18 års festen is still on bitc!.

finally!


Blogg.se har varit cp hela dagen. När jag upptäckte det fick jag genast blogg-abstinens. Not a good feeling.
Men nu är allt normalt igen. Strålande väder men svinigt kallt. Undrar hur många veckor till vi måste stå ut med istiden. Om 20 minuter tar jag cykeln för att möta becks. Sen ska vi försöka möta upp Gustav som har fått sin mobil stulen så det blir svårt att få tag på honom. Puss.

godkvällenssss


Har pluggat "intensivt" i 49 minuter.
Det hade varit intensivt om inte facebook hade varit uppe och mobilen vid sidan om. Annars har jag klarat mig rätt bra faktiskt. Sen har jag kommit på världens grej. Con otras Palabras, gissa spelet? Mitt favvospel through all times- Med andra ord! Catchäng! Hur coolt är det inte att kunna det på spanska också. Coolt or what? I think so. 1 minut till efterlängtade DH börjar. Wiieeee

wfjweofkwpfgkwfgo

FYYYYYY vad gott det är med chilli con carne! Jag hade kunnat käka upp mig själv så hungrig jag är. Har nyss kommit hem från ett träningspass på gymmet. Jag känner mig "fit". Låter lite fel att både uttala och säga. Efter några minuter av OC och lite mer mat i magen ska jag ta och plugga skit engelskan. Hejd¨ååååååååååååå

push me and then just touch me so i can get my..

..SATISFACTION. Jag är besatt.

riverside maddafakka


U-n-d-e-r-b-a-r-t vädår!! Jag nästan kissar på mig så fint det är. Dagens + är att jag är på strålande humör idag och är 110% taggad inför ett grymt träningspass i eftermiddag!
Nu har klassen börjat planera lite inför spanjorernas vistelse här i Sverige om sådär 3 veckor kanske? Lokalfest, hemmafest, utgång, I don't know. Nåt kul ska vi ha i allafall! Det negativa med att de kommer hit om just 3 veckor är att jag fyller 18 år då. Men ja, jag kan väl offra mig och ta och fira det veckan efter eller nåt. JAG ÄR FAN GLAD IDAG FORFAAASEN!!!

ett sms

"Vill du komma och röka vattenpipa med mig Kabbe, Harald & Erik?" - ett sms jag fick av Gustav för 10 minuter sen. Shit vilka minnen det ger mig. Vattenpipa, värme, sommar 2010, gänget. Goda tider det. Kan knappt vänta i tre månader till! Har dock inte bestämt mig om jag orkar ta mig till de nu. Är ju mitt inne i "pluggandet".

powernap

Ojsan.. Jag råkade visst sova en timme mer än vad jag hade planerat. Så nu har jag fått 2 timmars vila, jag kommer få det jobbigt att somna inatt ska jag säga. Usch jag orkar inte göra någonting för tillfället. Är helt slut i huvudet. Hade lätt kunna gå och lägga mig nu men dumma engelskaprovet håller mig uppe.
Vet ni vad jag är sjuuuukt sugen på? Avokado. Chockade? Hade ni gissat på choklad eller godis? Ni hade i alla fall fel, jag är sugen på avo-freaking-cado!

update

Bild 1: Tappade hakan lite när jag såg att det stod 10 grader i dagens metro. Man är alltid så van vid att det står -3.
Bild 2: Ögat fastnade för detta citat när jag såg namnet Chuck. var bara tvungen att ta en bild.
Bild 3: Såhär brukar det se ut under en skoldag. OC och lite bloggläsande. Fint.

smile like u mean it

Hej Måndag! Känns som onsdag. Vi har religion nu men ingen verkar göra ett skit. Vissa kollar på BigBrother, somliga chattar på FB och andra glor på OC. Jag räknar dagarna till vår lokalfest och till på fredag. CAN'T WAIT!
Ps. Är det bara jag som blir stressad av att sms och chatta?

happiness

Jag låg i sängen och kollade på Pretty Woman, sen for det 1000 tankar i mitt huvud. Att jag faktiskt är lycklig. Bortsett från ekonomiproblemen och så är allt helt bra. Jag menar kolla:
- Jag fick äntligen min iphone
- Jag har världens finaste människor till vänner
- Nästa helg kommer bli awesome!
- Månaden därpå kommer bli fullständigt underbar
- Jag har världens finaste mamma
- Åker till Spanien i Maj.
perfekt helt enkelt. Yeah.

jaha

- Just nu är jag skit trött

- Är fullständigt kär i min iphone ♥

- Är konstigt nog inte sugen på något sött

- Jag vill börja gymma pronto!

- För första gången längtar jag till min 18 års dag.

- Nu ska jag skriva dagbok.

xx




glaaaaaaaad


Sitter vid skrivbordet för första gången på väldigt länge.
Ända sedan vi fick våra datorer från skolan har jag degat i sängen med laptopen antingen på knäna eller på magen (nu känns det som att jag är steril). Men iallafall off the topic- jag har tagget inom mig. La just på luren efter en lång pratstund med käre kusin Kim. På tisdag börjar vi på ett skit bra gym! Jag läääääängtar!! Vi har redan lagt upp ett schema. Sen ska jag försöka bli nyttig också. Men nog om det- nu ska jag kränga kladdkaka och glo på solsidan ♥

pretty woman walking down the street

Jag lever. Har inte pluggat så mycket idag. Lyckades göra andra saker, som listor, shoppinglistor, inbjudningslistan till 18 års festen och ja annat strunt som inte tillhör skolan. Ikväll kommer Pretty Woman på tv3. Jag har alltid velat se den filmen och nu har jag chansen. Yeah! Och det här med min ekonomiplan funkade inte, jag är helt enkelt inte den människan som kan spara pengar. Jag kommer bo ute på gatan när jag blir stor. Längtar.

redan söndag


Uppe med tuppen! Har fått en förfärlig hosta som vägrar lämna mig.
Jag brukade tycka om att hosta men nu är det bara jobbigt. En grej som jag älskar är att hicka! I loooove it. Jaha, söndag igen. Dagen då man alltid har ångest inför den kommande morgondagen. Men jag räknar dagarna till broders 18års dag, så det är lugnt.
Min dag blir ganska lugn. Ska försöka söva ner plutten (inte droga ner honom om ni tror det), sen ska jag se till att plugga och dricka mängder av te. Och ja, sen ska jag försöka planera min ekonomi lite och se hur jag kan tjäna extrapengar. Hatar att vara pank! Tjenamoss!

min största önskan just nu

är att få uppleva smaken av dessa underbara macarons.
'

våra mobiler / miniträvling

Före. Från vänster: Miniträd och Minigrävling
Efter: har tyvärr inte kommit på nåt namn än (det kommer, vi lovar!)
Vilken skillnad! De var helt färgglada och nu är de svarta och sorgliga. Men men, cooola.

fredagsmiddag med broder

Kolla kolla kolla - vad jag och broder fixade till middag. Inte värsta lyxmiddagen men gott var det, min kladdekauga till efterrätt gjorde pricken över i:et (förutom att vi var proppmätta efter huvudrätten och alla grönsaker och apelsinerna). Om en stund händer det grejer, hoppas vi.

detta är väl inte fusk? Eller?

Medan Emma skrev sitt prov igår skrev jag det här till henne (hon såg det) men det räknas väl inte som fusk??

gissa vad jag gör?

Gissa vad jag gör just nu i denna stund? You can't believe it 'cause I certainly don't! jag pluggar! Jag - Jennifer, pluggar. På en lördag! Hur förvånatsvärt är inte det? Jag chockar mig själv varje dag. 

i ugnen

Det blev yoghurt till frulle. Men sen tyckte jag att det inte var tillräckligt med socker i. Så gissa vad som ligger i ugnen nu som jag gjorde på 10 min?

Nej.. inte bajs för er som fick upp den tanken direkt när ni såg bilden.


Jag lämnade rätt mkt kvar i dunken för jag ville käka upp smeten (godare än själva kakan). Nu är jag mätt. Btw, imorgon är det baka kladdkaka dagen faktiskt! Carro kommer lätt göra en och hon gör världens godaste kladdkaka (godare än EH's)! Slå det va!


ge mig sol för fan!


Jag kan inte bestämma mig om det är soligt eller molnigt ute.
Dumma Sverige väder. När ska våren ta och komma?! Idag är jag suuupertrött. Vill sova bort hela dagen, men no can do. Till frukost vill jag bara ha godis, pannkakor med mycket grädde. Stor craving på det asså!
Ikväll ska jag ha en awesome time med mina favoritmänniskor. Yes indeed.

-


powernap ftw

Jäävlar vad trött jag var när jag kom hem (och nu)! Jag somnade under middagen (satt i vardagsrummet & glodde på tv, hade inte käkat upp, lutade mig tillbaka, blundade lite och somnade...). Och fram tills nu har jag powernapat. Så jäääkla skönt. Jag hade de sjukaste drömmarna någonsin som innehöll bad i snön, tjejskrik och ballong fyllda med färg som skulle sprängas i munnen. Jag skulle mer än gärna ligga kvar i sängen och snooza lite till men världen har andra planer för mig ikväll. Så byebye!

fredag i skolan


jag & ems på matten imorse- tired much?

Ännie och killarna där bak som nördar sig. Så ser det ut typ varje dag i klassrummet.

Skolans projekt. Alla elevers handavtryck på en duk. 300 elever typ?

40% (tror jag) i klassen hade vita converse idag, ändå coolt.

Vädret har pms denna fredag. Ena minuten är det grått och sorgligt, 40 sekunder efter blir det solsken och glädje! Jag föredrar det andra med solsken & så. Väntar på att Emma blir klar med spanskprovet. Annars då - äntligen helg va? Och vädret har lämnat det gråa och regnet för dagen, så vi inviger helgen med solsken! Skolan hade nåt konstigt "projekt" idag, kolla på bilden med händerna. Det skulle stödja nåt med barn.


just nu





Folk har snackat hit och dit om att B&J's glass Half Baked är så fruktansvärt god och att jag måste prova den.
Så idag slog jag till! Och den var inte dålig den glassen! Jag ger den 5 av 5 stjärnor, definitivt. Den är verkligen värt pengarna & super god, speciellt när man är hungrig.

Juste ja! Om en månad...

....fyller en cool tjej 18 år! (jag alltså). Det hörs kanske lite lame att höra, men jag är faktiskt inte redo att bli 18 än. Jag saknar barndomen och vill inte lämna det än. Att bli vuxen är så läskigt. Men samtidigt- freeeeeedom! Bra att jag har en månad på mig att förbereda mig.

de pratar finska


06.14. Igår morse. Jag var trött. Satte igång Bilar till plutten. Råkade ställa in så att de pratade finska istället men brydde mig inte mer om det, Jason kanske inte fattade ändå. 10 minuter senare - när jag väl stod i badrummet..
Jason kommer springandes:

Jason: De kan inte prata!
Jen: Va?
Jason: De kan inte prata!
Han fattade alltså att det inte var svenska de snackade i filmen. Vi går till vardagsrummet.

Jen: Förstår du inte vad de säger?
Jason (samtidigt som han gör en konstig min): Nej
Jag skrattar! Ofta han fattade att det inte var svenska, vilket snille till lillebror jag har.

är vintern tillbaka?

Jag som trodde att vintern hade lämnat oss och att våren var påväg. Guess I was wrong. 
Jahapp, vintern är tydligen tillbaka i Malmö. Det snöade imorse, haglade igår och nu regnar det, mysigt... Kom nyss hem efter att ha gjort lite ärenden. Min kväll skulle egentligen bestå av ett trevligt sällskap hos broder med gänget men det sket sig. Lika bra det i och med att jag har spanskprov imorgon och jag inte har pluggat ett skit. Kanske dags att börja? Nu ska jag försöka tvinga i mig middagen (käkade hemmakvällsgodis som förrätt, typiskt mig).

09.56

Idag är inte min dag. Jag är sååå trött. Min dumma iphone väckte inte mig imorse. Jag dampa och kasta den i väggen (skoja, som att jag skulle göra det mot min bebis). Just nu håller jag på att somna, 4 minuter kvar till nästa lektion. Kill me. ååöä¨ä'
EJNFiejgnepo

underbar tisdag

Hoppsan vilken urkass bloggning det blev idag. Jag har strosat runt på stan med becka från klockan 15 idag & tagit de första bilderna på iphonen. Har hittat en massa men avstått (duktig non-shopaholic som jag är). Haffade en svart spetsig grej bara. Vi bestämde oss för att käka middag på Thai. Min tunga höll på att trilla av så starkt det var! Men as gott! Sen blev det spontan träff (är det ens ett ord?) med gänget. Denna dagen har varit allt annat än tråkig! Nu ska jag nog gå och blunda. Sov gott!
Update: Oj! Ser att det står "Underbar tisdag" på rubriken. Jag skyller på att jag var trött.

min sista fria kväll


De senaste dagarna har jag levt på oboy och vita rostade mackor med jordnötsmör på.
Kanske dags att byta diet? JAAAJA, hell no att jag gör det. Det min mage vill ha ska min mage få! Men jag kanske borde dra ner lite på sötsakerna så jag slipper diabetes genom åren. Tänk er att aldrig få äta nåt sött, jag hade nog dött (hihi rim). Socker ger mig kraft att leva! Haha, det lät chuckigt!
Annars då? Jag har lekt lite med min nya mobil, fattar noll. Inga nummer finns kvar, inga bilder (sadface) och inga låtar. Och jag kan inte vara upp till 1 ikväll heller, för imorgon blir det back to reality. Wiieee.

titta vad jag numera äger

Min nya älskling. Nu lämnar jag minigrävling som har varit med mig i 4 år genom allt. Genom vatten, genom svett och faror. ALLT! Nu börjar jag på nytt med min sprillans efterlängtade iphone4. Hej Hopp! Jag är glad!

röst som en man


Oj! Jag satte väckarklockan på 11 men stängde nog av den i sömnen, vaknade för 10 min sen.
Jahapp, min sista dag där jag kan sova hur länge jag vill, imorgon blir det nya tag. Träffa alla i klassen igen, ta igen all skit som jag har missat. För övrigt är jag fortfarande hes, och det har blivit värre med tanke på att jag har fått hosta också. Jag har inte sjungit på omkring 3 veckor och jag saknar det så himla mycket! Asså rent allmänt, inte bara sånglektionerna. Lite svårt att sjunga med när man har hög musik och rösten låter som en borrmaskin. Snälla stämband, bli bättre snart!
Kolla vad jag nyss märkte - inlägget publicerades 13.37, eliiiiiiiit. Awesome!

hej tisdag


Sista dagen av "lovet" och det är tydligen fettisdagen idag
vilket innebär att man ska kränga semlor. Klockan är knappt 9 och jag har redan kollat på ett avsnitt av OC. Lämnade plutten imorse. Jag kände att det var vår i luften. Det har blivit nån grad varmare och solen har varit hos oss i några dagar nu. Jag gillar det! Nu ska jag försöka somna om.

tårar

Jag är den tjejen och har alltid varit den tjejen som nästan aldrig gråter till filmer och serier. Jag har bara gråtit till en film, den mest otänkbara, nämligen Pearl Harbor. Jag grät inte till The Notebook eller Titanic (som de flesta tjejer oftast brukar gråta till), nej utan jag grät till en krigsfilm istället. Och jag har inte gråtit så mycket till en serie förrän OC. Under tre avsnitt har jag fällt tårar och jag vet att det kommer fler sorgliga. Konstig tjej den där Jennifer.

lever livet


Mackor med jordnötsmör, OC, liggandes i sängen är livet just nu.
Jag är proppmätt, seg och jag njuter av ledigheten som är kvar. Jag har inte pluggat på ungefär två veckor och jag längtar inte alls till att få börja. Sen fick jag nyss reda på att hela klassen sticker till Göteborg den 25e Mars, över helgen eller dagen, I'm confused. Aja, men just nu är allt bra och jag lever livet.

plocka fram conversen

Igår invigde jag mina converse för första gången i år. Det var ett misstag. Mina fötter frös till is & det gjorde ont att gå. Men idag passade conversen till vädret. Jag tror att det är dags att ta fram alla vår skor / jackor och främst - solbrillorna! Börjar det snöa igen tar jag mitt pick och pack till thailand eller nåt och stannar där tills Sverige känner sig redo att ta emot värmen. Jag tror att de flesta i Skåne är trötta på istiden nu.

abstinens

JISSES VAD MYCKET JAG VILL HA! Jag har inte shoppat på riktigt på flera månader. Anledningen? Pengarna går till mat, nöjen & festligheter. Jag har alltså prioriterat allt det framför kläder smycken etc. Men nu jäklar ska jag unna mig lite. Köpte dock inget idag, dreglade bara över vissa plagg och smycken som jag kanske tar och köper på onsdag då jag och broder ska ta en shoppingrunda. Men jag har min gräns, ska nämligen betala till gymmet också, och den jädrans lokalen. Att man alltid ska ha ekonomiproblem va..

ny dag, ny vecka


Stuudiedaaaag!
Så jävla härligt livet är just nu. Jag har i stort sett haft lov i två veckor och det är inte slut än. Är ledig imorgon också! Vaknade 8 imorse och var superpigg! Jag blev helt rastlös- jag som brukar sova till 2. Men jag lyckadess somna om. Nu är jag vaken och om en stund drar jag och mamma till stan. Mother & daughter day. Jag har seriöst inte spenderat ensamtid med mamma på över ett år. Sjukt?
Jag tror att våren är påväg (jag lovar). Vilken bra start på veckan, sol, OC och hög musik! Glad Jen säger godmorgon!

Min söndag i bilder


'
God fika på EH med broder. Vi planerade lite inför olika festligheter i framtiden och blev oerhört taggade! Att befinna sig i västra hamnen fick mig att längta till sommaren. Alla varma och lata lovdagar där, åh. Kan snabbt sammanfatta att min söndag var mysig med världens bästa vän.
Ps. Måste verkligen ta och skaffa en ny kamera...

mot ljusare tider


Har kollat igenom alla bilder på datorn och rensat lite.
Och jisses vad många bilder jag har, jag får nostalgi så mycket jag saknar de gamla tiderna. Från 1an på gymnasiet till sommaren 2010. Samtidigt som jag lyssnar på det snurrar i min skalle längtar jag till sommaren! Och solen utanför mitt fönster får mig inte att längta mindre.

söndagar ♥


Baksmälla.
Nä skoja bara med er. Jag mår 98% bra och allt står rätt till i mitt huvud, nästan. Saft är min älskling just nu, så himlans gott! Solen skiner denna söndag & senare ska jag fika med broder vilket gör dagen ännu bättre än vad den redan är. Och kanske, bara kanske, så cyklar vi till bo01 för att ta årets fina solbilder. Annars då? Jo jag är forfarande hes, värre än igår faktiskt. Nu har jag nästan ingen röst kvar. Juste ja, och igår i bonnalandet var super! Det blev inte som jag hade tänkt mig- det blev bättre. Och människor som jag inte hade räknat med att komma kom till kröket. Well I had a blast. Det blev inga super bilder heller, broder stod för bilderna. Gissa vad jag ska göra nu? Japp- OC ♥.

byebye

Hej. Efter många om och men så hänger jag med becka, Hampe och resten av gänget till Dösjebro där det tydligen händer grejer. Hoppas på att jag kommer hem levande ikväll. Ha en bra lördag.

1000 inlägg förstörd

Fan fan fan fan fan fan fan dubbelfan! I veckan hade jag 993 inlägg på bloggen. Och jag tänkte göra mitt 1000e inlägg speciell. Nu kollade jag och såg att jag redan hade 1005. BALL, verkligen!!
Men tänk att jag har 1000 blogginlägg, ändå rätt coolt. tusen inlägg om mitt onormala liv.

bakar en liden kauga

Hej. jag har nyss bakat lite haschkakor. Haha skoja bara, det ligger en mumsig kladdkaka i ugnen. Jag längtar tills den blir klar. Det enda som fattas är lite grädde. Och imorgon hoppas jag på att jag och broder går ut och fikar för jag har abstinens för EH. Men just nu ska jag njuta av min egen kaka gjorda av mina älghänder (tassar?).

ryggsäcken på rätt sida?

Jason: Titta! Hejdåååå, jag ska till skolan. Titta på min väska.
jag kollar och ser det här:

Fel eller?

Nu blev det rätt.

Pekfingret skulle egentligen vara "tummen upp".

Försökte än en gång. Det gick inte så bra.

godmorgon lördag

åh vad jag längtar till sommaren.

Morsning korsning people. Jag är uppe, plutten är uppe men framförallt - solen är uppe!
Glad tjej här! Är våren här? Jag menar, det är ju ändå Mars, hoppas hoppassssss! Blev väckt av Jasons fina sångröst, han satt bredvid mig och sjöng till massa barnlåtar. Jag låg och fnissade och försökte att inte avslöja att jag var vaken (orkade inte gå upp). Det mesta av hans ord var "fle lele fluflo", fint.
Ännu igen kollar han på Bilar & käkar frulle. Dagen kommer att bli låång. Önskade att jag var i stan och shoppade istället för att vara inomhus när solen skiner, but but. Ska försöka vila lite medan han är inne i filmen, haj!

"smakar som cirkus"

Gänget och jag är inne på hemmakväll för att handla lite gott. Vi står i kö till kassan & ett "intressant" samtal pågår mellan killarna.

Omar: Vad smakar den läsken? (David ska köpa en Trocadero läsk, nån konstig)
David: Jaa, rätt svårt att förklara. Typ frukt?
Gustav: Det smakar typ som cirkus.
Alla gör fuckface.. Hur smakar cirkus egentligen gustav? Visste inte att det fanns en smak som hette cirkus, men tydligen så existerar det.

----------------

Vi står i Davids trapp och väntar på att Gustav ska knyta sina skor (alltid). Sen reser sig Gustav upp, tar sats och hoppar det högsta han kan och går iväg.

David: Öh Gustav, du knöt bara ena skon..
Gustav kollar ner, suckar och går tillbaka till trapporna för att knyta sin ena sko. Me on the other hand, skrattar ihjäl mig. Gamla goa gänget- ger mig alltid magmuskler.





bra kväll

Kom nyss hem från en as ball kväll hos david. Fyllesamtal från File. Skratt åt allt (trötta?). Jag kan inte mer än säga att jag har världens bästa vänner. Men jag har inte riktigt tänkt på att jag har det. De finns där för en, man skrattar alltid och man är glad när man är med de. Jag är lyckligt lottad- faktiskt.

stanna inne?

Syns det att jag inte mår så bra?

Det kanske inte är en så bra idé att sticka ut ikväll.
Börjar må sämre igen. Jag ogillar mina celler och mitt immunförsvar förtillfället. När jag blir frisk ska jag käka mängder med c-vitaminer, frukt, grönsaker och allt sånt bajs. Jag skulle med gänget hem till emelie ikväll, och det vill jag. Jag har levt i OC's värld i fyra dagar nu, dags att gå tillbaka till my real life. Nu ska jag i alla fall måla mina naglar rödrosa, ciao!
Update: detta är mitt 1000e inlägg på bloggen, huuuur coolt? :D

.


ut mot nya äventyr


Efter att ha vaknat halv 2 och sedan kollat lite på OC ska jag ut och hämta plutten.
Sen hoppas jag på att mamma håller det hon sa igår - att vi går och kollar på min iphone. Annars då? Är det okej att svettas som en man när man inte mår bra? Eller det kanske är ett gott tecken på att kroppen gör framsteg till att bli frisk? Hoppas på det andra alternativet. Idag är det första gången som jag lämnar lägenheten på några dagar. Och jag går inte rakt ska jag säga er..

är det fredag idag?

Hej små tjockisar. Jag är uppe. Ni undrar säkert "Hmm vad gör hon uppe såhär tidigt, hon ska väl inte till skolan när hon är sjuk?". Ja kära ni, min lillebror är anledningen till att jag är vaken. Dricker te och kollar på Bilar. Hatar att ha ont i halsen, att dricka te för att göra halsen bättre är en MYT! Och jag låter som en man i rösten, en ank-man (en anka som är en hane), fint va? Äntligen helg? För er dock, jag har väl haft en veckas "extra lov" nu. Hade dock önskat att jag var frisk istället but but. Nu ska jag fortsätta att dricka mitt te och göra lillebror sällskap.

choklad


Johnny kom just hit med lite choklad för att han tyckte att det var synd att jag var sjuk.
Ibland undrar jag om han vill att jag ska bli fet eller nåt. Snäll tanke dock! Att han gav mig choklad, och inte att jag skulle bli fet delen.

GISSA VEM SOM SKA FÅ EN IPHONE IMORGON?

Vid matbordet ikväll.

Jen: Vad gjorde ni i Burlöv då?
Mamma: Vi hann inte köra dit så vi åkte till Mobilia istället.
Jen: Aha okej
Mamma: Jo juste. Du följer med och hämtar din iPhone imorgon va?
Jen: Va?
Mamma: Ja jag och Johnny beställde en till dig så vi hämtar den imorgon.
Jen: VAA?!
Mamma: Ja, så hämta Jason imorgon så kommer Johnny och hämtar oss sen åker vi dit.
Jen: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JA JA JA JA!!
Näärå inte alls glad.

jag har inte dött om ni tror det eller nåt


Usel uppdatering men jag har legat i sängen de senaste tre dygnen och dött långsamt.
Hade feber, var svag och mådde allmänt dåligt. Tänkte att det ändå bra att jag var sjuk för då kunde jag ha mer tid till plugget men min hjärna är inte riktigt kapabel till att plugga när jag har feber. Så de senaste 48 timmarna har jag legat i sängen och haft OC maraton. Min nya drog. Tror faktiskt att den slår HIMYM, believe it or not. Men idag mår jag i alla fall bättre, dock är halsen fortfarande svullen och halsmandlarna är fortfarande lika stora som plommon. Ja, jag ville bara säga att jag lever i alla fall. HEJ!

RSS 2.0