Hej subway!

Säg hej till den nya anställda på subway! Hade SÅ kul idag! Brukar inte ha så kul på jobb. Ny arbetsmiljö osv. Känns bra. Kändes dock inte så bra att vakna upp halv 6 imorse.

Om en stund ska jag iväg och träna core. Tredje gånger denna veckan jag tränar, håller på att bli ett träningsfreak och det känns skit bra!


lördagens bravader!

Igår då? Jo igår var det Annas 20 års fest vilket betydde att HELA gänget befann sig på plats i Limhamn. Massor med främlingar också. SKIT bra kväll!
 
+ Skrattade typ varannan minut kändes det som
+ Skojade med Annas föräldrars underkläder 
+ Käkade chips i duschen med broder
+ Fick käka god kaka
+ Skrattade åt smeknamnen vi kom på
+ Meningen "Garlic vilar/garlic är aktiv" gav nog skit många skrattanfall igår
 
osv osv.. Inga minus från igår i alla fall! Fester med gänget är alltid så givande. 
 
Skrattattack pga Truls BJ skämt
Fin trio 
Jag diggar att snubben alltid får samma cp min på våra fyllebilder ♥
Brrrroder och moi
fint
Ville bara ta en bild med chuckie men såklart så ska Bamse tränga sig in i bilden...
:...men jag löste det genom att vinkla lite på kameran
Och så avslutar vi med en bild på mig och Jerry! 
 

Fredagens bravader!

Och så var den roligaste helgen på länge över... Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde i helgen på skit länge. Känns som jag fått på mig 3 år extra att leva. I fredags befann jag och tjejerna på KB, det gick från glädjetårar till "ledsen tårar" eller vad man nu ska kalla det. Kvällen var som en berg och dalbana. 
 
Från glad till ledsen
 
 
+ Skrattade åt Markus och hans vänners konstiga beteende. 
+ God bål på förfesten
+ BILLIG taxi för endast 60 kr var från Lund till Malmö. Riktig wtf pris.
+ Käka god Redfellas sallad i taxin som jag fick av broder.
+ Trängde oss i kön så vi kom in efter 1 minuts väntan
+ Fick äntligen träffa alex som jag inte hade träffat på dagar. 
 
- Glömde klackarna på förfesten så jag fick dansa som en dvärg.
- Grät hysteriskt när Sjölund sa hejdå "föralltid"
- Dålig musik 
 
Det var min fredag alltså! 

inte vad jag hade tänkt mig

Min lön. Det var inte som jag hade tänkt mig. Jag fick mindre än vad jag borde ha fått. Ska ta och klaga på chefen. Detta betyder alltså att jag får leva på endast 100 riksdaler denna månaden och allt kommer att försvinna imorgon kväll då vi ska festa.. Kul och smidigt eller hur?
 
 
Men det får gå, endast 4 veckor kvar tills vi for i London och där kan man få shoppa osv. Men ska försöka att ej spendera varenda slant! Annars då? Tog mig en "powerwalk" med broder runt parken idag. Kallt var det. Men ack vad skönt att solen sken. Det värmde. Faktiskt. 
 
Förövrigt saknar jag mannen min något så fruktansvärt. Man kan inte ens snacka med snubben då hans lur är sönder och han befinner sig i Göteborg i nuläget. Inte ok. Ska trösta mig med Michael Scofield och chailatte. 

mina droger atm

 
 
 
 

lill-lördag

Tjabba tjena! Vilken onsdag jag har haft! Steg upp tidigare bara för att gymma (hur grym är man då?) Gymmade extra hårt idag och det känns asså... Man vill liksom gymma varje dag för att få snabbare resultat men det funkar ej.. 
 
Fick mig en chock idag på jobb. Fick komma till kontoret tidigare för att göra mitt första uppdrag som coach! Men fan vad jag inte passar som coach asså haha. 
 
Mindre än en månad kvar innan vi for till London, taggar som fan! :)

ny avdelning

Hej! Idag hade jag världens träningsvärk både i magen och gumpen, känns så jävla bra! Imorgon ska jag kötta igen! Fast denna gången med sällskap :D 
 
 
Fick pröva på att jobba på andra avdelningen på jobb idag. Tiden gick snäppet snabbare där men ack vad jag saknade mina vänner på min avdelning.... och min coach såklart. Nu är jag hemma i värmen och har vräkt i mig allt från fyra bullar till makaronisoppa och chailatte såklart. Hatar att vara mätt, skit äcklig känsla. Man ska vara sådär lagom mätt om ni förstår. 
 
Ni förstår inte så mycket jag LÄNGTAR till helgen asså! Denna veckan går dessutom ovanligt snabbt! Prisa gud att det är lön på fredag också! Kanske kan unna mig lite shopping? Ja. Svaret på den frågan är alltid ja. Alltid.

hejsan måndag

Det känns inte alls som måndag idag eller vad tycker ni? Jag hade en skit bra måndag, ett gympass på dagen, ett möte med chefen och ett väldigt ovanligt snabbt pass på jobb ikväll. 
 
Har tröttnat på fittsnön nu. Det räcker. Mina fossingar saknar klackarna.. och jag orkar inte med lager på lager anymore hörreni.
 
Juste, har jag nämnt att jag blivit befodrad på jobb? Fått ett erbjudande om att bli coach för de. HUR BALL? Jag blev chockad och glad när chefen ringde mig i helgen och frågade. Vi får se hur det går! Känns skönt att bli befodrad, har aldrig någonsin blivit det förut. 
 
Denna veckan kommer bli skit bra. Har planer varenda dag och sen ska jag satsa extra mycket på gymmet och dessutom ska vi till KB på fredag och på 20 års fest på lördag. Många +++++ till denna veckan alltså!

Gårkvällens bravader

Herregud vilken kväll. Blev ingen Danmark. Vi hamnade i Helsingborg (bajs stad nr 1) och festade där istället. Lyckades lura folk att vi befann oss i Norge istället... Hur dum kan man va för att tro på det egentligen? Haha!

Kom hem 7 imorse och idag är jag lika död som en sten. Vill sova bort hela dagen. Kul hade jag iaf! Eduardo flabb, Norge flabb osv. Finaste favorittjejerna!

Sen kanske jag möter upp gänget för att uppdatera om vad som hände på deras fest igår. Nyfiken


Mot Danmark?

Efter många om och men blev det ikväll vi ska dansa loss i Danmark. Dock vet jag inte om det blir dk 100%. Ska bli fett kul att träffa tjejerna igen.

Får väl se var kvällen för oss


hej fredag

Ni anar inte så skönt det är att det är fredag! Har njutit men dock inte fått sovmorgon men vad gör det när det är freeeedag! Skulle bara gå till mobilia för att köpa ETT nagellack som jag cravear men färgen var slut så jag köpte två andra i typ samma nyans (typiskt mig som alltid har beslutsångest) för att trösta mig själv.. 
 
Trots att jag vill till Kb so bad ikväll får jag skita i det för att vara extra pepp inför imorgon. Jag ska äntligen ha en reunion med favorittjejerna från klassen och sen dansa loss i DK! 
 
Och om en stund ska jag hänga lite med gänget som jag inte har träffat sen nyår (WTF?!).
 

Välkommen helg!

Aaaaaaahhhh orgasm i hela kroppen! Så skönt att det är helg asså! Tänk att jag lyckats jobba från söndag till idag UTAN att skolka?! Jag gör framsteg.

Tog en runda på stan idag för att endast införskaffa träningskläder. Det gick inte så bra ska ni veta. Blev av med 500 riksdaler. Det var träningsbrallorna som rånade mig. Nöjd är jag i alla fall.

Nu ska jag ta det lugnt, måla naglarna i mitt nya lack och bara njuta av att det är helg och dessutom tagga inför helgens festligheter. Me gusta!


22.34

Tjabbare! Sitter och dricker min tredje kopp chailatte idag, kan inte få nog! Trodde att man skulle tröttna efter några koppar och inte njuta eller ens vara sugen på det men ack vad fel jag hade. Jag är mer beroende än trött på det. Moder min förstår inte var all mjölk försvinner för hon köper mjölk varje dag haha......
 
Kollade igenom hårddisken igår från 2010 och hittade denna underbara bilden på mig och chuckies. Kolla så glada vi var för EN ynka bild! 
 
Så fort jag får lön ska jag köpa två burkar till på Espresso House så jag inte behöver oroa mig att det är slut sen när jag är pank (smart kvinna här). 
 
Jobb var trevligt, nya människor som inte vet vad de har gett sig in på och 25 sälj! Jag har blivit lite som en smygcoach för alla frågar mig om tips. Peter om du läser detta vill jag bli coach och få fast lön tack! Idag har jag även gymmat och det har fått mig att inte vilja dricka för det förstör musklerna, ilandsproblem fo sho. 

Winter wonderland

Whaaaaaaat!!! Såååå mycket snö det är ute! Är både glad och ledsen. Blev helt arg när jag insåg att det var snö överallt men sen när man ser att snön har lagt sig så fint så fint på trädkronorna så blir man glad. Synd bara att julen och allt det där är över annars hade det varit soft.

Tänkte dra till gymmet idag och träna lite men det värker över hela kroppen (good job jen!) så vi får se vad jag gör!

Nu: sitta och stirra ut genom fönstret och beundra snön med en kopp chai.


subway sucks

Det gör det verkligen! De har skjutit upp utbildningen två gånger nu och tydligen ska den öppnas i slutet av februari. Liiiiiiiite panik imed att jag åker till London i mitten av februari så jag kommer missa en del. Men jag ska satsa på Responde nu i alla fall så jag kaaaaaaanske får en femsiffrig lön nästa månad i alla fall, om det ens är möjligt för det snåla skit företaget. 
 
Idag har jag faktiskt tränat alldeles själv på gymmet, hur duktig?! Benen, gumpen och magen värker, me gusta! 
 

längtan till helgen

Helgen är inte ens över och jag längtar redan till nästa helg. Det känns faktiskt som måndag idag imed att jag jobbade (duktig jag är som inte skolkar). Jag taggar sjukt mycket till helgens bravader. Ska ha en fede middag med tjejerna och sedan utgång! Min coach ska tydligen också ut samma kväll som oss (bara man inte stöter på honom) men kul hade det varit ändå! 
 
Slog mitt rekord och fick 29 sälj idag, stör mig att jag inte fick 30.. Nu ska jag tagga mer inför helgen!

i väntan på honom...

Äntligen får jag träffa min man! När han åker bort saknar man honom ännu mer än när jag åker bort.... Inte kul att bli lämnad helt enkelt. Har i alla haft en väldigt bra kväll med Kim och Ashley i alla fall. Har saknat att vara uppe halva natten för att bara käka massa gott och glo på film tills man somnar med de. OCH jag är så JÄVLA festsugen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Nu ska jag pussa på alex ♥♥ 
 

Just nu

Godmorgon! Sov som en bebis inatt, och drömde tusen drömmar- att vi tog studenten, att vi satt på mc och hade studentmiddag osv. Just nu ligger vi fortfarande i sängen. Kim sover typ fortfarande, Ashley håller på med luren och jag börjar bli hungrig.

Igår bakade vi knäck som blev daim. Mästerverk! Och jag ska äntligen börja läsa "50 shades of grey" hoppas den är så bra som de flesta säger!


Jag och mr Random

Bad Kim ta några bilder på mig och pilatesbollen och när jag fick tillbaka luren ser jag det här.... Tur att varken han eller jag märkte det.


Hej gymmet!

Sååå skönt det var! Hela min kropp är dock inte ömt, endast ben och armar. Vilket pass asså! Jag nästan dog. Har inte tränat på över ett år och nu hoppade vi bara in och körde på. Skönt var det efter i alla fall. Ville döda mig själv under passet. Min kondition är sämst.

Förövrigt saknar jag Alex. Hans lur är sönder så man kan inte ens snacka med snubben. Tur jag har ash och Kim som sällskap!


goodmorning friday

HEJ FREDAG! Känns verkligen som fredag idag, solen skiner, jag är ledig fastän att jag egentligen skulle jobba. Idag är jag dock kluven, är på festhumör men ändå på chillhumör så jag vet inte vad jag ska göra ikväll faktiskt. Pojkvän har lämnat mig för Göteborg med jobbet, där lär han festa som en galning............
 
Men nu har jag all tid i världen att vara med ash och kim också :D Och ikväll ska jag ta mitt första pass på gymmet. GUD vad jag är taggad! 

Dag 3 – Det här stör mig

 

  • Människor som inte svarar på sms (farligt om jag har pms då jävlar blir jag förbannad)

  • Inte för att vara sån men asså jag stör mig på folk som luktar. Jag menar – duschar ni aldrig? Har ni hört talas om deoderant? Mina näshår liksom bränns.

  • När andra är bättre än mig, speciellt på jobb.

  • Vasrösten

  • När Whitney i The Hills alltid lägger till ett ”K” efter hon har sagt ett ”ng” ord. Ex: Hon uttalar amazing amazingK och thing för thingK osv... VARFÖR lägger du till ett K för Whitney?!

  • När man är vrålhungrig och mamma segar med maten så man går och småäter en massa annat så man inte pallar middagen sen.

  • När reklam kommer mitt när någonting spännande ska hända på tv.

  • När man har skrivit en bibel på sms och det enda man får tillbaka är ett ”Haha” eller ”okej” eller värst av allt ”Va?”

  • När folk sitter och stirrar på en

  • Folk med dålig andedräkt

  • Malarna i mitt rum som käkar på mina kläder! Hittar inte de jävlarna.

  • När alex sover med mig och han ska upp tidigt dagen efter, sätter på alarmet och snoozar typ minst 5 ggr. GÅ UPP!


Torsdag

Redan torsdag?! Dock är det redan helg för min del. Tog mig en ledig dag då Bacon ska komma hit. Dessutom ska jag till KANSKE skriva på lite kontrakt idag. Får se hur det går. Blev väckt på det sämsta sättet - någon ringde mig. Det var min chef på subway. Palla förstöra min sömn. 
 
Vet ni hur PEPP jag är på att dra till gymmet och bara träna ihjäl mig. Resultatet ska vara så att i slutet av passet ska jag gå som bambi! Mina ben ska darra när jag lämnar gymmet. Nu måste jag göra mamma och hennes väninnor sällskap. LUNCHTIME!

Dag 2 – Min första kärlek

 Åh, jag läste igenom inlägget från 2011. Jag hade inte ens upplevt första kärleken än. Hur roligt?! Jag kunde knappast ana när jag skrev det inlägget att jag skulle stöta på min allra första riktiga kärlek den kommande sommaren. Men back to the subject – jag har upplevt kärleken ja, jag upplever det nu faktiskt. Med alex. En underbar människa, människan som gör mina dagar helt ljusrosa. Han är faktiskt den första jag någonsin sagt de tre orden till (förutom vänner och familj såklart, you get it). Och ack vad snygg han är! 

 

 Jag och Alex när vi bara var vänner. Detta var på min och chuckies 18 års fest. Vilket lammkött han va!

NU- ser ni hur båda har växt till sig? Och vilken sexbomb snubben har blivit asså..................

Vi var till en början just friends men han fick upp sitt intresse för mig och jag blev skraj som vanligt och spelade svårfångad. Han lyckades fånga mig efter ett halvår hehe... Nu lever vi lyckliga i alla våra dagar trots att sagan inte är slut än.

 

 Och för er som fortfarande letar efter kärleken, det kommer när ni minst anar det. Trust me. Jag trodde inte på det men det hände mig. BELIVE you beliebers!

 


Dag 01 – Presentation

Mitt namn är Jennifer, givetvis. Jag är 19 år gammal (20 om 3 månader!!!), lever i Malmö stad och trivs som fisken i vattnet. MEN, det är dags för en förändning i mitt liv. Jag vill lämna Sverige i nåt år eller två, maximalt 5 och bara leva och bo i en annan kultur. Lära känna nya människor som inte lever i samma värld som mig. Jag vill uppleva världen. Har äntligen kommit på vad jag vill bli!  Jag vill jobba med något inom mode, kanske på en modetidning? 
 
Jag har tagit studenten ifrån den finaste klassen man kan tänka sig. Och just nu drömmer jag mig bort till varmare breddgrader. 

en lista

Okej, ni som har varit mina trognaste läsare kanske minns när jag la upp denna lista? Kollade bak i arkivet på bloggen och hittade den som jag gjorde i början på 2011. SKA LÄTT göra om den! 

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Det här stör mig

Dag 04 – Om det här vore min sista dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Ett pinsamt minne

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – En att-göra-lista innan jag dör

Dag 14 – En dag jag hade velat gå tillbaka till

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Mina absoluta favoritlåt

Dag 21 – Mina rädslor

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här är jag bra på

Dag 26 – Det här får mig att skratta

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig

Dag 31- Det här vill jag göra 2011


cykla aldrig med paraply

Just sayin. Jag trodde jag var smart som gjorde det så jag slapp få all regn på mig men jag hade fel. Jag såg i princip bara marken halva vägen men brydde mig inte så mycket tills jag hör ett skrik och vips så låg både jag och en tant nere på marken. Klumpig jag är va? Hon fick panik och trodde att det var hennes fel och att jag hade skadat mig osv. Mitt smalben är bara lite svullet nu. Ett tips bara för er som tror att ni är så smarta!
 
Längtar så mycket tills sommaren kommer, men mest våren faktiskt. 
 
Förövrigt hängde jag i stan med Emil idag. Fick med mig en vacker kjol hem för endast 50 riksdaler! Dessutom hittade jag en fede snygg annorlunda version av en skinnjacka till snubben men kräsen som han är så halvdigga han den. Hade ett möte på Subway idag också och JISSES vad mycket jag måste lära mig! 
 
Värst av allt - jag får inte ha på mig smycken eller nagellack på jobb :( det jag mest är beroende av......

guess what

Jag har blivit med gymkort!!!! Haha gud vad cp det lät men det är sant! Kl 12 idag är jag fast på gymmet i ett helt år. Tänk er vilken drömkropp man ska få nu va?! Jag har varit träningsmotiverad ett tag nu och tänkte att det var dags att börja. Taggad till max!

det jag kommer sakna mest

Det jag kommer att sakna mest med mitt nuvarande jobb är:
 
1. Att jag kan sova huuuuur länge jag vill om dagarna för jag börjar så sent
2. Kan vara uppe huuuuuuur länge jag vill för jag inte behöver gå upp så tidigt dagen efter
3. Kan festa med risk för bakissmällor och typ ligga inne och dö
4. Adam, min coach
5. Människorna på jobbet
6. Känslan att kunna styra sin lön
7. Att vara den bästa på jobb och vara chefens favorit hehe
8. Att kunna skolka jobb utan att få trubbel
9. Kan planera själv när jag vill och kan jobba
10. Att jag kan sitta och glo på fb, luren eller bloggar under tiden jag jobbar och ändå tjäna moneyyy
 
That's all. Nu får jag se hur det kommer gå på Suway. 

01.42

Hejsan mitt i natten! Ligger just nu i sängen, hur pigg som helst, vill inte sova. Jag har kommit på vad min dröm är - att flytta till Los Angeles! Jag vill plugga nåt inom mode, och jobba på en modetidning och skriva en massa! ÅH äntligen har jag kommit på vad jag vill göra. Pojkvän och jag funderar på att studera utomlands tillsammans men lite tvek på det med tanke på att min engelska suger! Men ack vad jag vill bo i LA so bad.. 
 
 
Annars då? Jag har fått jobb på Subway (kom och besök sen) och får ångest över hur jag ska säga till min kära coach att jag ska sluta. Bästa och ballaste coachen liksom. Min vecka är i alla fall i full rulle, träffa Emma för lite brunch (stavning?), Sjölund kommer hem efter 6 månaders boende i Spanien. Och imorgon, då ska jag jävlar i det ta tag och börja gymma. Big booty sommaren 2013 here I come ehehe
 
 

Död

Idag är jag rätt så död. Ligger i sängen och tänker inte röra mig ur fläcken. För då spyr jag.


Ah kära lördag

Hej lördag. Gud vad bra det känns att vakna upp till solsken och sin kärlek. Det enda som fattas är om man hade ett perfekt jobb med sketa bra lön också. Är såååå spänd inför subway!!

Vad händer idag då? Lite krök i Svedala med le gang. Min hals gör så fruktansvärt ont. Får INTE bli sjuk! Ska käka massa vitlök sen pussa på Alex så att han blir mer attraherad av mig. Funkar alltid. Lovar....

Mer? Hörde mina kära grannar vara on fajja inatt vid 3 på natten. Funderade på att skriva ett hemligt brev till de och hänga fast det i hissen så att alla kan se det. För ingen ljudporr vill jag höra på när jag ska få min skönhetssömn nä!

Nu: duscha sen väcka gollum som sover i min säng.


Jobbintervju

Asså Gud vad jag avskyr jobbintervjuer.. Blev intervjuad av subway idag. Men det gick bra. Unna mig lite shopping därefter. Men det blev bara en kjol och underkläder.

Pojkvän mötte upp mig för en EH fika och nu är jag hemma och är orolig om jag fått jobbet eller ej. Sen om jag får det- måste jg välja mellan subway och mc.. Ilandsproblem asså.

Kanske blir bio ikväll. Vi får allt se.


Just nu

Bygger upp jasons bilbana med Kim. Hur kan killarna ha så komplicerade leksaker egentligen?!

Vi har i alla fall bokat hotellet i London nu! SÅ JÄVLA PEPPAD!!!!!! Och som jag ska shoppa där asså!

Ah underbart. Underbart.


1 januari 2013

Gud vad konstigt det känns att kolla på årtalet och se att det står 2013 och inte 2012.... Hade kul igår hemma hos Truls med gänget! Vi var ändå många för att endast vara "gänget" där. Firade in 12 slaget vid djuphavsbadet på Bo01 och frös röven av mig. Smart jag var va? Ingen halsduk, mössa, vantar, strumpor ELLER strumpbyxor. Men äsch! Nu är allt över och jag vet inte vad jag ska tagga till längre. Här är en bildbomb i alla fall!
 
Fick äntligen inviga min fina Nelly klänning! GUD vad jag älskar den trots att den är obekväm som fan men snygg kände man sig :D 

Favoritungen och jag var taggade! Dör så söt han är.  

Broder och jag tog massor med bilder igår as usual
 
Bästa kusiner ♥
Skrev lite fel här ser jag. Det är alltså 1200 talet nu asså.
 
I väntan på ashleys buss, efter fyrverkerierna. 
min kärlek och jag
 
mys i rummet
 
Tack för en bra kväll! 

RSS 2.0