it will rain

Den perfekta klacken ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
Har inte shoppat på ett tag kände jag och idag var det dags! Minus 860 riksdaler idag och jag är suuuuuupernöjd. Hoppas hoppas sophie har fest ikväll för jag är jädrans festsugen jag asså. 
 
I nuläget väntar jag på att broder ska ta sig hit. Väldigt seg människa ska ni veta. Men jag retade henne lite med att jag hade kissat lite på hennes långklänning som jag lånade för mer än en månad sen. 

hello friday

 
Åh äntligen fredag!! Vad är bättre än att vara ledig på en fredag?! Jag hoppas på fest ikväll, blev super taggad igår men kvällen riktades åt ett annat håll. Första gången för mig faktiskt och ni ska veta att det var en weeeeeird känsla.
 
Spenderade kvällen hemma hos sophie som vanligt som vi brukar göra varenda sommar nu för tiden. 
 
Annars då? Idag är det fredag och det som får mig att veta att det är fredag idag är mina ppiller haha! Man håller ju klart inte koll på dagarna när det är sommar trots att man jobbar. Jag har en tagit en paus från gymmandet då jag börjar bli lite bekväm med dessa lata dagar.. Jag känner på mig att idag kommer bli en bra dag (hoppas jag inte jinxa det nu). 

bizzy bizzy

 
Hallå hallåå. Känns som jag har haft sommarlov på något sätt. Vet inte vilken dag det är när jag vaknar på morgonarna, börjar bajsa lite på träningen, hänger hos sophie med gänget osv. 
 
Ikväll blir det kvällspass på jobb och ångesten stiger för varje timme som går. Det enda jag har lust att göra just nu är att ligga under täcket och glo på Sex and the city hela dagen. Och pussa på min prins såklart. 

helgen som varit!

Herre min dar vilken helg va! Fullt ös hela helgen och inte ens idag kan jag få vila. Helgens bästa dag var lätt i fredags då vi firade midsommar på ett annorlunda sätt. Blev inget midsommarfirande med släkten. Kämpade med min midsommarkrans innan festen hos sophie där gänget befann sig. Vi var runt 15-17 pers i hennes minilägenhet men ack vad kul vi hade med lekar osv. 
Kvällen slutade med att jag blev matad med nudlar av min man haha.. 
 
 
En bild från min allra första instagramfilm. Klockren må jag säga!
 
Igår firade vi Jason och Kevin med massa gottis mat. Festen vi skulle till blev inte riktigt som jag hade tänkt mig för min cp illamående. Och nu har vi kalas för plutten här hemma. Massa virus på g. 

svettig tisdag

 
Herre min dar vilken svettig dag det var idag! Det var redan 20 grader vid 10 imorse. Hörde på radion idag att det säkerligen skulle bli 30 (!!) grader nu på fredag (midsommarafton) vilket är ganska sjukt då det alltid regnar. 
 
Har varit jävligt sömnig hela dagen och har jobbat självmant utan att tänka. Tränade till och med utan att tänka och jag hoppas på fede träningsvärk i magen imorgonbitti. 
 
Studenterna i fredags var en lyckad kväll faktiskt. Bilder kommer när min dator slutar hänga sig. Jag måste ta och rensa den - inget minne kvar. Väntar på att broder ska komma och hämta mig sen drar vi till Sophie. Ett måste när det är sommar. 

hans dag ♥

 
Hans dag blev ju lyckat! Precis innan han skulle springa ut blev det sol och svettigt och jag fick minsann ett par bilder på det hela! Ville också åka flak...
 
Nu ska vi käka middag och sen får vi se vad som händer ikväll. Have a nice night!

fredag!

Godmorgon! Idag är det äntligen fredag - dagen jag väntat på i några veckor nu. 
 
Jag måste ta med mig ALLT som jag ska ha på mig senare idag för jag ska dra till alexs student dirr efter jobbet. Inte kul ska jag säga. Har typ 2 påsar och min väska med mig för jag inte kan bestämma mig över vad jag ska ha på mig.. 
 
Men jag hoppas dessa 6 timmar på jobb går sketa snabbt så jag kan få se alla studenter ha kul trots detta väder. Kan inte fatta att jag för ett år sedan tog studenten och det va så fint väder. NU måste jag träffa upp pojkvän så han kan få sin champagne innan hans frukost haha..

dags för student!

 
Imorgon är det ett år sedan jag stod på scenen och hoppade av glädje med studenthatten på. Imorgon är det alex tur och resten av grabbgänget. Jag ska försöka stå längst fram så jag får feta bilder! Och jag får banne mig hoppas på sol..
 
Om en stund är det dags att bege sig till Kristina som har tagit studenten idag. Tycker så synd om henne med tanke på att vädret är skit idag. Regn och moln. Inte så fina bilder ska jag säga. 

tummen upp

Allt i livet har vänt sig igen, äntligen. Idag mår jag bra, och är lyckligare än någonsin vilket känns rätt så bra faktiskt. 
 
 
 
Igår spenderade jag hela dagen i köpenhamn med bästa vän. Jag spenderade 1000 riksdaler igår på någonting jag inte ens vet... FEDE ångest ska ni veta! Jag som hade lyckats hålla hårt i mina pengar. Men jag är sjukt nöjd över mina inköp i alla fall. Vädret var suveränt igår - lökigt så man kunde gå utan jacka fram till klockan 20.00! Me gustaaaa. Jag var hemma vid 23 och nu är jag två flaskor rikare (if you know what I mean ehehe)..
 
Idag, efter två dagars härliga semester ska jag jobba igen (vill inte) sen ska jag stressa hem för att sen dra till student. HUR i hela världens namn ska jag hinna tro?? 

hela mitt liv rasar

så känns det just nu i alla fall. Den jag älskar mest i hela vida världen står inte vid min sida. Jag vet inte vad jag ska göra med livet längre. Har ingen orsak till att gå upp på morgonen, att gå och lägga mig, att äta, att gå ut och ha kul. Kunde satsa mitt liv på att nåt sånt här aldrig någonsin skulle hända förut men i guess I was wrong.
 
Jag hoppas fortfarande. Jag har inte gett upp hoppet. För hur i hela vida världen ska jag kunna andas utan luften i mitt liv? 

jävla fucking skit

HELVETES SKIT! Har inte fått tillbaka min skattedeklaration för jag missade att anmälde mitt kontonummer. RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV! Nu måste jag ringa och jaga de för att få mina jävla pengar men ingen fucking svarar!!!! LACKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ge mig mina pengar fo helvedeeeeeeeeeeee. Ändå typ 1900kr.. 

ups and downs

Den senaste veckan har varit en upp och ner vecka. Har gått från deprimerad till glad till förvirrad. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig helt lost. 
 
 
Igår var det Kevins student, den sista i gänget som tar studenten. Me gusta el cider. 
Imorgon blir det årets första grillning hemma hos Sophie med gänget samt krök och jag är mer än taggad inför imorgonkväll. Plus att jag är ledig både lördag och söndag (!!!) och kan få sova hur länge jag vill. 
 
Nu ska jag ta och blunda för imorgon ska jag upp halv 6 för att slita på jobbet igen. 

Snapchat

Fan vad jag är besatt av den appen! Dör av skratt när man får en film eller bild. Det bästa är att man inte kan kolla på bilden en gång till eller spara bilden.

Tuff dag på jobbet idag. Köpte med mig tre kjolar idag efter en behövande fika med emma.

Massa studenter (lammkött) sprang omkring och tutade och jag hade ångest och kände mig gammal trots att vi tog deg förra året... Vill också :(

Nu väntar jag på Alex och damn vad vi ska mysa. If u know what i mean ehehheheheh. Haha..


Dags att identifiera mig

Godmorgon. Redan uppe med tuppen och ska snart skaffa ett nytt id kort. Har sovit 5 timmar inatt och ser inte bra ut ska ni veta. Tur man ska ta ett foto som ska va på sitt id kort i 5 år va?

Igår var både den värsta dagen och den bästa dagen i mitt liv. Kändes som hela mitt liv rasade men det blev bra till slut.

Denna och nästa vecka är det studentveckorna! SÅ taggad :D


finally free

Ah, vilken bra dag. Jag är äntligen ledig efter 8 dagars arbete i sträck. Sov till halv 12 idag vilket jag inte har gjort på veckor! Jag är SÅ utvilad. Igår vankades tacokväll och ett oväntat krök med gänget hos broder min. Ack vad många skrattattacker jag fick. 
 
Fick en massa flashbacks när vi var i hennes rum med några speciella i gänget. Fick mig att tänka på 2009/2010 då vi hängde där så ofta med det originala gänget. 
 
Dessa två veckor som vi har framför oss kommer bli en jäkla bra veckor. Massa studentfester, grillfester, föräldrafritt och nostalgimoments. Så avundsjuk jag är på alla som tar studenten nu i år. Kändes som jag tog det förra veckan, att vi hade balen igår och att vi satt i klassrummet idag. Nu är man 20 bast, jobbar och saknar the old days. 

RSS 2.0