Girls night out

Började kvällen med ovanlig soppa med fisk i hemma hos broder. Oväntat gott var det. Folk började strömma in i hennes lägenhet och vi började dricka lite. 

Vi lyckades dra med oss killarna ut på bar konstigt nog. Efter nån drink drog vi vidare till klubben och stampade våra klackar i golvet. 


Under någon period så blev det så jäääääkla trångt så jag trodde att jag skulle svimma av klaustrofobihet. Armen var väldigt aktiv på att torka bort mitt ansiktssvett. 


Tjejutgång deluxe 🙌

Hello weekend!!!

Fattar ni så mycket jag har längtat till denna tid?? Vet ni varför? För jag har heeeeelg! Haft öppningar de senaste dagarna och gått som en zombie hela dagarna. Nu ska jag vila, ta mig en bira, dansa med mina styltor, gå på 60 års kalas, fira 21 åringen på restaurang osv osv.

Massa kul händer denna helg! 


Har ni sett nya uppdateringen av snap?? Tydligen om man skaffar en ny lur får man alla sina appar uppdaterade trots att man inte vill. Fo helvedeeee. Bring the old snap back asap!!!!!!!

Helloooooo new phone!!!!

Fattar ni så frikkin' GLAD jag är över min nya telefon????? Den är så vacker, snygg, sexig, slim Och alla möjliga bra ord som finns i världen! 

Är bara lite rädd att använda den nu när man ska festa ni vet. Man är inte världens smidigaste människa med alkohol i blodet. You feel Me? 


So slim att han ger mig motivation till att träna igen. Ja det är en han. Gillar inte tjejer. 

Hello beautiful



To good to be true

Igår när jag jobbade fick jag en kund när jag stod vid baren och gjorde hennes dryck. Jag frågade var hon skulle åka och hon sa Portugal. 

Det slutade med att jag fick hennes emailadress och telefonnummer så att jag kunde få kontakta henne ifall jag skulle ner dit så vi kunde få bo i hennes lägenhet. 

Jag blev såå glad men såklart är jag dum nog och råkat kasta pappret innan jag drar hem för jag tror att det är skräp. Så typiskt mig.... Så där sket det sig. 

Fo helvedeeeee




Starbuckslove

Bad om att få den godaste latten on the house igår efter jobb. Kom ut från bakre rummet och fick den fiiiiinaste koppen ever :D 

En kopp fyllt med hjärtan av världens bästa kille heheh. 




Spontant

Vilken bra kväll det blev igår! 

Efter 9 timmars arbetspass taggade jag lite till fest. Jag och broder tog en snabbisrunda på Emporia innan vi gjorde oss ready. 

Vi chillade på bar i några timmar innan vi drog vidare till dansgolvet. Och för första gången eveeeeer ville broder med ut på klubb :D vi dansade loss och tog fishshots vilket man inte ska ta så många av kom jag på. 

Vi hade 4 min marginal till att vara nästa i kön och få cheeseburgaren och samtidigt hinna med sista bussen hem. 


Sen väntades skrattattacker i bussen med samma tugga i munnen i några minuter och sälklappningar i luften 



Att vi båda sedan insåg att vi hade skrattat i några minuter och endast tagit två tuggor på LIKADANA ställen!! 

came to do

Så skönt det har varit att vara ledig i två dagar mitt i veckan. Har bara chillat runt, kollat efter vilken ny iphone jag ska ha, var jag ska åka i sommar osv. 
 
Men imorgon är det back to reality men jag jobbar med supersköna människor så det kommer gå fort. 
 
Jag sitter och vrider och vänder på min iphoneskärm och vet inte vilken iphone jag ska köpa. En iphone 6 helt klart, trots att jag ville ha 5s so bad. Men nu är jag jäääättte kär i 6an och vill ha den svarta men är inte så förtjust av baksidan på den svarta. Imorgon ska jag se om jag ska få en ny lur eller ej. SO excited!!!!!!! 
 
 

Got to get me a new phone

Igår fick jag ryck att skaffa en ny lur. Fick reda på att jag kunde byta ut min gamla 4s till en sprillans ny iPhone när som helst. Såååå i veckan ska jag se vilken telefon som bli mitt nya barn! 

Smakade yogiboost första gången igår med mor och bror. Har överskattat det. 



Ska alldeles strax bege mig ut i kylan för att jobba. Haaaaade

København

För varje arbetspass som går blir jag mer och mer motiverad till att kunna prata flytande danska och skriva på danska. 

Jag har i alla fall blivit mycket bättre sen dag 1 på jobb där jag inte ens kunde ha en konversation med en dansk. 

Igår drog vi ut i byn med kollegorna och gick på barrundor. Heter det så? Är amazed över att jag orkade gå i mina klackar runt halva stan. 


Ultimata duckface Bilden 


De sålde lustgas på barerna. Jag, pussy som jag är när det gäller sånt, tog
Inget.  



10 shots för 100. Varför finns inte detta i Sverige? 

5 januari

Visste ni att Malmös största festnatt var den 5 januari?! För deg visste inre jag. Fick reda på det samma dag och
Fick grov panik. Lyckades samla ihop runt 12 pers till en bar. Skulle dra vidare till den stora festen hela Malmö skulle gå till men blev så onykter att jag stack hem när jag skulle lämna min jacka till garderoben. 

VEM står i kö i - grader i 40 min för att gå hem när man väl är inne? Haha. Snacka om att spendera 200kr för en biljett i onödan va? 

PS  ta inte fem fishshots i rad. Det är tydligen 30% i de och inte 15% som jag trodde. Farligt när de inte smakar tequila. Just sayin







När man ser på bilder dagen efter att jag tar strypgrepp om någon, betyder det att jag var jävligt onykter. Ba så ni vet haha. Mitt hemliga partytrick 




Stuck in Kastrup forever

Ja okej, enligt rubriken så kände jag faktiskt så i lördags. Det var storm, jag hade stängning och såklart skulle de stänga bron 1 timme innan vi slutade. What da fack liksom. Jag var beredd att gråta för jag var inställd på att göra drinkar hos broder med fint folk och dra ut i Malmö. 

Men ick! Hade turen och träffade på min barndomsvän. Så vi drog ut i Köpenhamn och festade all night long! Vi hamnade på en klubb som bara skulle spela house (blev otaggad) men de spelade baara Hiphop hehehehehehhehehehe. 

Så ja, tack stormen för du gav mig en bra natt i Köpenhamn. PS. Ni som festar i Malmö borde ta er över bron och festa där ist. Billigare och roligare. JA MAN 


Såhär arg var jag 


Blev tredje hjulet på dansgolvet. Inte kul ska ni veta. Man ba tar upp sin lur och låtsas kolla i den för att undvika att kolla på hur paret dansar. Eh nej tack 

Flera dagar senare

Fan vad jag glömmer att skriva här hela tiden. Det har gått en tid ser jag. Har haft jävligt fullt upp med vet inte vad. 

Imorgon är det äntligen fredag och jag ska in till byen (uttalas byn och så säger man tydligen i Danmark när man ska in till stan) och shakea azz med mina danske kollegor. Kommer bli såå jävla kul! 

Har gått och lagt mig vid 20 varje dag denna vecka så its past my bedtime nu. Imorgon får jag TRE timmar mer sömn, ska upp 5.30= sovmorgon!!! 


Uppdaterar olika inlägg lite senare. Är helt speedad atm. Kan inte sova

New week

Imorgon börjar den allra första veckan på det nya året. Kom på att jag inte har träffat Chuckie alls detta året (låter så länge). Så imorgon ska vi ta en runda på stan och vräka i oss sallad. Och jag ska äntligen införskaffa mig en ny dagbok. Min 10e dagbok faktiskt! 

Känns sjukt att Jah skrivit dagbok varje kväll i 10 år nu. Stolt! 

Vad tycker ni om mitt hår? Ser väääldigt orange ut men det är det inte 

Invigde även min nya skinnjacka idag! Längtade så mycket till våren att jag var tvungen att låtsas idag. 

KOM NU MARS MÅNAD!! 




Sån dag

Idag är en sån dag där jag inte pallar vara social. Just nu ligger jag i bästes säng och försöker luska ut om jag ska ta mig till stan eller ej och möta upp gänget. Är sååå lat. 

Igår var det även fullmåne (det är det ikväll med iofs) och jag har grooov pms. Akta er. 

Vill bara ha en påse chips med dippa bredvid mig och glo på gossip girl. Ja. 

Dör för Igge på denna bilden 




What a night

Nyårsnatten var en väldigt bra natt. Firade 12 slaget med människorna jag ville fira med (dessvärre utom broder min). Kämpade med att tända tomteblossen as usual. 

Nyårskyssen var annorlunda i år haha. Fina bilder togs, dans utlovades i vardagsrummmet Och massa kramar utdelades. 

Nu är det 2015 och jag känner ingen skillnad. Vi får väl se vad detta året har att bjuda på. 

Bestiefestie 


Ralle photobomba mig


Räzänen

Ralle. Jag. Matilda och mr slisk
Ps. Var major wingman till ralle och matilda. Tack tack 

Dessa sötisar hade två år vid 12 slaget


Ja och emerson var såklart fullast av alla och fick dra hem innan 12 slaget 

Hann ta en bild med broder iaf 


Nyårsmiddag


Myspys med bara brudar 


Happy new yeaaaaar!!! 




RSS 2.0