we're in marbella bitch!

'



Hola bonitas! Lever fortfarande livet här i Spanien.
Det är fortfarande varmt men blåsigt idag. Jag har upplevt de sjukaste kvällarna i mitt liv. Slösat typ 2000 kr på en vecka varav 600 kr är på kläder. Lite va? Jag saknar nyttig mat som fan! Ska lätt kränga kött när jag kommer hem. Jag har blivit besatt av cola. Kvällarna här blir bara galnare och galnare för varje gång. ps. Vi har hittat oss några engelsmän att umgås med, de bor fan som i OC! Mansion. Vi kom hem 10 imorse för vi gick vilse bland bergen när vi lämnade grabbarnas place. Nu ska vi fortsätta att leva livet. Adiós amigos! xx

uppdatering från spaniens hollywood






Här ligger jag, nyduschad, och fede förkyld.
Vi överlevde flygresan och jorden gick inte under. Flygresan gick jätte bra, det är härligt att hoppa av flyget och känna den där utländska värmen. Vi skulle ta det lugnt igår kväll så vi satte oss på en bar. Vi fick gratis drinkar hela kvällen (därför är det bra att vara tjej) och vi planerade att gå ut och dansa vid 4 inatt men det sket sig. Imorse vaknade jag och var jätte sjuk, snacka om att bli sur. Men efter 3 timmars stekning på stranden mår jag super! Låter bara som en anka. Ikväll ska vi festa. Vi lever livet här i Marbella. Ha det fett, love jen.


adiós amigos

Hejdå mina fina vänner, kommer sakna er as mycket. Vi ses om tre veckor, love /j

tillägnad till min soulmate






allt.
Det är vad du betyder för mig - allt.
Du är världens finaste människa jag känner. Alltid glad, lättroad, världens torraste humor och min allra bästa vän. Chuck, jag hittar inga ord för hur bra du är. Det krävs mer än ett enda inlägg att beskriva hur glad jag är som har dig i mitt liv. Du har gjort mina dagar ljus rosa fyllda av glädje och skratt. Du är den personen som jag har delat de mest konstigaste stunderna i livet. Den personen som jag har skrattat mest med och gråtit mest med. Jag önskar att du följde med mig idag så vi kunde ha fede kul i Spanien tillsammans i tre veckor. Men nu blir det inte så, du stannar här och jag åker iväg. Vi är ifrån varandra i tre hela veckor. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge men detta klarar vi. Tack för att du är en fin vän, att du ställer upp och gör mig glad. Du är finast, bäste älgbroder. Love you ♥

sista dagen i le suede

nyckelpigan som emil hittade, årets första nyckelpiga
Tack vare Macke och Gustav lämnar jag det här. Det måste väl väga minst 10kg? När jag var klar med att packa första gången igårkväll vägde allt 54kg.. men det är väl omöjligt? Började packa 15.30 och var klar 01.10. Jag är världens bästa på att packa! hade en bra kväll igår, alla kom hit (igen) jag som trodde att vi inte skulle ses igen. Och inatt har jag fått 4 timmars sömn och nu orkar jag verkligen inte packa mer + har jag fede ont i halsen. STRESSSSS

världens sämsta planerare

Fan vilken härlig dag! Är så jävla taggad inför imorgon. Asså det här är som en berg och dalbana, vill inte åka ibland, och ena sekunden vill jag bara lämna Sverige! Jag är världens sämsta på att planera. Skulle packa nu, men Alex smsade så jag går hellre ut med han och emil. GOOD LUCK med packandet jennifer!

sista dagen

Just nu har vi fika stund i skolan. Rätt så onödig dag men vi kom hit för att säga hajdo. Om nån stund tar jag bussen tillbaka till Malmö och tränar för sista gången på tre veckor. Idag har jag mucho att göra. PEace out

avskedsmiddag med världens finaste kusiner


Åt as god middag hos Kim med Ashley. En liten avskedsmiddag för mig. Gud vad jag kommer att sakna de! Men tre veckor går väl snabbt? Jag är nog inte den typ av människa som gillar att åka utomlands för jag verkligen hatar att säga farväl. Vädret är fint ikväll också och nu kommer grabbarna för en sista kväll hos mig :(

torsdag


fin ingång till klassrummet va?

dagens skolmat.. ville bara visa jordgubbspajen men nu ser jag att det inte ser så frestande ut.
Chill skoldag, imorgon är det sista skoldagen av tvåan. Egentligen behöver vi inte komma till skolan, men vi har bestämt att dra dit för att fika och ta farväl till varandra. Åh det kommer bli så sorgligt. Jag kommer storböla när jag säger hejdå till kompisarna, främst familjen. Det blir ändrade planer inför imorgon, nåt som gjorde mig ledsen. Så allt får hända ikväll istället, bull.

liden update

Ikväll är jag super trött. Ögonen vill bara blunda. Men det får de inte, inte förrän Big Brother är slut. Tycker att det är dåligt att vi missar de sista avsnitten när vi är borta. Hoppas på att antingen Martin eller Simon vinner hela skitet. 2 dagar kvar av skolan då. Sen är det bye bye 2an och hejhej "sommarlov".

jag är faktiskt rädd, tro det eller ej

Jag tror faktiskt på sånt! Det kvittar vem som säger det, om det är Gud eller nån fet senil gubbe - jag tror på det! Jag kunde inte somna igårkväll (jag brukar somna så fort huvudet landar på kudden), för jag tänkte på lördagen. Och det hjälper inte att jag har världens konstigaste fantasi som spårar ur ibland. Jag föreställer mig att det blir som filmen I am legend eller REC när vi landar i Spanien på lördag kväll. Fyfan.

grattis på namnsdagen rebecka



Det låter så fruktansvärt fel att säga "Rebecka". Broder kom över efter att hon hade klippt sig (inte alls kort) och jag bjöd på goa muffins.
Vi hängde lite med gänget också, stor saknad. Nu har jag degat, skypeat och kollat på ett ballt avsnitt av Big brother. Dags för plugg nurå, hej!
Förresten, jag fruktar lördagen nu. Tänk så händer det nåt, *ta i trä* :(

matte b sucks

Ändå coolt att Gaga var redaktör för Metro idag.


Hejhå! Nationella i matte b imorse då,
fede svårt! Vi slutade när vi var klara, jag och emma tog en runda på Burlöv. Imorn ska vi köpa våra vackra bikinisar (är det ett ord?). från och med idag slipper man räkna matte i tre månader. Vi får se om jag väljer matte C. Hösten är kommen ser jag. Joy.
Jag ska ta och powernapa nu innan broder kommer hit i eftermiddag. Har massa gottis som väntar henne här hemma. Hon har ju namnsdag idag ♥

total blackout

Någon som har sett programmet Total Blackout på kanal5? Inte? Då får ni ta och göra det ikväll! AS ballt program. Förra veckan låg jag i sängen och dog av skratt. Kändes lite konstigt att skratta så mycket när man var för sig själv men fy vad kul det var. Hoppas på lika många as garv ikväll.
Btw- Veronica Maggio har spelats om och om igen på mobilen, datorn, spotify idag. Så jäkla bra.

jorden går under på lördag

Klickade in på Expressen och såg det här. Så kasst! Man har längtat att få åka iväg på praktiken i Spanien så läser man det här. Ångest om det hade varit sant. Men domedagen är väl inte förrän den 21 december nästa år?

klantisar

Jag och Emma slutade lite tidigare idag pga några irrelevanta anledningar. Det kanske räknas som skolk? Som straff hoppade vi på fel buss. Hade Emma inte märkt att vi åkte på fel väg hade jag inte märkt nåt (jag har världens sämsta lokalsinne ever). Vi kom till Svedala, haha! Kul att båda antog att det var 130an, jag kollade i alla fall inte på bussens nummer. Jag kanske borde ta och göra det framöver.

hejdå hål


Äntligen är måndagen över!
Som jag har fruktat tiden 15.45 hela dagen. Just den tidpunkten skulle jag vara hos tandläkaren och borra mina 3 hål! Jag fruktade sprutan mest av allt, men de sa att jag kunde slippa det om jag ville. I did it, det gjorde ont då och då men jag överlevde. Nu jävlar ska jag sköta mig!
Har fått massa inbjudningar till evenemang inför helgen. Varför ska allt ske när vi åker? Men careface, jag ska fan vara med gänget ändå ♥

update- big brother

Ångrar starkt att jag inte har följt Big Brother. Den är fan skit bra! Blev fast i fredags, haha, lite sent ute kanske. Vet dock vem alla är. Efter tisdag kommer min vecka att bli chill till max (förutom stressen inför alla grejer man måste hinna med inför resan). Då banne mig ska jag ut varje kväll och umgås med de finaste människorna som finns.

segaste söndagen ever


Har legat i sängen sen tre inatt. Ligger fortfarande och har inte gjort ett piss idag.
Känner verkligen ångesten stiga. Borde plugga matte men det här jag gör just nu är också effektivt. Ikväll vill jag verkligen träffa gänget, inte grabbgänget, utan gänget. Ta igen tiden man har missat. Vi får se om mina önskningar går i uppfyllelse. *hoppas*

död

.

NU KÖR VI FÖR FASEN


rain rain go away, come back again another day

Sånt här väder får en att vilja lämna Sverige. Kim kom hit en stund och vi tjocka oss med chips. Uppskattar verkligen alla människor som går omvägar för att få med sig nåt gott hem till mig ♥ Jag ska försöka tagga till för ikväll. Det blir slagt forfasen! Med Jack, Rasmus, JB, Jens, Ludde, Josse, Malin och kanske Emma om hon pallar lyfta på röven ikväll. Dagens ilandsproblem- vad fasen ska man ha på sig ikväll?

fredagen den 13e är ingen otursdag


Tja. Jag fick som jag ville igår.
Jag sket i Hipp (blev nog inte av tror jag), stack till Olof med broder och gäng3, fyfan vilka sköna människor! Men nu vet de några privata saker om mig och mitt liv. Kan inte säga om det är bra eller dåligt. Därefter blev det myskväll. Två av grabbarna är totalt förälskade i OC nu, jag är så stolt. För övrigt kan jag inte riktigt fatta att om exakt en vecka står jag säkerligen och får ångest inför min packning. Vi åker för fasen om en vecka!! Det kommer från och till- taggnignen alltså. Just nu önskade jag att det var lördagen den 21 Maj, for real. Oh mon dieu

skor nr 34274197

Äntligen hemma!

alldeles för många val

Yo. Fredagen den 13e idag då. Har inte haft otur hittills, men det är fortfarande 7 timmar kvar av dagen. Man kanske borde slippa att dra till Hipp ikväll? Det är ändå ett stort fett gäng som ska dit och jag kunde komma in för halva priset som en sen födelsedagspresent :) Eller så tar jag alternativ 2, där det är chillkrök hemma hos Olof istället för grillningen som inte blev av. Eller alternativ 3, då det blir myskväll med OC med grabbarna? Tufft val, faktiskt.

for your information

I rock maddafakkaaa

Jag fick VG på matteprovet. Ibland förvånar jag mig själv.
Får jag VG i nationella kirrar jag lätt ett VG som slutbetyg i Matte B, grym brud här! Jag borde fan få 900 000 kr för det här. Förutom det är jag klar med alla arbeten som ska lämnas in nästa vecka (igen, I rock!). Jag har blivit lite små besatt av Katy Perry på sistone. Hennes låtar är beroendeframkallande. Om en stund kanske chuckie orkar ta sig hit. We'll see, annars får jag ha matteboken som sällskap, det funkar ju det också. ♥

jag är med jobb!

Skrev på anställningskontraktet för en timme sen och nu är jag anställd och tjänar 100kr/tim. Hur underbart? Nu väntar jag bara på att pengarna ska rulla in, haha! Jag har motstått från sötsaker hela veckan, hur grym? Mina tänder bugar och bockar. Jag har en chokladboll bredvid mig, jag vänder huvudet för att beundra den men käkar inte den. Ibland är jag så jävla grym!

sammanfattning

- Jobbig dans.
- Hängde med killarna.
- Åt en väldigt sen middag.
- Pratade (pratar fortfarande) med Emma, det har gått typ 2 timmar?
- Fortfarande inte fått något sommarjobb.
- Fått mina vackra skor (dock kvar hos Vanesssa)
- Har ångest
- Hoppas på att det är fult väder när vi drar till Spanien, hehe


nostalgi för sommaren 2010


De senaste två timmarna har jag fått nostalgi för sommaren 2010.
Hittade alla filmklipp och bilder från förra sommaren. Fy vilken bra sommar det var! Undrar hur årets sommarlov kommer att bli. Nya människor har kommit in i livet nu ju. Verkar inte som att jag kommer att få något jobb heller. Sommaren 2010 är iaf den bästa sommaren hittills.

hace sol y mucho calor, es muy sicko!


Idag är jag allmänt lycklig. Dels för att det är varmt ute, dels för att jag ska shoppa bikini imorn och mest av allt - för att helgen kommer att bli en av de bästa.
Det är väldigt sällan jag planerar mina helger men just nu har jag planerat liiiite. Jag vet att vi ska grilla på fredag med fina människor och sen vet jag att jag ska ha OC maraton med grabbarna samt att vi ska basta mitt i natten. Jag är så taggad. Sista helgen i Sverige- den måste bli bra!

24 grader

det ska tydligen bli 20+ idag! tur att man inte tog sin jacka dårå. Nu ska jag arbeta hårt sen blire brännboll med klassen. Gillar att det snart är helg! peace out.

all the plugg plugg

Det är fan skönt att träna. Det jobbiga är bara att ta sig till gymmet. Känner hur träningsvärken kickar igång och jag råpluggar ikväll. Har kollat på Total blackout och dog av skratt, tårarna bara rann. Så jävla grymt avsnitt. Lyckades säga nej till grabbarna till en kväll hos mig ikväll pga plugg tyvärr. Hade mer än gärna velat ha sällskap nu än att stirra på en skärm. Och så fick jag dåliga nyheter idag......

9 skoldagar kvar

det hade inte skadat om moder min hade gått med på att flytta hit

Yesyesyes! Öppnade skafferiet för att ta Skippy (jordnötsmör för er som är ballögda) men fann Nutella istället! Gissa om mackan har ett fett lager av choklad nu. Bra att vädret har blivit bättre. Nu kan vi börja förbereda oss inför värmen i Spanien. Om jag ska vara ärlig orkar jag inte med 25+, dör ju. But what to do?

ny drog

Låten spelas om och om och om igen i flera timmar. Så jäkla bra!

imorse 04.13

Hur fin var inte soluppgången imorse? Efter några timmars OC tittande stack killarna hem vid gryningen. Vi fick också reda på att nåt dåligt och chockerande hade hänt våra vänner inatt. Kände mig som en mamma som ville ta reda på om de var okej eller inte. Blev så jävla orolig. Men nu är allt bra.
Nu blire plugg sen drar jag ut med gänget för att ta igen tiden jag har missat med de.

00.57

Fick värsta lättnaden när mamma kom in till mitt rum precis och sa att hon var ledig imorn till på tisdag. Imorn har jag alltså sovmorgon, första gången på 3 veckor! SÅ jävla gött. Nu blire filmkväll med grabbarna igen, diggitydiggitydoo.

Kevins 18 års dag i Trelleborg

god mat, god efterrätt och god cider bjöds på Kevins fest ikväll. Tummen upp!
sura brudar?
Kevin fick sig en brud (dockan alltså) i present.

prins bernhard








Gårkvällen var en bra kväll.
Jag & broder var på Prins Bernhard, det var tjejförfest där vi fick goodiebags (skit bra grejer!) och gratis drinkar. Vi tänkte dra vidare till Chilli med Josse & de men vi fastnade tyvärr på MC där vi mötte Carro & Steff. Tröttheten kom och vi for hem. Jag var dock inte redo att sova än så grabbarna kom hem till mig för en filmkväll. Mysfaktorn låg på 110. Inatt har jag fått 4 timmars sömn och om nån timme drar jag & broder till Trelleborg för lite 18 års firande. Have a nice saturday! Love Jen

bra dag på alla sätt

Underbar dag! Fredag, mina cravings för chokladbollen är tillfredsställda. Hann shoppa en del på HM idag under håltimmen efter nationella. -330kr. Nu taggar jag inför nationella i spanska! och ikväll ska vi festa, wihoo. Bra start på helgen. Hajen!

St: lars loppet

Vi gick 5 km idag, de som ville kunde vara med och tävla (palla).

en bild + några få meningar


jag är vrålhungrig därav bilden.
Funderar på att ta en powernap nu, men det kanske är slöseri med tid. Veckan har verkligen gått as snabbt! Folk gick runt och sa "shit det är redan fredag imorgon!" and it's so true. Vädret har fortfarande pms, längtar till helgen (imorgon), fast nu tvekar jag igen om jag ska till nicke. Hmmmmmmmmmmmmmm

hej torsdag

jag hatar (starkt ord och jag menar inte det) när man vaknar upp cp trött till såna här regninga, grå dagar. Det gör en inte piggare ska jag säga. Sitter och tuggar på min tredje macka. Det är stort för att vara mig, brukar oftast orka två. Idag slipper man ta med sig datorn (min axel bugar och bockar för det) och lärarna tror seriöst på att vi ska vara ute och springa/gå i detta väder, de är sjuka. Och juste, jag tror att jag börjar bli förkyld, great!

you found me


Haj. Hej. Godkväll. Grey's är så jävla bra ikväll!
De sjunger och de visar sin talang, eller de flesta iaf. Fick gåshud över exakt hela kroppen när Owen började sjunga How to save a life. Jag och Kim tränade idag och imorn lär jag få träningsvärk över hela kroppen = gött! Älskar träningsvärk (är inte ironisk nu asså).
Imorn är det St Lars loppet, alla skolor i området ska springa (i mitt fall- gå i samma takt som en snigel) 5 km. Sen är det matteprov som jag ska fortsätta plugga på ikväll. Have a nice onsdagskväll. xx

älgbröder på maskerad


Jag är fan awesome på matte! Typ.
Kollade hur vädret skulle vara framöver och nästa vecka ska det bli varmare, uppåt 20+! Och nu taggar jag inför helgen och inför nästa helg. Det är nämligen fredagen den 13e och jag ska partaja med gäng3 (ja jag umgås med 4 olika gäng för er som inte vet). Tema maskerad och jag & bro ska klä ut oss till älgar. LEGENDARISKT! Hade dock hellre velat ha en heldräkt som grävling. Hur coolt?

ska man..

.. strunta i plugget ikväll igen för ännu en Fast and the furious filmkväll? Tvek tvek tvek tvek tvek
juste fan, det är ju desperate housewives ikväll! :O får isf tvinga grabbarna att kolla på det också.

tandläkarbesök=tummen ner

frikkin bull. Bad news - för mina tänder. Det som jag fruktade mest idag hände, jag har två hål i tänderna och två till som börjar få hål. PALLA. Så går det när man småäter varje dag. Men förutom hålen beundrade hon mina tänder, att jag borstade bra osv. Aja, har tröstat mig med en ny ring och ett nytt iphone skal iaf. Och ett par fräcka skor är påväg hem till mig. Usch nä, nu längtar jag inte till praktiken heller för den veckan ska jag laga de jävla hålen. Suck..

matematik är chill ibland

Matte är ändån helt okej när man väl är inne i det. Har dock 6 sidor kvar att kunna till på torsdag..
Nu ska jag shoppa loss- igen, trots att jag egentligen inte har några pengar.. Är man en shopaholic så kan man få det att funka. Hejhej!
Ps. Har jag sagt att jag funderar på att läsa matte C i 3an? Jag chockar mig själv ibland.

öh snacka om snygg!

Jag ångrar djupt att jag har en svart iphone.. denna var sjukt mkt snyggare!

"studiedag"


G'morron! Jag är inte alls utvilad.
Hade kunnat sova några timmar till men jag måste verkligen plugga. Det regnar inte idag i allafall. Göttans! I eftermiddag ska jag ta en snabbrunda på entré igen och bara köpa my stuff sen blir det tandläkarbesök. Usch, jag fruktar tandläkaren. Jag vet att jag har massa hål. VILL INTE

fast and the furious

Att ha filmkväll med 3 grabbar är ingen bra idé. De vill att man ska se en film & att man ska fatta filmen men ändå ligger de och kittlar en under halva jävla filmen. Inte konstigt på att jag inte fattade ett skit. Men de var iaf söta som hade köpt med sig choklad :)
Nu ska jag fortsätta med mitt OC maraton. Btw, imorgon är jag ledig. Wiiiiieeee

måndagidagidag


Busig klass jag har. Kondomer i lampor osv..


Hej. Bloggar en snabbis nurå.
BIG shoppingrunda på Entré med Ems idag, det var verkligen inte meningen men what to do. Jag + en plånka med pengar = ingen bra kombination. Inte nån gång. Har hunnit gymma en sväng. Och nu väljer jag att ha filmkväll med grabbarna hos mig istället för att plugga på matteprovet som är på torsdag. Duktig tjej den där jennifer!
Fred ut.

valborg i bilder

'
Bra dag!

el noche de valburga

Jävlar vilken sjuk dag/kväll det var igår. En väldigt annorlunda valborg för mig. I alla mina år har jag kollat på brasan (förutom förra året då det totalt failade) men igår blev det inte så. Chillade i stadsparken med några i klassen + andra. Grillning hos Madde sen drog jag och Emma till Falsterbo. Vi var hemma 5 och några människor kom hti för lite "efterfest". Idag har vi sovit till 3. Emil & Kasper lämnade nyss min lägenhet & nu ska jag kanske ta och plugga. Eller kolla på OC... Bra helg!

RSS 2.0