i love you


those chicks don't even know the name of my band


last night with K M and K


I know, I suck

Jag är nog världens sämsta människa som uppdaterar. För det första segar min dator som fan och för det andra så har jag stor bloggtorka! Så där har ni det mina kära vänner. Men jag ska dock lägga upp gårdagens bilder från Stp :) Peace out.

I'm addicted


...

Godmorgon! 'Fint väder' ute. Lördag. Fest ikväll. Stan snart. och bla bla bla.

ingen rubrik

Jag hatar datorer som segar! Just nu vid denna stunden vill jag rycka ur alla sladdar ur denna jävla datorn och kasta ut den genom fönstret. Jävla skitdator. Jag har ingen tålamod alls.
Det var inte det jag skulle skriva egentligen, kom hem för en stund sen med en utekväll i skitvädret med gänget. As kallt. Snö borde vara olagligt vid den här perioden. Åh jag är så jävla förbannad, så jag bör inte skriva mer...................................

I hate the snow

Jag hatar verkligen detta skit väder! Hur länge ska det hålla på såhär??? Härlig dag i skolan iaf. Burlöv center efter. REA is the shit, fast köpte inte så mkt. Min dator segar också så jag lär inte uppdatera så mkt plus har jag bloggtorka just nu..puss x

American Pie - The Wedding

Jag älskar American Pie filmerna. En av de roligaste, underhållande och bästa filmerna jag har sett. Tummen upp!

Vad har hänt med blogg.se?????



Honey, I'm home

Nu är jag äntligen hemma efter en lång skoldag. Jag gick upp 05.30 imorse för att fortsätta att plugga på historieprovet. Det gick galant! Orkar inte skriva mer. Mina armar är ömma och har domnat efter 1 ½ timmes simning...puss!

Inget mer plugg!

Vi säger att jag har pluggat klart för kvällen. Facebook förstör allt! Jag får väl hoppas att jag får G på historiaprovet i alla fall! Ska upp extra tidigt imorgon för lite mer plugg. Måste satsa!
Godnatt.

New in my closet


I-don't-want-to-study

VAD ÄR DET MED MIG EGENTLIGEN???!! Jag satt och gjorde matten och var jätte duktig och helt plötsligt kom jag på mig själv att sitta här framför denna jävla datorn igen! ÅH. Datorer borde utplånas! De bara sänker ens betyg!
Och juste, för några timmar sen stog jag framför spegeln och fotade as mycket.. hehe, tiden bara rann iväg.

It's good to have a diary

Snart har halva dagen gått och jag har inte ens öppnat skolböckerna. Shit, jag är verkligen dålig. Jag känner ett stort IG komma på historian!

KAN INTE SNÖN TA OCH FÖRSVINNA SNART! FRYSER HÄCKEN AV MIG JU!



No school today

Fyfan vad svag jag är idag! Huvudet värker och hela min kropp var öm imorse så skolan fick jag strunta i. Det är lika bra det för jag borde verkligen plugga!
Ps! fan att Cimon fick lämna Paradise igår. Det var ju han jag hejade på. Och han är absolut en värdig vinnare! Åh så jävla frustrerande.

Paradise hotel

Som ni alla vet (ni som följer serien) så blev Stefan hemskickad igår av Kristoffer. Så han begav sig direkt hem till mig och nu ska vi kolla på PH tillsammans. Hörs imorgon, puss! xx

A new favourite

Fin, vacker, rosa stenar, brons metall, ny favorit!

tarzan and jane were swingin' on a vine, candyman

Jag är verkligen jätte dålig! Jag satte mig för att plugga till historieprovet som jag ska ha på torsdag (jag har inte börjat plugga alls), helt plötsligt satt jag där och raderade mitt nagellack från naglarna. Försökte plugga än en gång men det slutade med att jag la mig i sängen och somnade.. Och nu struntade jag i det helt och satte mig vid datorn. Jätte bra Jennifer, verkligen jätte bra! IG på provet garanterat!
Förresten köpte godis på hemmakväll efter skolan för 70kr....kalla mig tjock, eller nej, kalla mig ätbar.

damn, I love my camera


vackert vackert helt otroligt vackert

Såg just på Fb att en jag gick på cheerleading med hade tatuerat sig i nacken. Och jag ska bara säga sååå jävla snyggt! Jag har alltid velat ha en i nacken och tänkt på vad det ska stå, men jag är en liten fegis och tänker på smärtan (som faktiskt kommer att bli värt det) och vågar inte. Åh jag är så jävla avundsjuk på människor med tatueringar. Inga stora utmärkande utan bara små diskreta liksom. Som i nacken. Ja, då får det bli mitt mål i livet. Att skaffa en tatuering!

Style By Kling

Hennes stil är rent av helt underbar. Ibland önskade jag att jag kunde hoppa in i hennes garderob och få hem några plagg till min garderob. Inte kriminell här inte! Nej men hennes stil är super! Elin Kling mina damer och herrar!

It's monday again

Ooooooooooorka. Varför är måndagen så långt borta från fredagen men fredagen så nära måndagen? Det läste jag någonstans och tyckte att det lät vettigt. Har nyss käkat as god kycklingcurry som min mor lagade. Denna vecka kommer att bli en pain in the ass vecka. Jätte mycket att göra. Well well, that's life.

vissla med kex i munnen


nu säger jag godnatt för ikväll, puss!


jag saknar sena och varma sommarkvällar


Last night & today

Lame update idag. Var ju på klassfest igårkväll, det var as kul. Trevligt folk! Min klass är underbar! Idag har jag, K och A bara chillat lite med skitmat och kollat på en film. Jag struntar i läxorna än en gång. Så får det va. Min dator har inget minne kvar så det blir inga bilder från igårkväll. Nu ska jag fortsätta softa. Ha det bra! xx

ps. min otroligt vackra snygga coola favoritring gick sönder igår. Fyfan säger jag bara. men det kan förhoppningsvist fixas med lite lim.

M Å R. I L L A



ett inlägg med fem meningar

Äter lasagne. Stressad som fan. Ska iväg på förkrök sen på lokalfest. Vet inte vad jag ska ha på mig. Och jag måste sluta skriva nu så hejdå!

Nu sticker jag ut och fotar lite


bAby, I wAnt yOu

Tröjan är så grymt vacker! Jag önskar att den gjorde mina andra kläder sällskap i garderoben.

Twilight fail

Såg den här och började skratta as mycket. Klockren!

snygga remmar

Nu när jag tänker på det är de här röda snyggingarna någon procent snyggare än de svarta. Lite annorlunda och edgy. I want.

Hälsosam lördagsmorgon

Lillebror väckte mig först vid sex och sen vid åtta, så nu är jag uppe, trött som fan. Vi hade inget pålägg alls så det blev youghurt och chips till frukost. Jätte nyttigt. Idag sitter jag barnvakt hela dagen. Tråkigt, men ikväll ska vi röja! Aja, hörs sen! Puss!


Don't you know? I wanna eat you

Min fredagskväll spenderades framför tv'n, Hajen kom. Lite falsk men ändå verklig. Jag blev själv rädd när hajen dök upp. En stund i filmen hatade jag människorna och tyckte synd om hajen. Skumt. Imorgon blir en jobbig dag så jag går och lägger mig för kvällen. Godnatt xxxx

This is the one, I think

Mina fötter kommer få det jobbigt imorgon kväll. Tycker synd om de, men det får de tåla, några timmar bara. Hann aldrig inviga de på nyår, men nu jävlar ska jag festa i de!

WhatToWear

Jag har ett problem, klädproblem. Har ingen aning på vad jag ska ha på mig imorgon på klassfesten. Jag hatar att fundera över vad man ska ha på sig. Jobbigt. Och så har jag beslutsångest för skorna, bild1 eller bild2.
Får jag låna dina kjolar vanessa?

this friday night

Jag valde att sitta hemma och äta mig tjock och kolla på tv ikväll framför att umgås med vännerna. Hur sjukt är inte det? Nä, men det svin kalla vädret hindrade mig från att gå ut. Och det är lika bra det. Blir jag sjuk blir jag sjuk igen och kommer missa sjukt mycket i skolan (det var många 'sjuk' i en mening). Det orkar jag inte med. Här får ni iallafall se vad jag ska käka ikväll för den intresserade.

08.51 friday morning

Har varit uppe sen sex imorse trots att jag börjar 10.15 idag. Shit vad skönt det är att det är fredag! Det gillas! Har redan varit ute och köpt godis och semlor. Nu ska jag göra mig i ordning. Puss!

NEW YORK MIAMI LOS ANGELES

Kvällens sista uppdatering här då. CSI programmen är sjukt intressanta. En gång i tiden ville jag ha det arbetet hehe. En dag kvar, sen är det helg. Skolveckorna bara flyger fram tycker jag och det gillas. Innan man hinner säga trosa är sommaren här. Åh vad jag längtar. Nu ska jag gå och lägga mig, struntar i läxorna. Finns tid på söndag. Då säger jag godnatt för ikväll då. xx

My updates is made of coffee

Jag har gått från att uppdatera mellan 5-8 inlägg per dag till 1/dag. Why? Jo, skolan fuckar allt ju. Den äter ju upp halva dagen, eller snarare hela dagen. Jag går hemifrån 8.00 och kommer hem 17.00. Som en hel jävla arbetsdag! Detta är inte rätt! Ja, men så är det. Därför suger jag på att uppdatera. hrrkkk rebecka.
MEN i helgen tar jag igen det! Då ska jag blogga från mitt hjärta :)

I wanna see you baby staying by my side

Shit vad jag saknar sommaren! Kan inte de här månaderna bara rusa förbi så det blir åtminstonne april? Jag längtar till den dagen man vaknar, kollar ut genom fönstret och tänker 'åh, ser varmt ut, tar på mig en klänning.' Så jävla härligt! Aja, några månader till bara!
Klassen var i Högevallsbadet idag. Vi fick simma as mycket, jag gav upp efter några varv. Jag kan tillägga att min kondition inte är den bästa. Borde egentligen sitta med plugget nu, men det struntar jag i, jag går och kollar på GLEE istället. Ciao.

Onsdag Wednesday Miercóles

Som vanligt satt jag på min röv på en stol i ett klassrum i skolan idag. En helt vanlig onsdag. Men jag tycker också att den är lite speciell (personliga skäl). Har inte hunnit uppdatera på flera år, har as mycket plugg och så går jag i skolan till fyra varje dag. Helgen närmar sig med stormsteg känner jag. Blir en liten klassfest, eller liten? vad säger jag, stor menar jag! Ska bli kul, är redan taggad!
Snart går jag och lägger mig, så godnatt. xx

eyecandy


Your song#2

Vi lyssnade på den här i klassrummet idag, la aldrig märke till att en del av låttexten är från elton johns - your song förrän Adina sa det. En låt man blir glad av!

MINE FOREVER


School all day long

Angående bilderna : jag hade tråkigt på resurstimmen när jag väntade på att läraren skulle komma..tro mig, jag har över 50 av dessa.
Shit vilken lång dag, från 8.45-16.30! Men den sista halvtimmen var kul, sånglektion! Jag har fått reda på att jag ligger jätte långt bak i de flesta ämnen. Egentligen borde jag sitta med matten nu, men ändå sitter jag här och bloggar. Förresten, idag fick jag äntligen mina vackra skor! Happy face!

right now

Nu ska jag bänka mig i soffan och kolla på veckans första paradise hotel! Yes, har aldrig tänkt mig att jag skulle gilla programmet. Nu följer jag den som besatt! Någon mer som ger tummen upp ? Förresten är det Cimon som är på bilden.

Today, I bought stuff - again

'

jag har äntligen återförenats med tjejerna

Trodde aldrig att dessa orden skulle komma ur mina fingrar men gud vad skönt det är att vara tillbaka i skolan! Som jag har saknat min kära klass! Det kändes bra att vara tillbaka efter fyra veckor! Idag spenderade jag min eftermiddag på stan igen. Mitt andra hem kan man säga. Jag är lycklig trots alla läxor och prov vi har blivit bombaderade nu dessa två veckor framåt.

I'm going to school today


Tröja/H&M Linne under/ginatricot Skor/Dinsko Smycken/Glitter H&M & Lindex
Åh, jag har nog inte varit såhär trött sen december 2009. Efter att jag missat en vecka av skolan (varit sjuk) så börjar jag idag igen. Efter beslutsångest av smycken ser jag ut såhär idag (väljer nog de bruna pärlorna & fjädret). Förresten inviger jag både mina nya skor och mitt snygga nagellack idag! Hörs ikväll. Puss x

I keep asking for more even though I shouldn't

Mina shoppingbehov har fortfarande inte tillfredsställs. Jag har köpt alldeles för mycket och jag trånar efter mer. Men jag är tjej så det stämmer. Jag är kär i mina nya boots, åh!

Now you're mine


Skorna jag trånar efter, in black

Gees, skorna är slut i storlek 37! Såg de på hemsidan för två veckor sedan och nu ångrar jag mig att jag inte slog till! De röda är rätt coola men black is basic. Hoppas de fyller på för de är verkligen guldvärda.

Jennifer wants


noll kronor

Ja, då var man pank för denna månaden. Jag är verkligen nöjd över mina inköp. För den intresserade köpte jag en efterlängtad väska, leggings, 3 örhängen, tröja, 2 nagellack, en skjorta & vantar. Imorgon får jag nya vackra vinterskor av mamma. Happy Face!

Nu sticker jag till stan och spenderar mina pengar på något vackert!


If I had the money, I would by me a ticket pronto!

Åh vad härligt det skulle vara att bara lämna kalla Sverige för värmen i ett par veckor.

En vacker dag ska jag bli ägare till denna vackra varelse



The Fray - never say never


my wanted shoes / dance

Jag vill dansa som de gör och jag vill börja på dans denna termin! Ps. Skorna jag har trånat efter är slut :( min dag var på topp men nu sjönk den just till golvet :( fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

I can't wait 'til summer

Gäsp. Idag blev det ingen sovmorgon pga att jag passade lillebror. Pain in the ass ska jag säga. Hur ska jag klara skolan nästa vecka om jag är trött vid åtta tiden? Problem kanske. Fredag idag då! Skönt för er som har gått i skolan denna vecka va? Äntligen helg. Så fort lillebror lämnat huset stupar jag rakt ner i sängen och sover en stund till - dvs till två ;P Hejdå xxxx

nothing to do

Skit seg kväll tycker jag. Finns inget på tv, inget att göra på datorn. Vad är detta för konstig värld vi lever i? Jag är jätte sugen på lösgodis!

S-n-y-g-g // Mark Salling


you're so ugly when you cry

Brukar aldrig slänga in en dagens outfit, men tänkte att jag kanske skulle börja med det.. Det här hade jag iallafall på mig idag när jag trallade ner till vårdcentralen, inget speciellt.
Tröja/Weekday
Linne under/ ginatricot
Sammetsleggings/ Bikbok
Jacka/ Stadium
Converse

That's the last drop

Shit, börjar redan känna mig jätte sömnig vilket är bra inför skolan. Jag sitter just nu och kollar på massa olika hemsidor och jag vill bara klicka hem tusen grejer. Varför är jag inte 18 och har ett eget konto? Nej, men så fort jag är frisk rusar jag till stan och gör mig lite mer pank men lite mer rikare på kläder. Nu tänkte jag lägga mig och fortsätta läsa HP. Hörs imorgon xx



Ljuvliga skönhet

Nu drar jag mig från datorn och ska glo på American Pie. Cheescaken joinar mig.

What kind of music is this?

Har ingen som helst aning vad jag ska lyssna på ... brist på musik. Har lyssnat sönder alla mina låtar på spotify. Så blir det när man lyssnar på alldeles för mycket musik. Musiktips nån?

Cheescake on a wednesday

Har just bakat cheescake som jag ska mumsa i mig ikväll. Har börjat läsa första boken av HP, och jag måste erkänna - den är helt okej. Efter många gånger jag har öppnat den boken och läst ett kapitel och slutat läsa den för gott, ska jag faktiskt fortsätta att läsa den!

polarmacka med prickikorv och gurka

det är min frukost just nu. S
könt med sovmorgon men jag vill gå till skolan! Jag menar, hur kul är det att vara hemma och inte ha någonting att göra? Skit tråkigt. Jag har jätte stora cravings och måste till stan!
Gick och la mig vid tre inatt, men kunde inte somna. Hörde mamma gå till jobb vid tre så jag gick upp och kollade på mtv istället. Fresh prince i bel air kom också så jag var uppe till halv sex imorse. Inte konstigt på att jag inte kan somna i tid med den tiden jag går och lägger mig....
Nä nu har jag inte inget mer att berätta! Hej!


åhh vad jag saknar sommaren! Varmt och soligt och bruna bara ben......

In my bed

Har just kollat på det allra sista avsnittet av Glee..en bit av mitt hjärta brast lite. Har aldrig fått så många rysningar under ett avsnitt förut. Deffinivt ett av mina favoritprogram! Jag har ingen som helst lust att gå och lägga mig så här ligger jag, i sängen med datorn framför mig och kollar på Summerland och käkar chips. Har redan borstat, men magen vill ha det magen vill ha!

Leopard jacket - gilla!


Listen to the songs

Säg mig, kan man leva utan musik?

Wannabe twilight/true blod?

Själv vill jag se den, den verkar vara bra trots kopieringen av twilight och true blod.

givemeyourlook

Fem ord: vacker vacker vacker vacker vacker

Coraline, book review

Håller på att skriva en liten bok recension på engelska om denna boken, Coraline. Har läst den två gånger på svenska och en gång på engelska, så jag borde kunna den rätt så bra nu. Konstigt nog saknar jag plugg..... vilket freak.

wakey wakey

Jag måste börja vända på dygnet. Vaknade för 25 minuter sen, vaknade vid 10 imorse och tänkte stiga upp men tänkte vafan, jag är ledig, jag sover lite till...och vipps så snoozade jag framtills nu.
Finns inget bröd hemma så det fick bli kiwi och banan som sen frukost. Samma rutiner idag då, dator, tv, läsa, tråka.. inget speciellt liksom.
Now: take a hot shower. Later!

Nu: Vänner på t v

L-o-v-e that show! Underhållande på alla sätt! Och det är helt omöjligt att ha en favorit. Alla är roliga på sitt eget sätt. Synd att de bara la av programmet sådär.

Brukar aldrig & då menar jag aldrig..

..vara med i andra bloggars veckans blogg tävlingar. Men helt plötsligt, idag, så ville jag vara med, bara sådär liksom wooosh. Så nu är jag med i två tävlingar. Förväntar mig inget men vore kul och chockande om jag vann :)

http://elinamour.blogg.se/
http://glaamourgirl.blogg.se/
Vote for me if you care. xx

Jag ger mig iväg på nya äventyr, typ

Nu kom mamma med min BK mat! Tack och lov för jag är vrååålhungrig. Kollade just vad som kommer på tv ikväll och det kommer en hel del! Så jag blir nog bänkad framför tv'n i ett par timmar framåt. Nu ska jag äta mig tjock! Hej!

My temporary drug

Jag är som besatt! Har aldrig följt programmet, men efter ett par avsnitt var jag fast. Jag gillar drama helt enkelt!

dark at last

Shit, är det redan mörkt ute? Enligt mig - om det ändå ska bli mörkt såhär snabbt tycker jag ändå att julbelysningarna ska vara kvar än så länge! Mysigare och finare! Jag menar - varför ta bort de? Nu är det bara mörkt och tråkigt.
Precis som Kim, är jag besatt av Glee.

I'm home while you're at school

Brist på bilder. Steg upp för två timmar sen, pigg men trött. Tyckte synd om alla som befann sig i skolan. Under de två timmarna jag varit uppe har jag suttit här framför datorn och kollat på Glee. Mamma stack till stan med lillen, hon ska köpa hem BK till middag. Yum. Inte alls sugen på det. Men konstigt nog är jag sugen på cola..Nu sticker jag. Click.

trots mitt humör ..

har jag STOR lust att gå till stan och råna mig själv. Det är mycket jag vill ha. Delvis en väska, delvis ett nagellack och så ett par skor. Men högst upp på listan är en blå ipod!
Snälla Gud, låt mig bli frisk denna vecka så jag kan få gå till stan? Amen.

Känns som allt är påväg neråt

Jag har ont i magen, ont i ansiktet, ont i ögat och nyser ständigt! Vad är det för fel på mig och mitt immunförsvar? Just nu vill jag bara krypa in i ett mörkt hörn och stanna där ett tag. Jag mår inte bra :(
Till skillnad från andra skulle jag nog göra vad som helst för att gå till skolan imorgon.

Let it begin

Godmorgon eller god eftermiddag. Har nyss käkat en minifrukost. 2 minibullar och yoghurt, hälsosamt? Kim kom just med mina böcker som hon lånade åt mig. Nu är jag glad. Ska läsa tills det blir gryning (jag ska ju inte till skolan imorgon, JOY). Lär inte vara vid datorn så mycket under dagen då.
Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet och kolla på The Hills maraton! L-o-v-e.
Hörs & ses. xx

I wish my wallet was fatter than Santa Claus

Kollar runt lite på olika hemsidor och vill bara klicka hem massa plagg, väskor och framförallt SKOR! Varför kan inte min plånbok vara tjock? Girls have needs! Åt lite av gårdagens chokladbollar - fyfan vad äckliga de har blivit! Smakar smör blandat med pencellin. Ska kasta hela högen sen. What a waste.
Har blivit lite sugen på att läsa böcker! Kim kom förbi innan och tog mitt lånekort. Imorgon ska hon storlåna böcker till mig. Guess what? Jag ska börja läsa twilight och Harry Potter. Har alltid kommit till en viss sida, men sen stänger jag boken och lämnar tillbaka den. Nu när jag har all tid i världen ska jag bli en läsnörd och lära mig nåt nytt varje dag. K-U-L!

No breakfast no lunch, how about dinner?

Steg upp ur sängen för två timmar sen och jag har fortfarande inte käkat nåt. Eller jo, en banan. Resultatet? As ont i magen! Väntar på mammas tikamasala? stavningen? Det är iallafall en kycklinggryta - en av mina favoriter! En dag kvar till skolan börjar. Jag ska iallafall vara hemma då!

godare än godis?

Min mun vattnas bara jag tänker på ett äpple. Så jävla gott. Clementiner börjar dock bli lite smått uttjatat. Nyttigare än godis helt enkelt. Har stängt av tv'n för ikväll. Tänkte kolla på ett avsnitt av Glee och sedan gå och lägga mig. Första gången jag går och lägger mig såhär tidigt under lovet. Skönt tycker jag!
Happ, hörs imorgon. x

Rubrik

Bull! Varför finns det inget bra på tv ikväll? Det är ju trots allt fredag! Vad sur jag blir. Förresten blev mina chokladbollar misslyckade. Ingen kakao. . .
Update! Tänkte kolla på White Chicks MEN jag hittar inte den förbannade filmen. Jag orkar inte..

F står för Failad fredag

Sitter framför datorn och skriver ner noter. As jobbigt men samtidigt kul. Måste skaffa skrivare............Har fastnat här, borde masa mig upp och rulla små chokladbollar till ikväll. Finns inget godis och det finns bara äckliga chips. Åh cheescake hade också varit gott! Jävla tjockis.

rrreflection

Fredag idag då. Jag och tjejerna från klassen hade planerat att åka till Danmark ikväll, men det blir inte av - för mig då. Tre utav sju åker ikväll. Hoppas de har kul. Nästa gång hänkar jag på! Dagen har gått sjukt snabbt idag! Och jag har inte gjort ett skit...Solen är på väg ner och mörkret lägger sig om nån timme eller så.
Skolan närmar sig med stormsteg. Måndag, 08.45, då blir allt som vanligt igen. Suck.

en grön skål med yoghurt

Shit vad jag är trött. Väcktes av en lillebror som klättrade upp i min säng och satte sig vid mitt huvud. Sött men störigt. Soligt ute, vackert väder. Blir så deprimerad när det är fint väder och man själv inte kan gå ut. Har nyss käkat en skål med yoghurt. Mamma tvingar mig till vårdcentralen så jag sticker nog snart dit. Okej, jag måste gå, min lillebror river mig med sina feminina naglar för att jag ska hjälpa honom att öppna ytterdörren. Låt mig säga, hans naglar är inte korta. Kul att börja sin fredag så tragisk.
LATER

Ett argt inlägg

Varning för otrevliga ord för känsliga läsare.
Detta inlägg är tillägnad till
en person som jag hatar, kanske inte hatar men ogillar väldigt mycket! Hade du inte kommit till den festen hade jag inte mått såhär dåligt som jag gör idag. Hade du stannat hemma hade jag gått och lagt mig med ett leende på läpparna. Men neeeej, du var bara tvungen att komma till den jävla festen. Du ville komma för att du ville ha kul. DU brydde dig inte om oss andra som faktiskt var friska! Du var helt enkelt självisk! Tack vare dig (eller ofta man säger tack vare dig när man hatar, nej förlåt, ogillar personen) men iaf, ja pga dig mår jag piss just nu! De sista dagarna av mitt lov är fuckade. Mitt lov är helt enkelt förstört. åååååååååååååhhh fy fan vad arg jag är! Jag har en sådan fruktansvärd ilska inom mig som jag bara vill ta ut på någon! Jag kan slå sönder ett glas just nu så arg jag är! Ditt jävla svin. Och det här får jag leva med i resten av mitt jävla liv.
Du skulle stannat hemma, du skulle inte kommit till den fattiga festen. Eller rättare sagt, Jag skulle inte komma till den fattiga festen. Jag skulle lyssnat på mina kompisar och varit med de istället. Då hade inget av detta hänt och jag hade mått suveränt. Nu kom jag på att jag inte ens vet vem denna person är jag skriver till. Jag vet ju inte ens vem det var. Men vem det nu än är så är du en äcklig fruktansvärd hemsk människa. Oj det var nog lite hårda ord, men ja så känner jag just nu. Jag har ont, jätte ont. You suck.

just nu

...sitter jag framför datorn med en påse chips som jag ångrar att jag öppnade (var inte så speciellt god, nu har vi 4 öppnade halvätna chipspåsar hemma. Någon lär bli arg imorgon) och glor på tv serier jag har missat. Borde egentligen ligga nerbäddad i sängen men jag orkar inte. Kul att jag ska upp om 10 timmar. Toppen! Kommer att vara helt död imorgon, men jag ser ju ut som skit ändå so what's the difference?

jag önskar att jag hade dig hos mig just nu


Detta fält måste fyllas i

Filmen var g.r.y.m! Inget mer med det. Innan bion började, impulshandlade jag lite grejer. En halsduk, strumpor och ett par nya efterlängtade örhängen! Yes. Mamma ber mig för första gången under hela lovet att gå och lägga mig tidigt så att jag ska orka ta mig upp vid tio imorgon bitti för att hon ska tvätta................Jag.Orkar.Inte.

see the dark coming down

yes, mörkret är påväg och det är nog dags att börja klä på sig och dra sig ut i det iskalla vädret. Nämde jag förresten att vi ska se AVATAR ikväll? Rätt sunkiga platser, rad tre längst ut, men det får väl gå. 3D! Jag är taggad!

vad gör man en sån här seg torsdagsmorgon/dag?

Jag bokstavligen sitter här framför datorn och försöker hålla ögonen öppna. Jag är så jävla trött idag. Beror nog på att någon väckte mig en gång i timmen hela morgonen från 8.30. Denna någon är nog mamma. Hon ringde varje timme med minst 20 signaler. Envis or what? Lat som jag är svarade jag inte.
Har just käkat gamla rester av tacosen som vi åt för någon dag sen. Ja, är man äcklig så är man äcklig. Om fem minuter ska jag egentligen befinna mig i stan med kusinerna. Men iom att jag vaknade så sent och att mitt ansikte mer än gärna inte vill vistas i ljus så blir det inte så. Som vanligt får man skjuta fram det. Heter man Jennifer får man räkna med att aldrig komma i tid. Så är det bara.
Nu ska jag försöka komma ifrån datorn och göra mig i ordning (som om det kommer att hända).

är du man eller mus? - Jag är en man som gillar mus

Hahahah, vilken gubbe asså!
Datorn har gått och hängt sig med ett rep så jag borde gå och lägga mig nu. Gnatt.

i don't palla skriva, that's why my update sucks!

Shit vad tiden bara rusar förbi! Jag orkar verkligen inte att skolan ska börja på måndag!
Har haft en trevlig dag med kusinerna idag. Imorgon blir det äntligen Avatar!! Vi skaffade en blogg till ashley, tyckte att hon behövde en, ni ser det allra första inlägget på bilden ovan. Vackra ord va? En smart klyfta.
Har inte nåt mer att skriva så jag säger tack och hej!

brist på rubriknamn så ni får nöja er med denna


Tjena!
Sitter just nu i Ashley's rum med ash och kim och käkar godis. Vet inte om vi ska glo på en film...VI skulle egentligen se Avatar igårkväll, men det blev inte av. Och ikväll men det blev heller inte av. Varför? Fullsatt.

Hejdå.


-----------

jag vet, my updates sucks! Men jag rår inte för det! Jag har brist på ord och inlägg. Men samtidigt känner jag mig kreativ. Lovar att bättra på mig.
SEE YA.

now it's time to let it all go

Jag firade in det nya decenniet med fantastiska människor, mina underbara vänner. Tack för en lyckad kväll. Nu är det 2010, nytt år, nya upplevelser, nya misstag och skapa nya minnen!
< ;strong>Jag längtar, åh!

RSS 2.0