1 års kalas

Idag har vi haft kaos på jobb! Vi har varit typ 5 på plats hela dagen när vi brukar vara 2. Massa kunder och lökig var jag ska ni veta. Jag fick även vara Sandwichmannen ute på stan och dela ut flyers och bjuda på kakor. Inte ofta man ser folk peka och skratta. Men kul var det i alla fall! 
 
Har haft morgonpass i princip hela denna veckan så jag är ingen nattamänniska nu. Undrar hur jag ska klara av festandet i helgen. Nu vilar jag hos Daniel och snor deras internet då jag inte haft nån sen i lördags. Ska bli kul att streama igen heheehehehhehehehehe

fredag? nä förfan

Åhhh vad jag saknar filis kokosnötter.
 
Haha, trodde verkligen att det var fredag alldeles nyss och tänkte börja inlägget med "äntligen fredaaaaaaaag". Men icke! Lördag är det ju. Har haft en jätte bra öppning på jobb med Dija. Hon skrattade ihjäl sig och nästan låg på köksgolvet när hon såg att jag gick runt och jobbade i mina fotbollskor med dubbar under.. Haha, dumt nog kom jag på imorse när jag öppnade skåpet att jag INTE hade med mig mina jobbskor. OCH INTE skulle jag jobba i mina 13cm klackar heller. 
 
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Vet däremot att jag ska dricka. SUpa. Det har jag verkligen inte gjort på år känns det som. Det blir inte många shots ikväll tills det slår till haha. MEEEEEEEN nu ska jag locka håret. 

13.26

Idag hade jag öppning och började 5 imorse. Men konstigt nog var jag inte trött men vem vill inte ligga kvar i värmen under täcket klockan 4 på morgonen liksom. Nu är jag hemma och ska chilla med livet innan jag sliter sönder min kropp på gymmet ikväll. 
 
Annars har jag blivit fede beroende av Kourtney & Kim take miami och har knarkat en säsong på två dagar. Längtar till helgen, fan vad jag vill festa. Vad händer med mitt liv?

hej kära älskade gamla helg

 
Åh vad jag älskar att det är helg, vet ni varför? FÖR JAG ÄR FUCKING LEDIG! Har jobbat i 10 dagar i sträck sen jag kom hem från fili och är helt slut. Dags att vila och bara njuta av sällskapen jag ska ha i helgen. Jag har ett fedeuppdrag inför helgen- att jag ska hitta mina jäkla S godisar. 
 
Idag sa min chef att hon ville sikta på att jag skulle bli månadens anställd. Tappade hakan och ska fan kämpa för att vinna den titeln! 

Nu ska jag fortsätta att glo på tv, halvsova lite och äta min puliga cheesecake!

Cheesecake

Hallå! Igår tog jag utmaningen att göra cheesecake man har i ugn. Har bara gjort en lättare variant förut där man har den i frysen i 24h. Sitter just nu och tuggar på grejen och den blev faktiskt god men den är jävligt mäktig ska ni veta! 




Nyss hemkommen efter en väldigt lång dag med möte på jobb och massa klagomål (varför beter sig tjejer så omoget egentligen) önska jag va man ibland asså. 

Annars så är mor min och lillebror ÄNTLIGEN hemma och jag är mer än lycklig över att det finns liv i hemmet igen :D kanske dags att komma över den här "åh vill tillbaka" och börja leva mitt normala Sverige liv? Tror nog det va. 

omvänt

Mina dagar har varit helt upp och ner känner jag. Jag har inte ens varit hemma en vecka än och det känns som att jag varit hemma i flera månader. Saknar såklart forfarande Fili och önskade varje dag att jag var där. Känns ju förjävligt att vara i Sverige just nu. 
 
checka in den fetaste kackerlackan vi såg medans vi borstade tänderna. 
 
För svettigt att ens använda kläder. 
 
Idag har det varit "skit varmt", cirka 12 grader och folk har svettats. Men skit varmt skulle jag nog inte påstå att det har varit. Mer ljummet, men jag bär fortfarande stolt på min Macklemore pälsjacka och min feta halsduk. För varmt är det banne mig inte förrän det är 20+ grader! 
 
Moder min och min älskade lilla skatt kommer hem om två dagar och typiskt nog jobbar jag och hinner inte träffa de. Shit vad jag längtar! Känns så tomt här utan de. Annars längtar jag som fan till helgen och till sommaren. KOM NUUUUUUUUUU!

im back home.......

 
FYFAN vad tråkigt och deprimerande det är att vara hemma igen.. Har inte kunnat blogga på två veckor då nätet var kasst i fili. Har istället spammat instagram haha. Men resan var helt underbar på alla sätt. 
Så skönt att få umgås med bara familjen i filippinerna i två veckor. Grät som fan när vi sa hejdå. Man kommer liksom inte besöka de på ett bra tag igen. Så fina allihopa.
 
Vi tog ett stop i Dubai för en dag och besökte den kända palmstranden och Dubai mall som har flera hundra affärer. Bästa resan jag gjort hittills. Filippinerna är så fint. Önskade att jag bodde där i några år. Bildbomb kommer när jag pallar lägga upp.
 
Är så jetlagged just nu. Somnade 20.00 igår och vaknade 8 imorse. Skönaste jag gjort på tre dagar asså.

RSS 2.0