leka modeller i tre veckor

Veckorna fram till jullovet kommer att bli awesome! Vi har alltså tema nu, dock har vi inte kommit igång än som vanligt. Dagen började bra också, lite "sovmorgon", solsken och glada sms. Trots att jag nästan precis kom till skolan tycker jag att vi borde sluta nu. Hej!

1a advent



ÄNTLIGEN är det första advent! Nu borde väl all julpynt vara uppe i stan?? Och ljusstakarna borde lysa från folks fönster? Som jag har längtat!! Shit, trots all söndagsångest jag har så är jag super glad att all julpynt är uppe nu, SÅ SJUKT! Och ikväll äre storm, gotta love it!

julklappsshopping/fika

junkies

idaug var jag äntligen på Mobilia med Kim & Ashley! Har velat åka dit sen i somras och fy vad de har renoverat där! Fick med mig fina underkläder samt julklappar till pojkvännen min :) Fick mig ett gott skratt imorse när jag och alex bråkade om jasons vattenpistol i balkongen. Sen blev han utelåst MOAHAHA!
Sen skrattade jag lite till när jag och kim cyklade hem. Nu ska jag skriva dagbok!
kärlek /j

fledag


Jag bara älskar att det är fredag idag. Är på festhumör men vill dock inte hänga med broder och Co. till Dösjebro ikväll. Så festsugen är jag inte. Jag låter spritflaskan vila i skåpet, ska nog umgås med la familia för en gångs skull, kanske sätta upp julgranen? I know, tidigt ute, men jag orkar inte vänta mer! För övrigt har jag och Alex 3 månader idag. Trots att vi har varit tillsammans så "länge" kan jag ännu inte fatta att vi är tillsammans. Vi ska fira dagen med lite massage, haha! Och kanske kolla på Star Wars.

en rätt så effektiv skoldag


Eller inte. Hade håltimme från 8.45- 14.00. Joy. Istället för att plugga så lekte vi lite i skolan, rullstolsrace i frisörernas rum, julpyssel, lyssnat på hög musik, kollat i modetidningar, spelat the sims, ja you name it. Jag har lärt mig mycket. Faktiskt. Nu lyssnar jag på massa high school musical låtar och får nostalgi, det var högstadietider det.

å to the n to the g to the e to the s to the t to the !

Flygvärdinna? Au Pair? Bartender? (nåt år eller två) Psykolog? Vad i helsike vill jag bli? Jag vet att jag vill bo och jobba utomlands. Men som vad? Känns som att man går i 9an igen och vet inte vad man ska välja inför sin framtid bara att detta är större.. Bara man hade tur. Suck.
Eftersom de flesta påpekar att serien Pan am är så jävla grym ska jag ta och kolla på ett avsnitt om en stund, och se om det är nåt jag är intresserad av i framtiden. Btw - nu har jag skit många pennor efter Saco-mässan, hehe..

förlovad, gift och på smällen!

Japp, det har jag blivit tro det eller ej! För jag äter 24/7

- På The Sims 3.. :D Lääängtar tills magen blir större! Jag går runt och spyr hela tiden, haha, börjar bli lite småbesatt av spelet känner jag vilket gör att jag inte pluggar..
Jobbade idag, passade en liten pojke, och tjänade ihop lite pengar. Idag var en chill dag, hinner kanske skramla ihop tillräckligt med pengar till julshopping? Imorn blir det bara 1 timmes "lektion", ska på mässa i Malmö, bara 15 minuter från mig, gotta löv it, peace.

the sims 3

åååååååååååååh vad jag vill spela The Sims 3 just nu nu nu!! MEN en grej hindrar mig - sömn. Måste sova annars blir jag som en levande zombie imorgon. Tur att det är en kort dag. Alex och jag spelade The sims en stund ikväll, och fyy vilken kass smak han har med att inreda ett hem! I framtiden ska jag inreda det, förutom de tekniska sakerna. Hell no att han ska fixa hemmet! Om 2 ½ vecka är det dags för oss att bli sambos :)

kanske världens mest efterblivna par

Men jag gillar dig ändå.

besvikelse/ångest



Idag kom mina två efterlängtade klänningar som jag beställde i torsdags. MEN de passade tyvärr inte, ofta inte S passar, de är stora i storleken så de såg ut som soppåsar.. Men men, slipper betala 800 kr i alla fall. Problemet är bara vad man ska ha på sig till nyår, ångesten stiger faktiskt. Kan inte fatta att det är första advent nu på söndag, iiiiiiiiihhhhhh

the day has finally come

ikväll - partaj i limhamn med feda gänget och några till. ttttt-tt-tttt-t-taggar!

onsdag

Dör. Så. Jobbig. Huvudvärk. Jag. Har. Dagarna hemma har varit soft även om jag har pluggat som värsta maniacen. Längtar till helgen då det är fezt med hela feta gänget plus en massa randoms. Det är bra det. Nu återstår bara 50 min pluggning sen lite greys sen däckar jag. HEJ

att vi kan vara så dåliga på bild..




Nej fy vad dåligt presterat av SPTur3b. Klassbilden var verkligen skit kass! 8 personer saknades och temat var inte så himla bra heller. Men men, what to do, den får ändå plats ovanför drömfångaren. Efter några timmars intensivt morgonplugg gick jag hem till alex för lide sällskap. Den killen är verkligen cp. Men bra är han dock. Har proppat i mig prinsesstårta för att jag var tvungen att ställa in träningen idag. Hur ska detta gå? Ska bli nyttig när jag och alex blir sambos om en månad. Jadå.

hur pallar jag?


Jag vet faktiskt inte hur jag orkar egentligen.. Steg upp ofrivilligt klockan 6 imorse. Lämnade lillebror och var redo att sticka till skolan tills jag insåg att jag faktiskt pluggar bättre hemma. Så här är jag nu, i sängen, alla böcker är undantagna för vet ni va? Jag har pluggat i 90 minuter nu faktiskt, non stop. Och jag kan faktiskt lite av redovisningen och lite av spanskan. HUR GRYM?! Jag beundrar mig själv ibland.

2011-11-14 - asgarvens dag

Min dag har bara bestått av skratt, gapflabb, garv och ännu mer skratt! Första asgarvet var när Ems fick en penna i pannan, att se det från mitt perspektiv var definitiv crackin'. Efter lite synkoll joinade jag alex som hade gjort nån caramell latte. Och där fick jag även en jädrans massa asgarv så jag tillslut inte kunde hindra tårarna. Tänk om man hade filmat in mitt liv.. har tänkt på det förr.
Ehm, för övrigt har jag pluggat lite, fått massage av lillebror, kollat på Mysteriet på Greveholm samtidigt som jag käkat toast och stört mig som fan på min jätte finne på kinden. Inte Okej!!! Hoppas att den försvinner snart så att jag kan se ut som en människa igen..

my weekend

Har glömt hur det är att ta en paus från festerna, sköööööönt. Hela helgen har jag bara chillat, krängt en massa sushi, sovit som fasen, skrattat åt pojkväns sleepwalking och mycket mer. Sen har jag ignorerat att jag har en jäkla massa plugg också. 4 veckor kvar till jullovet, alldeles för lång tid kvar..

vilket datum är det idag?


Hela facebook är bombat med att alla tycker att det är fett coolt att det är den 11/11-11 idag. Lite coolt är det väl, men inte så givande precis. 1 timmes lektion idag och jag redigerade klart Marbella filmen, stolt tjej!
Efter lite springade med klackar till bussen, en tallrik full med köttbullar och brunsås är jag äntligen hemma och ska få min powernap. Vad händer ikväll tro?

torsdag

Nu håller jag på och uppdaterar min iphone men itunes laggar lite. När det redan börjar mörkna när man har slutat skolan vid halv 4 betyder det att julen närmar sig. Tummen upp! Har bara kollat på klänningar på nätet i skolan idag, tom hunnit ta en powernap. Fan vad skolan är chill. Imorgon är det äntligen fredag som består av bara en lektion. NAJS

mot juletider


Trots att det bara är den nionde november så har jag redan satt igång med julmusiken. Jag är så himla taggad! Det jag längtar mest till just nu är alla ljusstakar som ställs på fönsterkarmarna. Så himla fint. Sen längtar jag också till att pynta julgranen, käka pepparkakor & dricka glögg på stan under tiden man letar efter julklappar.  Sen har jag och broder redan börjat planera lite inför nyår. Lite tidigt men men. Min nyår kommer att bli annorlunda i år. För i år, då jävlar ska jag få min perfekta nyårskyss ♥

jag är förälskad i hösten


jisses vad veckan bara rusar förbi

Efter att jag slutade 11 idag tog jag 4 timmars powernap som var välbehövda. Det som fick mig att inte skolka imorse var en skagenröra bagette som jag skulle köpa i skolan. Efter min sköööna powernap drog jag min feta röv till Espresso House för att fika med bästa vän. Uppdatering om våra liv - check!
Nu ska jag göra det tråkigaste som finns i livet - plugga..

2 much in mind


Kan varken plugga eller koncentrera mig i nuläget. Tänker på för mycket samtidigt. Ekonomiproblem. Praktikplats problem. Shoppingbrist problem osv osv. Vad ska man göra liksom? Kirrade ett MVG på psykologin, betyder det att man är psyko då? Har börjat bli hungrig varannan timme nu känner jag. Om 35 minuter blir det tacos till middag sen ska jag försöka plugga, om jag lyckas. LATER

godmorgon tisdag


06.50 är klockan just nu. Är ni chockade över att jag orkar blogga såhär tidigt? Det har ju hänt förr. Jag steg upp utan problem för 20 minuter sedan. Allt för att jag var sjukt sugen på en macka! Jag slutar seriöst aldrig vara hungrig. Denna dag är ändå inte så jobbig. Slutar 12 :D Hell. Yeah.

hej chuckis

2 av mina cravings är tillfredsställda at the moment! Gottade mig med chips med dill dippa OCH årets första pepparkaksdeg. Munnen fick orgasm ska jag säga! Back to reality idag då, skola och plugg står på listan de närmaste 5 1/2 veckorna som vi har framför oss innan jullovet kan sätta igång. Har redan börjat smyglyssna på jullåtar. LÄNGTAR!

och så var lovet helt plötsligt slut...


- Spelat biljard med grabbarna
- Käkat på restaurang med Alex och Emil
- Galen halloweenparty i Flyinge
- Middag hos maddi & utgång
- Släktfest
- Slagt för att fira Amanda
- Käkat på Thamnakthai ett par gånger
- Krök hos mig med grabbarna
- Glömt att skriva dagbok
- Kysst pojkvän varendaste dag
- Inte gymmat ett skit

... och härmed avslutar jag lovet med att kolla på EMA med Alex. Over and out!

living my life


Bloggen är ingen hit under lovet ser jag. Har varit upptagen med livet de senaste dagarna. Mycket har hänt. Utgången med brudarna igår var helt okej, laxpastan och kladdkakemuffinsen var nog det bästa med kvällen. Att hela vägen hem ensam från centralen klockan 2 på natten var inte något att hurra för. Idag lagade jag lide bacon, ägg och stekt ris till min man, skillad blivande hemmafru här. Om en stund blir det gooood efterlängtad Thamnakthai med broder. Hell yeah!

dead and gone


SKIT GRYM HALLOWEEN FEST! Igår var en av de ballaste festerna jag har varit på med klassen och andra. Skrattade så att jag fick kippa efter luft. Alla var skit bra utklädda och gick verkligen in för det. Det tog oss nästan 3 timmar att fixa emma och carro för att de skulle vara Avatars. Natten spenderades i en bil för det var alldeles för skabbigt att sova i huset där alla däckade. Sen blev det 4 timmars städning imorse och hur mycket bakismat som helst. Nu är jag hemma och ska blunda lite. Trött tjej.

RSS 2.0