I'm back bitches


Jävlar vilken bra vecka jag har haft!
Spanien är helt underbart, sol varje dag och helt och hållet perfekt! Jag längtar redan tillbaka. Kändes lite tråkigt att vakna imorse med moln utanför fönstret. Ingen värme heller. But that's life. Jag har fått lära känna underbara personer i Spanien. Halva klassen grät när vi sa adjö till spanjorerna. Sjukt i och med att vi bara har känt varandra i en vecka. Åh jag vill bara tillbaka.
Nu har jag i allafall ett spännande lov att se fram emot. Lovet började dock för en vecka sen, men idag börjar lovet på riktigt!
Ps! jag tog totalt 849 bilder från spanien, sick or what???

Estoy en Espana

Hola chicos y chicas! I`m going to try to write this in english because this computer doesn`t have Swedens three last letters. I`m so bad at english.. I can really feel that. Well, anyway, I`m finally in Spain. It`s warm but sometimes cold. The flight was nice but scary. Yesterday we just hung out with the spanish people. About 11pm we went out to dance. It was so freakin`cold, I almost died (just kidding). In about 20 minutes me and my spanish girl - Maribith, will go out for some shopping! I`m so excited! And later tonight it`s party time once again. We`ll finally meet all of my friends. Well, here I am, having fun in Spain while you guys are cold in Sweden. I have to go now, talk to you later, ADIÒS!!

Tillägnad till bruden som alltid får mig att skratta


Hur länge har vi känt varandra nu? 4 år?
Hur länge har vi varit nära vänner? 1 år? Så mycket som har förändrats på så lite tid. Snart sitter vi i varsin rullstol, 80 bast och snackar gamla minnen. Tiden bara rinner iväg känns det som. Du är galen, konstig, glad, lättroad, torr, klumpig, senil och helt enkelt en underbar vän. Så mycket som vi har gått igenom med varandra. Tårar, skratt, trillat omkull med cykeln, haft skratt attacker i toaletter, blivit jagad av en katt, promenerat i nästan en mil i skyhöga klackar, varit på dubbeldejt, bakat failade kakor (varje gång, undrar när vi lyckas få de rätt) och ja mycket mer som kan göra en hel bibel.
Imorgon lämnar jag dig, igen för typ 3e gången. Vi klarar det, vi klarade Öland, inte sant? Men att separeras från dig broder är en av de hemskaste sakerna som finns. Att separeras från sin halva, från sin broder, sin bästa vän.
Tack för att du alltid fått mig att skratta, för att du har stöttat mig och för att du har varit 100% onormal med mig. Träd, chuck, Älgbroder, Rebecka Tidfält Braun, bästa vän, - du är bäst <3
/Bäste Grävling.

Vet ni vad? Packning är inte min grej


Jag avskyr att packa, en av de värsta sakerna jag vet.
Okej jag överdrev en smula kanske.. Men jag har hållt på i cirka 3 timmar just nu. Men när vi åkte till Sälen i 5 dagar packade jag i nästan 8 timmar.. med långa pauser såklart :) Har sagt adjö till min kära broder, saknar henne redan. Sen har jag separationsångest från mamma och lillebror också, alltid. Låter löjligt men ja så är jag. Min resväska är överbelastad med linnen m.m, smycken.. glömmer hela tiden bort att jag ska shoppa där också. Har ingen våg heller så jag vet inte om det är 20 kg or not. För övrigt är jag as taggad inför imorgon. Skönt att lämna Malmö. Nu när det är skottlossningar överallt. Malmö är en konstigt stad.
Nu ska jag fortsätta packa så att jag inte går och lägger mig 3 inatt. Ska upp 05.30 imorgon bitti. Joy. Hörs om en vecka people! Looooooooove Jen

And it really makes me wonder . .


Ovanstående bild - två allmänt störda brödrar som ska erövra världen en mysig regning dag.

Herregud vilken dag!
Jag är helt utmattad. Och dansen var för en gångs skull roligare än vanligt. Lite mer fart. Jag hoppas att jag får träningsvärk imorgon. Har jag sagt att jag älskar träningsvärk? För då vet man att man har presterat bra! Missade kvällens Grey's avsnitt och blev rätt så besviken.
Försöker leta upp avsnittet på nätet men hittar inte det rätta! Och har jag berättat att MSN är riktigt stressande! Alla orangea blinkande saker och ljudet.. åh, as jobbigt. Enligt folk som bor ute på landet (lomma, staffanstorp..) snöar det. Äntligen vinter eller?
Äsch, om exakt två dygn är jag ute och roar mig i nån spansk stad! Moder min kom på att hon inte visste kombinations koden till min resväska, kul att jag står här utan resväska två dagar innan.
Imorgon är schemat fullt upp för mig! Galet. Puss! Oj, alldeles för långt blogg inlägg..

Tisdag tisdag tisdag


Åh åh åh, snaaaart drar vi till Spanien! Tiden har gått så himla fort. Känns som om det var igår vi fick reda på att vi skulle till Spanien i Oktober, nu är det bara 3 dagar kvar. Helt sjukt! Har lyckats plugga lite idag. Hade planerat att dra till gymmet men jag somnade bland skolböckerna.. så kan det gå. Den senaste timmen har jag bara haft på hög musik och sjungit med alla gamla låtar. Jag borde egentligen börja smått med packningen men det lär nog vänta till torsdag. Dåligt för jag lär glömma nånting då. Som t.ex passet. Aja, HEJDÅ!

Äntligen söndag?

Fan vad helgen bara rinner iväg. Det var precis fredag ... Min kväll hos Olof var skit kul! Skratt attacker kom lite då och då. Vid 2 började alla bli sega så vi la oss i bäddsoffan och kollade på 4 olika filmer fram till halv 6. Då stack vi hem. Idag är jag död. Orkar verkligen inte plugga, men måste tyvärr. Vädret är underbart idag och ändå måste man sitta isolerad och arbeta. Önskade att jag kunde följa med till Staffanstorp idag men nej.
5 Dagar kvar till Spanien! woop woop!

förfest @ my place


Good kväll allesammans!
Här sitter jag nästan klar för utgång. Snart blir det förfest hemma hos mig. Ikväll drar vi hem till Olof som har krök. Ska bli kul kul kul. Sista dagen man festar denna helgen! Haj!

Köttbullar och makaroner


Jag har bara legat och degat i sängen fram tills nu.
Har inte orkat ta mig upp, nu käkar jag iaf middag. Gårkvällen var kul. Har ingen aning om vad som händer ikväll. Vi får se.

Torsdag 101014


Jag är speedad som bara den just nu!
Sitter här helt rastlös och har ingenting att göra (not). Har tusen grejer att göra faktiskt. Imorgon är det äntligen fredag, en dag jag har sett fram emot. Dock har jag inget kul planerat förutom att kanske umgås med gänget (som vanligt). På lördag blir det iallafall fest nånstans i Limhamn.
Mamma har äntligen köpt hem pepparkakor (!!!), jag har tjatat och tjatat och nu befinner de sig i vårt skafferi. Nu väntar vi bara på pepparkaksdegen.
Hösten är ändå mysig, med alla löven som skiftar färger. Så länge solen skiner är allt bra. Sen har jag lyckats inviga mina nya skor från H&M. I Love. Nä nu ska jag ta och kolla på reprisen av Paradise Hotel (förstår inte riktigt vad alla har emot den serien?). Oj, detta inlägg blev ovanligt långt med, konstigt nog, väldigt många parenteser. Så får det bli. HAJ!

Höjden av AP SNYGGT!

Mina nya älsklingar!

To say I want you, exactly like I used to


Hej Hopp! Här sitter jag, vaken & mätt!
Vaknade upp med värsta förkylningen och nös säkert 17 ggr imorse så det blev ingen skola idag. Bestämde mig för att baka scones till frukost, och jag lyckas aldrig & då menar jag aldrig få mina scones att inte smula när jag delar de. Men men, de blir as goda i allafall! Nu ska jag ta och försöka plugga asset av mig. Jag taggar redan inför helgen, och vädret är helt underbart denna vecka. Livet är så jäkla underbart just nu !!!!!!!!!

look what the cat dragged in

Sandras & Nickes sago tema fest i lördags. Har aldrig skrattat så mycket förr! Verkligen en av de bästa festerna jag har varit på!

Yesterday was G O O D !


Jag hade en as ball kväll igår i Lomma!
Tema fest som sagt, där jag var utklädd till Catwoman. Festen blev lyckad! Verkligen! Kvällens höjdpunkt var när Steff fick lite sprit i ögonen. Jag nästan dog av skratt och bokstavligen låg på toa golvet och knappt fick någon luft. Verkligen det bästa! Kvällens mindre höjdpunkt var att vi fick åka taxi hem, 260kr. Bye bye money. Min söndag har varit lugn och inte bestått av några ansträngningar alls. Förutom att ta sig hem och ladda upp alla bilder på facebook. Annars, helt okej helg! Nu ska jag skriva dagbok!

Lördag is finally here

HAJ BLOGGEN! Här sitter jag, trött, seg och väldigt pepp inför ikväll! Har hunnit gymma nu på morgonen. Ska snart bege mig ut till stan. Ikväll blir det sago tema fest och jag har fortfarande inte klurat ut vad jag ska klä ut mig till. Lite panikslagen ska jag säga. Jag måste verkligen hinna hitta kläder och grejer. För övrigt har min vecka varit seg, konstig och tårfylld. Japp. SEE YA!

minus 1400 kronor


Idag var vi lediga.
Jag fastnade inne på weekdays omklädningsrum i en timme och 20 minuter. Freak. Kom in tom i händerna och lämnade affären med två par jeans och ett par as snygga skor rikare! Jag är nöjd. Verkligen! Sedan har jag gymmat och inte pluggat. Jag har suttit och kollat och beundrat mina vackra skor och skrattat högt för mig själv. Nu, efter många timmars datanördande (stavning, om det ens är ett ord?) ska jag äntligen sova. Sov gott! Love Jen.

I'm fallin' to pieces

En låt av The Script som jag har knarkat de senaste två timmarna.

I dina ögon så speglas allt

Happ, söndag igen, men det är lugnt, jag är ledig imorgon! Har spenderat min söndag på stan med världens bästa rebecka. Igårkväll sov jag över hos henne, mysig filmkväll. Sen har jag segat resten av kvällen, varken gjort läxor eller nåt med skolan att göra, utan bara druckit god chai te.
Jag kan inte säga att min helg har varit bra. Härmed slutar jag skriva detta inlägg.

what the hell happened

gårkvällen var crazy.. Jag har inte mått så bra idag. Adinas hus är sjukt mysigt. Tack för igår hjärtat<3
Jag har precis kollat på missade idol avsnitt och jag har förälskat mig i Olle. Han ska fan vinna idol 2010!
Nu ska jag packa och dra mig hem till rebecka. Är segare än segast just nu.

all the crazy shit i'll do tonight


Om 2 timmar tar jag tåget till Adina.
Ikväll drar vi ut och dansar i danmark. Ska bli ballt. Äntligen är denna skolvecka över. Nu väntas 4 dagar ledighet! :)

RSS 2.0