@kb

Igår var det en minijulfest på centralen där alla anställda på centralen var bjudna. Inte visste jag att man fick tacos och fajitasbuffé och free drinks så jag åt mig mätt hemma. Men attans vad gott det var! 
 
 
 
Och från och med igår har jag börjat gilla öl! Känns som att jag aldrig skulle kunna tåla det men det var oväntat gott. Godare än vin... Efter det for jag till en bar på möllan där vi träffade på lite folk sen direkt till KB! Dansade fram till de nästan stängde och hade inte ens ont i fötterna! 
 
Sorgligt nog missade vi bussen så vi fick  hela vägen och var hemma 5. Snacka om att däcka dirr! 
 
 

mental pictures, no cameras please

Det bästa med att sluta halv 12 på natten är att man kan sjunga så jäkla högt till musiken man har i hörlurarna utan att synas :) 
 
 
 
När jag vaknade vid 12 idag tog jag en springrunda runt parken dirr. Det kändes som att klockan var 16 (solen håller på att gå ner nu ser det ut som). Det är inte lätt att springa när Thor blåser de jävla starka vindarna varannan minut. Mina ben skakar fortfarande när jag går.  
 
Idag betalde jag mina första räkningar själv via nätet. Det var en pain in the ass att klura ut vad alla svåra "vuxna" ord betydde men jag tror att jag lyckades rätt. Annars får en glad jävel mina pengar imorgon i sin bank haha! 

Asian party

I lördags bjöds det på temafest med släkten - vilket var väldigt ovanligt! Temat var asien (såklart), alla skulle klä sig något asiatiskt. Jag kom inte på nån typisk som ingen annan redan hade valt så jag fick vara gypsy. Plockade fram lite grejer hemma och fick ut en ganska okej och liknande gypsy outfit! 
 
Det var SÅ kul att få se hela släkten utklädda! Såhär borde det vara oftare faktiskt. 
 
Annars har jag spenderat helgen med alldeles för lite sömn och en liten runda i stan. Vädret var super också! 
Om en stund drar jag mig till min största fobi EVER, till tandläkaren för att borra lite hål. FYFAN vad jag är rädd. Jag hatar alla tandläkare som finns. 
 
Update: Lyckades borra hålen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Her days are over

 
SÅ JÄVLA BRA

workin on ma shiet

5 minuter återstår tills jag måste lyfta röven och dra mig till jobbet. VIll. Verkligen. Inte. 
 
Vill ta mig en joggingrunda runt parken istället och gå på släktfest nu. Endast två dagar tills jag ska klä ut mig till en gypsy haha. Igår köpte jag en urfin klänning som jag vill använda varje dag. Den satt som en smäck förutom att den var en bit längre än vad jag är... Måste lära mig att sy så jag kan sy in den! 

to the city

 
Efter att ha vaknat halv 4 två dagar i rad vaknade jag piggt kl 9 idag. Skoja, vakna 10 skit trött.. 
 
Hade planer att träffa min man igår men det sket sig, och det sket sig imorse med så nu ska jag iväg till stan med moder min och plutten och leta efter en perfekt outfit till på lördag. Ska bli fett kul att se hela släkten klä ut sig. 
 
Förövrigt saknar jag solen som fan och känner mig nere när det bara är moln och regn everyday. Kom fram nu asså. Ps. Önskade att jag va Iggy Azaela. 

wannabe esmeralda

På lördag ska det vara lite "maskeradfest" och jag planerar att vara Esmeralda! Det tuffaste just nu är att hitta outfit (jag är alltid sent ute..) eller kanske hinna hitta gamla kläder som ska bli en Esmeralda outfit. 
 
 
 
Ska bli fett kul att klä ut sig igen, och denna gången är det inte läskigt. Idag började jag 5 och slutade 13, softa tider. Och nu sitter jag barnvakt. Ikväll får jag äntligen pussa på min man som jag inte träffat på ett tag. I miss that dude. 
 
Förövrigt har jag gått och blivit kär i Rihannas låtar igen. Önskade att jag var henne ibland. 

Vad händer med mig?

Hej måndag.. 
 
Min helg har varit fullständigt underbar! Började helgen med att festa på KB, en oväntad utgång med de andra. Hade AS ball! Men nu - två dagar senare har jag svinont i högra skinkan och högra knät. Fattar ingenting. 
 
Imorse skulle jag till jobb halv 5 på morgonen men svimmade två ggr. Läskigt som fan, men har återhämtat mig och nu mår jag toppen! 

-----> klicka in!

Tyckte det var dags för er att börja följa mig på min nya blogg som jag haft ett tag i smyg... 
 

Där lägger jag endast upp outfits etc etc. Följ med mig vetja! :D
 
 
 
----------> Klicka här!

tummen ner vettu

 
Intervjun blev en masterpiece. Not. Det sket sig och jag får jobba kvar på subway. Skit kul. Jag som var så taggad på att börja använda nagellack och fina ringar igen. MEN icke. Tror inte gud vill att jag ska jobba med kläder utan att jag ska jobba med mat och slava resten av mitt liv. Det är nog mitt öde det ja. 
 
Efter en fotosession med Kim nu ikväll har jag fått magkramp. Skulle nog inte tagit och legat på ISKALL asfallt nej.. 

snap out of it... eller?

 
Idag har jag varit riktigt otrevlig på jobb. Främst mot mina kollegor - vilket inte så snällt av mig. Men ja, jag har fått damp på mitt jobb och vill SÅ gärna bara byta jobb. Jag vill jobba med kläder. Det är allt jag vill. Butik, modevisning (hha) etc etc. Restaurangbranschen har jag jobbat i sen jag gick i 8an. Det räcker liksom.  
 
Men om nån timme drar jag på ett viktigt möte för mig och hela jag skakar av nervositet. 
Ber till Gud. 

back at the gym

Längtar tillbaka till Spanien...
 
 
AH, äntligen tillbaka på gymmet! Efter alla "pallar inte dra mig dit" skitsnack var jag fett motiverad idag. 
 
Hoppas på fede träningsvärk imorgon på jobb. Imorgon blir det dessutom invigning på Bubbleroom här i malmö. Känns lite konstigt att en hemsida har blivit en butik. Endast tre dagar kvar tills festen smäller!!!!

Fullt upp

Denna veckan har jag fullt upp på schemat! Jobbar endast kväll en gång denna veckan så jag har lediga kvällar och ska spendera de med broder min ♥ 
 
Har även ett speciellt möte i veckan vilket jag ser väldigt mycket fram emot och på fredag blir det utgång med kollegorna på jobbet (om de inte ballar ut som vanligt). Denna veckan kommer att bli bra. Dessutom är jag ledig hela helgen - I deserve it. 

Skiftledar-tröjan

Här ser ni mig i min gröna tröja. Ful är den allt men färgen är så mkt bättre än svart. 
 
 
 
 
 
Palla fota sig själv halv 8 imorse. Och visst ser det ut som att jag har en brunig nyans i håret? Big wattafack liksom. Kanske borde färga? 
 

Söndag

Åh äntligen är jag hemma, i min säng, under täcket - när det är mörkt och regningt ute. THANK YOU LORD. Har gått runt som en zombie idag på jobb och lekt chef idag igen. 
 
 
 
Idag är det fars dag så jag köpte en massa godis och chips till Jonny :D Släktfesten igår var chill, massa god mat osv. Och jag fick äntligen gosa med my beloved baconpiece. 
 
Ikväll är det EMA's och jag önskade mer än allt att jag befann mig i Amsterdam just nu - fast som en kändis heheheh. 

saturday is not my day

 
 
 
När jag vaknade imorse verkligen ÖSregnade det. Snacka om att vilja ligga kvar i sängen. 
 
Har haft fullt upp som skiftledare idag på jobb. Med ny grön tröja och allt! Tyckte färgen var så ful innan men nu är jag kär i den. Typ. 
 
Igår fick jag ett väldigt bra samtal med roliga nyheter och jag håller tummarna för mig denna gången!!!!!!!!
 
Nu: Släktfest. 

torsdag

Torsdagskväll och jag befinner mig just nu hemma hos Daniel. Det är så mycket jobbigare att passa en 7 åring än en 5 åring. Saknar jason haha. Han är så mycket enklare att hantera. 
 
SNART får vi vår lönespec och jag har jobbat 162 timmar förra månaden så jag borde få en fedelön med tanke på min löneförhöjning! ETT STEG NÄRMRE LA!!!!

Old times @ retro

 
Det känns som det var 100 år sen vi var på retro och skrattade ihjäl oss. Hittade detta kollaget i hårddisken som jag gjorde för drygt tre år sen. Fasen vad kul vi hade.
 
Steff skulle fota mig sen gick hon iväg men jag blundade och posade kvar i nån minut tills hon märkte att jag inte gick efter henne och såg att jag stod kvar i samma pose på samma plats. Snacka om at dö av skratt sen asså...

varning för känsliga ögon!

Festen blev lyckad för några men inte för allihopa. Fem dagar har gått och jag är fortfarande utan röst. HUR?! Har aldrig hänt mig förut. Jag är ändå rätt så nöjd med min outfit. Här får ni några snapshots från festen! 
 
Lyckades ändå se läskig ut. Mina ögon kunde varit vitare dock. 
 
Truls ska bli avatar.
 
Jakåp va en av de bästa haha
 
Zombiecouple
 
Någon som vill kissa med mig? 
 
Bästis i hans äckliga mask 
 
Broder aka Mimmi Pigg som förövrigt gav mig världens lavett under festen pga "läskigheten"
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0