#inmycalvins 💁🏽

Igår fick jag en sen julklapp som jag längtat efter. Nämligen Calvin Klein underkläder. SÅ GLAD! Världens bästa Malleballe 💜💜💜 nu vill jag ha de i alla färger som finns. de sitter som korvskinn också 👌🏻 första julen jag fått allt jag vill ha. Bortskämd much, eller bara änglar till vänner? 








Im inlöööööv 😁☺️ nu måste man bara träna mer så man ser musklerna haha 

Werk

Hade öppning igår (och nu också, har äntligen paus👏🏻👏🏻) och fick denna fina koppen av min kollega. Han kan rita han. 


Sen tog jag en tung runda på gymmet. Brukar vanligtvis inte träna på helgen då det är mina vilodagar men igår var jag på hugget efter jobb! Plus är det enbart 9 dagar kvar tills vi åker. So i better work out. 



This booty better be growin some more 


Invigde mina nya träningsbrallor som var supersköna. Helt stretchiga. 

Mästerkock

Nu när jag är alone så måste jag laga maten själv (aldrig varit så tråkigt). Så igår tog jag tummen ur röven och lagade köttfärs med potatisgratäng. Tog tacokrydda till köttfärsen och hällde i lite grönsaker. GODASTE. Ska prova tacokrydda till kycklingfilé nästa gång. Löööööv tacosmak. 

Så nu har jag mat för tre dagar typ. 







Avundsjuk much?

Igår insåg jag att jag hellre ville festa än att lägga mig 20.00 en fredagskväll. Men insåg det lite väl försent. 

Spenderade dagen med soffan på stan och köpte mig en ny piercing och en cp snygg kappa till våren! Lyckades även byta ut min navelpiercing igår och blev svimfärdig så fort jag såg hålet. 

Lunchade på graffitti as usual, tröttnar aldrig. Bestämt en ny dejt igen på måndag med min hoe. Cant wait. 


Orkar inte vända bilden. Vänd på luren vetja 


Fann dessa uberfina korgar!!! Alla bör inskaffa sina korgar i rosa. 


Hittade en flott keps


Lite större bling 


Vaknade till detta. Inte slls kul och vakna 2 sen få se på alla deras festfilmer. Snälla vänner man har va?

soon

 
Snart får vi äta/dricka kokosnötter till frulle igen. Cant fuckin wait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och jävlar vad brun jag ska bli.
 

goin on 60

Har kollat igenom gamla bilder på hårddisken från 2009 fram till idag. Sjukt vilka minnen man får. Skrattade så mycket av alla filmer man gjorde på gymnasiet under alla sina resor. 2011 skulle jag lätt vilja uppleva igen. No question bout it.
 
Anyways. Hittade gamla bilder på mina klackar för typ 2-3 år sen. Vet inte riktigt när det togs. Men tänk att jag bara hade ca 20 par klackar, sen nu, 2 år senare, har jag trippelt så mycket. Oh the addiction.
 
 
Det var då jag inte jobbade, gick fortfarane på gymnasiet och spenderade all my money (tog från mina fonder, dum i huvet), just to buy me some heels. Där började beroendet I guess.
 
 
Här står de fint på rad. Som att de ska marchera någonstans. An army full of shoes.
 
 
Hade jag gjort såhär med dagens skor hade det fyllt hela mitt golv.
 
 

Cut cut

Tog tag i livet och klippte håret. Lite haha. Typ Max 5cm enligt min frisör. But its fresh now 💁🏽💇🏽 


Jag och broder powerwalkade till empan once again för att äta lite god mat 😋 och(!) avslutade rundan med en standard smoothie. Min nya favorit är från naked juice bar- ni måste testa green something smoothie. DELISH. Lite spenat, ingefära, citron, apelsin och annat skit i. 


Min goda middag. Börjar gilla empans foodmarket. Inte kollat noga förr. 


Fann denna fina jackan på Zara (where else). Men den var jätte tunn och jag kanske ångrar mig till våren. Men ACK vad det kände i hjärtat. 


Måste skaffa en större spegel at home. En helväggs om jag får välja ☝🏻️ 


Är så fruktansvärt chokladsugen ikväll men har absolut nada hemma. Bara gammalt hemmakvällsgodis som absolut inte är fräscht. 

Fick bli frukt. Än så länge. 

Nu: satc marathon! 

Lack tjej

Här skriver jag. Lack som satan. Sitter vid köksbordet och försöker dricka te för att lugna ner mig. Men fungerar inte alls. 

LACK. Mamma målar naglarna och försöker prata om annat (förstår itne vad hon gör uppe när vi alla ska upp om 5 timmar). 

VEM är på flygplatsen FYRA TIMMAR innan man ska resa??? De är inte rutinerade!!! Så jag får enbart 4 timmars sömn inatt om jag lyckas somna av all kaffe. 


Det här lagade jag igår. Gott men spicy AF 


Detta slitna svall ska bort imorgon. JA HEJDÅ men kmr sakna det långa 


Hade helt fel skor på mig idag i regnet. But theyre gorgeous though 


ARGGGGGGGGGGGG 



Simkväll

Varit ledig idag med = uuuuuuberskönt! 

Vill vara ledig alla dagar i veckan. Eller ha ett superballt jobb med fashion. Hatar ärenden men om det hade gällt kläder osv hade jag gjort det. 

Anyways. Chuckie lyckades övertala mig till att dra till kockum fritid och ta en simtur. Det var ganska skönt men jävligt utmattande. Nästan värre än gym. Svettades när jag simmade haha. Vi fick ett anfall när en gubbe simmade SÅ sakta framför oss. Han såg ut som en Boj som hade fastnat. Fick nästan kramp så kul det var. 



Idag- en månad senare, gav jag äntligen Kaspers julklapp haha. Han fick en gorgeous mörkblå gant skjorta. Och han äger ingen så det var en perfekt gåva! 👌🏻👏🏻 och dessutom är det 5 år sen vi blev vänner på Fb. Hahha för det betyder mkt. 


En bra måndag! Nu väntas två dagars jobb sen är jag självständig i 11 dagar. CANT WAIT!!!!!! 

This weekend

Nu är helgen över - again och vi är en vecka närmre att åka till Fili. TVÅ VECKOR KVAR. Kan fortfarande itne fatta att vi ska åka dit igen. Vi bokade biljetterna i november och tyckte att det var så långt tills vi skulle åka. Nu närmar det sig. 

Hade världens skönaste fredagskväll. Sov så mkt haha. Tappat det här med festande lite granna och det är bra. Min kropp behöver vilan. Men igår drack jag med Emma Emma och Diff. Det var så mysigt. Som jag saknat de ❤️❤️ 


Enda selfien jag hann ta med min favorithund. Wille är såå gullig. Ville alltid leka med mig. Tror intr riktigt att hundar fattar vad selfie är. 


Rallen kom till baren helt out of the blue igår. Enda killen. Now he nows how i feel. 


Idag lunchade jag med denna böna. Det var så gott men lämnade 3/4 av maten. Blev skit mätt. Och för första gången drack jag upp min Cola. 0.4 liter. Händer aldrig. 


HUUUUR vacker är inte denna muggen? Fick lite ont i hjärtat när jag kastade den. Locket var så shiny. 


Zaras speglar is da shit. Men de borde byta belysningen 


Blivit beroende 


När jag flyttar ut ska jag ha rosa soppåsar. Allt ska va rosa. Nä mest svart 


Avslutade kvällen med några bitar av dessa. Tröttnade snabbt. En vecka utan socker- man vänjer sig!! 

Jävla tåg

Måste byta jobb asså. Det börjar bli tröttsamt när tågen ska ta sån jävla tid på hyllie varje gång. Man bara förlorar tid av sin dag. 

Haft tre öppningar i rad och är helt slut. Längtar till helgen (är tom ledig i tre dagar). Ska sova tills jag blir människa igen. 


Dagens i-landsproblem: ska man behålla sitt långa hår eller...



...klippa det rakt av??????? 

Träffade broder igår ensam efter att inte ha umgåtts på mer än två veckor. Whats Up with that. Och om 20 dagar ska vi vara ifrån varandra in tre veckor. Hur ska det gå 



Jag kan laga mat jag


Hittat tillbaka kärleken till bananpannkakor igen ❤️❤️❤️ 
Nu ska jag till gymmet och springa av min trötthet. Ciaooooo

Lördagsarbete

Lördag och jag är redan påväg till jobb. Utan ångest tro det eller ej 😱 

Sitter och äter lemonkvarg som jag snabbt köpte innan tåget gick. Helt ok men blir fan inte mätt på det. 

From igår ska jag försöka ha massa vita helger. Tror ni jag klarar det? Tänkte inte dricka förrän efter Fili. Ska festa såklart inte dricka. Kanske en drink. Eller? I dont know. Vi får se hur långt jag kan gå haha. 


Igår åt jag och tjejerna på L'Angelo på Möllan. SÅ gott. Men ingen åt upp sin mat så mycket man fick haha. 

Kommer sakna tjejerna. 


Var hemma redan 22 igårkväll med tofffiffee MEN den åt jag inte ens utan drack TE. TE! Jag gillar inte ens te. Som att någon annan är i min kropp. 


Och jag blev en tant och kollade på film tills jag somnade. 

Nu taggar jag jobb med min hoe och lille Thomas. Soffan har tagit med sig chaipulver från eh som vi ska göra på jobb. Fuck Starbucks haha 


9.11

Whatsup my homies

Kl är 9 och usually brukar jag befinna mig på löpbandet just nu nu nu men idag hade jag fortfarande ont i halsen (tränat i tre dagar i rad nu med halsont- dum i huvet) så jag sket i det. Plus var snön den största anledningen till varför jag inte orkade ta mig till gymmet idag. 

När man tränar med halsont kan man få nån hjärteinflammation. Whats Up with that. Vaknade med tre blåsor på tungan idag. Skumt att det växte till under 7h inatt va? Så nu läspar jag och det tar dubbelt så längre tid för mig att spise (jag som redan äter som en snigel). Got no time for this shit. 

Målade nyss naglarna och jag får ha de i hela 10 timmar idag 😄 so Happy. Ville känna mig lite extra feminin och inte ha mansnaglar för en gångs skull. 

Nu ska jag kolla serier och försöka att träna hemma om det går. 



Det var faktiskt jätte fint när man var ute. Men seriously snön- keep your shit
together och stick. 

Ojsan

Jag hade alla tre plattor på spisen igång samtidigt och VIPS så slocknade allt. Wtf? Hade laxen, löken och min bulgur kvar. Skit lack. Mamma kommer nog bli ännu mer lackare än mig... 

Igår var jag så starving så jag tog allt jag kunde äta under min paus. Hann äta halva salladen och en halv macka. Vem har 30 min paus ens? Man hinner knappt tugga. 




Häromdagen satt Jason i min säng, kollade ner på golvet och ba: varför har du inte kastat ditt bananskal? Så kollade jag ner. Han trodde att godispappret var bananskal. På riktigt. 

Tror att ungen behöver glasögon. 

Sallad 1234

Idag är det fjärde eller Vänta femte dagen jag äter sallad. Kom på att jag åt på graffitti i Tors. 

Köpte hem en massa ingredienser till en wannabe café 2000 sallad och har ätit det sen i fre. Tröttnar inte men blir fan inte så mätt på det. 



Just like a rabbit 

This weekend

Det har redan gått 11 dagar av 2016. Hur är det ens möjligt? Inte gjort något wowigt ännu men har mer än 300 dagar på mig. 

Skulle ha en chill helg men när man har ett gäng killar som alltid vill festa kommer det aldrig att ske. Om man inte vill ligga hemma själv en fre/lörd kväll och på glo på film såklart. 

I fre var vi hos Emil. Där drack jag dock inte, kom dit med en termos med varm choklad haha. Men på lörd for jag direkt hem till Max efter work och drack en flaska vin. 

Vi var på klubben väldigt tidigt kom jag på men kul hade vi! Schlager och 90 tals musik är ändå helt ok (om man är påverkad haha). 


Min bubbis 


Kommer inte ihåg hur många ggr jag var på toa det var flera hundra toaletter så ingen kö behövdes. Bästa med slagt


Sitter i soffan med luren i handen och får en snap av rallen: selfie? Och så gick vi till köket och tog denna 😂👌🏻 
Hans skärm var lika stor som min spegel i mitt rum. Gigantisk. 


Valde helt fel skor igår. Regn och slask. Snön kan jätte gärna få försvinna nu. 

Ledig

Fatta så skönt det är att vara ledig. 

Vill verkligen inte tillbaka till jobb. Njuter av dessa dagar. 

Lunchade med Sophie igår på graffitti men blev banne mig inte mätt. Så vi fikade på Waynes dirr efter. But i gotta say- inget slår EH. 


Fin hon är i sitt blåa hår. Like a mermaid


De kunde göra latteart på chai vilket jag omöjligt kan göra


Why is my hair purple?


Skulle ta spruta för hepatit b igår men jag kom undan. 


Never in my life trodde jag att Joel skulle klara av att komma över Kasper och Emil och vara etta på min lista. Imponerande. 




Besatt av oreos. Måste bara hitta de vitchokladdoppade ones

Girls night out 💁🏽

Igår var den roligaste kvällen på länge. Vi brukar alltid vara med grabbarna när vi går ut så vi tänkte bara vara oss tjejer denna gången. Blev en jävla massa privata girlytalks och planer som vi skulle göra idag. 

Vi hamnade på moriskan och dansade till hiphop musik i våra högsta klackar. Vi promenerade genom mörka gränder och genom folkets park där Ida fann sin make 😂 och av någon anledning dog jag och Monica av skratt när vi skulle sätta på mig mina stövlar. I dont even get it haha. 

Avslutade kvällen med baby vid min sida. Skit bra kväll 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻


Hittade en stor spegel på toan. Men vi insåg snabbt att det inre var en tjejtoa för killar kom in och pissade där vid sidan som ni ser. Awkward 


Kmr sakna henne när hon åker hem igen 


Älskar dessa tjejer! Vilket jävla bra jullov. Önskade att alla bodde här nere så vi kunde ses oftare. Dessa veckor har varit skit bra. 


Vi har tydligen också planerat årets sommarresa och vi har två nya resenärer med oss denna gång! 


Låg i sängen till 15.30 idag. Så sliten oxh trött 


Tur man hade pulig bakismat  

Nu är allt över och det är dags att tagga till Filippinerna. Saknar redan detta jullov 😪

2016

Då är det 1 januari igen. Undrar om detta året kmr gå lika fort som 2015. 

Hade en fantastisk kväll igår. Började med en mysig middag med tjejerna innan jag begav mig till grabbarna hos Kasper. Vi var i kvarnby med lite olika människor och firade 12 slaget. 

Hamnade sedan hos Kasper på hans efterfest där jag festade i hans pikétröja då min klänning gick sönder av någon anledning. Sedan fann jag min soulmate på festen också som fick följa med mig hem 💜 


Finisar




Jag och pimpsen



Ja vem fan är det 


Alla kissade tms i denna toan haha. Familybonding


Lyckades få med mig babys tvilling igår. 


Och såhär gick jag hem imorse. Never been so stylish in my life 

2016 kan få börja 💁🏽

RSS 2.0