hejdååååååååå subway

Fatta den känslan jag hade idag kl 18.00. Enbart lycka. Inte lika mycket glädje som jag hade den sista stängningen /passet på starbucks i vintras men liknande. FRIIIII!! Numera har jag sommarlov och ska njuta till fyllo (eh säger man så?). 
 
I lördags var vi bjudna hem till Alex för att fira hans dag. Blev några glas vin för mycket, men Båten bjöd på gryyyyyym musik!! 
 
Vi var enbart 3 utav vårt squad i lörd och det slutade med att bara jag och Mon drog ut med resten av grabbarna. 
 
Hade inte träffat min man på hela helgen så igår fick jag äntligen få pussa på honom. Han hade köpt ingredienser till TACOPAJ så vi lagade det. Medans jag låg i sängen, mätt och belåten och han kom upp från tvättstugan, ställde han sig i köket lite väl länge. Så länge att jag var tvungen att fråga vad det var han hittade på. 
 
Han tjöt om att han skar upp lite gurka till sin matlåda och funderade på att diska. Jag ba: okeeeej. och orkade inte ta mig upp ur sängen för att krama honom. 5 min senare kom han in med ROSOR och en skål med daimglass och jordgubbar!!!! Min fina ♥ Att man kan bli så lycklig över småsaker. Nu står de fint på mitt nattduksbord i en blå vas. Dock håller de på att dö utav värmen haha. Önska man kunde ha de föralltid. 
 
 
 
 

thor needs to get laid

Så känner jag just nu. Vaknade pigg idag vid 6 imorse men lyckades somna om till 9. Inget fint väder idag, regn och blåst. 
 
Hade en lugn kväll igår vilket var såååå skönt. Längesen jag var ensam en kväll och kollade på alla mina serier. Ikväll är det dags för parteeeeyyyyyy. Är så taggad men hoppas det inte regnar för då förstörs mina lockar. Aldrig haft det problemet förut. 
 
Nu ska jag käka mina nybakta scones. Löööööööööööv helgmorgnar!! 

trouble

Ja jag ligger jävligt risigt till med CSN pengarna just nu. Fick ett meddelande där jag måste ha skolans underskrift och mitt eget för att bevisa till CSN att jag ska fortsätta studera där i höst. Men är inte i LA förrän slutet av aug så måste lägga ut mina sparpengar i risk om att kanske inte ens få ersättning för det. PANIIIIIIIIK.
 
Inte kunnat slappna av riktigt och haft det i huvet hela dagarna. Jävla jävla jävla CSN och USA. 
 
Men idag skiner solen (finally). Känns som man levt i mörker i en hel månad. Plus är jag ledig på det för min chef var snäll och tog bort min öppning för jag ej ville ha det, hehe. 
 
Ska strax luncha med Emma (och jason). Och hennes nya valp!! Ska bli så mysigt. 
 
Enda fördelen med att cykla hem från Emil är de sjuka solnedgångarna. Blir bländad. 

snaaaart över

Yeeeees!!!! Idag är det min sista öppning på jobb, sen har jag bara ett pass kvar på måndag (drygt att det är på en måndag också...). Men sen är jag friiii och har faktiskt cirka 4 veckors sommarlov trots allt!!!! Så jävla excited att bara få sova ut, chilla, hoppas på att få hänga på beachen några dagar så man blir lite brun i alla fall.....
 
Lyckats sälja några bikinsar och tänkt: vem fan vill köpa en använd bikini? 
Men jo, fleraaaa tjejer tydligen hahaha. Sålde som smör. Så la upp alla mina gamla bikinin jag ville bli av med. CATCHING! 
 
Längtar redan till helgen (imorgon!!!). Sa till chefen att jag inte ville jobba imorgon och han skrev bara "Ok" och tog bort passet. Men nu har vi ingen som öppnar. But whoooooo cares va. Skönt att ha en dag ledigt ibland. 
 
Juste! Vi var ju och åt middag hos Emils mamma i lörd. Guuuud vilken god tårta hon bakade!!! Godare än den vanliga ska ni veta. Goals. 

06.45

Förstår inte varför jag sitter och bloggar när jag ska hinna fixa mig på 25 min innan work..? Känner att jag har stressen upp till halsen men bara måste skriva. Har inte ens något vettigt att skriva haha..
 
Haft en låååång vecka med jobb och är bara så lycklig över att det är fredag idag så man kan få sova ut hela helgen. Har enbart 6 dagar kvar av rövjobbet sen au revoir!! 
 
Just nu regnar det så jag får skippa cykeln och ta bussen. Tjänar 15 min på att cykla till jobb. Dumma regn. 
Men nu måste jag hälla i mig gröten!!! 

5 veckor kvar

Tiden går alltid så fort när man har roligt. Insåg nu att jag enbart har fem veckor kvar i Sverige innan jag flyttar iväg igen. Börjar redan få lite smått ångest. Det är så mycket jag vill göra nu under "sommaren". Har inte hunnit träffa alla så mycket heller... 
 
Men om drygt 2 veckor har jag äntligen semester och då ska jag försöka göra en massa grejer, om vädret tillåter det. 
 
Ikväll är det CL och MFF spelar mot Vardar. Jag hoppas att tjejerna gör mig och Jason sällskap på O'Learys ikväll så jag får lite roligare haha. 
 
Är så besatt av denna cidern. Druckit ca 2 st varje vecka. Inte bra för ekonomin eller musklerna Jentan. 

15.50

Hejjjjjj, redan söndag va. Kommer knappt ihåg vad jag har gjort i helgen. Har myst ganska mycket med Emil i alla fall. Man önskar ju att man kunde ses varje dag eller åtminstone avsluta dagen tillsammans. 
 
Fredagen blev big fail då vi tjejer skulle festa men alla tappade suget. Såg MFF matchen igår och fick mig även en bränna i VH med Vane och Kim. ÄNTLIGEN bjöd Thor på lite värme. 
 
Och idag har vi kollat Sherlock halva dagen. Är så ledsen över att jag enbart har två avsnitt kvar. Vad ska jag sen kolla på? :( 
 
I torsdags ville Emil spela fotboll med Jason. Osis vi hade att det började regna precis då, men det hindrade inte de. Söta!
 
Nostalgi va
 
Himlen var såå fin i torsdags. Och igår fick jag äntligen se solnedgången på stranden med mitt hjärta. Aldrig gjort det förr. 

friidaaaaay

äääääntligen helg!!!! Haft en halvsnabb vecka med mycket migrän. Tror det är dags för mig för en ny synundersökning. Haft lugna dagar på jobb vilket var skönt. 
 
Ikväll blir det mys hos Emil sen träffar jag upp tjejerna för lite vin. Om det inte blir inställt vill säga. Tagga tagga taggaaaa. Längtar tills det blir en stor fest där alla kan vara med. 

06.25

Godmorgon alla ni som säkert fortfarande sover vid denna tid..... Klockan är inte ens halv 7 och jag sitter redan och käkar frukost. Någon som vet om det finns någon lag om att schemalägga en två dagar innan, eller fiffla med sitt schema 2 veckor innan? Skulle få en långhelg denna vecka men chefen skulle ha semester i förväg så han och frugan fixade så alla tog deras pass utan att fråga oss. 
 
Eh, INTE OK????!!! Räkna inte med att jag kommer att ställa upp när de sitter i skiten en dag... 
 
Kommer att jobba mån-fre nu framöver fram till jag slutar vilket inte var min deal med att jobba där. Kommer jag göra mitt bästa där? eh nope. Ska chilla, ta det lugnt, ta en kaka, lite kaffe. Så går det! 
 
Jag och Jason var på bio i måndags. Ganska skönt och vara där på en vardag mitt på dagen. De hade helt gjort om hela Filmstaden. Jättefint och smidigt och mindre köer! Vi hade bokat platser nästan längst bak men hela guldplats-raden var tom så vi satte oss där. lyyyyyyyyyyx
 
Annars är det en suuuuuperfin morgon, solen skiner, jag är lite pigg. Ska strax väcka Jason. Så synd att han inte har sommarlov.. :/ 
 
 

vilken helg

Haft en underbar helg!! Den gick så fort också. Började helgen med en bra utgång med tjejerna till Koi, där ingen av oss hade varit förr. Bra musik och bra folk. Avslutade kvällen på Max med lökringar, nuggets, Adrian, Ralle och Ruben. 
 
I lördags hade jag och babe så mysigt i Ystad. Tror inte jag har utforskat stan riktigt, men deras gågata var sååååå mysig! Och vi hade tur med vädret också jämfört med Malmö. Och fick återigen träffa chuckie på kvällen, som jag saknat henne. 
 
Igår myste jag med Ashley och Jason i Västra hamnen, och det var äntligen 19 grader och man kunde sola. Strosade även runt på Ikea med Emil och drömde oss bort i vår framtida lägenhet. Längtar så otroligt mycket. Nu är det endast 6 veckor tills jag åker tillbaka igen och jag känner redan hur ångesten börjar stiga... Hur kan det gå så fort att vara hemma???? :( 
 
Alex, till vänster, hade den finaste lägenheten. En två men med TVÅ våningar!!! Hans sovrum var lite goals. 
 
Här har ni min framtida man. Och juste, igår när vi träffades upp på kvällen hade han snaggat sig!!! Snacka om att bli våt när man såg honom
 
 
Ser ni maten hahaha, orkar inte rotera
 
Han tvingade med mig att följa med när de golfade igår. Tur solen gav mig lite färg i alla fall. 

friday is heeere!

Yeeeeeees!! Änligen är helgen här! Denna vecka har gått sjuuukt långsamt. Och jag har bara jobbat i tre dagar. Börjar om ca en timme och jag skriver detta inlägg med en hand (precis målat ena handen). 
 
Har tvingat mig själv att gymma hela veckan och jag har lyckats varje dag! Fortfarande ingen motivation men jag utnyttjar mitt kort iaf. Ikväll blir det äntligen en utgång med brudarna. Har saknat att dansa till bra musik. 
 
Uppdaterar mer imorgon ifall jag inte är för bakis. 
Ciaooooo

ledighet är det bästa som finns

Typ. Eller när man antingen jobbar eller går i skolan i alla fall. Har varit ledig i hela fyyyyra dagar nu och är så utvilad men ändå trött i huvet. Så jäkla skönt att inte jobba. Vill ju tjäna pengar såklart men gud vad jag saknar att ha sommarlov. Bara vakna och inte ha något planerat för dagen och ta allt som det kommer. 
 
Har suttit och rensat min garderob återigen för att jag ville leta rätt på mina kläder jag lämnade när jag senast åkte som moder min har tappat bort. Har lagt upp 1000 annonser för att sälja mina saker, hoppas någon nappar. 
 
'
 
Idag skiner äntligen solen men vi sket i utflykten för det är inte tillräckligt varmt idag heller. Kom igen no Thor. Annars så taggar jag jäkligt mycket till på fredag. Då ska jag äntligen få festa med mina brudar igen efter ett halvår. Ut och shakea booooooty! 

for the first time

Så fort helgen har gått. Haft en ganska lugn helg men blev ganska så festsugen igår så jag hoppas att jag och tjejerna festar nästa helg!! Måste shakea lite booty. 
 
Idag träffade jag Emils släkt för första gången. Var ju såklart lite nervös innan men allt gick så bra och hans familj är såå söta. Hans mormor och morfar är goals. Vi bjöd på vår vit chokladmousse cheescake som vi bakade själva igår morse, den blev tydligen succé. Jag tyckte det var för mycket mandelmassa och fick utslag redan efter 10 min. Att jag aldrig lär mig va? 
 
Annars har jag haft en trevlig eftermiddag och vi har pratat om vår framtida lägenhet och när han ska få träffa min släkt. Så seriösa man är. 
 
Solnedgången igår var sjuk i huvet 
 
Mama baked you a cake, ser ut som jag har en bulle i magen hörni
 
Jag blev fan inte mätt på fika så vi köpte oss en pizza påvägen hem. Åt 2 slicar sen var jag mätt. Standard. 
 

RSS 2.0