SOS!!!!!!!!!!!!

Ja, festen man var med och planerade kan ställas in imorgon bitti eller ikväll... Skit bra tycker jag. Man har köpt en utklädnad för cirka 450kr och festen blir inte av.. Det är ju ren jävla otur asså. 
 
Så idag är jag fett lack. Hinner inte vila innan jobb ikväll så jag kommer antagligen bli sjukare imorgon också. FFF*************Tttttttttttttttttttt

30 okt

 Vill ha så kort hår igen - ska ske inom en månad! 
 
Mitt immunförsvar kan va ett av de sämsta ever! Har åkt på en annan förkylning och det börjar luta sig åt feber. SÅ jävla typiskt när man ska på en stor fest man små längtat efter i helgen. 
 
Hade min första öppning på jobb kl. FEM imorse. Snacka om att va en zombie när man vaknade. Tur man hade chailatte hemma. Och ja som sagt, om två dagar är det fest men ett jätte stort problem har uppstått och jag hoppas att det löser sig imorgon annars.....................

now i got tattoos on my body, psycho bitches in my lobby

 
Vilken dag. Har sprungit runt i stan när det varit storm hela dagen! - i fucking klackar. Jag tänker inte ibland märker jag. Emma hämtade upp mig och vi hängde hemma hos henne och högg i oss marängsvisch, attans vad gott det var! 
 
Hon körde mig hem och omgggggggggggg, bilen tom lyftes lite när vi körde, tusen löv flög på oss och en jädra stolpe på 10 m höjd landade nära oss. Apocalypse eller? Men som tur är lyckades jag ta mig hem och nu har jag planerat lite för halloweenfesten. Kommer bli stenball! 

stor saknad

Dagen är förbi och min mormor är på planet just nu. Åh vad jag grät. Det känns så tomt utan henne just nu. Hon har alltid bott 50m ifrån mig och nu finns det ingen att hälsa på längre :/ 
 
 
 
Fick in en ny sorts kaka idag på sub - rasberry cheesecake. Attans vad god den var! Nu när jag fick jobba till halv 12 och kom hem för 30 min sen så festar hela gänget hemma hos Rikte med halloweentema. Suger lite men får maxa lite extra nästa helg ist. 
 
Denna månaden har jag jobbat 170 timmar - DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN NOVEMBER LÖN!!!!!! 

right here right now

Dagen med inte ett stort d har kommit.... Idag är det mormors sista dag i Sverige :( Mina mostrar har tagit ledigt för att spendera dagen med henne i stan. Tror det kommer bli en stor bölfest ikväll asså.... 
 
Har spenderat mina två timmar på morgonen med att samla ihop bilder till henne så att hon kan få ta med de till filippinerna och kolla. Jag hoppas att denna dagen går jätte sakta. 

forrest gump

 
Har blivit beroende på Frank Oceans "Forrest Gump".  Älskar när man hittat en låt man kan knarka i några dagar. Och låten ovan är SÅ bra den med. Har nog lyssnat på den minst 13 ggr varje dag i en vecka nu. 
 
Idag har jag varit aktiv och flitig och bockat av en del ärenden. Sen har jag ätit middag med mormor och några i släkten hemma hos Kim. Fyfan vad mycket jag kommer gråta imorgon. Ett sista farväl :'( Gör så ont i mitt hjärta. 
 
Sitter och skriver inlägget med tårar i ögonen tom..... Visste inte att det skulle vara så svårt. 

varmare höstdagar

 
Både igår och idag har det varit varmare än vad det brukar vara i oktober månad. Har kunnat gå runt i skinnpajen utan tjocktröja under. Anyway så har jag endast idag kvar att jobba sen är jag ÄNTLIGEN FUCKING LEDIG i två dagar! Kan få ha sovmorgon igen. Min hjärna fungerar inte riktigt så lite sömn jag har fått på senaste tiden. 
 
Veckorna bara rusar förbi. Det var precis en månad kvar tills min mormor skulle tillbaka hem. Nu är det endast två dagar kvar..... gör så ont i mig. 

ärenden to do

Endast två dagar kvar av jobb sen är jag äntligen ledig. Idag fick jag reda på väldigt tråkiga nyheter innan jobb vilket gjorde att jag inte kunde koncentrera mig riktigt. 
 
Just nu har jag TUSEN ärenden att göra men hinner fan aldrig göra de för jobbet tar all min tid i mitt liv. Plus hatar jag ärenden så jag väljer hellre att glo på tv eller besöka min mormor än att göra sakerna ska göras. 
 
Just nu gör jag testerna på subway så att jag kan få högre lön. Och snart ska jag träffa Omar för lite häng. 

avksedsfest i oxie

 
 
Nu har jag jobbat i sju dagar i rad och håller på att dö av utmatthet. Endast fyra dagar kvar sen kan jag ÄNTLIGEN få sova ut och bara slippa jobbet. Fick motivation till att lämna jobbet också. 
 
Igår var hela släkten i oxie hos min moster för en avskedsfest för min mormor som åker tillbaka till Filippinerna nästa vecka :'( Grät nästan som en gris när mina kusiner spelade och sjöng framför alla. Vill inte att hon ska hem....
 
Denna veckan är det dags att anstränga sig lite och börja leta efter halloweenoutfit och grejerna till halloween. 

04.23

Man borde endast vara uppe såhär tidigt när det gäller att åka på semester någonstans men fan inte om man ska upp och jobba.................. Somnade halv 2 inatt så fick endast 2 timmars sömn vilket inte är så ljuvligt för mig denna morgon. Jag sitter just nu och skriver det här med stängda ögon. Skillz va`? Jag ljuger inte. 
 
Ögonen svider så jag dröjer ut på tiden med att sätta in mina linser. Så fort jag kommer till jobbet ska jag dricka fem koppar kaffe så att jag blir speedad. Jag ska ju trots allt hålla på till 13 på eftermiddagen. 

godmorgon höst

Åh det är verkligen höst nu. Har legat i sängen i 30 min när jag egentlige borde tagit en dusch men det var så skönt att ligga i sängen, under täcket när det är så kallt och när det är så mörkt. 
 
 
 
Det regnar ute. Borde ta bussen men jag har bojkottat bussar för de aldrig kommer i tid. 
 
Förövrigt börjar jag min dag med att lyssna på Drake på högsta volym och ingen är hemma vilket är SÅ skönt. Inatt kunde jag inte somna för jag tänkte på att jag så GÄRNA vill jobba på Zara på Emporia..... Ber till gud haha. 

ny parfym

 
Jag var inom Zara idag och fann den godaste parfymen jag har skådat (förutom de jag redan har såklart). Glömde dock vilken flaska det var och vad priset låg på. Men det är en riktig budgetparfym hehe. 
 
Idag gjorde jag ett viktigt ärende som kan "förändra" mitt liv om det går som det ska. Sen har jag besökt min mormor. Kan inte riktigt fatta att det endast är 11 dagar kvar tills hon åker tillbaka och jag aldrig mer få se henne igen :( Suger big time. 
 
Annars väntar 11 dagars jobb i sträck och lite festbravader i helgen. Can't wait. 

@kabbes fest

Kunde inte gå all in igår då jag hade 38 graders feber tydligen och var allmänt svag i hela kroppen. Varför ska det alltid vara så att man blir sjuk just de dagarna man har längtat efter?!?!?! Idag skulle jag ha hängt med släkten till Ullared men neeej min kropp sa nej och jag är fortfarande svintrött..
 
 
 
Och vad tänkte jag med när jag gick in till systemet igår med den enda tanken i mitt huve att jag ska köpa Tequila??? Äckligaste jag druckit ju.. antar att jag bara var sugen på salt och citron. 
 
Ja, så idag ligger jag hemma och kurar mig själv med tusen alvedon medan ash och Kim är i Ullared och spenderar sina sista värdefulla mynt. Önskade att det var jag. 

dos días!

 
Ja, två dagar kvar till kabbes fest! Det är en vanlig hemmafest men fasen vad längesen det var jag var på en sådan. Vill typ byta om nu och sminka mig sen dra dit två dagar i förväg hahaha. Pallar inte mig själv. 
 
Endast en jobbdag kvar sen ser det ut som att jag har en fri helg! Fredag lördag OCH söndag! Nu har jag kollat runt på kläder på nätet men vägrar bli pank... 
 
 

Dags att ha halloweenfest!

 
Lokalen är ÄNTLIGEN bokad! Så länge som vi har letat efter en lokal.. Nu är det bara till att hitta en utklädnad och köpa en jävla massa dricka. 
 
Idag gjorde jag och alex Mac'n'cheese för första gången ever. Men det räckte med en portion för att man inte skulle må illa av all ost man har i (inte konstigt på att amerikanerna är så feta). 
 
Nu är det bara fyra jobbdagar kvar sen är jag ledig och ska rejva på Kabbes fest i helgen. 

more than friends

Kan spela upp den låten flera ggr om dagen utan att tröttna. Den får mig alltid på festhumör. Ska maxa den nästa helg iiiihihihiihiih. 
 
 
 
Min helg har bara bestått av jobb jobb och jobb. Lite kittelkrig med alex och härmapa grejer. Känner mig rätt så barnslig när jag är runt honom. Bra eller dåligt?
 
Nu ska jag strax bege mig hem till min mormor med mina kusiner och moder. Nästa helg blir det Ullared med släkten men undrar om jag ska med? Redan spenderat för mycket pengar på Ullared de senaste två månaderna...

RSS 2.0