im done

Jävlar vilket hårt idrottspass vi nyss hade i skolan. Mina ben skakar, mina armar är så ömma och jag vill powernapa. Tänkte ligga vid poolen lite med plugg innan jag drar in till stan. Är så jävla shoppingsugen. Men det är inte bra, kommer slösa så mycket pengar och hyran ska in till helgen. 
 
Oliver kom hem med världen godaste pizza! Det var på riktigt den godaste pizzan jag ätit. Slår Lamare tro det eller ej. Synd att Sverige inte har goda pepperonipizzor...
 
Ehhhhhm har sagt att jag ska kapa av mitt hår hela tiden men vi får aldrig tid. Men i helgen tänkte jag inte festa (sjukt att jag blivit en festmänniska igen sen jag flyttade hit) så då har vi massa tid. 
 
 

26 grader

Okej mitt icloud storage är fullt, det var 50gb i den. Hur fan kan jag ha fyllt 50gb?!?!? Så nu måste jag köpa mer minne så jag i alla fall får 200gb, det borde fan räcka va? Har cirka 10.000 bilder i mobilen nu, och det är inte ens videon inkluderat. 
 
Idag var det 26 grader. Satt och pluggade vid poolen, älskar såna dagar. I två veckor framöver ska det vara rätt så varmt och de har tömt hela poolen för de ska rensa den. Perfect timing eller haha? 
 
Nu har jag haft 2 italienskaprov denna vecka, fick A på min uppsats. NAILED IT! Aldrig varit så motiverad som nu haha. Nästa vecka väntar tre prov. Men ikväll ska jag bara chilla och ta det lugnt känner jag. 
 
 

New week

Hola chicas y chicos! Vi skulle ha italienskaprovet idag men det sket sig. Vi har sååå mycket nu imed att det är midterms nästa vecka innan vi drar iväg på springbreak. Tänk er som era tentor fast i tre ämnen på en och samma gång. 
 
Vi hade nyss fullt hus med alla killar. Men de stack för att grilla. Helt avundsjuk för att de inte har lika mycket plugg även om de också har midterms nästa vecka. De är nog smartare. 
 
En sak jag märkte idag på gymmet. De har inte alls lika tunga vikter på maskinerna som hemma i Sverige så jag kan inte höja mina bootygains. Wtf?? 
 
Okej nu när det är lugnt och tyst borde jag plugga och läsa men har gjort lite nu, så ska faktiskt belöna mig med The killing. 

Weekend gone

Hur snabbt gick inte denna helgen? Det var precis fredag. Men fyfaaan vilken skön helg. Tog mig ca 2 tim att fixa mig igår innan jag skulle dra hem till Julia. Sjuuuuukaste huset!! Jag sprang runt och filmade allt. Önskade att jag också bodde så. Vi tog massa bilder ute i Beverly hills innan vi gick hem till hennes kompis som också hade det sjukaste huset. 
 
Vi alla förfestade hos Julia med några tjejer, skönt att slippa killarna. Vi drog och köpte oss lite mojitos och det var tydligen happy hour so jag fick två stycken och kunde knappt dricka upp allt för jag var så mätt. 
 
Vi var på VIP arean igen med gratis sprit. Sen hamnade jag och en tjej uppe vid Tygas VIP area. Och hamnade backstage utanför klubben och blev bjudna till efterfesten. Vi såg honom i hans gula bil. Men vi väntade länge utanför hans hus, vi frös, jag mådde illa och tyckte inte att han var värt det.. 
 
 
 
Okej bilderna har inte laddats in till datorn så ni får se de en annan gånggggggg. Men ser ni hur fin deras badrum var. Eller deras 1/4 badrum. De hade fyra badrum i det huset. Är det ens lönt haha

change of plans

Godmorgoooooon! Det är 07.39 på en lördag. Frågan är varför jag är vaken så tidigt?? Antagligen för att jag vaknade 7.30 varje dag. Blev ingen utgång igår. Jag skulle iväg och handla lite vin men la mig en stund och tappade lusten helt haha. 
 
Satte igång filmen Split som jag velat se sen i höstas. Blev dock väldigt besviken på den och är så glad att jag ej såg den på bio. Det var såååå mysigt att bara vara hemma, äta godis och chips och glo på film. Jag mådde bra. Hann tom kolla på det nya avsnittet av Empire. Som jag alltid säger - fredagar är till för myskvällar och lördagar är the partyday! 
 
Det är knäpptyst i huset, alla sover och jag njuuuuter av denna tystnad. Fattar ni så värdefulla dessa stunder är hahhaha. Pallar inte. Sen ska jag ha terapisession at the gym!!!!!
 
Man bör ju egentligen ha Prison break maraton imed att den nya säsoongen (helt sjukt) kommer ut om 2 veckor. 
OFTA DET REDAN ÄR APRIL NÄSTA VECKA?!!
 

Ändrade planer

Hade tänkt ha en jätteskön mys-lugn och plugghelg men det ändrades snabbt. Hann vara i skolan i några timmar och pluggade rejält. Hann till och med skypea med tjejerna. Vi ska göra det en rutin att skypea en gång i veckan. Mycket bra plan. 
 
Nu sitter jag och äter en tråkig sallad till middag. Ska strax börjar göra mig klar för vi ska till någon hemmafest hos en tjej som heter Zoey. Hon passar ett hus för ett par mexicanare som har åkt iväg på semester. Hur vågar man ens ha fest när det inte är ens eget hem??? 
 
Ps. Ät inte mycket majonäs till er sallad. Det är som grädde, man mår illa efter några tuggor. 
 
Kom på ett sätt som får mig att bli bättre på glosor på italienska. Gjorde små notislappar med svaren på baksidan. GRYM INLÄRNINGSTEKNIK SKA NI VETA
 
Börjar faktiskt tröttna på både bananpannkakor OCH jordgubbar för jag äter det i princip errday. 
 
Ni ska bara veta HUR GODA de här är!!! Slår faktiskt vissa sorter på hemmkväll. Ska lätt köpa hem 10 såna här till Sverige
 
 

friday!!

08.49. Gooodmorgon! Jag kunde sova i 5 timmar i sträck inatt för första gången! Så känner mig relativt utvilad haha... Vi hade gäster igårkväll igen. Tror att de ska vara här hela veckan to be honest. Men jag var så pass utmattad så jag faktiskt lyckades somna fort. Thank god. 
 
Solen skiner idag, jag börjar skolan 2 timmar senare så jag fick sova ut i 2 timmar. Plus är det fredag, många tänker att det är partykväll men jag vill ha myskväll. Helst med Emil. 
 
Nuu ska jag fixa mig innan skolan börjar, see ya! 
 
 

Abbot kinney - tror jag

Tog mig ner till Abbot Kinney idag för att posta tillbaka mina klänningar jag inte vill ha. Hittade massa små fina butiker på den gatan och fann sååå mycket. Var beredd att lägga ut 1200kr för allt mitt shit men reducerade ner till 200kr!! HUR GRYM ÄR INTE JAG??????? 
 
Sen hamnade jag på Ross som är en affär som har i princip allt förutom mat, i hopp om att finna en iphonecase och ett glasskydd för skärmen. AND I GOT LUCKY! Shit känner mig lyckligt lottad idag, borde ta mig en trisslott eller? 
 
Så nu mår min bebis bra, skyddad och har vinterkläder. 
 
Det är så fina områden 
 
 
Jag har börjat få en smak av bohemiska och romantiska kläder. Vad har hänt med mig?? Inte de här kläderna dock 
Hade turen och fann det SISTA skärpet i en minibutik. Den hette dessutom Jennifer. Asså fan, varför köpte jag inte en lott?! 
 
Hur fint är inte mitt skal??? Det ser lite konstigt ut dock att jag har en vit lur och så är det svart runtom. But bakifrån är den adorableeeeeeeeeee
 
Jag gillar hur killarna nyss kom hem och satte sig i soffan med varsin burrito och högg in och sitter där helt tysta för de är så hungriga. Enda gången det är tyst när de är hemma, när de äter och när de sover. Ljuva stunder. 
 

hemlängtan

I tre dagar nu har jag haft den grovaste hemlängtan ever. Jag är deprimerad, irriterad på alla jag bor med, vill vara själv, tappat skol och gym-motivationen osv.. Det hjälper inte att killarnas vänner kommer hit och dricker vin och är jävligt högljudda när man bara vill ha tystnad. Höll på att spricka igår. Så idag var jag inte försiktig när jag skulle upp 6.30 imorse. 
 
Skypeade med baby idag och saknade honom ännu mer när jag hörde hans röst. Jag tänker bara på den dagen jag landar på kastrup och tar tåget hem. Det får mig att gå igenom dagarna nu. Fattar inte var denna hemlängtan kom ifrån. PMS eller?? 
 
Anyways, blev antagen på modellgrejen och ska dit den 4 april för att skriva på nåt papper. Så excited. Sen har jag fått en intervju för en internship hos en fashiondesginer, men har inte svarat för jag är så omotiverad. Vafan Jennifer. 
 
Nu tänkte jag dra till gymmet för att slå boxningskudden. Så jävla arg. 
 
¨
Märkte nu att det ser ut som han har värsta getskägget haha men det är skägget som går ner till halsen
Jag vill bara hem till honooooooooooooooooom
 

internet use

Loggade in på mitt abonnemangkonto nyss och där stod det att jag enbart använt upp 2.8gb av mitt internet och jag kan använda upp till 5gb. Har alltså överlevt på nästan 3gb på en månad. I Sverige använde jag upp hela mitt 15gb på en månad, wtf??? Fan vad najs ändå. 
 
Hade en skypedejt med brudarna idag och skrattade så mycket så jag grät. Saknar de såå mycket! Längtar så mycket till sommaren, grillkvällar, hemmafester, midsommar och bara spontana shoppingrundor!!!!!!! 
 
Nu har jag två prov och massa inlämningar att plugga till, men en powernap lockar mig så jävla mycket. Skolmotivation är inte på topp denna vecka.... 
 
 

virus

Näääääääää, har nyst cirka 57 gånger idag. Börjar bli förkyld, jag som nyss blev frisk. Tänkte få mig 9 tim sömn inatt. Kan ni fatta att jag inte sovit igenom en hel natt sen jag flyttade hit????? Sjuk i huvet. Inte konstigt att jag är trött om dagarna. 
 
Satt och stirrade på samma fråga i 2 1/2 timme idag för jag inte fattade hur jag skulle svara på det. Så det blev väl inget plugg för min del haha. Bra jobbat jen. Jag vill sååå gärna vara en straight-A student!! Aja så länge jag inte failar klasserna är jag relativt nöjd. 
 
Imorgon ska jag äntligen skypea med brudarna. EXCITED!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Det var så skönt att springa på löpbandet idag. Alla negativa tankar och stress bara lämnade ma body. 
 
Borde ta och färga håret igen, det börjar bli rött igen????!!!!! Porqueeeeeee Javier, porqueeeeeee??
 

3 more weeks

Idag slog det mig att det endast är 3 veckor till vi har Spring break! Känns så skönt att vi har lov här. Kom till skolan suuuupertrött imorse 7.40 men så var där en lapp på dörren att lektionen var inställd. Jag gick till biblan och sov där haha. 
 
Har blivit smittad av nån jävel och börjar bli förkyld igen, wth. Men ska till gymmet strax och se till att förhindra det. Har inte tid för att vara sjuk igen. Fan snart sommar, booty must grow. 
 
Men först - en powernap!! 
 
 Sitter och snackar med folk från jobb angående skattepengar. Enda tiden på året vi är sååå giriga och vill få ut typ 50k. Tur det inte är som i Sverige så man får ut alla sina semesterpengar på en gång. Som ett hemligt sparkonto. 

what a weekend!

Jävlar vilken intensiv helg vi har haft! Vi hade egentligen bara planerat att festa på fredagkväll imed att det var Sankt patricks day men det blev snabbt ändrade planer så spontana som killarna är. 
 
Hann inte mer än att äta när jag kom hem från skolan i fredags innan vi begav oss ner till poolen för att förfesta med alla andra. Vi gick på en barrunda nere i Santa Monica innan vi ditchade resten av gruppen för att äta pommes på en finrestaurang istället för 90 KRONOR!!!!!! Vafan, man tror man är rik när man är full...
 
 
 
 
Vi är nya promoters för Tylers kepsbizznezzzz. Haha, nä men vi sponsrar lite 
 
Rudi är lätt den skönaste roomisen av killarna. Så jävla rolig
 
Igår rusade killarna in till lägenheten med 2 liters vodka & sa att vi alla skulle förfesta vid poolen igen för att få bort bakisheten. Klockan var bara 13.00. När vi väl var vid poolen så blev det ändrade planer snabbt och vi förfestade hos oss och sen drog vi vidare på en stor takterasshemmafest. Sjukaste huset jag varit på, eller ja typ. Inget slår huset i Marbella! 
 
Det var såå mycket folk, kände inte ens hälften av folket. Vi körde fram och tbx, hem till oss, till MC (första gången jag åt mc i USA sen jag flyttade hit, mycket godare än i SVerige!!) Sen till ännu en hemmafest sen till en bar. 
 
Nu är jag helt slut och ska försöka hitta motivation till mina rutiner som gym och plugg....... Good luck jennifer. 
 
Älskar att de hade trappor upp till deras takterass, hur rik är man då?
 
Hatten macthade min outfit, det enda som fattades var tacos
 
Tänk att bo där, hade suttit ute varje kväll och morgon för att se solned och uppgången. 
 
Älskar att vi får uppleva festlivet med de typiska röda kopparna haha
 
 

16.00

Holaaaaa! Haft en bra ledig dag hittils. Började dagen med gympass sen ett dopp i poolen. HUR bra???! Älskar att vi har en pool. Helt mysigt. Ikväll ska det tydligen vara nån st patricks day aktivitet, man kan ha basketmatch i vattnet etc. Har streamat greys anatomy och "pluggat" lite. 

Väntar på att hoey som är så seg ska bli klar så vi kan dra ner till stranden. Aldrig varit där. Sjukt att jag inte varit där när jag bott här så pass länge va? Hoppas på att få se solnedgången också!! 
 
Ses sen. 

LEdiga!

Yes yes yes! Imorgon är vi lediga! Haft migrän varenda dag nu pga att jag troligen behöver höja styrkan på mina linser men kan inte göra det förrän i sommar i Sverige. 
 
Hade nyss fullt hus då killarna skulle dra till taket och chilla. Önskade jag inte hade så mycket plugg så jag också kunde chilla sönder. Men försöker plugga så mycket jag kan idag så jag slipper imorgon när vi är lediga! 
 
Har försökt att hitta biljetter hem inför sommarlovet (SJUKT att jag har sommarlov igen efter 5 år!!!!) men alla flyg är cp dyra! Får se om det blir billigare senare. 
 
 

Thor är nog en tjej

Det är min nya teori faktiskt, att han är en tjej. Det var jättedimmigt imorse, till sol, till moln när vi solade till skiiiiitvarmt! Whats up Thor, bestäm dig. Hade världens jobbigaste träningspass idag. Vi sprang uppför flera trappor 10 ggr fram och tillbaka på den största läktaren på skolans fotbollsplan. Tyckte synd om Julia som fick stå ut med mig i bilen helt svettig haha. 
 
Vi solade och chillade vid poolen i några timmar. Älskar att hon också älskar att ta foto som mig, FINALLY! Saknar mina homies där hemma i Malmö som alltid ställde upp ♥♥♥♥♥
 
Har suttit och pluggat sen kl 15 och känner mig väldigt duktig faktiskt! Ska bara försöka förstå mig på hur fasen man använder en powerpoint..  Men ikväll får jag belöna mig med The Killing! Bara en skoldag till sen är vi ledigaaaaa. Är helt ledsen för Julia och hennes vänner frågade om jag ville med på Taco-tuesday idag, förfesta hos henne (hon har ett helt hus för sig själv i Beverly Hills i TVÅ VECKOR!) och sen dra ut och shakea ass. Men såklart så har jag rövskolan imorgonbitti. 
 
Huuuuur cool bild i black&white???????
 
Fick pinkysweara via snap till Emil så han fattar att jag menar allvar. Och för första gången på typ två år har jag fått en thing för röda naglar igen. 
 

PMS weather

Imed att vi har ställt klockan en timme framåt var det sååå mörkt imorse vid 6.30. 
Jag var så trött och Sophie hade ställt klockan på 5.15 för hon gillar att snooza. Det har varit jättedimmigt de senaste dagarna men sen har det klarnat upp. Idag är det 22 grader men vindarna är så kalla så det känns som 15 grader bara. 
 
Igår vid 23 kom ett gäng killar hit för de skulle fixa sig innan de begav sig ut för att festa. Förstår inte hur de orkar festa så mycket. Jag menar, i lördags festade de från 12-04 på natten. Jag hade spytt vid 18 tiden haha. 
 
Jag var såååå sötsugen igår men försöker undvika godis så jag tog detta istället. Det var faktiskt mycket godare to be honest. 
 
Vaknade till detta imorse. Så mycket jag saknar honom. TRE månader kvar tills jag är i hans famn igen ♥
 
 
Way to early att vakna varje morgon. 
 
 

runyon canyon

Hade planerat att plugga hela dagen igår men det sket ju sig. Hann en runda på gymmet (är så motiverad just nu!!) och har inte ätit godis, kakor eller chips (pizzan på jobb gälls inte) på 7 dagar nu. Ska se hur länge jag klarar mig utan det. 
 
Sophies vän Erik var här igår och det blev molnigt och dimmigt efter 13 så vi bestämde oss för att hikea uppför Runyon Canyon. Aldrig gjort det förr men vi såg Hollywood skylten! En dag ska jag fan vara bakom den. Det var så svettigt och lite läskigt för backarna var branta. But we made it! 
 
ÄLSKAR att Hollywood är fullt med palmer vart man än går.
 
SÅåå söt hund som photobombade vår bild
 
 
Hoey ser fan ut som en 30 meter lång supermodell
 
 
 
 

the weekend

Var på fashionshowen i lördags med. Roligare this time. Mycket fler folk och bra musik. Jag och Julia (som är min nya fashionbuddy) sprang runt och gjorde allt annat än det vi egentligen skulle göra. Vi gick in i ett hemligt backstage rum där det fanns massa redbull och snodde det. 
 
Vi gick runt och tog bilder på röda mattan fastän vi inte fick det och vakten sa inte ens nåt haha. Vi kollade på showen som var sååå bra. Sjuka kläder designerna har gjort. Sen hamnade vi backstage för vi ville sno kakor men så såg de oss och tvingade oss hjälpa modellerna att byta om. Fyfan vad stressigt det var där, aldrig uppfattat det som det när man ser fashionshows. Hur stressigt och kaosigt det är där bak. 
 
Haft en bra upplevelse hos LA Style fashionweek! Fick ett certificate som visade att jag var där som jag kan ha på CVt:t!
 
Ehhhhm okej, hade tyo 207 bilder till från i lörd men kan inte ladda upp de så ni får denna
 
SÅÅÅ proffsig jag vaaaaar, med VIP backstage badge osv. Kände mig skitcool
 
Jag och Axel satt och snackade på natten i lörd och helt plötsligt var klockan tre och vi trodde vi hade snackat i 2 timmar. Men sommartiden hade börjat! 
 

day 2

22.50 är klockan here in Cali. Kom hem för en stund sen från fashionshowen. Rymde typ 2 timmar tidigare för min uber var redan jäääävligt dyr. Tyckte inte det var värt att betala 300kr för hemresan. 
 
Idag var det mer organiserat än igår. Till och med gästerna sa att det var bättre haha. Fattar ni så jävla oproffesionellt allt ser ut när ingen vet vad man ska göra? 
 
Men idag var det ca 1000 människor mer. Vi fick enbart SALLAD (!!) till middag. WTf är det? Ser vi ut som modeller eller. VI behöver protein and carbs. Så nu har jag lagat bananpannkakor (det enda jag äter här känns det som) med kanel i och äpplen. BÄSTA1!!!!!!!!!!!!!! och jordnötssmör. 
 
Hoey är ute och festar i Hollywood, killarna har filmkväll och jag längtar bara efter att få en god natts sömn. 
 
Asså, när vi skulle åka och hämta maten och vi fick två skålar med enbart lettuce???? Man ba: okej...is that it? 
Vi är mer än 50 pers staff. Vad tänkte chefen på?? 
 
Dog för himlen ikväll. My eyeballz again
 
Goals att stå här på riktiga röda mattan en dag.
 
Just nu
 

fullt upp

Okej, en sak har jag insett. Att ha fullt upp dygnet runt är INTE min grej. Blir helt deprimerad bara av att tänka på att jag inte kan lägga mig när jag vill eller bara kolla på film. MEN, nu är det så att jag velat volontära på fashionweek så nu får jag inte vara en pussy och bara DO IT! 
 
Har migrän dygnet runt och tror att det är pga mina linser, att styrkan suger. Men bytte fan nyss styrka i november. Ska egentligen vara på fashionshowen om 11 min men jag är fortfarande hemma och chillar.
 
De var så oorganiserade igår och vi började inte med allt förrän 1630 och stängde, fuck it. Är hellre hemma än att sitta där och inte ha nåt att göra. För att vara proffesionella var de verkligen inte det. De visste inte hur vi skulle göra och vissa gäster klagade för hur kaosigt det var haha. Pinsamt.
 
Men showen och backstage där modellerna var, var awesome!!!!! 
 
 
Var så lack över att min uberchafför alltid bromsade så man mådde illa.
 
Här bak ville jg vara hela kvällen 
 
Och vill också vara en av modellerna såklaaaart

Long freaking day

ÄNTLIGEN HEMMA! Fatta vilken lång dag jag haft! Startade dagen klockan 5.58 this morning. Här får ni en suuuuperrolig lista på min dag. 
 
7.40 - Befann mig på skolan.
8.00 - Bajsengelska
9.30 - Huge Italyprov
11.00 - Hitta uber
11.30 - Horubern var 20 min sen
11.50 - Kom fram till Julia i Bev Hills (sjukaste området)
12.05 - Sprang från parkeringsplatsen till Pacific Design Center
12.13 - Kom fram till fashion show eventet
12.15 - Överläppen började svettas
 
13.00 - DONE! - Uber hem
13.46 - Laga mat, äta mat & plugga samtidigt
15.00 - BOOTYPASS
15.58 - Duscha bort your nastiness
16.40 - Modellcasting
17.00 - Ta foto, measure och gå catwalk & posa (skit nervigt)
17.30 - Fastnade i trafiken i 40 min
18.25 - BACK HOOOOME och chillar med bacon.
 
Baconen här btw, är så tjocka. Man blir lite skeptisk. Too much fat. Kan inte chilla än, måste iväg och handla. 
Tough life va? Hur fan klarar folk att alltid vara igång. I would never manage. Hann knappt andas idag. 
 
 
 
 

big test coming up

Ehhhhhh har ni hört Ed Sheerans nya album eller?! If not - gå och lyssna asap! Jag gillar inte att gå igenom folks nya album osv utan börjar gilla låtar när jag hör de spelas av någon annan eller på radio. Men hans låtar är klass. VIll gråta så fina de är. 
 
Idag var det upp mot 20 grader, resterande dagar av veckan kommer bli 8+ grader varmare but I aint got time to hang by the pool. Ska vara på eventet 14-22 errday. Fatta så trött jag kommer att vara sen. But so worth it. 
 
Har pluggat i nearly 5 tim nu, har ett stort italy test imorgon. Är helt bajsig så nervös jag är. Grammatiken är svår att fatta och ändå skippar jag tutortimmarna man får gratis. Skyll dig själv Jennifer. 
 
Tog en promenad hem idag efter skolan cause I missed le bus. Så fina hus och områden asså. Fick ont i eyeballsen. 
 
Juste, var i stan igår för jag skulle finna svarta vardagsklackar. Kom hem med två par skor (inte vardagsklackar) från Steve Madden, gillar inte ens märkesvaror. Så summan blev liiiite mer än vanligt. 
 
Killarna här hemma tycker att jag är craycray
 
But theyre pretty thouuuuugh. Som vardagsklackar man får ont i. 
 
Tog ett kvällspass på gymmet och det var några som badade i poolen. Längtar till varma sommarnätter när vi alla kan bada där på kvällen och värma oss vid brasan. LIVEEEET
 
Här ser ni min busshållplats jag tar bussen till skolan. Kreativ vägg
 
 
Nu är kl. 17.59 och det är knäppt tyst i huset. Brukar aldrig vara det. Men det är bara för alla har prov och inlämningar som ska in imorn så alla pluggar järnet. Älskar denna tystnad. 
 

6 mars

Det är väl den 6e mars idag? Känns som tiden bara flyger förbi, eller månaderna i alla fall. Det var ju precis januari. Är så excited inför denna vecka!! Fick respons igår av en som håller i LA fashion week och jag fick vara med och volontära som check in. Alltså har jag ansvar att checka av alla kändisar, PR, journalister osv som kommer in till eventet. Undrar om det är så att jag får träffa några kändisar då. Fan att jag inte kan snappa det! 
 
Idag är jag så otroligt trött, har ingen motivation inför skolan, har ett stort prov i italienska på ons and I dont know shit. Har bara glidit runt de senaste tre veckorna och pluggat lite grann men nu kommer det allvarliga. 
 
Kom nyss hem från skolan och ska bara hiva i mig spaghettin jag lagade på 10 min sen drar jag in till stan för att hitta olika outfits. Alla i huset har fått ett nytt virus verkar det som. Alla nyser all the time. 
 
MEN MÅSTE STÄNGA AV DATORN NU DEN HAR 1% HEJDÅ

last night

Hoe satte väckarklockan på 7.40(WHY?!!!!!!) imorse! Det är söndag, vi är lediga och har sovmorgon och har inget viktigt som måste göra så tidigt på morgonen, whyyyyy sätter hon det så tidigt. Jag blev så lack för jag kunde inte somna om igen och vi gick och la oss 3.30 igår. 
 
Vid 12 försökte jag faktiskt somna om igen och hade skumma drömmar. Drömde i min dröm att jag drömde. Sen vaknade jag av att jag skrattade och att min kudde var för blöt av mitt dregel. Bra powernap då. 
 
Lunchade med en ny facebook vän jag hittade innan jag flyttade hit. Det var dags att träffas och guuud vad mycket hon har upplevt. Blev så excited över LA nu. Ps. Nästan de godaste pommesen jag ätit. Nästan.
 
Får fortfarande inte nog av palmer. Detta var inne i hollywood bland köpcentren. 
 
VIlken rip off! Och cp dyra också! För sådan falskhet. Inte värt. 
 
Back in venice. 
 
Igår hade vi en liten (stor) förfest. Jag hade bestämt mig för att inte dra ut denna helgen eller ens konsumera en droppe alkohol. Drack ett glas vin bara. Bara för jag ville vara med i ett drickspel. Gäster fortsatte att strömma in halva kvällen och jag visste inte vem de var. Sen var det några smuts tjejer som hade öppnat vår sminklåda och använt det i badrummet. SMUTS. Har ingen anledning till att använda vårt smink bara för ni har fula ansikten!! Haha, är forfarande skitlack. 
 
Alla stack ut och det var äntligen peace and quiet här hemma. Men det varade inte länge. Någon timme senare kom alla hit igen och hade efterfest. Så ni kan förstå varför jag är så grinig idag. 
 
Nu måste jag ta mig i kragen och börja plugga. Har så mycket denna vecka....
 
Vårt golv är så smutsigt idag för alla gick in med skor igår. Ni ska se badrummsgolvet. NASTY. 

shopping for the money i dont have

Det var såå varmt idag! Cirka 27 grader. Drog till gymmet innan det blev för varmt och sen la mig mig vid poolen och fick mig en bränna. Såå skönt att äntligen kunna gå i tunnare och lättare kläder. Fideli (Sophies vän), hämtade upp oss och vi körde in till stan. Skulle egentligen inte köpa nåt, eller jo, enbart vardagsklackar. Slutade med att jag kom hem med två vardagsklackar, en jeansjacka (som jag letat efter forever) och en herrstshirt. Jackan är även från mansavdelningen, börjar gå tillbaks till att använda herrkläder igen a la 2009. 
 
Så nu känner jag mig extremt pank då även hyran skulle in idag.. Men har så mycket mer jag vill shoppa. Är inte på festhumör denna helg så ska chilla sönder och bli frisk. 
 
Varje morgon borde börja såhär
Helt svårt och ta selfie när bilen skakar 24/7
Beställde en ny machiato men den var nasty så var där en stor på bänken som en viss Bridget inte hade tagit på 5 min. Så jag tog den när jag gick. Ingen märkte. Iced white mocha var det också! Lyllo mig. Karma kommer sen. 
 
Fått många komplimanger för mina jackor som jag köpt i Sverige. Sverige har tydligen coolare stil än USA. En frågade om jag var här som modell. BITCH, I wish. 
 
 
 
Kan inte bestämma mig om jag ska behålla dessa klackar. Ska vara vardagsklackar men känns lite för fancy med glasklacken - askungen vibe.
 
Har bett Hoe att klippa mig i veckan. Gått nästan två mån sen chuckie kapa av det. Det är dags. 
 
SKA JAG ELLER EJ. Speglade mig i en timme. Har fortfarande inte bestämt mig. 
 
Tog sönder mina jeans i botten.
 
 
Vad tycker ni om min nya skosida? Känns mer som hemma nu.
 

06.54

GOOOODMORGON! Steg upp för 25 min sen. Är stressad som fan för jag käkar frulle så jävla långsamt. 


Drömde mardrömmar inatt igen. What's that about??? 

Men vaknade upp till minst 10 snaps av min kära så jag blev på bra humör direkt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 


back to the gym.

Idag kunde jag äntligen gå tillbaka till gymmet! Haft uppehåll ett tag förutom förra veckan då jag gymmade men lyckades bli sjuk. Make that booty GROW! 
 
Det var cp varmt idag. Gick till skolan med skinnjacka, halsduk och tjocktröja, höll på att svettas ihjäl när jag gick hem. Bärde (vet att det heter bar) på tre tunga böcker om Alexander Mcqueen. Ska redovisa om honom i april för min fashionklass. Alla ska ha en redovisning om varsin designer. Ska bli SÅ kul att höra all fakta om alla. 
 
Bibblan hade ett stort lager med bara fashionböcker. Vill ha en sån hylla i min framtida lägenhet, hoppas Emil tillåter det (ja jag drömmer om att dela lägenhet med honom) ♥
 
 
 
CHRISTIAN DIOR hade bara all black böcker. Så klassiskt. 
 
Besatt av mina klackar, men önskade att jag tog med mina vardagsklackar. Mina fötter fick time of death idag.
Tog en 3 tim powernap idag, skulle bara blunda i 30 min men däckade helt. Ingen av grabbarna visste att jag var hemma ens hahah. Jag kom ut ur rummet & Oliver ba: Har du varit hemma hela tiden??? 
 
Missade de bästa soltimmarna!! Men Rudi sa att jag hade fått paket och jag sprang till le kitchen. Men det var bara min italienskabok. Så boring. 
 

taco-tuesday

TACOTUESDAY ÄR DET JU IDAG! Aldrig firat det dock haha. Men satt och pluggade när hoey skrev till mig om jag ville fira tacotuesday med hennes vän Fideli som är vår nya homie. Hade precis ätit en stor middag med kotletter och potatismos men man får väl alltid plats med tacos?
 
Fideli hämtade upp oss och vi började med lite margarita medan vi väntade på att vårt bord skulle bli klart. Första gången jag smakade det och det innehölll Tequila (har inte druckit det på ca 3 år). Man kände ju en hint av det med det var så pass sött att det gick att få i sig. Tacosen kostade 1 dollar styck. Jag orkade bara äta 2 efter min middag så mitt blev enbart TVÅ DOLLAR vilket motsvarar ca 20 svenska kronor. Billigaste. Sen fick man gratis nachochips och vi fick till och med PÅFYLLNING GRATIS. Asså va! 
 
Först 99 cent store sen 1 dollar tacos, börjar gå uppåt med ekonomin ser jag. 

 
 
 
Var tvungen att ha mina klackar också. Så skönt det var att känna sig lite längre för en gångs skull. Har bara platta skor till skolan. Inte kul. 
 
Nu är klockan mycket och jag ska upp om några timmar. HA-DE!
 
 

varmare väder

Idag var det äntligen lite varmare. Alla som har bott och bor här i Cali säger att det inte brukar vara såhär kallt. Första gången på flera år som det är såhär kallt. Frös ihjäl i tjocktröja, halsduk och PÄLSJACKA häromdagen. Känns som man är i Sverige asså. 
 
MEN, idag hade jag pälsjackan ändå, och det var typ 18 grader och jag svettades ihjäl när jag bar på min 99 cent papperspåse som gick i sönder så fort jag lämnade butiken. De lever upp till sitt namn i alla fall. Hoey kom hem & sa att hon hade hittat 99 cent store så jag tog en prommis dit jag med och shoppade loss. ALLT kostade 10kr. Varför har vi ingen sån butik i Malmö???? 
 
Kim eller någon i fantastic 4 skapade en snapgrupp med oss 4. Såå ball funktion. 
 
Var faktiskt en dålig student idag och skolkade idrotten igen. MEN, jag hade en anledning. Jag hostar fortfarande och vill bli frisk ASAP så jag kan bli fit och få tillbaka min booty. Det ska fan bli sommar här snart. Har mindre tid på mig än ni där hemma vet ni! 
 
 

 
 

RSS 2.0