just nu..

..ligger jag i alex säng och ja - bloggar och kollar runt på lite andra bloggar men främst resor. Jag drömmer mig bort till nånstans varmt. Typ Maldiverna. Längtar tills jag har flyttat utomlands! 
tänk att bo i denna hydda i Maldiverna.. Vill, vill VILL!!!!!!!!!!!!

mitt rum..

Hej, befinner mig i mitt rum just nu men det känns annorlunda.. Min kusin har alltså bott i mitt rum sen i fredags och det känns lite weird att va tillbaka.. Men hon ska nog crasha här en natt till whattaF! Jag har i alla fall spenderat min eftermiddag med två kusiner och en väldigt fet (bokstavligen)  unge. Om man ska beskriva hans utseende och form så är nog en köttfärslimpa/köttbullar i högar den närmsta beskrivningen. Magen är bokstavligen uppblåst av helgens iproppande av mat och skit. Me gusta muchoooo. Imorgon - ny vecka, och vet ni vad? Min broder är äntligen hemma! ♥♥

jobba eller inte?

Idag är en sådan "vet inte om jag pallar jobba men det gäller pengar men en fettobebis kommer på besök så jag vet inte vad jag ska göra" dag.. Har riktigt stor beslutsångest. Idag är sista dagen man kan jobba för att det ska räknas in till nästa månads lön så det är fett stor ångest faktiskt. Igårkväll blev ingen shakea ass kväll utan en "äta dig tjock" kväll. Vad jag ska göra ikväll återstår att se...

dadlar ♥

 
dadlar!!!!!!!!!! dock tröttnade jag efter 2 bitar..
mästerkocken i vita strumpor aka klumpen
Jag åt upp 1/4 av kycklingbiten jag håller i... 
Wazzzzzaaaaappppp?!!! Sitter vid matbordet och väntar på att alex ska laga klart mat1 (fattar ni? matEN, därav siffran ehhe) Det blir kycklingfilé, klyftpotatis (egengjorda), morötter i ugn och pricken över i:et - le bernaissauce! Me gusta mucho ey. Jag har även gjort Créme Brulée (hur man nu stavar det) till efterrätt. MMUMSFILLIBUBBI! Familjen är på släktfest och ikväll hoppas jag på att vi drar ut och shakear azzen. Vem bryr sig att man har jobb imorgon liksom? PEACE! Ps. Detta inlägg blev 40 min försenat för alex var klumpig och spillde läsk över hela matbordet där maten OCH min DATOR befann sig så den blev blöt. Klump till pojkvän..
 

@boyfriend

Har haft en lugn fredag hittills. 50 bitars sushi till middag men orkade knappt 10, ett skönt bad för det är minusgrader i lägenheten och allmänt mys. Men nu är jag rätt rastlös och vill ut och göra nåt ikväll! Annars får jag köra all in imorgon..


lite mer regn

Regnet är verkligen mysigt - när man är inne! Blev genomblöt återigen nu när jag cyklade hem från jobb. Sitter och käkar toastmackor med marmelad igen. Är beroende.. Imorgon är det äntligen fredag och jag slipper jobb i 2 dagar! Väntar på att pojkvännen ska komma så man kan ha följe med hem till honom. HEJDÅ

way to many jeans

Märkte att jag hade alldeles för många jeans då jag fick kämpa med att pressa in mina jeans.. Tror jag har runt 20 st. What to do.

äntligen klar!

Herregud! Har städat i 3 timmar nu och är helt utmattad! Trodde jag skulle hinna vila innan jobb men icke sa nicke! Men jag är fett nöjd med rummet! Allt är typ nystädat! Inklusive min garderob! Och checka in min mysiga säng. Rosa för hela slanten! Och duntäcke förstås imed att att MKB inte skänker värme.. Synd att jag inte kan inviga täcket förrän i slutet av helgen. Ska spendera mina nätter hos mannen min ♥

9gag

Inatt låg jag vaken och bläddrade igenom 9gag. Jag dog av flabb så tårarna rann osv. 
Den roligaste bilden nånsin!!
 
 
 

storstädningsdag

Se, moln och grått
Hade det inte varit för de gröna bladen på bilden nedan hade det definitivt varit en typisk höstdag. 
 
Godmorgon på er! Jag har sovit som en bebis inatt och är väldigt pigg just nu. Fast jag är ju såklart fortfarande i precisvaknatsåmanärseg läge. Sitter och käkar rostmackor med goa pålägg på. Vita rostbröd är jäkla gott med 50 lager smör sen apelsinmarmelad på det! MM säger jag bara. Idag är det sådär grått och lite halvdimma så jag ska storstäda rummet samtidigt som jag lyssnar på hög musik. Kommer bli en bra dag!

ingen tävlingsmänniska!

Vilken kväll jag har haft på jobb! Vi fick ett nytt projekt av vår teamleader vilket fick alla på dåligt humör och det gick AS dåligt för mig innan pausen. Vår teamleader bestämde sig sedan för att dela ut en MEGA vinstlott till den som sålde mest efter pausen. Hur blev jag då? Jo, fett tävlingsinriktad och gjorde en massa stressamtal resten av passet vilket gjorde att jag fick fede ont i magen av all stress.. Men guess what? JAG VANN LOTTJÄVELN! Med 1%!!!!!!!!!!!!!!!! Det måste ha varit den bästa känslan asså, så jäkla härligt! Det blev alltså 14 sälj för mig ikväll men det totalsket jag i då jag bara ville ha lotten haha.. 
 
Såhär såg lotten ut. Inte konstigt på att man ville vinna den :P
Vann 40 riksdaler men hoppades på de där 100.000 kronorna eller varför inte en miljon?!
 
Och här är jag som har blivit totalkär i vaniljlatten på EH, spenderat 90 spänn på det redan i veckan. Onödiga slantar egentligen..
 
Efter jobb blev det spontandejt på bio med pojkvän - zombiefilmen "Resident evil". Var inställd på att jag skulle dö under bion. Antingen av rädsla eller av mannen som satt bakom oss och stirrade skumt på mig. But I'm alive! Nu är det bara en dag till sen kan man njuta av helgens bravader :D 

mysigt

Haha lite överdrivet stora men normalt stora halsdukar är så fina!
Stickade tröjor ♥♥
 
Jag måste bara säga det här - hösten är så jäkla mysig! Många håller nog med mig och många gillar inte hösten pga kylan, regnet och allt det där tråkiga, men så tråkigt är det faktiskt inte. Kom just att tänka på att det snart är dags för halloween (vet, en månad kvar men det är snart!) och jag är alltid glad runt den tiden just innan halloween för man ser fram emot massa saker. Och jag verkligen älskar höstkläder! Så.. hösten - perfa årstid för moi!

en sådan "sitta inne dag"

Mamma är så otroligt rolig att smsa med! Hon kan inte hantera touch då hon har haft t9 sen hennes allra första lur. 
Godmorgon från mig! Jag har faktiskt haft en trevlig morgon hittills. Hela lägenheten är iskall (precis som det var i Spanien när vi besökte våra spanjorer för drygt 2 år sedan) så jag fryser i princip hela tiden, ÄVEN när jag är under täcket. Men inte inatt. Nej, inatt hade jag pojkvän bredvid mig. Så det kändes så mysigt att bara få krypa intill hans varma bara överkropp imorse hehe.. Idag är en sådan "sitta inne dag och kolla på serier" dag. Regn och grått ute och jag har åkt på ännu en förkylning. Mitt immunförsvar suger!

ösregn!!

Har gått och köpt mig 2 chailatte & en vaniljlatte i veckan för att bli mer pepp till jobb
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
 
Herreguuuuud vilket ösregn det är ute ikväll! Tänkte att det kanske skulle regna ikväll när jag var påväg hem från jobb men nä, istället tog jag på mig mockastövlar OCH skippade paraplyet och kolla nu vad som hände? Förstörda stövlar och jag är pissblöt! Men annars är det rätt mysigt. Införsskaffade mig nya underkläder idag, det behövs alltid och dessutom kan pojkvän också få njuta av de hehehe.. Nu har pojkvän beställt lite mat från nätet, hemkörning på G!

more 9gag things

Händer mig i princip varje gång jag duschar.
Hahaha!

måndag igen

Kolla på bilden! Hur coolt? Det väcker barndomsminnen. Jag, Ashley och Kim brukade blåsa upp dessa så kallade "plasticballoon" som är från Filippinerna när vi var små. Så himla kul :D
Wale wale wale.. då är det måndag igen. Typiskt måndag ser det ut som - molnig himmel, svinkallt och grått. Har en massa ärenden som ska hinnas med förutom att jag inte kan för nån ska komma hit och lämna ett paket till mig.. Annars då? Känns som jag har fått ännu en förkylning på min gamla förkylning. Wtf?! Kommer jag någonsin att bli frisk? Som grädden på moset ska jag jobba ikväll.. Men annars mår jag toppen för några dagar i veckan är planerade (fezt) och om en vecka är min broder äntligen hemma!

i'm finally done

Ahhhhhh (det ska föreställa ett avslappnande ljud och inte ett argt ljud), äntligen hemma! Sålde 18 st idag och kände mig som superman så grym jag var! Har även haft lite tandvärk och invigt mina vantar för det känns verkligen som minusgrader just nu. Nu är det äntligen dags att få krypa ner under täcket med godispåsen och alex framför en film. Bra söndag helt enkelt!

8 år

Efter årets slut har jag skrivit dagbok varenda dag i snart 8 år. Kan ni fatta det? Att jag pallar va?

saturday night

pul med sushi men maguro var inte det godaste!
Tjenare! Atm ligger jag i sängen med en pojkvän som ler åt sådana skumma saker som visas på tvn. Han är kallhjärtad ibland.. Annars då? Han har köpt 312176 kilogram godis samt chips med dipp och lite annat som jag spyr av nu. Ögonblickets craving är chailatte.. Annars har jag hängt med grabbarna till stan och funnit mig själv en självlysande tröja som jag är förbannat kär i ♥!! Måste. Shoppa. Mer..

@ work

Tjenatjena! Just nu befinner jag mig på jobb och typ ruttnar av illamående samt trötthet.. Suger lite att man måste dra vidare hem till Ashley sen för "släktfest". Dagens plus och minus är att jag lyckades spendera lite över ettusenkronor på 40 minuter innan jobb. Jävla affärer.. Nu ska jag fortsätta jobba! Ciao amigos 

hujedamej

Ingen bra dag för mig idag. Den började bra med att jag skulle fika med pojkvän men kom bara halvägs innan nåt hände.. Ögonen får lov att vara svullna ibland faktiskt. Man mår så mycket bättre efter att man har gråtit. Jag gör i alla fall. Det får bli en chilldag för mig innan jag sticker till jobb. Hej.

sålt: 12!

Fasen att jag inte tål nötter! Då hade jag käkat massa nötter istället för godis (hahaha)
Sålde 12 saker idag på jobb. Helt okej. Då blir det alltså 120 riksdaler i timmen! Cashen rullar in.. Råkade anmäla mig till att jobba på fredag också vilket jag starkt ångrar nu. Idag ringde jag en som sa - "jag kan tyvärr inte prata just nu, jag är mitt under en operation". Nämen SVARA inte då ville jag skrika tillbaka, vilket pucko.. Det negativa med jobbet är att man ständigt måste va trevlig. Inte jag. Jag lägger på utan att säga hejdå.Nu ska jag proppa i mig riskakor och glo på Oth!

onsdag


Goddagens! What's up with er? Själv är man mätt av dagens lunch (sushi). Blev en snabbrunda på stan också för att kolla på lite kläder och jag fann två plagg tro det eller ej. Ibland måste man unna sig helt enkelt.. Vad mer då? Jag möttes av hösten när jag gick ut idag. Tyckte att det var svinkallt! Det konstiga är att löven fortfarande är gröna trots att det snart är oktober. Fantastiskt Sverige!

tummen upp för 9gag!

För två nätter sen kom jag på mig själv att ha kollat på 9gag i 1 timme. Lite natthumor där ja.
 

Dog av flabb när jag läste eller nej - fattade, denna bilden! Går fortfarande runt och säger "Whale whale whale" och typ skrattar av mig själv
 
 
 
hahah!
 
Ser ni det äckliga? 
 
 
 
 
 

städdag


Imed att min jäkla förkylning vägrar lämna mig gjorde jag fruktsallad med vaniljyoghurt & kanel! 

Hittade oöppnade spiderman tidningar i garderoben. Kanske blir värdefulla om hundratusen år?

Idag har jag rensat min garderob lite och har äntligen gjort lite plats till mina beloved shoes. Nu befinner sig mina älsklingsskor i mitt rum, kan inte bli bättre. Just nu väntar jag på att brevbäraren ska komma för jag vill ha mina saker som jag beställde på nätet för drygt en vecka sen!!! Hur lång tid kan det ta att skicka saker egentligen? 

svenska uppdrag = inget kul!


Så! Nu är jag hemkommen från att provjobba på Svenska uppdrag och det var verkligen inget för mig! Jag trivs faktiskt på mitt nuvarande jobbp och ska nog ta och skita i 20 000 kr jobbet också. Jag menar, vem pallar va telefonförsäljare på heltid även när det gäller money liksom.. Kan inte Ica ta och anställa mig nån gång istället! Förresten - checka jätte "träbitarna" bakom mig. Byggnaden är faktiskt över 250 år gammal, coolt som fan. 

var bara tvungen..

Hahaha skrattar varje gång jag ser denna bilden! Tog den för en stund sen, råkade nocka lillen med mitt knä. Hans min är bäst!


varmt!


stilig man den där alex


Jisses amalia så svettigt det var ute idag! Blev lite för varmt med jeans så jag vandrade runt i kjol. Käkade lunch på Mando som sagt och jag tackar mina smaklökar som lät mig få smaka på plankan! Har även kollat på när alex öppnade sina nya kläder och skor och han var som ett barn på julafton. Snygg var han! Om 20 minuter drar jag till mitt nya jobb! 

måndagsmorgon

Måste fan skaffa mig en tatuering innan årets slut! 

Godmorgon! Sovit gott inatt? Själv hade jag lite mardrömmar och vaknade av att jag slog mig på huvudet i tron om att en kackerlacka var i mitt hår.. Borde inte mina tre drömfångare göra så att jag inte får mardrömmar? Fejk hela högen. Annars då? Gör mig klar för att möta upp pojkvännen på stan som tänkte bjuda mig på lite Mando lunch såhär i början på veckan. Dagen och veckan börjar bra. Hörs sen! 

style

Hur stilig är inte min man i jeansskjorta? Ska försöka tvinga honom att köpa den. 
Mvh, tjejen som gillar jeansskjortor på grabbar. 


helgens slut..



mums på graffitti, eller det var vad jag tyckte igår i alla fall

eftermiddagsmys med favoritgrabbarna 

rasmus käkar kall tortellini

jag idag innan jobb
 
Helgerna går alltid så himla snabbt. Kommer inte ens ihåg vad jag har gjort denna helg. Vet i alla fall att jag hade jävligt kul hos Nicklas igårkväll med klassen (fd klassen) och andra främlingar. Lite tråkigt att bussarna går hem så tidigt bara. Innan dess käkade jag och pojkvän middag på graffitti men mådde illa nån timme efter så nu bojkottar jag nog graffitti ett tag. För övrigt mår jag bra, lite seg i huvet bara och har nyss kommit hem från ett arbetspass. Nu ska jag ta det lugnt. X

saturday evening

Alltid lika kul att kolla på gamla bilder när man var liten :)

Klockan är alltså 14.19 just nu och jag är fortfarande seg. Ligger i sängen med babe bredvid och chillar lite. Päronen håller på att möblera om sovrummen och I can't wait till de kmr till mittt rum! Allt ska va nytt (hoppas jag) och så behöver jag en ny garderob till mina nya kläder såklart. Nu låter jag som en spoiled brat men vem vill inte ha en fet garderob liksom? Om några timmar ska jag på dejt med min man sen blire fezt! Ciao bella.

borde.spara.pengar

VET NI VAD?! Hittade vita twix inne hos Mike idag, inte ofta man ser de. OCH det har kommit ut Marabou med VIT CHOKLAD! De kanske tog mitt tips som jag skickade in för nåt år sen ;D 

Guuuud. Pengarna bara ryker. Det enda jag behöver nu är en höstjacka! Vädret var inte så himla fint idag, typiskt höstväder faktikst. Ikväll kanske det vankas hemmafest och imorgon vankas det födelsedagsfest hos Nicke med klassen! Och hallå? Jag är frisk! (förutom snoret som rinner och halsen som hostar förstås..)

är man shopaholic om man shoppar när man är sjuk?


såhär dåligt mådda jag idag. Jävla skitdator

sushi till lunch och jag spyr av sushi nu

min fina man var i alla fall frisk och höll mig sällskap under lunchen

och jag är ändå glad att jag är rikare med kläder och fattigare när det gäller pengar.
Okej. Det var nog ingen bra idé att sticka ut idag. Jag svimmade nästan inne i affärerna. Och nu mår jag ännu sämre och har en klump i magen. Vad händer? :( Jag fick i alla fall med mig några plagg hem. Nu ska jag blunda innan jag jobbar.

sjuk unge


Utsikten från mitt kanske nya jobb. Gillar det! Men ogillar jobbet lite..

Mina nya shoes. Me lovie!

Och en liten konversation med emil
 
Fan fan fan! Jag har gått och blivit sjuk igen.. Vaknade upp och mådde illa - precis som att jag var bakfull eller nåt och det kändes inte bra då jag ville spy. Dumma mamma som smittat mig :( Och som grädden på moset är jag jätte förkyld så jag känner ingen smak heller. Toppen! Funderar över om jag ska på den där jobbintervjun idag, det är ju ändå 20 000 kr.. Igår kväll klickade jag hem en massa prylar (inte bra för min ekonomi) men jag är skit nöjd och är som ett barn på julafton nu när jag väntar på de! Come to mama! :D 

huvudvärks-onsdag

Saknar sommaren lite

Min dag började inte bra så vi får se om den slutar bra. Jag har varit iväg på jobbintervju men är osäker om man ska börja där eller ej. Lönen ligger på 24 000 kr i månaden. Är jag dum om jag skippar det jobbet? För övrigt är jag i shopping behov men har inte haft tid idag så jag känner mig uttorkad. Om en timme ska jag jobba när det enda jag vill göra idag är att tröstshoppa. Herre min dar..

tvåtusen kronor fattigare


Det känns inte alls i hjärtat att jag spenderat mer än vad jag får i månaden. Jag är så jäkla nöjd över mina inköp och vill använda allt på en gång! Orkade knappt bära påsarna så tunga de var. Skippade jobbet idag då jag inte mådde bra framåt eftermiddagen. Mamma har smittat mig.. De senaste 4 timmarna har jag kollat lite på nätet vad det finns att shoppa.. När jag väl börjar kan jag inte sluta. Jag borde vara rik jag.

shoppingdag på g!

Herregud, såg på kontot att jag har blivit lite rikare idag vilket betyder - SHOPPING! Borde egentligen spara mig slantarna men jag är verkligen i behov av en ny höstjacka - faktiskt. Och en tjej behöver väl alltid fler skor inte sant? Jag ska iväg på en shoppingrunda om en stund sen beger jag mig till jobb. Vädret idag ger mig dock inte ett leende på läpparna..

bra måndagsmorgon!


Vaknade upp förkyld men inte brydde jag mig då pojkvän hade sovit över inatt ♥ 
Känner att det är dags att flytta in med honom då man inte kan sova utan honom en enda natt.. För övrigt är jag i princip ledig från skolan i ett helt år och jag mår bra! Längtar till jobb och att få vara en money maker. Atm sitter jag i soffan i vårt nya fina vardagsrum och trivs som fan! Om en timme ska jag möta upp Ashley på stan för att få tillfredsställa mina skocravings! 

Typisk söndag



Kaffemums och lite musik 
Idag har jag haft en sån dära typisk söndag. Vaknade extra tidigt för att säga hejdå till min man som far iväg till sitt jobb. Drack kaffe till frulle samtidigt som jag storstädade rummet inklusive lakan och sånt skit. Sedan har jag spenderat några timmar hos mormor med lillebror och kusinerna. Och nu får jag vräka i mig middag innan jag far iväg till mitt jobb. Men ingen söndagsångest nej, för imorgon är det ingen skola för min del. Ciao bella!

nytt jobb samma skit!


Ovan: Min blivande illuminati tatuering
Nedan: Min (mitt??) blivande hjärt (eller kors)-tatuering 

Pallade skolan fram till lunch sen begav jag mig till stan för lite käk. Glott på lite Jersey Shore och så innan jag stack till jobbintervju och fick jobbet dirr! Inte konstigt med tanke på att det är ett telefonjobb men jag tjänar bra och jobbtiderna är bra så jag tog det! Nu ska jag bara vänta och se om jag fortsätter högskolan eller ej.-

skolan tar upp mitt sociala liv fo sho

Seriöst.. måste göra nåt åt min dator. kan ju inte vända på bilderna!!!!!!!!


kom på att min tv är en bra spegel

 
De senaste tre dygnen på högskolan har känts som 2 veckors gymnasietid.. Verkligen, på riktigt! Jag har blivit beroende av kaffe pga tröttheten högskolan ger en. Längtar till helgen nu. Jag har haft lite kvalitetstid med bästis och pojkvän idag. Och så har jag glott på Jersey såklart. Nu innan klockan är 9 ska jag försöka blunda. Förstår ni nu vad högskolan gör mot mig? SOS!

jersey shore ♥

här är gänget jag har varit besatt av de senaste veckorna. Jag är dock extra knäsvag för den charmige Vinny ♥♥♥♥♥♥

juli månad?

Kolla så blå himlen är liksom!

Det var svinigt varmt ute idag! Vad händer med klimatet?  Men jag klagar inte, skit skönt för kroppen ju! För ett år sedan hade jag på mig tjockare kläder och, tro det eller ej - halsduk! Idag gick jag runt i linne. Känns underbart! Om det inte hade varit för skolan hade jag trott att jag fortfarande hade sommarlov och att det var juli månad. 

Dag ett avklarad!



Lite mums som jag och broder drack innan hon far sin väg till Grekland. Grädden är det bästa! 

Äntligen hemma efter 8 timmars skola! Det borde inte vara lagligt att befinna sig i skolan så länge första dagen eller vad säger ni? Alltid kul att träffa på nytt folk och nu har man lite polare i olika åldrar också. Mognare, och är redan sambos med sina pojkvänner. Längtar till den dagen kommer till mig :) Satt och lyssnade med ett halvt öra samt spelade på mobilen så irrelevant det var idag. Men imorgon är det dags för inspark vilket ska bli super ball! Skippar jubbet idag för att få sova och kolla på jersey shore - hur gay? Hajdo

Söndagsångest

Herregud. Har inte haft söndagsångest på mer än 4 månader och just idag får jag det. Varför? 1. För att det börjar kännas som höst. 2. Imorgon börjar jag högskolan. 3. Vet inte ens vilka kurser jag ska läsa. 4. Jag ska jobba ikväll. 5. Min bästa vän är borta i en månad. 5. Sommarlovet är officiellt slut.. 6. F.rom imorgon kommer jag och Alex bara träffas 2 ggr i veckan. Det känns inte alls bra någonstans. Nu känns det som en riktig sådan fml situation. 

hejdå broder min


Kom nyss hem från en avskedsfika med broder. Kändes inte bra att säga hejdå och att inte få träffa henne i en hel månad. Jag kommer sakna henne som fan... Kommer kännas tomt de närmaste 30 dagarna. Men hoppas att du får det kul i Grekland med hundarna bästa vän ♥♥♥♥♥

RSS 2.0