dumlekakorna


Cravings numero uno!

Jag som trodde att jag äntligen hade slutat cravea efter sushi.. men jag hade fel. Har ätit sushi rätt ofta nu men attans vad min mun fylls av saliv när jag tänker på sushi och ser bilden ovan.. Helvete.

Lördag

Vilken dag! Vädret var helt underbart! Tog igen lite kvalitetstid med Ashley och Kim och vi bakade dumlekakor (bild kommer sen). Lite våld och flabb uppkom också under kvällen. Just nu spelar säkert RIhanna på Peace and Love och Emma och company får uppleva henne live. Avis tjej här... Hoppas de har det bra i alla fall trots pissvädret de har fått stå ut med. Om exakt en vecka vid denna tiden är några av oss på gott humör och firar min kära pojkvän :) Can't wait!

it's on

 
När jag äntligen har fixat mig ser jag att det blixtrar ute! Jag som precis skulle bege mig till Sophie... Attans bananer va. Får nog skita i det och festa ensam hemma.. Gummi ska väl skydda en mot blixten? Jag älskar när det åskar och sånt egentligen men bara om man är inomhus. Houston, we've got a problem.

En "sitta inne hela dagen" dag

Godmorgon. Vaknade av att regnet smattrade nerför fönsterrutan. Men ledsen var jag inte för idag kan man sitta inne och glo på massa filmer och serier. Känns ändå helt okej. Sen har jag en anledning till att inte gå ut och handla grejer och spendera mina pengar. Ikväll händer det lite grejer. Me gusta mucho.

Man blir alltid så glad när man ser det här på kylskåpet när man kommer hem!

Var bara tvungen att svara på det också så de fattar att jag gillar sånt
 

summertime

Snälla Thor låt vädret vara såhär ända fram till oktober månad? Igårkväll satte jag mig i västra hamnen med broder med varsin frapino. Och nu ska jag dit igen för lite volleyboll spel med grabbarna. SÅ JÄKLA GÖTT att sommaren är här! Hoppas att jag inte jinxade nu. 

amen vilken natt va!

Det var fan längesen jag var spontan. Fast igår gjorde vi nåt spontant - broder som ville festa och vips, med lite andra människor hamnade vi på Etage och dansade tillsammans med andra svettlökar. Riktigt najs ska jag säga. Efter en timmes "promenad" hem var jag äntligen hemma i min säng med en pojkvän som värmde mig och värkande fötter. Idag har jag fått en ny unge, en helt underbar och fin och ÅH vad jag älskar den! Trots att jag blev broke av det så var det värt det! 

nu börjar det!

YES! Äntligen får jag vakna och se att solen skiner ute! Dock blåser rätt mycket men det får gå. Har fått drygt 10 timmars sömn inatt och nu känner jag mig utvilad. Fan, kan inte sommaren bara komma nu? Och kan inte Sophie och Filemon bara ta sina feta rövar och komma ner till Malmö igen för jag saknar sena sommarkvällar hos de.. Aja, vi får se vad denna dag bjussar på. Over'n'out

mysigt väder

Jäklar vilket mysigt väder det är ikväll! Broder och jag kollade på film och käkade chips med dippa och ack vad puligt det var! Atm sitter jag här med nymålade naglar och är as mätt. Saknar pojkvännen under detta mysvädret gör jag också. Dammit, måste skaffa mig ett jobb! Känner mig broke. Peace

New week!

Morgonen började med skrattattacker och dissningar med Alex och några avsnitt av Vänner. Jag har äntligen fått honom att tycka om serien, finally! Umgicks lite med Ashley idag, hängde lite på Mobilia och fick med mig lite vackra grejer. Nu när det är så här fattigt väder ute vill man bara ligga inne och glo på massa serier. Ikväll ska jag äntligen få träffa min broder! :D
 

söndagsångest?

Nope, ingen söndagsångest alls idag! Njuter av ledigheten och i fredags var det en vecka sen studentens bravader. Imorgon börjar Peace and Love veckan som jag har bestämt för att skippa i år. Känns drygt men vissa smällar få man ta. Annars? Har legat och försökt undvika att shoppa online men det kliar i fingrarna så mycket jag vill shoppa.. Om 2 veckor blir pojkvännen äntligen myndig (ja jag är äldre än honom) och jag ska ta med honom till klubbar och supa honom under bordet. Kommer bli awesome! Over'n'out.

Lyckad midsommar

En midsommarpuss från pojkvän ♥
Världens underbaraste kusiner ♥
Bästis som fyllde 19!
Min kväll/dag blev huuuur bra som helst till slut! Dagen innehöll blandade känslor med avslutades med glädje. Gjorde min första krans och den blev helt okej, bärbar i alla fall. Firade midsommarafton med släkten först innan jag begav mig till den riktiga festen. Trots omständigheterna hade jag skit ball! Firade in Emils födelsedag vid midnatt också och matade även kaninen som bodde där. Var hemma när solen höll på att vakna och jag kan inget mer än säga att det var en braaaaa kväll. PEACE

Soliga dagar

Är så jäkla avundsjuk på Carro, Elin, Amahje och Annie som jobbar nere i Aiya napa nu över sommaren.....
ZUP! Är rent utmattad efter idag. Först och främst vill jag buga och tacka vädergudarna (speciellet Thor) att vi har haft så fantastiskt fint väder som verkar sluta imorgon när det, såklart, är midsommar. Men det går! Imorgon bär jag en fin blomkrans i huvet som JAG ska göra alldeles själv. Ska bli kul att se hur det går. Peace.

Äntligen tillbaks!

YOOOOOOO! Alex fixade min dator för nån dag sedan och nu är jag hel igen! Känns så jävla bra! Min dator är som en ny dator, fri från virus och snabb som vinden. Gillar't. Annars har jag bara slappat, spenderat mina dagar ute i solen och grillat 4 ggr sedan jag tog studenten. Har dock inte fått så mycket sömn trots att det är sommarlov. Men fy vad najs det är att vara fri. Ska njuta som fan just nu. Hejdå /jen

livet efter studenten


Nu är jag fri från skolan! I fredags tog jag studenten och bölade som en bebis tillsammans med mina bästa klasskamrater. Det var ett sorgligt avslut. Har aldrig någonsin varit så nervös som jag var precis innan vi skulle springa ut inför drygt 100 pers eller mer? Men ack vilken glädje det var att hoppa och blåsa i visselpipan och dansa på flaket... tills vi krockade såklart. Men trots det hade jag en skit bra dag! Fyfan vilken underbar klass jag lämnar nu. De bästa tre åren i mitt liv hittills, SpTur3b ♥

dagarna som gått

Nämen tjenare! Har varit utan min dator i snart 2 veckor och jag har levt på mobilens internet. Förra veckan var en bra vecka då nästan hela gänget tog studenten (as många tog på en och samma dag vilket jag tyckte var stressigt som fan så det har orsakat att hela mitt huvud är fullt med finnar...). Igår körde vi utsparkslekar och blev lätt berusade, både av tagget men även av lite alkohol. Denna vecka är min studentvecka och jag ska njuta av varenda dag jag har kvar av skolan ♥ Ps! Inga bilder tillkommer förrän jag fått tillbaka min dator!

utan egen dator

Hej! Min dator är tyvärr borta just nu pga lagning, rensning och allt annat som ska få den att må mycket bättre :') Tyvärr blir jag utan dator i ungefär TVÅ veckor. Tur att det är studentveckorna då! Vi är tyvärr lediga denna veckan, sad face på det va? Dessa två veckor är fan vår sista tid tillsammans. De kunde väl hitta på lite lekar till oss kanske? Imorgon blire fika med Sjölund, sen firar vi broders student!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan vad vi håller på att bli vuxna. DAMN ALLTSÅ

masochisten



Hej! Masochisten som skriver atm. FYFAN VAD JAG HAR ONT! Har blivit drabbad av en hemsk "sjukdom" och det gör så fruktansvärt ont. Jag har lidit i snart 4 dagar därav namnet masochist. Förutom denna jäkla smärtan är mitt liv nästan som en dans på rosor. Om tres días tar min käre broder studenten och jag tar det om 2 veckor ungefär vilket jag är sjukt tacksam över! Kolla vilka fina bilder ovan mina kusiner fick på mig och min man i fredags :')

underbar bal

Hade en fullständigt underbar och magisk natt på "slottet". Att se alla tjejer i långklänningar och alla grabbar i kostym och fluga kändes som att man befann sig på en rikemansfest. Alla dansade, blev berusade (lärarna shotade) och hade en skit bra kväll. Efterfesten bjöds på tequila shots och hög dunkadunka musik. Det bästa med natten är att jag hade en dejt vid min sida all night long. Prinsen hehe.

RSS 2.0