hejdå malmö

Okej kanske inte hejdå än. Tåget går om typ en timme och jag har inte packat klart, inte ens hälften. Satt nyss och kollade på vänner och jag är stressad till max så detta inlägg får vara kort!
Måste börja packa, sen tar jag tåget! Vi hörs om två veckor babes. HEJDÅ // jen

To say goodbye

Ja, då är allting klart (not). Skulle packa, eller jag började packa men det sket sig. Jag gick hem till rebecka istället och fick värsta fina överraskningen. En vackor present och ett fint skrivet brev där jag blev tårögd. I paketet var det en älg, en fin älg. Tack träd<3 Vår sista kväll tillsammans spenderade vi ute med en påse godis och två mjukglassar. Som vanligt tog vi galna bilder och asgarvade åt de senare. Slutet var värst, då vi skulle säga hejdå vid dörren. En kram och tårar fälldes. Nä, sånt här hatar jag. Trots att det bara är två veckor känns det inte bra. Men jag har iallafall haft en perfekt kväll där jag fick umgås med min bästa älgbroder.

a new drug to my ears♥


AND I'M FINALLY DONE!

Såhäääääääär bra känns det just nu att vara klar med precis allt som har med skolan att göra! Inga mer läxor eller prov för denna terminen! Nu ska jag bara njuta av ''ledigheten'' och fortsätta att längta till sommaren! Nu ska jag bara packa, äta middag sen drar jag hem till rebecka. BYEBYE

äntligen klar!

Samhällsarbete - check! YES! Jag blev nyss klar med det sista inlämningsuppgiften. Ikväll var det min sista pluggkväll för denna termin, sen är jag pluggfri! It feels good! Imorgon är det också min sista skoldag innan vi drar iväg och lämnar Malmö stad i två veckor. Jag är så jävla glad, inga läxor, inga arbeten, inga prov, inget mer i ettan! Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av min kväll. X

Inga fler arbeten i ettan!! Hur skönt? Jag gör hula hula dansen!

ett glas med röd dricka


it's not time to make a change


Sista helgen i malmö


Happ, då är det min sista helg i Malmö innan jag åker iväg på praktik!
En skoldag kvar.. Det blev en utekväll/filmkväll hemma hos becka igår med gänget. Och vädret var på topp till skillnad från idag. Det är grått och molnigt men jag vet inte om det är varmt. Ikväll blir det grillfest/födelsedagsfest för Carrobarro! Hela klassen kommer + 30 andra främlingar. Det ska bli kul! Har lite saker att göra innan själva festen förstås.
För övrigt passar jag plutten just nu. N o t F u n. Men det är rätt kul att lära honom ord som han sedan uttalar annorlunda :) Ciao.

närmare 100 grader

Shit vilket väder det var idag i Skåne! Sommaren är nog här, men tvekar dock om den är här för att stanna! Man kan ju alltid hoppas. På rasten utforskade jag och tjejerna området runt skolan för första gången. Creapy, man kan säga att vi var på ett äventyr. Efter skolan lämnade jag alla jobbiga arbeten hemma för att gå ut med ett par sköna människor i detta varma väder. 2 skoldagar kvar till 'sommarlovet' kan börja :)

sommar?

Idag var det nästan 25 grader ute, eller det kändes iallafall som det, i lund.. När man kom tillbaka till malmö var det fan kallt! Jag var den enda som gick i linne medan alla andra hade koftor och jackor! Min skola hade oturen att inte ha några fungerande datorer idag. Och vi som verkligen behöver datorerna just nu i detta läget! Man får istället se till att plugga hemma till midnatt, vilket jag hatar! Men men, thank god att vädret har vänt sig.

underbart underbart underbart


Tisdag morgon och solen skiner som den inte har gjort i tre veckor.
LÖÖÖV. Jag har värsta happy facet just nu för allting är nästan perfekt. Vi går i skolan i 3 dagar till, sen bär vi oss iväg på praktik till sommarlovet börjar. Jag ska käka min favoriträtt ikväll - tacos! Mamma är på ett ovanligt topp humör (äntligen). Jag åt en väldigt god frukost för en stund sen. & om några timmar ska jag ut i det fina vädret. Först och främst måste jag råplugga! Japp, det jag ville med detta inlägget är att livet är bra och vi går framåt mot härliga dagar. Big X


sommaren är påväg

Träffade becka och sophie en stund idag. Vädret har verkligen vänt! Idag var det varmt och soligt jämfört med igår. Thank god. Får mig att blicka framåt :) Trevlig dag iallafall. Katching!

it's a beautiful day

Tittar jag ut genom fönstret ser jag att solen lyser svagt. Who cares om det är svagt eller ej, solen tittar fram iallafall :) Måndag idag då, ny dag, ny vecka. Idag har dessutom alla som heter Rebecka namnsdag. Grattis till en viss person :D

tomt tomt tomt

Nu är jag hemma efter fyra dagar med träd. Ysch det känns tomt :/ ingen bra känsla. Har också söndagsångest. Just nu vill jag bara att det ska vara juni och att det ska vara sommarlov. Har humör svängningar också. Suck..

medan hon borstar


HAJ!
Söndag idag :( ångest för allt.. Men jag har iallafall haft en skit bra långhelg tillsammans med underbara människor! Helgen har bestått med allt från fest till as garv till max! Våra magar har fått feta magmuskler tack vare våra skratt attacker. Sitter hemma hos becks. Vi har varit tillsammans 24/7 och nu ska vi vara separerade i 5 dagar. Det är ingenting jämfört med när jag sticker till Öland i två hela veckor. Det svider i manshjärtat. Men men, whatcha gonna do?


IT'S ALIVE

yeeeeeeeeeeeeeeessssssss! Min mobil har vaknat efter att ha varit medvetslös i ett dygn. Jag gör hula hula dansen och hoppar av glädje. Äntligen är vi återförenade. För övrigt har jag och becka lagat en fantastisk god middag, fjärilskotlett med pommes! Mumsigt värre. Och nu ska vi göra oss klara för bio tonight med gänget. Först - ska vi köpa våra efterlängtade hubba bubba tuggummin. PUSS!!



alors on danse

Tänkte plugga lite nu men det går inte. Mobilen är medvetslös och jag har lite små panik. Har jag otur får jag leva utan mobilen hela helgen :( men har jag tur vaknar han kanske till liv senare ikväll. Nä nu ska jag gå och göra lite nytta. Ikväll blir det bio för hela slanten!

@ viggos place

Gårkvällen var as ball!!!! Det finns inga ord som beskriver hur kul jag hade.


ready to go







check!

Ska alldeles strax göra mig klar, sen tar jag mitt pick och pack och drar uuuuuut.


pluggdag

Inga problem att det är en pluggdag idag. Det ska faktiskt bli rätt skönt att bli av med alla arbeten som ska vara klara till nästa vecka! Och det känns så skönt att bocka av när man är klar med ett arbete. Som en tyngd lyfts från axlarna. Jag ska rå plugga nu till fem då jag, mamma och lillebror ska ut och käka middag tillsammans. Och ikväll ska jag ha K U L !
Puss!

onsdag/helg

YEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS! Nu är vi lediga i hela fyra dygn! Fyra härliga dagar väntar mig just nu..

Keep Holding On

En dag kvar & min helg ska bli sjukt kul! Har redan planerat en massa saker som jag ska göra :) Vi kan väl säga att jag är upptagen every single day. Jag ska spendera min långhelg med sköna människor. Big X.

ett jävla skämt

Lärarna tror verkligen att vi är supermen som råpluggar varje dag efter att man har varit i skolan och pluggat där också... Allt vi gör i min skola är att sitta framför en dator och skriva alla dessa piss arbeten vi har att lämna in. Man kan tycka att det är värsta lyxen - att få sitta framför en dator, då kan man ju vara inne på facebook... HELL NO! Jag har hellre hundra böcker framför mig och pluggar på de istället för att sitta framför datorn hela tiden.

nånting jag kunde ha köpt kläder för. . .




Nudelpudel

Känns inte riktigt som om jag har varit i skolan idag. 2 timmar i skolan är egentligen onödigt, men inte när det gäller nationella! Dock fick vi alldeles för lite tid, så jag hann inte skriva klart :/ minus poäng till det. Direkt efter skolan stack jag till stan och fyndade lite grejer. Nu sitter jag och käkar nudlar, det är min sena lunch. Jag ska snart ta tag i pluggningen igen. Äsch, 9 dagar kvar, hold on :)
det var rätt varmt och soligt ute idag. Hoppas att värmen kommer nu till helgen när vi är lediga.

Seven days

Det kom som en chock! Jag fick nyss reda på att jag bara har sju skoldagar kvar av ettan på gymnasiet! Det är en vecka! Hur sjukt????? Vi slutade ju nyss 9an.. De andra skolorna har såklart minst en månad kvar av skolan, men vår klass sticker iväg på praktik. Så himla skönt det ska bli att slippa alla läxor och arbeten. Nu ska vi bara satsa och sätta vårt slutbetyg! Sen är det byebye school :) Tiderna i ettan med klassen har varit fin.

Söndag

Idag blir det en pluggdag, men inte hela dagen dock! Jag är jätte seg i huvudet idag och har varken ork eller intresse till att plugga till nationella provet i spanska imorgon :/ 3 dagar i skolan denna vecka, så det är lugnt. Juste, och boende i Öland är fixat! 2 veckor kvar :/

tonight was a good night

Kvällen spenderades med Becka, omar, gustav och emil (vill kallas så, eller heter så :P). Vi bestämde oss för att cykla till ribban. Dunjackan fick åka på, I MAJ??!!! Helt sjukt vad vädret lurar och har pms. Det var iallafall mysigt men samtidigt läskigt att sitta på bryggan i mörkret. Det enda ljuset vi fick var från min kamera. Nu när jag tänker på det, har mina helger varit bra och lyckade med sköna människor. Big love. 

duktig flicka

50/50 på att rubriken stämmer. Jag har faktiskt pluggat lite samhälle. Sen kallade keyboarden på mig och nu försöker jag skriva en egen låt (?!). Wierd va? Och det går framåt :) Får försöka plugga lite matte innan jag lämnar allt. BYE!

where did you go?

Mysig kväll igår. Hela gänget käkade middag ute i stan sen drog vi vidare hem till becka. Kom hem rätt sent igår, och nu, ska jag ta tag i pluggandet. Vem pluggar på en lördag? Inte jag iallafall, men jag måste. Nästa vecka kommer att bli g-r-y-m!

doris & gösta aka. träd och grävling


good old times

Nu, två år senare, slog det mig att min lillebror kanske borde ta och börja kolla på lite barnprogram. Enligt mig är dagens barnprogram bull och ointressanta. Så lillplutten får ta och kolla på goa gamla serier som var på min tid :) hah, jag lät som om en 60 årig tant.
Btw, nu när jag hittade detta klippet, är ju en grävling med = jag :O och becka får vara kossan!

Mercredi

Nu har jag varit ensam hemma i drygt 3 timmar. Vet inte alls var mamma och lillebror befinner sig just nu, de kanske är i köpenhamn som hon sa tidigare idag...
Shit, kan inte fatta att det redan är onsdag idag, två dagar till helg. Längtar som fan, då ska jag kränga i mig choklad!! Har också lite småpanik i och med att vi inte har ringt och bokat boende inför praktiken i Öland.. jag är alltid ute i sista minuten till allt!
Nu ska jag iallafall försöka plugga, bowbowciaaao

Scccchhhhh


Jag har en hel hög med arbeten att göra tills terminen är slut.
Vet inte hur jag ska hinna göra allt. TRE veckor kvar av skolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRE veckor kvar till att kämpa sig till ett bra slutbetyg i alla ämnen!! Sick sick sick! Nästa vecka går vi bara i skolan i tre dagar, skönt! Tack till himmelsfärdsdagen :) Sommarlovet är påväg, and it feels göööd.

bRA hELG



sjuk kvinna

FO HELVEDE!! Är nyss hemkommen från släktfesten och jag har tydligen blivit sjuk under festen. Gick hem tidigare för att sova och bli bättre. Hoppas inget stort är på gång, typ som halsfluss eller nåt. Kul att jag går och lägger mig elva på en lördag :/

The day after

Såhääääääääääääääääär trött är jag just nu. Mina ögon vill bara blunda men det får de tyvärr inte för jag måste sticka iväg på släktfest :/ har bara sovit i totalt 4 timmar inatt, nu när jag kom hem sov jag i ytterligare 3 timmar för att kunna klara av kvällen. För övrigt har jag haft en underbar valborg. Firades först hemma hos Emma där galet folk kom och crazy saker hände vilket resulterar ett borttappat örhänge. Resten av natten spenderades hemma hos rebecka med mysig folk. Off I go!

RSS 2.0