Löning

Det var löning i tors för oss i Sverige MEN inatt är det löning för vi som jobbar i Danmark! Så denna månad får jag dubbellön. Snacka om bortskämd va :D 

Har haft tidiga morognpass hela helgen så jag är helt slut. Nästa helg ska jag röja. Är ledig i två dagar nu och det ska spenderas i Köpenhamn och på gymmet. 

Har varit så frustrerad denna vecka att jag joggat över totalt en mil. Brukar aldrig hända. Är så nöjd! Keep on going. Ändå bra att jag är förbannad va? 


Gunther lookalike

Det vackraste som finns

Är hösten mannar. Blev väckt 15 min innan jag skulle lämna Jason idag och blev genast pigg. Det är tom varmt ute. Och det luktar höst. Typ detärsnartdagsförhalloweeen-dagsattbörjaplanera - väder. Tycker det är dags att börja planera faktiskt. Typ en månad kvar nu väl?! 
 
Om cirka en timme ska jag klippa mig. Jag måste dock ta och lämna in min cykel för den fick punka igår när jag väl hade fått in lite luft i den. Man märker verkligen att man är beroende av sin cykel när den får koma. 
 
Updating later okey. 
 
 

i said hi, you said hi

Kan inte säga att jag är glad att det är fredag imorgon. Föööör, jag är icke ledig denna helgen nä. Istället var jag ledig idag och är ledig imorgon. Har sprungit everyday denna vecka och känner mig inte piggare ska ni veta. Känner mig sömnigare för varje timme som går. Whats up with that liksom? 
 
Imorgon ska jag kapa av mitt snart 1 meters långa svall. Vet inte ens hur jag ska klippa mig. Får se hur jag känner mig imorgon. Det är på morgonen jag ska klippa mig haha. Kommer bara säga: kör på. I dont really care. Sen ångrar jag mig. 
 
Idag käkade jag middag ute med mor och bror. Och betalat alla jäkla räkningar som gör att man inte längtar till den 25 var månad. From nästa månad kommer jag få lön den sista vardagen every month. Längtar inte haha. 
 
 

two days ago

Skulle skriva ett inlägg igår men jag var alldeles för bakis för att ens kunna stiga upp och sätta på datorn. Lördagskvällen hos Kabbe var lyckat. Hela kvällen snurrade men jag mådde bra. Vi hamnade på olika ställen med hjälp av taxi. Men till slut så avslutade vi kvällen hemma hos Rasmus ute i bunkeflo (tror jag att det var).
 
Igår chillade jag med broder som jag inte träffat på två veckor. Hur?! Färgade hennes hår, tror faktiskt det blev svart hahaha! Sen avslutade jag kvällen med bäste man. 
 
Nuuu far jag till chuckieboo.
 
Adde mannen
 
Kirre mannen
 
 
Argumenterade med Pa för han inte ville va med på bild för han inte hade smink på sig. Tror jag. 
 
 

vem läser min blogg?!

På riktigt. Vem är ni?? Blir lite rädd. Vet att det inte är mycket men jag tycker fan det är mycket. Ni är omkring 23 som läser. Det är fan mycket för mig. Tycker det är lite scary för jag skriver om min "tråkiga" vardag haha. På riktigt, varför läser ni ens. Vågar inte ens skriva var jag ska gå osv för det kanske finns nån knasig skalle som kommer döda mig. 
 
Men kul att ni gillar att läsa om mina skor och sånt liksom. Och typ kolla på mina egobilder som aldrig tar slut. 
 
 Här är en av 100 egobilder. Ni ska se min lur haha. Tycker synd om de som shoppar med mig, är i omklädningsrum en evighet. Eller hur chuckie? :'D

how do i know

Idag skulle vi fira Konstantin efter jobb meeeen det sket sig. Jag var på riktig festhumör och hade klackar på mig och allt. Men tur det för kom på att det är torsdag idag och bussarna i malmö slutar gå 12 inatt. 
 
Kollegorna på jobb är inte alls som de på Subway. Här är de mer avslappnade, no bullshit behind your back, alla är alltid glada och har så jäkla kul på jobbet. Fan vad glad jag är att jag hamnade på t2. Har gått och blivit besatt av låten Albatraoz som jag tyckte var väldigt töntig men den gör mig så jävla festsugen nu haha. Lyssna vetja! 
 
 
 
 Fick äntligen inviga min vackra vas. Gissa vem jag fick rosen ifrån ;)
 
Om 20 min är det äntligen fredag och det är min tredje helg i rad jag är ledig. Fest eller? Vad ska niii hitta på imorgon tro?! Sista veckan det är såhär varmt också. Så njuuut så mycket ni bara kan för nästa vecka ska det bli 13 grader en dag. Oh ma lord. 

be alright

Tyvärr shoppade jag idag - igen. Fattar inte vad mitt problem är. Har shoppat för typ 10K förra månaden, kanske mer, vet inte ens vad. Skor vet jag haha. Och denna månaden har jag spenderat jävligt mycket pengar på enbart klackar. Och ett par platta! Jag är mer än nöjd! Önskade att man kunde använda alla på en gång. Sen vet jag att jag har köpt cirka 5 kjolar den senaste veckan. Besatt. Kan inte sluta. Nån som vet om det finns en klädpsykolog eller något? haha!
 
Jag har även fått en grej för halvtjocka halsdukar i wannabe kashmir materialet. Så investerade en idag. 
 
Resten av veckan (förutom helgen ofcourse) har jag stängning på jobb. Känns lite drygt men what to do. Slipper vakna tidigt iaf! 
 
 

Varför är det måndag igen?

Helgen bara rusade förbi. I lördags var det Nicklas födelsedagsfest. Rätt så många från klassen kom än väntat. 

I början var det lite awkward med de gästerna man inte kände så vi flyttade ner festen till källaren där vi spelade biljard. Jag sög. Hade inte världens bästa lärare heller hahah. 

Men kvällen var så jäkla bra på alla håll. Råkade ta en eller två shots för mycket för jag lyckades somna på bussen och hamnade i hyllie och missade min hållplats. Bra jen bra. 

Igår röstade jag. Orkade egentligen inte but i did it anyway. Om jag ska vara ärlig bryr jag mig heller inte om vem som vann haha. Många säger att det var fel och andra säger att det var rätt. MEN jag snear på att människor röstade på SD. Släng er i väggen jävla rasister. 

Såhär sur var jag när jag kom hem i lörd


JB gav mig vatten för han insåg att jag inte behövde dricka mer alkohol 

Vi ger ut vad vi heter på snapchat


Vet inte var jag fick klubban ifrån men den var jävligt god 


Ärehärdeeparti aka kians hashtag 


Väldigt fina människor ❤


Oh saturday morning

Godmorgon lördag! Jag har längtat efter denna dag hela veckan. Varför? För jag får sova uuuuuut. Ingen väckarklocka var ställd imorse. Jag sov i 8 timmar i sträck och nu är jag så utvilad så jag är trött haha. 

Vi har alla blivit bortskämda med värmen och solen i veckan så det var inte nådigt att vakna upp till moln idag nej. 

Idag ska jag råna mig själv på stan lite sen blir det partaj för hela slanten. Si. 




imma be on top of the world

Am I wrong? Har knarkat sönder låten. Påminner mig om förra sommaren. Bad and good times yes. 
 
Sitter i nuläget i söndriga jeans, croptop och pärlörhängen. Har inte använt pärlörhängen sen nian typ. Kändes like it was forever ago. But I like it. Har märkt att jag kollat på för mkt ph för jag har fått in Ylvas jobbiga svengelska i min text. What da fucking fuck liksom. Dessutom svär jag jävligt mkt på sistone. Vad händor mun?
 
Idag hade jag sovmorgon. Snacka om att sova bort hela dagen haha. Jag orkade inte göra ett skit idag. Att vakna 2 på natten är inte okej. Bäste har fått mig att lyssna på den fattiga festlåten Albatroz. Jag blir så jäääkla taggad inför helgens bravader. Untz untz untz deluxe. 
 
Om en stund drar jag till Emporia med Emil. Ska leta efter pumps och nya pärlörhängen. Oh motherfucking yes. 
 
De senaste dagarna har jag haft groooov pms. Gick runt och var så jävla deprimerad, ville bara sova bort mina dagar, sen var jag arg på varenda människa jag stötte på. Blev irriterad på folk som satt nära mig på bussen eller gick efter mig osv. Igår fick jag reda på varför - det var en jävla fet fullmåne på g. Men nu är det över. Thank god
 

Gårkvällens bravader

Min kväll igår var full av äventyr känner jag haha. Gänget och några till befann sig hos Emilie dock för hennes födelsedagsfest där det bjöds på en jävla massa sprit, godis och chips. I felt like home. 

Drog mig in mot Möllan för att möta upp kabbe and the gang. De drack lide öl och sånt shit som män dricker. Skulle hängt med till båten men vi alla splittrades och jag drog med mig två grabbar tbx hem till dockan. 

Är fortfarande lika festsugen som jag var igår och längtar redan till nästa helg! 




Sömniga av all öl 

Bizzy

Denna vecka har rusat förbi. Skulle varit ledig fem dagar denna vecka men det blev inte så. Jobbet är så jäkla kul nowadays! Så jäkla kul att få positiv feedback och att få höra att jag är bättre än de som varit där i 3 månader. Kan vara bs snack men who cares! 

Förövrigt har jag gått och spenderat upp i princip det jag borde ha sparat denna månaden. Vill inte ens säga summan om hur mkt jag spenderat på kläder och skor denna månad. Och den har precis börjat. Good luck. 

MEN. Mina skor är mina nya favoriter. Om men ändå kunde ha på sig alla samtidigt. Lovely life 





love ma job

Är i den perioden där jag älskar mitt jobb. Idag till exempel, jobbade jag över frivilligt. Erbjöd mig att stanna kvar om de behövde hjälp. I need da money. Plus går tiden så jäkla snabbt där. Nu i veckan ska vi få en ny barista. Slipper vara den nya som inte kan ett skit längre. Känns faktiskt rätt så skönt om jag ska vara ärlig. 
 
Om en stund ska jag äta middag på Mando. Där har jag inte käkat på exakt ett år ungefär. Synd att jag är mätt dock haha. Ikväll ska jag ta igen alla serier jag missat. 
 
 

RSS 2.0