midsommar dagen

Gårkvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Den blev bättre! Vi skulle egentligen vara hemma hos Ulf men vi fyra stack till en fest i riseberga ist. Sen smet jag och becka iväg till en annan fest som låg i närheten där emma och steff var :) coincidence. Jag hade as ballt igår iaf!
Om en stund kommer hela feta släkten hem till oss för att fira att plutten har fyllt 2 år. Så nu måste jag göra mig i ordning. Bye bye.

Glad midsommar!

Just nu sitter jag här hos becka och taggar inför kvällens midsommarfirande!! Min dag har varit suverän, jag återförenades med mina kusiner som jag inte har träffat på veckor! Vi var som klister förut. Nä när jag har slutat jobba då jävlar ska vi spendera dag och natt tillsammans! Vi hade en liten midsommar picknick på tallriken med halva släkten, mysigt. GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA! Nu kör vi!




@ sophies

Halva veckan har redan gått! sick sick sick! Är hos sophie just nu och kollar på film. På fredag är jag ledig så jag kan vara ute hur länge som helst imorgon, yeeeeess. Och på fredag är det midsommar! Helgen kommer att bli grym för på söndag ska vi bauda nånstans i skåne :) Nu måste jag sticka hem och blunda, fucking jobb imorgon.

I wanna be a billionaire, so fucking bad

Jag har verkligen brist på bilder. Eller egentligen inte, orkar bara inte ladda upp de. Det blev ännu en utekväll med gänget, måste njuta av vädret nu ju. Sägs att det ska regna på torsdag :/ ja men det regnar alltid på midsommar, inte sant? Well well, idag klättrade vi upp på taket, ett major steg, jag är höjdrädd! Sen lämnade killarna oss och vi kunde inte komma ner. Vi skaffade oss 2 nya 'vänner' iaf. Jag fick mig ett riktigt flabb när repliken "grävling? - bit träd" kom. Bäst. Det har redan gått 1 ½ vecka av sommarlovet, innan man vet ordet av det börjar man skolan igen...
Nu ska jag försöka sova!

it's just monday


Usch jag är helt utmattad!
Kom hem från en kväll med gänget för nån timme sen. Som jag stekte i solen på jobb idag. Äntligen är sommaren här! Tre veckor kvar av jobbet. Och denna vecka jobbar jag bara fyra dagar pga midsommar! Yeeess.

20 juni 2010

Vad händer med Sveriges sommarväder egentligen??? Ena sekunden är det sol med blå himmel och andra sekunden är det moln moln fucking moln! Jag blir lack! Hoppas det vänder sig när vi har slutat jobba! Jag & becka vaknade för nån timme sen och nu har vi bestämt oss för att sticka till Ikea. Jag har inte varit där ännu. Jag ska äntligen käka min efterlängtade Ikea glass :) Igår kväll slösade vi 77 kr på bara godis från hemmakväll. Shit, det är där vårt studiebidrag försvinner.

last night



Goood morgon Sverige!
Gårkvällen var ett äventyr och jag hade jätte kul! Först och främst missade jag och emma vårt tåg så vi fick luffa i stan i en timme.. But we had fun! Alla var på plats när vi kom till festen. Festen var utomhus och platsen var full av brännässlor, fy fan vad ont det gör att bränna sig på de! Nu har jag ont och det sticks som fan! Japp det var en vild kväll :) Idag har jag tagit det lugnt och ikväll sticker jag väl ut med gänget som vanligt. Bye bye!

it's a party in a bondestad

Tjeeena! Sitter här och lyssnar på hög musik och är taggad inför kvällens fest! Adina håller i festen, vi ska fira henne tonight :) Tack och lov att vädret blev bättre under dagen. En vecka avklarad av jobbet, feels good! Hoppas att jag hinner träffa gänget innan jag sticker iväg. Simma lugnt ikväll folk! Big X

dag 3, check!

Jag älskar detta väder! Hoppas att värmen är här för att stanna!!!!! Man får ju ett leende på läpparna när man drar upp rullgardinen på morgonen. Idag var jag med barnen på jobbet på stranden och hade piratgympa. Nu alldeles strax ska jag dra mig hem till en becka och sedan drar vi till stranden. Vi får se om vi orkar ta oss hem till sophie framåt kvällen. Vi hade nog gjort det om vi inte hade jobbat. Äsch who cares, vädret gör allt bättre!
Puss!

all the work work

Första dagen på jobbet idag, det var helt okej. Fick mig dock att sakna barnen i förra årets jobb. Jag lyckas alltid få en favorit unge! Tog en joggingrunda i pildammsparken och nu är jag taggad för kvällen! PUSS!

sent en söndagskväll


Haaaaaaaaaaaaaj!
Kom nyss hem efter en kväll hos david med gänget. trevligt trevligt. Jag har haft en rätt så bra helg och en väldigt bra start på sommarlovet. Igår träffade vi som sagt gäng2, vi hade filmkväll. Och det var sista gången vi alla var tillsammans för Arvin är iväg i en månad :( bitch.
Tyvärr känns det inte som jag har sommarlov för tillfället för att jag ska börja jobba imorgon. That's life! Men om en månad har jag sommarlov på riktigt och då hoppas jag att värmen har kommit! Just nu nu nu, hör jag bandet KISS spela här vid malmö stadion. Sjukt! I'm out!

In Stp

Fy vad utmattad jag är idag. Det blev inget festande igårkväll men jag hade as kul ändå. Vi skulle egentligen sticka till stadsparken i Lund men det sket sig. Det började att ösregna när vi var i staffanstorp för att hämta jack, jens och david så vi bestämde oss för att dra hem till jackass istället! Det var mysigt och as kul, speciellt kortleken, höhö. Vi orkade inte dra hem inatt så vi fick sova över. Kom hem för nån timme sen och nu sitter jag här och är seg i hela kroppen och huvet. Ikväll blir det förhoppningsvis filmkväll hos becka med gäng2.
Tänk att vi har sommarlov nu, skööööööööööööönt!



jack är glad att vi har sommarlov, syns det?


första året - check!

Äntligen har vi klarat första året på gymnasiet! Det blev ett bra avslut, vårt uppträdande blev bra! Nu gör jag mig i ordning för ikväll ska vi fira att vi har sommarlov! Big X!

1 dag kvar


Wazzaaaapp!
Här sitter jag och är halvt taggad inför skolavslutningen imorgon då jag & Adina ska sjunga inför hela skolan. I don't like it. Har lite smått ångest och vi har inte alls tränat så mycket, speciellt inte med jack - gitarristen! Hur ska detta sluta? Idag träffades hela klassen igen efter två veckor, vi hade klassdag, spelade kub och käkade lite godis. Vi får se hur det ska gå imorgon på kvällen, förhoppningsvis stadsparken i lund? Vi får se, godnatt!

onsdag

Känns verkligen som sommarlovet har börjat, undantag från vädret. Det är varmt och så men molnen hade kunnat försvinna. Sol ska det va! Idag har jag stor shoppat med rebecka! Man blir glad när det springer studenter överallt. Längtar som fan till min student! 2 years to go. Två dagar kvar till skolavslutningen, pepp!
Om en stund drar jag hem till becka igen och det blir förhoppningsvis ännu en cp kväll med gänget. BYE

reunion

Kom nyss hem från en underbar kväll med gänget som jag inte har träffat på två veckor. Jag har saknat det faktiskt. Älskar att man slipper ha jacka, sommaren är påväg. Fast det skulle nog regna imorgon :/ menmen sommarlov om tre fucking dagar, hur sjukt? Första året på gymnasiet har gått as snabbt, snart står vi väl på flaket och skriker och hoppar för vi har tagit studenten :)
Det finns 100000 miljoner bilder i min kamera från vår resa på Öland men jag orkar inte ladda in de just nu. Det får bli nästa vecka eller nåt. Nu ska jag chilla framför tv'n, no school tomorrow!

I'm back bitches

Tjaaaaaaaaaabba! Nu är jag hemma i Malmö igen efter två veckors 'semester' på öland :) Kom hem igår. Jag hade jätte kul där borta, det var sjukt mysigt. Man ville flytta dit. Det var jätte skönt att slippa allt och komma ifrån allt ett tag. Men nu är det back to reality. Jag hade reunion med min broder :)
Idag blir det nya äventyr, om en stund följer jag med mamma och min kusin och käkar lunch på restaurang. Jag har i stort sett sommarlov nu and it feels gööööd!

RSS 2.0