Want the dress

Var på 3rd street förra veckan och fann dessa två FINA klänningar! De kostade lite mer än vad jag hade betalt  men ack vad vackra. Men vet inte när jag hade använt de. Ser ut som galaklänningar. 
 
 
 
Längtar till den dagen jag är rik. 

BYE memorial weekend

Ny vecka brudar och grabbar! Och det är enbart 16 dagar tills jag befinner mig i Malmö. Kan inte fatta att dessa fem månaderna har gått så fort. Snart får jag äntligen vara i Emils famn igen. Ni fattar inte hur lycklig jag är!!! 
 
Hade en lugn pluggdag igår medans killarna festade loss. Och just nu kommer jag att ha två intensiva veckor med bara finals. Har knappt börjat plugga till de för att de är så svåra. Får panik. Är i det stadiet där I dont give a fuck så länge jag får ett B. Kanske C. 
 
Skypeade nyss med baby och kan knappt sitta still för att jag längtar hem så mycket. 
 
SNAAAAART
 
 

memorial day

Hej. Klockan är 12.44, sitter vid poolen och är så tacksam att det är moln idag. Perfekt dag att plugga hela dagen då. Har haft en ganska alkoholfylld helg må jag säga. Jag mår bra dock, är inte bakis idag, bara trött. Men det är fett dåligt för min kropp. Ska börja detoxa ut allt innan jag åker hem eller. Kommer nog inte att hända... 
 
Igår var vi på poolparty på Mondrian Skybar. Bra musik och GOOOOD burgare efter. Nog aldrig ätit nåt så gott. I lördags var vi på Bungalow innan vi drog vidare till en hemmafest där alla var samlade. Fanns en suuupersöt hund där. 
 
Okej skriver mer sen. Har inte tid att göra annat än att plugga idag. 

let the day drinkin begin

Har hunnit gymma och äta och "plugga" i ca 30 min innan jag stängde ner datorn och tänkte fuck it. Alla förfestar redan vid poolen och jag är inte ens klar. Sen ska vi dra in till Bungalow. SÅÅÅÅ taggad på denna dagen och imorgon. 
 
SEE YAAAAA. 

crazy kristihimmelfärdsdag

Ja asså, hade ju inte tänkt festa igår då jag hade skola idag. Meeeen, blev så taggad när jag var i stan och tänkte yolo. Kan väl skolka en dag. Blev en förfest sen drog vi och mötte upp killarna på Bungalow. Det var crooooowded. Vi stack till brasan efter och chillade där till 3am tills jag gick hem utan skor helt alone. 
 
Idag mår man ju som man förtjänar, haft migrän halva dagen och har i princip legat i sängen all day long. Hade nyss filmkväll med killarna, Oliver och Rob är sjuka i huvet som festar just nu. 
 
ääääälskar dessa röda koppar
 
äääälskar hoeys röda jacka. vill ha den. 
 
Ehhhhhh ser ni hur chaffören ser ut eller?? Tror ni att han är påverkad. 
 
 
Dags att kanske lägga sig, 21.21 haha. Älskar lördagsmorgnar, börjar alltid med gym och imorn ska vi daydrinka. Just nu vill jag helst inte det. Men jag imorgon kommer nog att säga en annan sak. 
 
Nu börjar jag bli lite orolig. Hoe stack ut med soporna i bara morgonrock för 30 min sen men har fortfarande inte kommit tillbaks. Wtf?? 
 
 

bara onsdag, trodde det var torsdag

Jag har enbart 12 dagar kvar av skolan, helger är ej inkluderat. Ska bli så skönt att slippa plugget i sommar. Fick sommarjobb på Subway i sommar och är lite halvt excited då jag är beroende av subway nowadays. Men, hoppas bara jag får ett bra schema. Ska bara jobba 3-4 dagar i veckan i alla fall. 
 
Behöver pengarna men vill även spendera så mycket tid som möjligt med alla.
 
Igår lunchade jag och hoe nere på Abbot Kinney, vilket är nån gata ifrån Venice Beach. CP dyrt men mysigt. Tog en jäkla massa bilder också framför en vägg. 
 
 
Och idag fick jag och Julia även varsitt mejl där vi fick lov att jobba på MOSCHINOS (!!!) fashionshow om 2 veckor. Fatta så stort detta är!!!! Bajsar på mig så taggad jag är. Unfortunately får vi ej ta bilder backstage, såklart men ville sååå gärna ha bilder där bak. Snälla gud, gör så att Zac Efron kommer dit. Amen. 

class is cancelled

Min morgon började bra då det första Julia sa till mig innan fashionlektionen var; I have a surprise for you. Så drog hon fram chocolate covered pretzels jag ääälskar! Hur söt?? Åt så jävla många så kände för att springa flera rundor runt fotbollsplanen på idrotten. Men vad är oddsen att just när jag är på workout-mode så är lektionen inställd? Manneeeeeeeeeen. 
 
Men, den positiva är att kl är bara 10.30 och jag är redan tillbaka i min säng i en tyst lägenhet. HUR NAJS ELLER!! Inväntar hoe för vi ska luncha nere på Abbot Kinney. Det lär ju vara dyrt. 
 
Kom hem till 2 paket utanför dörren igår. 
 
Hade på mig alldeles för mycket kläder idag. Det var 23 grader ute och jag lökade ihjäl mig i mina svarta jeans. 

doneeeeeee

Såå jävla skönt! Hade en fridfull morgon utan att smyga för ingen var hemma förutom hoe. Skrev en uppsats på engelskan i stress för vi fick bara 1 tim 20 min på oss och hon kunde inte shut her mouth. Sen hade jag fyra minuter på mig att ta mig till italienskaprovet. Hann trycka i mig två knäcken och pissa innan jag sprang in. 
 
Provet var huuuur lätt som helst, blev klar efter 15 min. Måste äta lunch nu, starviiiiiing. 
 
Update: 4 timmar senare, sitter fortfarande på bibblan och har blivit ballögd efter att ha stirrat på datorskärmen så länge. I need a break asap. 

sunday funday - eller?

Sov så gott inatt, älskar att somna till tystnad. PRICELESS! Sov ca 9 timmar, hade gärna velat sova i 12 timmar så jag blir frisk. Började direkt att plugga till frullen imorse. Har två prov imorgon. Är faktiskt taggad bara för jag är väl förberedd. Inte ofta det händer. 
 
Killarna festar fortfarande i SanFran, deras hemresa kommer ta cirka 7 timmar så de lär ju inte va hemma förrän ikväll. 
 
Nu ska jag kasta plugget och välja ut vilka saker jag ska sälja innan vi drar ner till Venice beach. 
 
 

santa monica pier

Det har varit så FINT VÄDER hela helgen!!! Thor är på gott humör, undrar vem han är kär i. 
 
Igår hade jag återigen lägenheten för mig själv. Längtar tills jag har en egen lägenhet. Jag träffade upp Julia på stranden och vi låg och stekte i tre timmar innan vi kände för att daydrinka. Så vi gick till första närmsta baren och tog varsin cider, vilket inte är så vanligt här i USA. Cidern smakade öl, de vet inte hur man tillverkar det asså. 
 
 
Vi har aldrig varit på högra sidan av piren så vi satte oss där igår och det var tuuuusen gånger mycket finare, mindre turister och finare hus. 
 
Så glad att jag träffat henne. Vi ska ha två kurser i fashion tms i höst. BRA kurser. 
 
Sen fick jag träffa hennes danska vän som var så otroooligt söt i ansiktet! Vi satt och kollade solnedgången samtidigt som vi drack vin och åt torkade grönsakschips. Har alltid haft en syn på folk som köper såna konstiga chips men GUUUUD vad goda de var! Sprang direkt hem efter och köpte mig en egen påse. Se, döm aldrig människor beroende på vilken chips de väljer people! 
 
Julia och tjejerna ville ha med oss ut i hollywood men min kropp börjar bli sjuk. Ingen bra kombo när man har en jävla massa plugg att göra på tre veckor. Börjar få panik nu faktiskt. 
 
 
 

19 maj

Haft en konstig vecka to be honest. Veckan började med dåliga nyheter och dagen började med hundra sms och chattgrupper. Nu inser man att livet är kort och att man bör uppskatta sina nära och kära mer. 
 
Killarna har stuckit till SanFran all weekend. Ganska skönt då jag börjar må dåligt - IGEN. Min italienska lärare kom till klassen förra veckan helt snorig och hade feber och hostade rakt ut, spottade gula loskor i papper. Svårt att inte bli smittad där. 
 
Jag och Julia låg och stekte vid poolen idag och imorn drar vi till stranden. Ska steka heeela helgen. Ska bli 27 grader sen blir det 19 grader resten av veckan igen. PASSA PÅ VA! Kom på att jag måste börja spendera mer tid nere i Venice Beach. Santa monica stranden suger, helt crowded. Venice är mer som paradis. På söndag!
 
Nu är jag ensam hemma, vilket är ganska läskigt. Har Hannah Montana avsnitt i bakgrunden haha. Det hjälper. 
 
Gillar hur folk fortfarande frågar var jag köpt min "klänning", but its still a mans tshirt från HM mannar! 
 
 
 
Min "precis varit och tränat, solade efter och ska gå och handla" outfit.

Toffel

Har gått och blivit en toffel. Ni tror säkert ni menar att jag är helt whipped i emil vaaaa. Ja men det är jag med. Men menar egentligen att jag har blivit besatt av tofflor. Nu har jag blivit förälskad i Hermes tofflorrrrrr. FAAAAAN vad jag vill ha de. De kostar 700 dollar vilket motsvarar ca 7000 svenska kronor. Är de helt loco eller???
 
SNälla kan nån göra kopior så man kan köpa de för en billigare peng??
 
 
GEEEEEEEE MIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGG. Svart eller vitt?
 

plans 4 the weekend

Fick höra idag att killarna drar iväg hela helgen igen. Praise the lord or what. Det ska bli 24 grader och strålande sol (äntligen) både fre och lörd så jag planerar att ligga och bli crispy halva dagarna. 
 
Festsuget har avtagit igen så tror att jag kommer att ha en lugn helg och kaaaanske plugga inför proven inför nästa vecka. Känns som dagen har gått fett snabbt idag. Även veckan har gått extremt fort. Frågan är om jag hinner take a piss innan jag springer till bussen med mitt 8kg bagage? 
 
SEE YA

@school

Efter idrotten idag hade jag MEGA cravings efter subways kakor. När man går så länge utan att äta godis, kakor eller chips så smäller man en dag och äter allt på en gång. Efter min 13 dagars period köpte jag hem, pringles, snickers, vanliga chips, två påsar godis och oreos och åt upp allt under en helg. Snacka om att må dåligt efter. 
 
Nu har jag gått utan det i ca 12 dagar och im going out of my mind. Men hade tur för idag var det massa stånd ute på campus och vi spotted KAKOR. Vi gick fram och tog 2 kakor var. SÅÅÅ goda. Det var som subwaykakorna fast med lemonhint och vit choklad i. Dog. 
 
 
Lyckades ta en 15 min powernap på bordet här i bibblan. Mina ögon orkar inte titta idag. Har 2 stora prov i veckan. Kommer vara 4 intensiva veckor med bara uppsatser, prov och finals. Nu gäller det att få ett A i de flesta ämnena va! 
 
Kan ni även fatta att jag är HEMMA om FYRA(!!) veckor? Har varit här i 19 veckor då. Men ändå så känns det som att jag kom hit från Sverige igår. 

blommor till dig

Kommer alltd att finns i våra hjärtan, O ♥
 
 
Kommer du ihåg när vi alltid hade sällskap till skolan varje morgon 8.15?
Hur vi alltid ringde varandra och frågade om vi skulle ut
När vi skulle ta en promenad till Thamnak tillsammans och mötte upp Gustav och filemon vid Ica för att sen hämta upp chuckie påvägen till stan.
Alla sena sommarkvällar där man skrattade tills man kissade på sig
Sommarkvällarna i Chuckies rum
När vi alltid hade sällskap till Ica
Hade alltid följe hem
 
 
Tog en promenad hem och kände för att plocka blommor till dig. Tack vare dig vi alla blev så nära vänner. Utan dig hade vi inte varit vänner idag eller kanske ens känt varandra på samma sätt. Så tacksam för alla skrattattacker du gav oss och alla deeptalk och råd man fick av dig. Ska tänka tillbaka på tiden vi hade tillsammans och minnas alla bra stunder. Vi kommer alltid att minnas dig som den gladaste av alla. Du har det bra nu ♥

beroende

Jag och Emil har skypeat med varandra treeee gånger denna vecka. Blev så varm om hjärtat. Att bara få kolla på honom och höra hans röst gör mig helt lugn i själen. Vi satt och snackade i en timme i lörd. Önska vi hann prata med varandra varje dag. Bara en månad kvar tills jag är i hans famn igen. 
 
 

Vilken helg

Hade sååååå kul i lördags! Har lite blackouts men det jag kommer ihåg gör mig så glad. 
 
Jag och hoey drog till Malibu och chillade på stranden där trots att horThor blåste ihjäl oss. Killarna kom hem med festattityd och försökte få med oss till Bungalow (en bar här i Venice). Vi blev skit festsugna trots att vi tänkte ta en PN innan vi skulle festa till det. 
 
Vi hängde med de ut och slutade med att vi åkte fram och tillbaka till olika ställen. Hamnade på James Beach som också är en bar i Venice. Så fort vi kom in kom en man fram till oss och ville bjuda oss alla på drinkar (tjejerna då), hur rik är man då? 
 
 
De svenska tjejerna som är våra grannar hade köpt en hel flaska vodka som vi var tvungna att häva i oss innan vi drog. Inte konstigt att alla sneade. 
 
Ingen aning vem tjejen är
'
 
Hamnade på nån efterfest i Venice, ganska skönt att det inte var Hollywood för vi kom hem ganska snabbt. 04.35 låg jag däckad i sängen i hoodie, träningsbyxor under duntäcket. Hur kan det vara så kallt i LA????
 
 
 

tofflor-lööööve

HUUUUUR FINA är inte dessa tofflor?? Från Steve Madden men de var på rea. Dock 350kr för de, kanske inte riktigt värt va? Med tanke på min övervikt already. 
 
 
I WANT YOOOOOOU
 
 

Fest på en tors

Var på g med att skriva ett inlägg här igårkväll men blev attackerad av roomiesen så hann inte skriva klart. De kom hem fulla igår vid 21 tiden. De hade been daydrinking. Vet ni att man får köra här trots att man druckit? Störda lagar i USA. De har större alkoholhalt när de får stoppa en eller vad det är. 
 
Fan livsfarligt. Så man vet ju inte riktigt om chaffören är nykter eller ej när man sätter sig i en bil här. Loco. 
 
Rudi var så jävla rolig igår. Blev full på ca 3-4 shots. Och jag satte igång Justins Im the one och festen var igååång. Så beroende av den låten. 
 
Nu "pluggar" jag i bibblan. Helt slut i huvet. Ska ta en pn på bordet, ses. 

subway-addict

Shit, sen typ tre veckor tillbaka har jag varit suuuperberoende av subway. Vill ha det till middag och lunch varje dag. Idag köpte jag med mig en sub innan en föreläsning med en fashiondesigner skulle va. Fick med två gratiskakor. Inte ätit bajs på 13 dagar, men var tvungen att tröstäta. 
 
Har tappat motivationen till träning och kan inte koncentrera mig i skolan. Måste ta och springa fem mil så jag mår bättre. Jag måste vara på topp nu de sista veckorna inför skolan, final grade och allt....
 
Whats happening to me?
 
 

skype with baby

Igår hittade jag och Emil äntligen tid till att skypea med varandra. Fan vad jag har saknat hans röst. Önska vi kunde skypea eller i alla fall ringa varandra varje dag. Hade så dåligt internet i skolan så det hackade men det funkade till slut. Fick mig att saknar honom ännu mer. Vill bara hem till hans famn igen. Längtar tills jag går uppför hans trappor igen och ser honom vänta vid dörröppningen. Blir helt varm i hjärtat bara jag skriver detta inlägget. 
 
bobooo 
 
 

done with homework

Brukar alltid sitta på bibblan efter skolan för att plugga cause its so loud at home. Dagis här hemma. Men när jag väl hade satt mig till rätta, kom jag på att jag inte hade nåt plugg alls. Wtf? Men satt så bekvämt att jag satt och kollade serier istället. Vilken nörd. 
 
Thor är riiiiiktigt lack denna vecka, det har varit svinkallt och molnigt men det vänder sig till helgen thank god. Nu har Rob glidit in i huset och its a full house again. Oh dear lord, help me get through the week hahahaha. Nä, älskar Rob faktiskt. MEN, nu ska de faktiskt gått över till grannarnas hus för att Oliver har städat vårt hus och pallar inte när de grisar ner, HELL YEEEAH, lugn kväll deluxe. Fan vad gammal jag har blivit. 
 
Så fint område asså
 
Det har varit fullmåne, därav min grova pms. 
 
Fick äntligen se två avsnitt av Skam idag, har inte kunnat se för man måste vara i Svrige för att se det
 
Jag brukar vanligtvis ta en Pn när jag kommer hem från skolan för jag är så död av att vakna så tidigt. Kom hem idag till att grabbarna sussade sött. Nuttisar. 
 

back in malmö

Känns faktiskt så. Det har varit moln, regn, kyla, sen i fredags. I LA i freaking MAJ! Vad händer med global warming? Idag var det ca 11 grader ute imorse så drog på mig min pälsjacka igen. Blir det varmare idag kommer jag se konstig ut som bär vinterjacka i maj. Men Thor bör ju skärpa sig, cause someone needs to get a crispy tan innan jag drar hem. 
 
La upp en story imorse där jag skrev: Hej malmö. Och folk frågade om jag var hemma igen, heeeelt glada. I wish va? Jag har lurat vissa och sagt ja hahaha. 
 
Ser faktiskt inte ut så, bara uppeifrån MEN, det är lite progress sen september faktiskt. MANNEN. 
 
Gjorde nåt naughty idag  - skolkade idrotten. Tänker inte springa i kyla och bli sjuk. Fick duscha i iskallt vatten igår för vårt varmvatten bara försvann. Huvet fick brainfreeze ska ni veta! Ska käka en hel citron när jag kommer hem. 
 
Varit en skön morgon hittills. Fashionclass sen slösade jag mina mynt på kaffe innan jag chillade på bibblan och NUUUU ska jag skypea med Emil. Inte hört hans röst på evigheter. 

lugn helg

Fyfan vilken skön helg jag har haft. Killarna drog till Mexico fredag kväll så allt var så tyst och lugnt. Njöt av varenda minut. Har bara tagit lugnt, tränat ihjäl och kollat på en jävla massa serier. Det har varit storm och regnat hela helgen så det var ju perfekt väder för det. Plus, har jag klarat hela helgen utan godis och chips. Höll på att dö av sug igår. Men hävde i mig nötter, russin, 3 liter vatten. Allt för att få bort det, hjälpte inte alls. 
 
Har suttit och försökt planera vad jag ska plugga i höst. Har lyckats välja tre fashionkurser och en fortsättning på italienskan. Är ganska taggad på att plugga mina fashionkurser trots att jag inte kan transferra med de. Slöseri med pengar eller vad?.. 
 
 
 
Det har även spökat lite här hemma, alltid när killarna drar iväg så det ska kännas lite tryggt när de kliver in genom dörren sen igen. 
 
Även om jag sovit ca 8 tim/natt denna helgen är jag inte återställd för fem öre. MEN, endast 5 veckor kvar av skola. Ska försöka "njuta" så mycket jag kan. Och sola för fan!!!!! 

14.12

Slutade för tre timmar sen men har försökt plugga lite i bibblan (kollade Empire och lite andra grejer..). Igår fyllde Axel år men jag mådde för dåligt för att festa med de. De hade planerat att festa till det hela helgen men imorse fick jag höra att de kanske ska dra till Mexico istället. Hur har de råd? 
 
Allt jag har tänkt på hela veckan är subway. Köpte en i måndags men man kan ju inte spendera sina pengar hur som helst här va. 
 
Annars är jag up för en lugn helg för mitt festsug är långt åt helvete just nu. Det ska vara moln och 17 grader+ ända fram till fredag nästa vecka. Så är lite stressad, måste hinna bli crisoy på 5 veckor samtidigt som att jag måste fixa allt inför finals. 
 
Hade cravings efter dessa mormorskakor häromdagen. Sjukt att de fortfarande finns efter 15 år. 
 
Jag har halvt ändrat stil sen jag bodde här. Alla klär sig hur de vill utan att döma så häromkvällen gick jag i tofflor och pälsjacka men var ända fashion enough. Hade folk på ICA sett mig såhär där hemma hade de ögat mig. 
 
Starkt av mig att inte ens ta en tugga av detta. 
 

scam-artist

Så mina vänner, en liten story jag nyss fick höra av grabbarna. Våra grannar fick en ny roomie för en månad sen, han var inte amerikan, nåt utländsk mer åt mexiko, latino nånting. Alla verkade tycka om honom osv. 
 
Imorse vaknade alla upp och upptäckte att han inte var i sin säng och att alla hans saker var försvunna. Han hade råkat (eller så lämnade han den med flit av nån anledning) en brun låda fyllt med papper och dokument som restraining-order från många olika människor. Det värsta var ju bilder på halvnakna tjejer och vissa killar. Han hade lurat massa människor. ASSÅ UE! Så han var en scam-artist! Jag får rysningar så äckligt att han ens har varit i vår lägenhet!!!!! 
 
Vi kanske borde börja låsa dörren nu ifall han kommer tillbaka och styckar oss i bitar i sömnen..... 
 
Nu ska jag ut i mörkret, wish me luck!!!!!!! 

Inför kommande helg

Det har varit så fint väder och ganska varmt de senaste morgonarna (stavas det så?). Har gått från skinnjacka till tunn trenchcoat. Det är ju dock Maj så man bör inte ha några kläder på sig alls egentligen här i LA, men det är ju global warming. 
 
Fick ett massive med gruppsms när jag var på lektion. Axel fyller 21 (ASSÅ VA) på torsdag och alla ville äta tidig frukost hos oss. 08.00 med andra ord. Jag har lektion men vi bestämde att vi skulle äta 7.30 istället så jag kan skolka en lektion bara. Allt för mat eller? Sen har vi en helg med aktiviteter som paintball (hoppas de ändrar sig, tänker inte vara med), båtcruise (?) och mer fest. SÅ exalterad. 
 
---------------------------------------- 
 
Är i skolan och försöker plugga atm men mina tankar är på annat håll. Har blivit helt beroende av nötter och russin. Ses

1 oak

I lördags var vi på 1 OAK. Ingen Justin bieber, ingen Dj Khaled. Inga kändisar. Men väldigt bra musik. Försökte dricka vodka soda med citron men det smakar bajs asså. Bara för att jag försöker vara nyttig så hjälper det att dricka soda istället för juice eller läsk. Måste göra det till en vana.
 
Efter 1OAK drog vi hem till Kennedy. Men hans after party sög balle så ville hem direkt. Men Kati var så determined att hitta Jay Alvarez hus för hon visste att han hade hyrt ett hus i LA nära henne. Så hon bad uber chaffören köra upp bland hillsen och när han väl släppte av oss visste vi inte var vi var. Vi var vilse, 03.30 på natten, i mörker. Och jag gick barfota för mina fötter massakerade mina fötter. Tack för det Kat. 
 
Men vi kom hem safe and sound och hungriga som fan. Men lät min burrito sova lugnt i kylen. 
 
03.00 , tänkte bara på min säng
 
Såg denna skylten första gången trots att jag varit där 4 ggr nu. 
 
 
Rip Heels.
 

penthouse party

Igår vaknade vi upp bakis. Sophie brukar inte dricka mycket men på 1OAK bad hon mig blanda en drink till henne, and so I did. Men spetsade rejält med vodka, men tog typ en hel citron i. När hon tog första zippen var jag beredd på att hon skulle göra en nasty min, men hon gav mig tummen upp och sa : Den blev skitgooood! 
 
Hahaha, så arg hon blev när hon fick reda på att hon drack mer än vanligt. Vi tog oss en återställare uppe på ett Penthouse hos en dude som heter Julian. Det var massa skandinaver där faktiskt. Vi skulle inte dra vidare med de men vi följde med ända in till Hollywood till poolpartyt på taket. Det var så najs! Gratis sprit, sol, och folk som kunde dansa. 
 
Var så rädd att mina tuttar skulle hoppa ut igår men de var snälla flickor under the evening
 
 
Tänk att detta är ett hotell egentligen. Och att de har en pool på deras tak. Hur coolt? Gästerna som bor där måste ju vara superrika. 
 
Utsikten från penthousen var sjuk. Som att man var utomlands (nej jag tkr inte att det känns som att jag är utomlands nu för jag bor här). Men typ som Spanien, eller Portugal. 

RSS 2.0