mycket på g

Råkat shoppa lite för mycket denna vecka känner jag. Att kolla online när man har tråkigt är inte bra för ekonomin men jävligt lugnande för själen. 
 
Tror jag tänker på att jag kommer få CSN snart så jag kan väl unna mig fram tills den kommer eller? Fel tankesätt. Har redan mycket att göra i veckan samt fått några nya jobbpass. Det enda som taggar mig är att jag får dricka så jäkla mycket chailatte. Fasen vad beroende jag har blivit. Kan dricka det varannan timme om jag hade fått. 
 
Fått mycket motivation till att köpa massa nya kläder, spec skor och jackor. I am back eller? Börjat smått gå tillbaka till höstjackor nu när jag går ut och börjar frysa mindre ju tunnare kläder jag har på mig. SKITBRA. Men får väl dricka citronvatten vid sidan om så att jag inte blir sjuk. 
 
Nu: kasta plugget och streama Homeland!!!!!!! 
 
Cyklade igenom gamla västern idag och guuuud vad fina smågator. Ska börja cykla där för skojs skull trots att det är en omväg till skolan eller hem från skolan. 
 
Påminner lite om Ystad och Köpenhamn haha
 
Hade ju kunnat bo där och ta photoshoots varje dag. 

chai surprise

Vaknade inatt och var extremt förvirrad över var jag var nånstans. Kom inte ihåg hur och när jag somnade. Men bredvid låg bobby och jag blev chockad över att han somnade så fort. 
 
Har försökt att plugga halva dagen idag och tagit ganska många pauser som vart lite för långa. Kim skulle snabbt komma över och lämna mina brev men stod i dörröppningen med en varm chailatte i handen istället. Snacka om att göra min dag!!! Craveade det så mycket trots att jag dricker mängder av det på jobb haha. 
 
Spontanbesök är alltid de bästa besöken. Det var ganska skönt att ta en paus från plugget också. Jason lyckades övertala mig att baka kladdkaka men bara om han diskade efter. Win win. Eller stavar man det med 2 N kanske? Imorgon är det redan måndag men har inte så mycket söndagsångest idag. Längtar bara att få komma in i mina rutiner igen. Meeeeen nu ska jag försöka shoppa online fastän jag inte får. 
 
 

weekenddddddd

Att vakna 5.42 imorse var ingen hit. Jag piggades upp inom 10 min dock. Att cykla igenom västra hamnen 6.45 på morgonen var så läskigt. De har ju inga gatulampor när man väl kommer till hamnen. Tur att chefen redan var i butiken med alla ljus påslagna. 
 
Drack ihjäl mig på ischai, latte och nån lemonad de brukar ha på sommaren. Och idag sa hon att hon ville ha kvar mig så nu ska jag bara skriva på kontrakt. Skönt med lite extra klirr i kassan. 
 
Vad tycker ni om min mannagrynsgröt? Dedikerade den till bob
 
Har försökt läsa mina tråkiga studieböcker i ca 2 tim nu men hjärnan har varit på annat håll. Tänkt på resor, vart man kan åka i sommar och till vår samt om jag är hungrig eller ej så jag kan ta en liten paus. Så egentligen har jag inte läst nåt för jag har inte fått in någon info alls. 
 
Efter att jag och bob lunchade i stan idag fick jag tbx mitt shoppingsug vilket INTE är bra då mitt CSN inte kommer att komma förrän nästa månad. Men what to do? Vill köpa allt från örhängen, till block till sommarkläder och jackor. Kan jag få vinna på lotto nån gång? 

bodypump

Har äntligen kommit in i mina träningsrutiner igen. Älskar att vakna upp och ha träningsvärk, bästa känslan. Igår körde jag och chuckie bodypump på lilla torg och våra armar dog! Vi skulle göra armhävningar för triceps och när jag kollade på henne så dök hon ner som en säl när hon skulle lyfta sig själv. Lite pinsamt att få skrattattack mitt under passet och coachen ser haha. 
 
Vart ledig igår och är ledig idag med, som ska spenderas med enbart plugg all day.. Vill ha vår nu så att man kan få lite värme och börja använda varmare kläder. Fast jag har dock inte fått nog utav mina pälsjackor och boots än! 
 
ger upp på plugglivet snart, och jag har bara pluggat en vecka haha.. 
 

motivation

Okej fick världens motivation till allt i livet precis. Har legat i sängen (konstigt att jag kunde koncentrera mig där utan att somna) i 2 timmar nu och försökt förbereda mig inför min examination på tors och fick massa tankar i huvet om att jag vill göra en massa saker. Eller få saker gjort i livet - som att tex skaffa körkort, känns som man borde ha skaffat det förlängesen. 
 
Eller hitta lägenhet snarast, men det kan man dock inte påverka lika mycket. Boka en massa resor inför våren och sommaren så man har något att se fram emot. Pensionsspara??????? Jobba ihjäl mig så jag tjänar 5 siffrigt igen. Träna hårt varje dag. Det enda jag inte är motiverad över är att börja äta nyttigt. Hujedamej. 
 
Någon mer som har lika mkt motivation som jag har just nu? 
 
 

15.52

Hur kan helgen alltid gå så fort? Känns som det varit helg en dag bara. Känns ganska najs att extrajobba på EH, får så mycket chailatte, får en överdos. Kom hem med en hel påse med gott från jobbet i fredags och jag jobbade med chefen. Världens chillaste chef. 
 
I helgen började jag och Emil kolla på den tyska netflix serien DARK. Vi såg klart hela säsongen på 2 dagar haha, den var för spännande för att inte fortsätta. Vi tog en powerwalk 8 på kvällen och guuud vad mysigt det var att gå längs havet. Lite mörkt kanske men så fridfullt. 
 
Nu ska jag spendera resten av kvällen med att plugga inför veckans examination. 

en vecka avklarad

Denna vecka har gått både snabbt och långsamt. Haft föreläsningar varenda dag och en seminarie redan. Kursen börjar som en smäll... Vi har väldigt intressanta ämnen att prata och diskutera om men det är så jäkla svårt att hänga med när man inte kan vissa ord och termer när de snackar så akedemiskt. 
 
Har försökt tvinga mig att läsa några sidor i alla tre böcker men märker efter ett tag att jag faktiskt legat och tänkt på annat under tiden jag läser. Hur är det ens möjligt för hjärnan att göra så? 
 
Imorgon är det äntligen fredag och jag taggar så jäkla mycket efter helgens sovmorgnar. Be till thor att jag kan koncentrera mig nu till 21.00 ikväll. Amen
 
Fan vad jag saknar att resa nu. Bara gått en månad sen jag kom och vill redan iväg. 
 

nytt kapitel

Har ju velat fram och tillbaka när det gäller att studera här eller fortsätta i USA. Började på universitetet igår och det kändes så moget att gå på universitet. Gick väl bra, förutom att brandlarmet ringde efter 45 min och alla fick stå ute i kylan. Ganska skoj att ha fått lära känna nya människor och alla har så olika dialekter. Blir lite avundsjuk. Tröttnat på min, visste inte att man kunde göra det. 
 
Trots att det bara gått 2 dagar så har vi rejält att göra och har redan examination nästa vecka?!?!?!!?! Wtf, take a chillpill. Tur jag är insatt i pluggmode så jag inte är helt lost iallafall. 
 
I helgen åt vi middag hos Emils föräldrar och de bjöd som vanligt på PULIG efterätt!!! Fick orgasm på plats. Och lekte mycket med deras katt trots att jag inte är ett fan av katter. Men hon hade ganska mycket fett på kroppen så det var helt okej.
 
NU: läsa 120 sidor

big plans

Kollat runt på lite olika grejer nu ikväll och är lite excited. 
 
Hade provjobb idag i 4 tim och det var helt ok. Ganska najs att få gratis kaffe igen iaf. Alla (inklusive kunder) mobbade mig för jag hade en namnskylt där det stod "rookie". Snäll chef som tvingar alla nya ha de va haha. 
 
Har två dagars jullov kvar sen börjar skolan. Men börjar nu bli lite taggad för jag har nåt meeer att kanske se fram emot!!!!!! Fullt upp hela helgen känner jag. Med Jasons fotbollsmatcher hela helgen (känner mig som en soccer mom fast syster) och middag hos emils päron osv osv osv. 
 
Mer updates later

im alive

Efter igår är jag ganska förvånad att jag kan gå idag. Så fel det lät haha. Var på det jäkla cellprovet igår igen för 4e gången och fasiken vad ont det gjorde. Trodde jag skulle svimma så äckligt det var. 
But I survived! 
 
Försöker just nu hålla ögonen öppna. Blev plötsligt cp trött när jag satt och pluggade efter min kommande intervju med Espresso House igen imorgon. Trodde inte att jag skulle få ännu en chans. Man kan ju hålla tummarna så man kan få endless med gratis chai varje vecka va? 
 
Har lekt husmor idag och rensat ut allt mitt shit och bakat semlor med mor min. Om 5 dygn börjar min nya skola, är ganska taggad men även jättenervös. Tänk så får man inga vänner??? Tänk så trivs man inte i sin klass? Eller förstår ingenting av kursen? Det återstår att se. Aldrig läst på universitet förut så det ska bli en ny box att checka av i min bucketlist. Inte som att det ens ingår i min lista, så gay. 
 
Nu: trycka i mig en hamburgare till.
 
 

-98

Det var som att ingen tid hade gått förbi när jag träffade tjejerna igen i fredags. Fick reda på att jag och Steff ska gå i samma kurs i socionomprogrammet!!!!! Okej, känns ju lite lättare att börja i en helt ny klass då. 
 
Vi drack vin och åt chips och skrattade åt gamla minnen. Och vi planerade på att ha en klassfest och samla alla som kan vara med. Är så glad att vi i alla fall fortfarande har kontakten efter 5 år. Trodde aldrig att det skulle hända faktiskt. 
 
Har varit ute i två timmar i kylan för att spela fotboll med lilleman och guuuud vad ont i fötterna jag fick till slut. Det var cp kallt och det kändes som att nån högg knivar igenom mina fötter. Igår lagade jag och Emil världens godaste middag. Pasta med champinjonsås med ost, zucchini, persilja och halloumi. FATTA vad gott det var. Ätit mer av det idag och vill ha mer. Nu väntar jag på att mina vitlöksbröd ska bli klara. 
 
Nu har jag en veckas jullov till innan skolan börjar igen. 
 
Denna maten dog jag för. Jonny bjöd på puuuulig mat. Nån köttbit, sparris, mozzarella med tomater, hans famous gurka med ättika nånting, svamp, pommes och pepparsås. Hur gott som helst!!
 
Har fortfarande inte shoppat nog. 
 
Provade på att gymma på dammfri och det var sååå fräscht och stort och skitbra maskiner! Fan att man känner många som tränar där bara. Gym = alonetime 
 
Fick äntligen äta svensk tacos igen 
 
Och häääär ser ni vår goda middag. Vi käkade middag efter 21 så vi somnade ganska gott och det var första gången båda sov så jäkla gott tillsammans. Händer aldrig. 

reunion

Känns som jag slösat hela dagen idag. Inte gjort något vettigt än att se Modern family. Men fy vad skönt det var att bara ligga i sängen och inte göra nåt. Om tre timmar ska vi alla vara hemma hos Carro och Steff (visste inte ens att de hade flyttat ihop) och dricka lite vin och prata om allt som hänt i våra liv sen senast vi sågs. Vissa har jag inte sett på 3-4 år till och med. Men emma och de såg jag i alla fall förra året. 
 
Min kropp har ömmat hela dagen idag, gjort ljud ifrån mig varje gång jag rör mig och det gör ont i vartenda muskel. Längtar till de dagarna man är i form igen och inte känner av att man tränat. Ser fram emot en lugn helg med massa mat och sömn. Som att jag inte gör det varje dag haha

intervju nerver

Har agerat wifey idag. Lagat mat halva dagen och även bakat. Introducerade filmen Titanic för Jason och han äääälskade filmen så till helgen ska vi till Titanic museet och kika på det så han får uppleva något nytt under lovet. 
 
Hann även inviga mitt gymkort (äntligen efter 3 veckors paus), det var alldeles för mycket folk där kl 17. Nu har jag försökt plugga in info om mig själv så att jag kan sälja in mig på min jobbintervju imorgon. Ganska så nervöööööös. Men önska mig lycka till mannar! 
 
Fan vad tiden går snabbt när man är hemma, varför är det alltid så för?? 
 

plugg

Äntligen har min sömn blivit normal igen. Tog bara 13 dagar att vända på dygnet. Brukar aldrig ta så lång tid, i somras kunde jag sova en hel natt redan efter två dygn. 
 
Nu sitter jag och pluggar på mig själv inför min intervju. Är ganska så nervös men även lugn. Blir taggad när jag tänker på att de kanske bjuder på gratis god kaffe hehe. Inte varit på intervju sen 2013 och det var Starbucks. Där satt jag på tåget, nervös över att intervjun skulle vara på danska och jag hade ljugit i mitt cv att jag fattade danska galant men egentligen fattade jag 2% av språket. 
 
Idag är det megastorm och enormt deprimerande väder ute. Har kollat runt på resor inför våren eller redan i Mars för jag vill ge mig av asap. Hade nog inte haft lika mycket ångest om jag hade vetat att jag skulle åka tillbaka till LA om en månad. Istället hade jag haft ångest att jag skulle lämna mina nära och kära om en månad och bli ledsen över det. Jag är aldrig nöjd va? 
 
Ska strax kolla på titanic med Jason som aldrig sett det, ska ta med honom på Titanic museet i veckan här i malmö! Helt excited

end of 2017

Och så var 2017 över... Känns som att ju äldre man bli går tiden och åren mycket fortare vilket jag hatar. Man hinner knappt njuta av tiden. Det är redan dag 2 av 2018. 
 
Haft ett otroligt bra år där jag fått uppleva mer än vad jag trodde jag skulle få uppleva under mitt liv. Lärt mig en jävla massa och insett vad jag uppskattar mest i livet, både människor och saker man har omkring sig och i sitt liv. 2017 var utan tvekan ett av de bästa åren i mitt liv. Ingenting jag ångrar och hade kunnat leva om det ännu en gång. Men nu är det ett nytt år och nya äventyr väntar och jag är ganska exalterad över det. 
 
Ska bara bestämma mig över några beslut sen är jag good to go! 
Gott nytt år!
 
 
 
Gud vad glansig jag var i ansiktet här 

RSS 2.0